2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yumurta yediğinde de oluyormu canım
Yumurta pek yemem sevmem. Dikkat etmedim hiç..
Benimki yüzüstü göğsümde çok huysuz ya kafayı kaldiriyor falan kusuyor midesine baskı mi oluyor neyse yada beni sevmiyor bilemedim
Benimki bıraksan orada deliksiz uyuyor ama ben istemiyorum öyle koala gibi ya..

Aynısı benim oğlumun da başında canım seni iyi anlıyorum ama elimizden ne geliyorsa yapıyoruz inan ki her bebekte oluyor az ya da çok sen iyi bir annesin öyle düşünmen lazım yetersizliği aklından geçirme ben de hep acaba diyorum bir hata mı yaptım ama çok aklıma takılıcak şey değil enine sonunda geçecek bu süreci atlatana kadar anne olarak sakin kalmamız önemli çocuk bizim stresimizi hissetmesin bi de ben son günlerde bebeği biraz daha sıcak tutunca gazını dahakolay çıkarttığını farkettim belki bel kemeri almalıyım sen hiç kullanıyor musun kiraz çekirdekli kemer?
Kızlar sizin bebişler de altını açınca sakinliyor mu? Çok ağlıyor mesela gazı vardır diyorum altını açınca hemen susuyor acaba serinlik mi seviyor anlamadım
Alt açma bizde de tersine hemen ağlamaya başlar altını temizleyen kadar susturamiyoruz

Yok canım kullanmıyorum. Kucağıma alınca karnını karnıma birleştiriyorum sıcak tutuyo rahatlıyo biraz. Benim kızım kaka yapmadı 2 gündür kulak çubuğuyla yapıyor. Bugün de kendi yapmadı çok huysuz yorgunluktan ölücem. Herkes bayram fotosunu atıyor ben daha bayramlıklarını giydirmedim. Nasıl geziyolar çocukla anlamıyorum bi benim bebeğim mi böyle huysux

Canim yapti cok sukur ama 2 gunde 1 yapmaya basladi doktor zeytinyagi koy dedi mamaya 1 cay kasigi ama daha denemedim. Nurse harveys e basladim bugun iyi geldi gibi bakalim insallah kurtuluruz su gaz ve kaka konusunda cok yoruldum.
Benjmki de dün sabah yaptı bügun yok birsey Zeytinyağı koyacağım ben de akşam manasına neden böyle oldu bu bebeler anlamadım

Canım bi zahmet ya yemeği yapacak, ya bebeğe bakacak ya da yanan yemeği ses etmeden yiyecek. Abartmış.

Kız ben kimyon veriyorum. Rezeneden daha güzel
Ay bende toz kimyon var ya ama suratı görmeniz lazımdı zehir iciriyorum sanki sen ne bilion tat almayi

Reactions: Kuf
Tüplerini bağlattanlar ekstradan korunacak mısınız korkuyorum o yüzde birlik ihtimalden

Ne şanslısın 2 sene uğraştım bende. 2. Yi çok merak ediyorum kaçıncı ayda olacak diye
İnan üstüne düşmediğin için hemen olur Allah gönlüne göre versin
Dün gece bizimkiyle hemhal olduk. İkinciyi yapalım mı dedim, az büyüsün yaparız diyo. Dedim sevişmekten bahsediyorum ne bebesi bilmem anlatabildim mi lepistesim
Bilemedim valla. Ben çok dikkat ederim zaten alışana kadar alarm kurarım hep saate. Biz denediğimiz 2.ayda hamile kaldım bende
Hah sen de bendensin, benim yumurtalar pusuda bekliyo gibi hissediyorum
Ay bende toz kimyon var ya ama suratı görmeniz lazımdı zehir iciriyorum sanki sen ne bilion tat almayi
Niye kız anne sütü şekerli bilmez mi

Benimki yüzüstü göğsümde çok huysuz ya kafayı kaldiriyor falan kusuyor midesine baskı mi oluyor neyse yada beni sevmiyor bilemedim
Benimkide yuzustu sevmiyor agliyor kucaktada o sekilde durmuyor simdiden ne fenalar:)
Benjmki de dün sabah yaptı bügun yok birsey Zeytinyağı koyacağım ben de akşam manasına neden böyle oldu bu bebeler anlamadım
Canim valla bilmiyorum bizimkilerin gunu de ayni demek bu sira oluyor he gecen haftaya kadar böyle bir sıkintilari yoktu. Buyuyorlar ondan mi acep. Senin kac kg dogdu suan kac kg bu arada

Kızlar size yine bir soru ile geldim. Diyelimki bebişi beslediniz uyudu yatırdınız yarım saat sonra uyandı ağlıyor. Görünürde bir sebep yok diyelim. Tekrar hemen meme veriyor musunuz ağlıyor diye yoksa aradan zaman geçmesini mi bekliyorsunuz? Tekrar uyutmaya falan mı çalışıyorsunuz? Keşke annelik kullanma kılavuzu olsaydı.

Ben her istediğinde veriyorum canım ki zaten tam da dediğin gibi yapıyor

Ben de ceket ile hamile kalanlardanım

Böyle zamanda emzik büyük kurtarıcı yoksa uyutma yöntemi neyse onu uygulamak yoksa uyumak için VS hep emzik niyetine anneyi kullanıyor çocuklar. Çalışan bi anneyim yedi yirmidört beraber olsaydım kucağımdan indirmezdim çok çabuk büyüyorlar en fazla 2 yıl anne sütü verebiliyorsu yada 6 aya kadar kucağında gezebilşyor sonra emeklemek yürümek derken tutamıyorum yalnız bunları 3.çocukta farkettşm büyüklerimiz aman alışamasın diyerek çocuğa hep sevgi kıtlığı yaşatıyorlarmış cahillikle bi çoğunu yaptım keşke diyorum keşke

Ben vermiyorum oyalıyorum sallıyorum konuşuyorum oyun halısına koyuyorum

Canim yapti cok sukur ama 2 gunde 1 yapmaya basladi doktor zeytinyagi koy dedi mamaya 1 cay kasigi ama daha denemedim. Nurse harveys e basladim bugun iyi geldi gibi bakalim insallah kurtuluruz su gaz ve kaka konusunda cok yoruldum.
Hala sma mı kullanıyosun bizimkine o da yaptı aptamil conformil bide bebelac gold iyi geldi gazıda azaldı bir bak istersen

Ben emziğini veriyorum bir süre hala direnirse ee ee ve pışş pışş yapıyorum. Uyumuyorsa kucağıma alip sakinleştirip tekrar yatırıyorum. Bunu birkaç kez yapmam gerekebiliyor. 1 saat kadar böyle oyalıyorum. Sonra meme veriyorum.

Bilemedim valla. Ben çok dikkat ederim zaten alışana kadar alarm kurarım hep saate. Biz denediğimiz 2.ayda hamile kaldım bende
Ben de denediğim her ay hamile kaldım şimdiye kadar ama düşük falan oldu hatta günü çile belli benim yumurtlama adetten 4-5 gün önce oluyor o günlerde yapıyorum hamile kakıyorum sekmiyor

Kızlar selam. Bugün çok zor geçti. Bebeğim durmadan ağladı. Toplam 2 saat uyudu sabahtan beri. İnanılmaz yorgunum. İnternetten araştırırken şu videoya denk geldim. Bir çoğumuzun bebeği gazlı. İşinize yarar diye düşünüyorum. İlk fırsatta deneyeceğim bir umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…