- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Yumurta pek yemem sevmem. Dikkat etmedim hiç..Yumurta yediğinde de oluyormu canım
Benimki bıraksan orada deliksiz uyuyor ama ben istemiyorum öyle koala gibi ya..Benimki yüzüstü göğsümde çok huysuz ya kafayı kaldiriyor falan kusuyor midesine baskı mi oluyor neyse yada beni sevmiyor bilemedim
Bu gazlardan nefret ettim gına geldiiii
Ya daha geçen hafta bu çocuk pırt pırt ıkınmadan gaz çıkardı günlerce bol bol kala yaptı hergün. Tek sabaha karşı sancısı Oluyordu onuda masajla çıkarıyordum. Karnı yumuşacıktı.Ondan öncede 2 hafta da nispeten iyiydi çok ağlamıyordu. 3 gündür yine en başa döndük . Ağzından gazı zor çıkarıyor alttan da aynı şekilde sürekli ıkınıyor. En kötüsüde sürekli emmek istiyor vermeyince çıldırıyor emdikçe karnı şişiyor. Deli gibi ağlıyor karnı taş gibi. Ne zaman tamamen geçecek Allah ımNe yapsak yaramıyor birşeyi mi atlıyorum çok yetersiz hissediyorum kendimi
Alt açma bizde de tersine hemen ağlamaya başlar altını temizleyen kadar susturamiyoruzKızlar sizin bebişler de altını açınca sakinliyor mu? Çok ağlıyor mesela gazı vardır diyorum altını açınca hemen susuyor acaba serinlik mi seviyor anlamadım
Yok canım kullanmıyorum. Kucağıma alınca karnını karnıma birleştiriyorum sıcak tutuyo rahatlıyo biraz. Benim kızım kaka yapmadı 2 gündür kulak çubuğuyla yapıyor. Bugün de kendi yapmadı çok huysuz yorgunluktan ölücem. Herkes bayram fotosunu atıyor ben daha bayramlıklarını giydirmedim. Nasıl geziyolar çocukla anlamıyorum bi benim bebeğim mi böyle huysuxAynısı benim oğlumun da başında canım seni iyi anlıyorum ama elimizden ne geliyorsa yapıyoruz inan ki her bebekte oluyor az ya da çok sen iyi bir annesin öyle düşünmen lazım yetersizliği aklından geçirme ben de hep acaba diyorum bir hata mı yaptım ama çok aklıma takılıcak şey değil enine sonunda geçecek bu süreci atlatana kadar anne olarak sakin kalmamız önemli çocuk bizim stresimizi hissetmesin bi de ben son günlerde bebeği biraz daha sıcak tutunca gazını dahakolay çıkarttığını farkettim belki bel kemeri almalıyım sen hiç kullanıyor musun kiraz çekirdekli kemer?
Alt açma bizde de tersine hemen ağlamaya başlar altını temizleyen kadar susturamiyoruz
Benjmki de dün sabah yaptı bügun yok birsey Zeytinyağı koyacağım ben de akşam manasına neden böyle oldu bu bebeler anlamadımCanim yapti cok sukur ama 2 gunde 1 yapmaya basladi doktor zeytinyagi koy dedi mamaya 1 cay kasigi ama daha denemedim. Nurse harveys e basladim bugun iyi geldi gibi bakalim insallah kurtuluruz su gaz ve kaka konusunda cok yoruldum.
Ay bende toz kimyon var yaCanım bi zahmet ya yemeği yapacak, ya bebeğe bakacak ya da yanan yemeği ses etmeden yiyecek. Abartmış.
Kız ben kimyon veriyorum. Rezeneden daha güzel
İnan üstüne düşmediğin için hemen olurNe şanslısın2 sene uğraştım bende. 2. Yi çok merak ediyorum kaçıncı ayda olacak diye
Dün gece bizimkiyle hemhal olduk. İkinciyi yapalım mı dedim, az büyüsün yaparız diyo. Dedim sevişmekten bahsediyorum ne bebesi2.dusunuyorsaniz gunun birinde bence cok durmadan düşün derim aralarinda az yas olur arkadas olurlar yoksa cok sıkılıyor tek basina sen ve babanin basini yiyip duruyor oyun icin
Hem vucut bozulmusken 2.de aradan ciksin sonra bir guzel toparlanirsin
Hah sen de bendensin, benim yumurtalar pusuda bekliyo gibi hissediyorumBilemedim valla. Ben çok dikkat ederim zaten alışana kadar alarm kurarım hep saate. Biz denediğimiz 2.ayda hamile kaldım bende
Niye kız anne sütü şekerli bilmez miAy bende toz kimyon var yaama suratı görmeniz lazımdı zehir iciriyorum sanki sen ne bilion tat almayi
Benimkide yuzustu sevmiyor agliyor kucaktada o sekilde durmuyor simdiden ne fenalar:)Benimki yüzüstü göğsümde çok huysuz ya kafayı kaldiriyor falan kusuyor midesine baskı mi oluyor neyse yada beni sevmiyor bilemedim
Canim valla bilmiyorum bizimkilerin gunu de ayni demek bu sira oluyor he gecen haftaya kadar böyle bir sıkintilari yoktu. Buyuyorlar ondan mi acep. Senin kac kg dogdu suan kac kg bu aradaBenjmki de dün sabah yaptı bügun yok birsey Zeytinyağı koyacağım ben de akşam manasına neden böyle oldu bu bebeler anlamadım
Ben her istediğinde veriyorum canım ki zaten tam da dediğin gibi yapıyorKızlar size yine bir soru ile geldim. Diyelimki bebişi beslediniz uyudu yatırdınız yarım saat sonra uyandı ağlıyor. Görünürde bir sebep yok diyelim. Tekrar hemen meme veriyor musunuz ağlıyor diye yoksa aradan zaman geçmesini mi bekliyorsunuz? Tekrar uyutmaya falan mı çalışıyorsunuz? Keşke annelik kullanma kılavuzu olsaydı.
