Ya bu yataga değince noluyo bu bebeklere bende merak ediyorumOy oyy bugün ben de pert oldum. Hiç uyumuyor benimki ya.. Kucağıma alınca ya da memede sızıyor, yatağa yatırırken gözler fal taşı gibi açık.. Bugün edindi bu huyu daToplasan 2 saat etmez uyuduğu vakitler.. Çok yoruldum ama ben
Benim nerdeyse kesilmişti akıntı vardı sadece sarımsı . Ama bu adet gibi kanama şeklinde fazla oldu . Adet olurken benim de sadece bacaklarım sızlar . Sızlama vardı olduğu gün . Doktor a 40 da kontrole gittiğimde o da adettir dediAdet olduğunu bereden anladın benim normalde karnım ağrırdı ateş başardı onlar yok ama kanamam var ve çok değil sizde de öyle mi
Hepimizde aynı durum, illa sıcaklığı hissedecekler . Alttan ısıtmalı yatak filan lazımYa bu yataga değince noluyo bu bebeklere bende merak ediyorumtam güzelce uyutuyorum yatagına koyarken daha gözleri açılıyor hiç uykusu yok gibi oluyo bi daha sar başa
ilk oğlumda birbuçuk yıl sonra oldu ve 9 ay sonra adet gördüm üstüne hemen ikinci gebelik ben şok ne ağladiydim nasil bakacam diye ama esim mutlu oldu benim aksime. simde de pamuk sekerim diye seviyorum zor ama olsun şükür Allaha ben bir istedim çok istedim o babbana iki verdiBen de bebek istedigimiz ilk ayda gebe kaldım ondan korkuyorum
valla 2 bebeyle hızlı kilo veriliyor şimdi zor olsa da ileride arkadaş olacaklar2.dusunuyorsaniz gunun birinde bence cok durmadan düşün derim aralarinda az yas olur arkadas olurlar yoksa cok sıkılıyor tek basina sen ve babanin basini yiyip duruyor oyun icin
Hem vucut bozulmusken 2.de aradan ciksin sonra bir guzel toparlanirsin
canim eğer aranıyorsa hala emziriyorum ama bazen uykusuzluk gaz sancisi oluyor yani duruma goreKızlar size yine bir soru ile geldim. Diyelimki bebişi beslediniz uyudu yatırdınız yarım saat sonra uyandı ağlıyor. Görünürde bir sebep yok diyelim. Tekrar hemen meme veriyor musunuz ağlıyor diye yoksa aradan zaman geçmesini mi bekliyorsunuz? Tekrar uyutmaya falan mı çalışıyorsunuz? Keşke annelik kullanma kılavuzu olsaydı.
Aynen ya sar başa sar başa yapa yapa baş kalmadı bende valla, kafayı yiyeceğim yakındaYa bu yataga değince noluyo bu bebeklere bende merak ediyorumtam güzelce uyutuyorum yatagına koyarken daha gözleri açılıyor hiç uykusu yok gibi oluyo bi daha sar başa
Ya acaba ondan mı oluyoHepimizde aynı durum, illa sıcaklığı hissedecekler . Alttan ısıtmalı yatak filan lazım
Ahh Ahh seni o kadar iyi anlıyorum kiAynen ya sar başa sar başa yapa yapa baş kalmadı bende valla, kafayı yiyeceğim yakında
Umarım benimdd adettendir kanamam benim normalde de çok bir kanamam olmazdı o yüzden adet mi değil mi kestiremiyorumBenim nerdeyse kesilmişti akıntı vardı sadece sarımsı . Ama bu adet gibi kanama şeklinde fazla oldu . Adet olurken benim de sadece bacaklarım sızlar . Sızlama vardı olduğu gün . Doktor a 40 da kontrole gittiğimde o da adettir dedi
Annem diyor ki o şimdi huy edinmeye çalışıyor, aranızda savaş var, biriniz galip gelecek. Bakalım hangimizYa acaba ondan mı oluyodaha havadayken gözü açılıyor yatağa değdirmeden geri pış pışlıyorum
Ahh Ahh seni o kadar iyi anlıyorum kiyakamdan asılıyor maymun gibi yaa bazı günler bunu yapıyo bizimki de o zaman cok yoruluyorum
Fazlası zarar tabi☺Yumurta pek yemem sevmem. Dikkat etmedim hiç..
Benimki bıraksan orada deliksiz uyuyor ama ben istemiyorum öyle koala gibi ya..
Aman hemen de bilsin fena bunlar folik asit bebeleriİnan üstüne düşmediğin için hemen olurAllah gönlüne göre versin
Dün gece bizimkiyle hemhal olduk. İkinciyi yapalım mı dedim, az büyüsün yaparız diyo. Dedim sevişmekten bahsediyorum ne bebesibilmem anlatabildim mi lepistesim
Hah sen de bendensin, benim yumurtalar pusuda bekliyo gibi hissediyorum
Niye kız anne sütü şekerli bilmez mi
Çok derin uykusu olursa yatırıyorum arada anasiyim ay göğsümde huzur arıyorum bazenBenimkide yuzustu sevmiyor agliyor kucaktada o sekilde durmuyor simdiden ne fenalar:)
Canim valla bilmiyorum bizimkilerin gunu de ayni demek bu sira oluyor he gecen haftaya kadar böyle bir sıkintilari yoktu. Buyuyorlar ondan mi acep. Senin kac kg dogdu suan kac kg bu arada
Lohusa kanaman nezaman bitmişti peki canm?38 de oldum
Benimde 50 gün olck yarn ve hala kanamam var kahve rengi leke şeklindeydi ama 2 gün önce bildiğin adet kanaması gibi kanama başladıKızlar 50 gün oldu doğum yapalı, ara ara kahverengi akıntım oluyor sizlerde de böyle oluyor mu? Vajinal muayene oldum 40 kontrolünde ama bişey demedi doktor, birde ilişkiye girdiğimiz de kanamam oluyor sizlerde böyle mi durum?
Cevabım oAnnem diyor ki o şimdi huy edinmeye çalışıyor, aranızda savaş var, biriniz galip gelecek. Bakalım hangimiz
Yaa cidden doğru olabilir annenin dediği Ay inşallah biz galip gelirizAnnem diyor ki o şimdi huy edinmeye çalışıyor, aranızda savaş var, biriniz galip gelecek. Bakalım hangimiz
Aynen bizde de galip o geldi bebeyle de inatlasilmiyor kiCevabım o
Benm de bugun 40 ım cıktı canım sanki 3 gundur adetim gibi geliyoryaa bnim 45 günlük olduk bugğn tam bitti dedim kanamam bir hafta hiç olmadı ama son 10 gündür yin rvar bugğn de biraz fazla adet mi oldum acaba diye düşünüyorum bende çarşambaya doktor randevum var bakalaım
Canım silikon uçla deneme nası gidiyoAynen bizde de galip o geldi bebeyle de inatlasilmiyor ki
Doktora gittin mşBenm de bugun 40 ım cıktı canım sanki 3 gundur adetim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?