2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaaa hayır
O inatsa ben ondan da inadım valla.. Bugün pert oldum ama istediğini yapmadım, şimdi gün sonunda yattığı yerde uyuyakaldı çok zor da olsa.. Direndi direndi almadım kucağıma.. Kendi bilir, ben onun yerinde olsam tüm gün yatar uyurum valla ohh gel keyfim gel..

Bende az önce inatlaştım ve yatagına koydum kendiliğinden uyudu hayır yat uyu dimi niye mızırdanıyosun altın temiz karnın tok herkes emrine amade sende uyu güzel güzel bebeksin sen böyle inat edersek biz kazanırız ama bitik şekilde
Gitmiyor maselef ucla ilgili degil canm bizim sıkıntı biberonu istiyor kolayina geliyor . Biraktik memeyi kabullendim artik sagiyorum . Belki birgün kendiliginden döner memeye akisina bıraktım.
Canım sen elinden geleni yaptın ben senin yerinde olsam daha erken pes etmiştim. Bi gün belki büyüdükçe döner memeye hiç belli olmaz

Kucağa alışmasın diye uğraşıyordum ama bugün taktı bana, illa kucağımda olacak. Normalde besleyip yatırdığımda kendi uyuyordu. İnşallah sadece bugüne özeldir.
Bizde dünden beri öyleyiz şimdide çok uykusu var ciyak ciyak kucakta dalıyor yatağa bırakınca diken batıyor sanki

Gitmiyor maselef ucla ilgili degil canm bizim sıkıntı biberonu istiyor kolayina geliyor . Biraktik memeyi kabullendim artik sagiyorum . Belki birgün kendiliginden döner memeye akisina bıraktım.
Döner inşallah döner . Ben de bugun yeni makina sipariş verdim bakalım nasıl . Sütümün artması lazım en azından . Bugun öğlen 12:30 a kadar direndim her arandıgında emzirdim ama yavrum sonunda isyan etti , doymamış mama verdim ilk defa 100 cc içti . Üzüldüm .. bakalım sağarak artırma çalışmalarına devam edeceğim ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum .

Kızlar gerçekten hiç bu kadar iğrenç bi bayram geçirmemiştim hiç de böyle hayal etmiyordum. Kb köyüne geldik cumadan beri herkes bi kafadan ses cikariyo bana veren yok oğlumu kucaktan kucağa geziyo öyle. Görüntülü konuşurken kucakta tutunca biz kötü alıştırıyorsunuz diyolar burda ta uyurken snra alın uyudu dememe rağmen inatla alıp birde yüksek sesle sevip uyandiriyolar cumadan beri aynı şeyi öyle yaptılar durdular. Karnını doyuruyorum ne içtiğini bildiğim için doyduğunu anlıyorum mama bitince az ağlar gbi oluyo e ac doymadı doydu diyorum e ağlıyo doymadı kucağıma alıp gaz çıkartıyorum susuyo. Tabi ben iyice sınır oluyorum. Bori kundak yap diyo iyi diyorum iç gelio terlemiş deyip açıyo dedesi niye açtın diye bana geliyo. Az önce de banyo yaptıralım dedi kv bende yarın öğlen dedim gece 12 den snra yasak bitince eve gideceğiz hem gündüz hava güzel olur dedm bisey demedi kapıda oturuyodu kb ona diyo banyo yaptıralım mi hadi diyerek adam bisey demedi ona söylendi onu ikna etti tabi ben artık patlama noktasına dayandım iyice hiç biseye kendim karar verdirmiyolar. Kb geldi geri banyo yaptıralım dedi o sıra da ayağımda sallıyorum uyudu uyuyacak geri kv ben sallarım bırak yataklari yap dedi kendilerinin uyuyacak çocuğu bıraktım ağlamaya başladı tabi hemen konuşarak sevdiler uykusunu açmak için uyutmadilar işte. Tekrar banyoyu sorunca yaptircaksaniz yaptırın ben yatak yapicam dedim ki istemediğimi anlasınlar diye. Geri işim bitti yine aynı soru kendiniz bilirsiniz dedim saat 1 e geliyo bide uykum var zaten her kafadan ses başım da agriyo geri anası istemiyo neyse dediler ama daha gitmeyip odada oturuyorlar sanki ben değil de onlar 2 gündür hiç kucaklarina almamış gbi uyuyacağım çocuğun tepesinde dikildiler baya bi snra gittiler şükür kocam da bama tersleme flan dedi bende durumu anlattım bunaldim bıktım burdan dedim yarın gidicez idare et dedi tabi kavgalı şekilde bende içimdekiler söyledim dinledi bisey demedi uyudu. Dün de çocuk babannesinin olduğu kanepede yatıyo uyanık babanne de telefonla knusuyo bende oğlumu alcaktım kucağıma alma dursun diye biraz ters şekilde söyledi ben yine aldım benim oğlum niye almıyorum ki dedim 40 kişiye anlattılar bu dedigimi tutmuş bi de babanın evinden mi getirdin benim torunumun yavrusu dedi bende siz mi doğurdunuz ben doğurdum tabi alırım istediğim zaman dedim laflara bak yapıyolar bana bende başka odaya gittim sustular öyle. Çok bunaldim herkes bi kafa geldiğime geleceğime pişman ettiler. Tek iyi yönü oğlumu bayramın ilk günü el öptürür gbi yaptım herkese bayram harçlığı topladik 4 kişiden 140 lira aldı oğlum