Ben de ceket ile hamile kalanlardanım@agacsizkoalaa bak şöyle demiş arkadaş. Bu da kesin değilmis o zaman. Ya aklım çıkıyor hamile kalicam diye.Ben çok kolay kalıyorum. Önceden kaza olunca ertesi gün hapı içiyordum şimdi onu da icemem. Napicam ben ya
Böyle zamanda emzik büyük kurtarıcı yoksa uyutma yöntemi neyse onu uygulamak yoksa uyumak için VS hep emzik niyetine anneyi kullanıyor çocuklar. Çalışan bi anneyim yedi yirmidört beraber olsaydım kucağımdan indirmezdim çok çabuk büyüyorlar en fazla 2 yıl anne sütü verebiliyorsu yada 6 aya kadar kucağında gezebilşyor sonra emeklemek yürümek derken tutamıyorum yalnız bunları 3.çocukta farkettşm büyüklerimiz aman alışamasın diyerek çocuğa hep sevgi kıtlığı yaşatıyorlarmış cahillikle bi çoğunu yaptım keşke diyorum keşkeKızlar size yine bir soru ile geldim. Diyelimki bebişi beslediniz uyudu yatırdınız yarım saat sonra uyandı ağlıyor. Görünürde bir sebep yok diyelim. Tekrar hemen meme veriyor musunuz ağlıyor diye yoksa aradan zaman geçmesini mi bekliyorsunuz? Tekrar uyutmaya falan mı çalışıyorsunuz? Keşke annelik kullanma kılavuzu olsaydı.
Ben vermiyorum oyalıyorum sallıyorum konuşuyorum oyun halısına koyuyorumKızlar size yine bir soru ile geldim. Diyelimki bebişi beslediniz uyudu yatırdınız yarım saat sonra uyandı ağlıyor. Görünürde bir sebep yok diyelim. Tekrar hemen meme veriyor musunuz ağlıyor diye yoksa aradan zaman geçmesini mi bekliyorsunuz? Tekrar uyutmaya falan mı çalışıyorsunuz? Keşke annelik kullanma kılavuzu olsaydı.
Hala sma mı kullanıyosun bizimkine o da yaptı aptamil conformil bide bebelac gold iyi geldi gazıda azaldı bir bak istersenCanim yapti cok sukur ama 2 gunde 1 yapmaya basladi doktor zeytinyagi koy dedi mamaya 1 cay kasigi ama daha denemedim. Nurse harveys e basladim bugun iyi geldi gibi bakalim insallah kurtuluruz su gaz ve kaka konusunda cok yoruldum.
O zaman esin bebeği sen kozartmayaparken ağlatmayacak çözüm bukızartma yaparken bebek aglarsa unutup yakiyorum yemegi..bu cok sık olmaya başladı.eşim de nefret eder yanıktan kokusunu evin sarmasında.bağrindi durdu.canim cok sıkkın ..niye boyle oluyor ya
Ben emziğini veriyorum bir süre hala direnirse ee ee ve pışş pışş yapıyorum. Uyumuyorsa kucağıma alip sakinleştirip tekrar yatırıyorum. Bunu birkaç kez yapmam gerekebiliyor. 1 saat kadar böyle oyalıyorum. Sonra meme veriyorum.Kızlar size yine bir soru ile geldim. Diyelimki bebişi beslediniz uyudu yatırdınız yarım saat sonra uyandı ağlıyor. Görünürde bir sebep yok diyelim. Tekrar hemen meme veriyor musunuz ağlıyor diye yoksa aradan zaman geçmesini mi bekliyorsunuz? Tekrar uyutmaya falan mı çalışıyorsunuz? Keşke annelik kullanma kılavuzu olsaydı.
Ben de denediğim her ay hamile kaldım şimdiye kadar ama düşük falan oldu hatta günü çile belli benim yumurtlama adetten 4-5 gün önce oluyor o günlerde yapıyorum hamile kakıyorum sekmiyorBilemedim valla. Ben çok dikkat ederim zaten alışana kadar alarm kurarım hep saate. Biz denediğimiz 2.ayda hamile kaldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?