- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Yok canım vermiyorum ben. Genelde gaz için ağlıyor oluyor genelde kaldırıp gazını çıkartıp yatırıyorum ya da emziğini verip piş piş yapıyorum. Her seferinde emzirince fazla geliyor kusuyor sonra.Kızlar size yine bir soru ile geldim. Diyelimki bebişi beslediniz uyudu yatırdınız yarım saat sonra uyandı ağlıyor. Görünürde bir sebep yok diyelim. Tekrar hemen meme veriyor musunuz ağlıyor diye yoksa aradan zaman geçmesini mi bekliyorsunuz? Tekrar uyutmaya falan mı çalışıyorsunuz? Keşke annelik kullanma kılavuzu olsaydı.
Doktor korunmanı tavsiye ederim çok da az olsa ihtimal var falan dedi ama bence onu sorumluluk almamak için diyorlar. Benim yöntem direk kesme yöntemiydi o yüzden garanti diye bakıyorum. Zaten hiç libido falan da yok eşimi de beni de yoruyor sıpa nereye yatacağımızı şaşırıyoruzTüplerini bağlattanlar ekstradan korunacak mısınız korkuyorum o yüzde birlik ihtimalden
Canm mamaya me için yağ koyuyorsun.?Canim yapti cok sukur ama 2 gunde 1 yapmaya basladi doktor zeytinyagi koy dedi mamaya 1 cay kasigi ama daha denemedim. Nurse harveys e basladim bugun iyi geldi gibi bakalim insallah kurtuluruz su gaz ve kaka konusunda cok yoruldum.
Canim ya comformil yada hipp deneyecegim. Doktor biogaia nin yanina nurse harveys verdi iyi geldi gibi. Birde mamaya zeytinyagi ekle dedi 1 cay kasigi bu sabah ekledim az once kakasini yapti. Bu arada sık emzirmeye calisiyorum cok yorulmustum ama esim baya ugrasiyor bende kizimi kivranirken gorunce yine sut arttirma calismalarina basladim insallah artarda anne sutu veririmHala sma mı kullanıyosun bizimkine o da yaptı aptamil conformil bide bebelac gold iyi geldi gazıda azaldı bir bak istersen
Canim kakasini yapamiyirdu benim kiz 2 gun olmustu bir cay kasigi zeytnyagi ekledimCanm mamaya me için yağ koyuyorsun.?
Ben direk ağzına veriyorum bana saglik ocagi öyle dedi kabız zor yapıyor da o yüzden sordum. Mamasında olunca farkı ne oluyorsa merak ettimCanim ya comformil yada hipp deneyecegim. Doktor biogaia nin yanina nurse harveys verdi iyi geldi gibi. Birde mamaya zeytinyagi ekle dedi 1 cay kasigi bu sabah ekledim az once kakasini yapti. Bu arada sık emzirmeye calisiyorum cok yorulmustum ama esim baya ugrasiyor bende kizimi kivranirken gorunce yine sut arttirma calismalarina basladim insallah artarda anne sutu veririm
Canim kakasini yapamiyirdu benim kiz 2 gun olmustu bir cay kasigi zeytnyagi ekledim
Lıbıdo mu o da ne yok oldu bende 3 çocukla libido mu kalır ah ahDoktor korunmanı tavsiye ederim çok da az olsa ihtimal var falan dedi ama bence onu sorumluluk almamak için diyorlar. Benim yöntem direk kesme yöntemiydi o yüzden garanti diye bakıyorum. Zaten hiç libido falan da yok eşimi de beni de yoruyor sıpa nereye yatacağımızı şaşırıyoruz
Libidom ne zaman vardı ki şimdi olsunYanak ağırlığınca vermeye ancak gücüm yeter
Kız sizin libidonuz nere gitti
Libidosu kaçan biri daha haydiii
Benimki nefesini tutuyordu bu risk mi demek? Şu an diyet yapıyorum
Kesinlikle kimyon çayı diyorum
Kurşun adresss sormaz kiiiiHerkese günaydın
Ya rüyamda hamileydim karnimda harektlerini hissediyordum. Ama çok erken değil mi daha en fazla bir aylık olabilir nasıl hissedebilirim ki diyordum bir de. Ay çok korktumbi kaza oldu bir kez ama inşallah kurşun yerine ulaşmamıştır. Kizlar bu kadar çabuk olmaz dimi doğumdan sonra?
