2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya bu yataga değince noluyo bu bebeklere bende merak ediyorum tam güzelce uyutuyorum yatagına koyarken daha gözleri açılıyor hiç uykusu yok gibi oluyo bi daha sar başa

Adet olduğunu bereden anladın benim normalde karnım ağrırdı ateş başardı onlar yok ama kanamam var ve çok değil sizde de öyle mi
Benim nerdeyse kesilmişti akıntı vardı sadece sarımsı . Ama bu adet gibi kanama şeklinde fazla oldu . Adet olurken benim de sadece bacaklarım sızlar . Sızlama vardı olduğu gün . Doktor a 40 da kontrole gittiğimde o da adettir dedi

Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 45 günlük. Gece uykusuna ancak 1-2 gibi yatirabiliyorum bir türlü dalamiyor. Geceyi gündüzü ne zaman ayırt ediyorlar daha erken mı acaba.? 9-10 gibi yatsın istiyorum ama başaramadım. Oğlum 40i çıktıktan sonra öğrenmişti iyi kötü gece uykusunu , bu kız yordu beni

Ben de bebek istedigimiz ilk ayda gebe kaldım ondan korkuyorum
ilk oğlumda birbuçuk yıl sonra oldu ve 9 ay sonra adet gördüm üstüne hemen ikinci gebelik ben şok ne ağladiydim nasil bakacam diye ama esim mutlu oldu benim aksime. simde de pamuk sekerim diye seviyorum zor ama olsun şükür Allaha ben bir istedim çok istedim o babbana iki verdi

valla 2 bebeyle hızlı kilo veriliyor şimdi zor olsa da ileride arkadaş olacaklar

canim eğer aranıyorsa hala emziriyorum ama bazen uykusuzluk gaz sancisi oluyor yani duruma gore

Hepimizde aynı durum, illa sıcaklığı hissedecekler . Alttan ısıtmalı yatak filan lazım
Ya acaba ondan mı oluyo daha havadayken gözü açılıyor yatağa değdirmeden geri pış pışlıyorum
Aynen ya sar başa sar başa yapa yapa baş kalmadı bende valla, kafayı yiyeceğim yakında
Ahh Ahh seni o kadar iyi anlıyorum ki yakamdan asılıyor maymun gibi yaa bazı günler bunu yapıyo bizimki de o zaman cok yoruluyorum

Umarım benimdd adettendir kanamam benim normalde de çok bir kanamam olmazdı o yüzden adet mi değil mi kestiremiyorum

Annem diyor ki o şimdi huy edinmeye çalışıyor, aranızda savaş var, biriniz galip gelecek. Bakalım hangimiz

Aman hemen de bilsin fena bunlar folik asit bebeleri

Reactions: Kuf
Çok derin uykusu olursa yatırıyorum arada anasiyim ay göğsümde huzur arıyorum bazen

Benimde 50 gün olck yarn ve hala kanamam var kahve rengi leke şeklindeydi ama 2 gün önce bildiğin adet kanaması gibi kanama başladı
Ama adet değilm 40 gün sürdü lohusa kanamam şuan özür durumundayım
15 gün geçmesi lazm adet sayılması için

Annem diyor ki o şimdi huy edinmeye çalışıyor, aranızda savaş var, biriniz galip gelecek. Bakalım hangimiz
Yaa cidden doğru olabilir annenin dediği Ay inşallah biz galip geliriz gerçi yapmicam dediğim ne varsa yapıyorum yorulduk a uyusun diye. Gaz sorunumuz başlamadan önce hiç sallama pışpışlama yapmıyordum ama gaz cıkıp huzursuz olunca mecburen yapmaya başladım

Benm de bugun 40 ım cıktı canım sanki 3 gundur adetim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…