Inşallah şimdiye kadar hic sagim yapmiyor muydun ? Biberona donmesin geri dikkat et mesela ben emzirdim kelimesini söylemeyi bile cok özledim ya sipa oglum ah ah
Hangi makine siparisi verdin markasi ne

canım hic ısirgan otu denedin mi? yemegi ya da cayı.çoook süt yapiyormuş.hatta yemegini bir tabaktan fazla yersen mastit yapacak kadar süt indiriyormus.yani ayarinda yemeliymis.bir araştır istsersen.

canım 40 gunluk gittik.dr dokunma uyusun dedi.icim gidiyor ama ne yapayim.e uyandirinca da zaten pek bisi istemiyor.huzuru kaciyor.kendi uyaninca daha iyi besleniyor.

kizlar cis sayisi hala 10 olmak zorunda mı?bizim olmuyor artik o kadar.doymuyor mu? doymasa uyumaz..anlayamadim gitti.bir de cocuk uyurken altını aliyor musunuz? ben dokunmuyorum.kiyamiyorum ama uyanir diye

Inşallah şimdiye kadar hic sagim yapmiyor muydun ? Biberona donmesin geri dikkat et mesela ben emzirdim kelimesini söylemeyi bile cok özledim ya sipa oglum ah ah
Hangi makine siparisi verdin markasi ne
Ah kuzm benm ya çok üzüldüm adına bende ilk kızımı emzirememiştm çok üzülmüştüm
Emzirme destek sistemi diye bişe var Mamayı koyuyorsun içine hortum atıp meme ucuna getiriyorsun bebek hem emiyo hem mama içiyo böylece sütün artıyor bi bak araştır
Hortum medikal marketten alıyorsun 4 5 TL bişe

Canim valla bilmiyorum bizimkilerin gunu de ayni demek bu sira oluyor he gecen haftaya kadar böyle bir sıkintilari yoktu. Buyuyorlar ondan mi acep. Senin kac kg dogdu suan kac kg bu arada
Evet geçen hafta yoktu atak dedikleri seyi mi geciriyorlar acaba
Benim ki minik 37+1 de 2845 doğdu 1 aylikti 3645 ti 2. Ayda 1 kilo almıştır insallah diye dua ediyorum bu ara beni emip huysuzluk yapmadığı için doyduğunu düşünüp mamayı azalttim çünkü c. Tesi ya da p. Tesi kontrole gitcez
Senin ki ne durumda

kizlar cis sayisi hala 10 olmak zorunda mı?bizim olmuyor artik o kadar.doymuyor mu? doymasa uyumaz..anlayamadim gitti.bir de cocuk uyurken altını aliyor musunuz? ben dokunmuyorum.kiyamiyorum ama uyanir diye
Canım benimde 10 değil artık azaldı sayisi doymasa anlarız heralde ağlar yani

Ablacığım kadarıyla hepimizin evreleri aynı olerliyor kızlar şimdiki sorunumuz kabızlık bizimde 2 gün önce fitil verdim bugün bir daha verdim ya çocuk o kadar yapamıyor ki kakasini gazi kokuyor ya minicik bebegin oy oy sorunsuz olmaz elbet bebek büyütmek ama zormuş o ıkındıkça ağladıkça ben mahvoluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…