Benim kız doğdu doğalı kafasını dik tutuyo şaka gibi 3 günlüktü koynuma yatırdım tak kafasını kaldırıp bana bakıyoduKızlar bebisleriniz başını tutabiliyo mu benim küfürbaz haydo tutuyo ama uzun süreli değil ilk kızım dipçik gibiydi ayaklarını basardi kafayı uzun uzun tutardı ama haydom da o dipcikligi göremiyorumomzudayken baya dik dik tutuyo bakıniyo cevreye ama uzun surmuyo 44 günlük olduk bakalım daha erkendir belki de (44 yaa canım memleketim malatyam ) gurbetlik zor neyse konumuz bu değildi ee sizin bebisler bu ayak basma kafa tutma konusunda nasıl ❤
Kız bu msja çok güldümCok degisik ya düşün minnacık bisey yürüyo çaki gibi
Ne hatunlar var arkadas biz 1.5sene uğraştık olmadı doktorda bişeyciniz yok yiyin için sevişin dedi eve yolladı biziagacsizkoalaa bak şöyle demiş arkadaş. Bu da kesin değilmis o zaman. Ya aklım çıkıyor hamile kalicam diye. Ben çok kolay kalıyorum. Önceden kaza olunca ertesi gün hapı içiyordum şimdi onu da icemem. Napicam ben ya
Bende ceket mont ne atarsan at kalmayanlardandımBen de ceket ile hamile kalanlardanım
38 de oldumKızlar 40 ı bitiminde adet gören var mı?
Ay bugün aynı şeyi söyledim durdum keşke anneliğin okulu olsaKızlar size yine bir soru ile geldim. Diyelimki bebişi beslediniz uyudu yatırdınız yarım saat sonra uyandı ağlıyor. Görünürde bir sebep yok diyelim. Tekrar hemen meme veriyor musunuz ağlıyor diye yoksa aradan zaman geçmesini mi bekliyorsunuz? Tekrar uyutmaya falan mı çalışıyorsunuz? Keşke annelik kullanma kılavuzu olsaydı.
Yok canım benim olmadı.Kızlar 50 gün oldu doğum yapalı, ara ara kahverengi akıntım oluyor sizlerde de böyle oluyor mu? Vajinal muayene oldum 40 kontrolünde ama bişey demedi doktor, birde ilişkiye girdiğimiz de kanamam oluyor sizlerde böyle mi durum?
Benim ki de ya memede ya kucağımda yada anakucağında uyuyor gündüzleri. Çok nadir kendi kendine uyuduğu. sen bilirsin tabiki ama kucağında uyutup yatırsan beşiğine? Ben karnını karnıma birleştiriyorum çok seviyor pişpişliyorum huzur doluyorOy oyy bugün ben de pert oldum. Hiç uyumuyor benimki ya.. Kucağıma alınca ya da memede sızıyor, yatağa yatırırken gözler fal taşı gibi açık.. Bugün edindi bu huyu daToplasan 2 saat etmez uyuduğu vakitler.. Çok yoruldum ama ben
6 saatte bir 5 damla veriyorum ben.. Tabi sor her 6 saati aklımda tutabiliyor muyum tabi ki hayır.. Bazen 8 saat oluyor bazen 10 saat oluyor bazen daha fazla.. Düzenli kullansam daha iyi olacak.Kizlar nurse harveys kullanan kim vardi? Ben sade verdigimde cocuk az cikardi az once mamaya kattim. Birde ne kadar veriyorsunuz?
yaa bnim 45 günlük olduk bugğn tam bitti dedim kanamam bir hafta hiç olmadı ama son 10 gündür yin rvar bugğn de biraz fazla adet mi oldum acaba diye düşünüyorum bende çarşambaya doktor randevum var bakalaımKızlar 40 ı bitiminde adet gören var mı?
Kucağa alışmasın diye uğraşıyordum ama bugün taktı bana, illa kucağımda olacak. Normalde besleyip yatırdığımda kendi uyuyordu. İnşallah sadece bugüne özeldir.Benim ki de ya memede ya kucağımda yada anakucağında uyuyor gündüzleri. Çok nadir kendi kendine uyuduğu. sen bilirsin tabiki ama kucağında uyutup yatırsan beşiğine? Ben karnını karnıma birleştiriyorum çok seviyor pişpişliyorum huzur doluyor
Adet olduğunu bereden anladın benim normalde karnım ağrırdı ateş başardı onlar yok ama kanamam var ve çok değil sizde de öyle mi38 de oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?