2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok canım vermiyorum ben. Genelde gaz için ağlıyor oluyor genelde kaldırıp gazını çıkartıp yatırıyorum ya da emziğini verip piş piş yapıyorum. Her seferinde emzirince fazla geliyor kusuyor sonra.

Tüplerini bağlattanlar ekstradan korunacak mısınız korkuyorum o yüzde birlik ihtimalden
Doktor korunmanı tavsiye ederim çok da az olsa ihtimal var falan dedi ama bence onu sorumluluk almamak için diyorlar. Benim yöntem direk kesme yöntemiydi o yüzden garanti diye bakıyorum. Zaten hiç libido falan da yok eşimi de beni de yoruyor sıpa nereye yatacağımızı şaşırıyoruz

Kızlar mamajoo marka sağma makinası vardı ya elimde onun küçük yuvarlak bi parçası var o olmazsa sağım yapmıyor ben onu kaybettim de tek parça olarak satılıyor mu bilginiz var mı.?

Canim yapti cok sukur ama 2 gunde 1 yapmaya basladi doktor zeytinyagi koy dedi mamaya 1 cay kasigi ama daha denemedim. Nurse harveys e basladim bugun iyi geldi gibi bakalim insallah kurtuluruz su gaz ve kaka konusunda cok yoruldum.
Canm mamaya me için yağ koyuyorsun.?

Hala sma mı kullanıyosun bizimkine o da yaptı aptamil conformil bide bebelac gold iyi geldi gazıda azaldı bir bak istersen
Canim ya comformil yada hipp deneyecegim. Doktor biogaia nin yanina nurse harveys verdi iyi geldi gibi. Birde mamaya zeytinyagi ekle dedi 1 cay kasigi bu sabah ekledim az once kakasini yapti. Bu arada sık emzirmeye calisiyorum cok yorulmustum ama esim baya ugrasiyor bende kizimi kivranirken gorunce yine sut arttirma calismalarina basladim insallah artarda anne sutu veririm
Canm mamaya me için yağ koyuyorsun.?
Canim kakasini yapamiyirdu benim kiz 2 gun olmustu bir cay kasigi zeytnyagi ekledim

Kizlar nurse harveys kullanan kim vardi? Ben sade verdigimde cocuk az cikardi az once mamaya kattim. Birde ne kadar veriyorsunuz?

Ben direk ağzına veriyorum bana saglik ocagi öyle dedi kabız zor yapıyor da o yüzden sordum. Mamasında olunca farkı ne oluyorsa merak ettim

Lıbıdo mu o da ne yok oldu bende 3 çocukla libido mu kalır ah ah

Yanak ağırlığınca vermeye ancak gücüm yeter

Kız sizin libidonuz nere gitti

Libidosu kaçan biri daha haydiii

Benimki nefesini tutuyordu bu risk mi demek? Şu an diyet yapıyorum

Kesinlikle kimyon çayı diyorum
Libidom ne zaman vardı ki şimdi olsun
Kurşun adresss sormaz kiiii çattt diye hamile kakıyomuşsun bir de
Benim kız doğdu doğalı kafasını dik tutuyo şaka gibi 3 günlüktü koynuma yatırdım tak kafasını kaldırıp bana bakıyodu ayaklarını da çivi gibi dikip doğruluyor bu cok fena bi kız olcak zilli
Cok degisik ya düşün minnacık bisey yürüyo çaki gibi
Kız bu msja çok güldüm
Ne hatunlar var arkadas biz 1.5sene uğraştık olmadı doktorda bişeyciniz yok yiyin için sevişin dedi eve yolladı bizi neyse olmuyodu sonra bizim adam bedelli askere gitti Erzincan'a orda ne yedi ne içti bilmem gelişe hamile kaldım hayatımızın şokunu yaşadık korunmuyodum olmuyo diye aklımda da yoktu hamilelik bir gün adetim bi kaç gün kala annanem balkonda ablam için turşu yapıyordu o da hamile canı çekmiş. Neyse sirkenin ağzını bi açtı abowww nası koktu ben öğürerek kaçtım ordan arkamdan bu hamile demişler cidden hamileymişim
Ben de ceket ile hamile kalanlardanım
Bende ceket mont ne atarsan at kalmayanlardandım

Ay bugün aynı şeyi söyledim durdum keşke anneliğin okulu olsaBen vermiyorum canım öyle durumlarda çünkğ çok emince kusuyor

Kızlar 50 gün oldu doğum yapalı, ara ara kahverengi akıntım oluyor sizlerde de böyle oluyor mu? Vajinal muayene oldum 40 kontrolünde ama bişey demedi doktor, birde ilişkiye girdiğimiz de kanamam oluyor sizlerde böyle mi durum?

Yok canım benim olmadı.

Benim ki de ya memede ya kucağımda yada anakucağında uyuyor gündüzleri. Çok nadir kendi kendine uyuduğu. sen bilirsin tabiki ama kucağında uyutup yatırsan beşiğine? Ben karnını karnıma birleştiriyorum çok seviyor pişpişliyorum huzur doluyor

Kizlar nurse harveys kullanan kim vardi? Ben sade verdigimde cocuk az cikardi az once mamaya kattim. Birde ne kadar veriyorsunuz?
6 saatte bir 5 damla veriyorum ben.. Tabi sor her 6 saati aklımda tutabiliyor muyum tabi ki hayır.. Bazen 8 saat oluyor bazen 10 saat oluyor bazen daha fazla.. Düzenli kullansam daha iyi olacak.

Kızlar 40 ı bitiminde adet gören var mı?
yaa bnim 45 günlük olduk bugğn tam bitti dedim kanamam bir hafta hiç olmadı ama son 10 gündür yin rvar bugğn de biraz fazla adet mi oldum acaba diye düşünüyorum bende çarşambaya doktor randevum var bakalaım

Kucağa alışmasın diye uğraşıyordum ama bugün taktı bana, illa kucağımda olacak. Normalde besleyip yatırdığımda kendi uyuyordu. İnşallah sadece bugüne özeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…