- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Yaaa hayırCevabım o
O inatsa ben ondan da inadım valla.. Bugün pert oldum ama istediğini yapmadım, şimdi gün sonunda yattığı yerde uyuyakaldı çok zor da olsa.. Direndi direndi almadım kucağıma.. Kendi bilir, ben onun yerinde olsam tüm gün yatar uyurum valla ohh gel keyfim gel..Yaa cidden doğru olabilir annenin dediği Ay inşallah biz galip gelirizgerçi yapmicam dediğim ne varsa yapıyorum yorulduk a uyusun diye. Gaz sorunumuz başlamadan önce hiç sallama pışpışlama yapmıyordum ama gaz cıkıp huzursuz olunca mecburen yapmaya başladım
Gitmiyor maselef ucla ilgili degil canm bizim sıkıntı biberonu istiyor kolayina geliyor . Biraktik memeyi kabullendim artik sagiyorum . Belki birgün kendiliginden döner memeye akisina bıraktım.Canım silikon uçla deneme nası gidiyo
Bende az önce inatlaştım ve yatagına koydum kendiliğinden uyuduYaaa hayır
O inatsa ben ondan da inadım valla.. Bugün pert oldum ama istediğini yapmadım, şimdi gün sonunda yattığı yerde uyuyakaldı çok zor da olsa.. Direndi direndi almadım kucağıma.. Kendi bilir, ben onun yerinde olsam tüm gün yatar uyurum valla ohh gel keyfim gel..
Canım sen elinden geleni yaptın ben senin yerinde olsam daha erken pes etmiştim. Bi gün belki büyüdükçe döner memeye hiç belli olmazGitmiyor maselef ucla ilgili degil canm bizim sıkıntı biberonu istiyor kolayina geliyor . Biraktik memeyi kabullendim artik sagiyorum . Belki birgün kendiliginden döner memeye akisina bıraktım.
Bizde dünden beri öyleyiz şimdide çok uykusu var ciyak ciyak kucakta dalıyor yatağa bırakınca diken batıyor sankiKucağa alışmasın diye uğraşıyordum ama bugün taktı bana, illa kucağımda olacak. Normalde besleyip yatırdığımda kendi uyuyordu. İnşallah sadece bugüne özeldir.
Onu pek kestiremiyorum şimdiLohusa kanaman nezaman bitmişti peki canm?
Döner inşallah döner . Ben de bugun yeni makina sipariş verdim bakalım nasıl . Sütümün artması lazım en azından . Bugun öğlen 12:30 a kadar direndim her arandıgında emzirdim ama yavrum sonunda isyan etti , doymamışGitmiyor maselef ucla ilgili degil canm bizim sıkıntı biberonu istiyor kolayina geliyor . Biraktik memeyi kabullendim artik sagiyorum . Belki birgün kendiliginden döner memeye akisina bıraktım.
Normal doğum yapmıştım zatb canım . Bi doğmdan sonra kontrole gitmiştim okdarDoktora gittin mş
Bende öyleNormal doğum yapmıştım zatb canım . Bi doğmdan sonra kontrole gitmiştim okdar
InşallahDöner inşallah döner . Ben de bugun yeni makina sipariş verdim bakalım nasıl . Sütümün artması lazım en azından . Bugun öğlen 12:30 a kadar direndim her arandıgında emzirdim ama yavrum sonunda isyan etti , doymamışmama verdim ilk defa 100 cc içti . Üzüldüm .. bakalım sağarak artırma çalışmalarına devam edeceğim ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum .
Canım bi zahmet ya yemeği yapacak, ya bebeğe bakacak ya da yanan yemeği ses etmeden yiyecek. Abartmış.
Kız ben kimyon veriyorum. Rezeneden daha güzel
o balkondaydı o sırada.oglum panikle anne kardeşim ağlıyor deyince nasıl firlamisim..kızı susturmaya çalışırken de fark etmemisim. kendimi suçlu hissettimO zaman esin bebeği sen kozartmayaparken ağlatmayacak çözüm bu
canım hic ısirgan otu denedin mi? yemegi ya da cayı.çoook süt yapiyormuş.hatta yemegini bir tabaktan fazla yersen mastit yapacak kadar süt indiriyormus.yani ayarinda yemeliymis.bir araştır istsersen.Döner inşallah döner . Ben de bugun yeni makina sipariş verdim bakalım nasıl . Sütümün artması lazım en azından . Bugun öğlen 12:30 a kadar direndim her arandıgında emzirdim ama yavrum sonunda isyan etti , doymamışmama verdim ilk defa 100 cc içti . Üzüldüm .. bakalım sağarak artırma çalışmalarına devam edeceğim ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum .
canım 40 gunluk gittik.dr dokunma uyusun dedi.icim gidiyor ama ne yapayim.e uyandirinca da zaten pek bisi istemiyor.huzuru kaciyor.kendi uyaninca daha iyi besleniyor.bende korkuyorum ya. bazen saatlerce huzursuz ağlar sonra da 6bsaat uyur aç olmuyor mu ya. 2 aylık kontrolde konusacam dr la. ama uyandırmayı da göze alamiyorum butun gun huzursuz olunca
bir arkadaş ilk gece gebe kalmıştı sonrada bebeği 1 aylıkken yine gebe kalmışti
eş tarafından hemseriyizz
bizde bugün 45 günlük olduk
bende d3 aynı durum var hele de geceleri bazen daha da kısa kalıyor memelerniyice dolu olduğu için mi acaba
Ah kuzm benm ya çok üzüldüm adına bende ilk kızımı emzirememiştm çok üzülmüştümInşallahşimdiye kadar hic sagim yapmiyor muydun ? Biberona donmesin geri dikkat et mesela ben emzirdim kelimesini söylemeyi bile cok özledim ya sipa oglum ah ah
Hangi makine siparisi verdin markasi ne
Evet geçen hafta yoktu atak dedikleri seyi mi geciriyorlar acabaCanim valla bilmiyorum bizimkilerin gunu de ayni demek bu sira oluyor he gecen haftaya kadar böyle bir sıkintilari yoktu. Buyuyorlar ondan mi acep. Senin kac kg dogdu suan kac kg bu arada
Hiç deme diyorum bizim beşikte çivi var heraldeYa bu yataga değince noluyo bu bebeklere bende merak ediyorumtam güzelce uyutuyorum yatagına koyarken daha gözleri açılıyor hiç uykusu yok gibi oluyo bi daha sar başa
Canım benimde 10 değil artık azaldı sayisi doymasa anlarız heralde ağlar yanikizlar cis sayisi hala 10 olmak zorunda mı?bizim olmuyor artik o kadar.doymuyor mu? doymasa uyumaz..anlayamadim gitti.bir de cocuk uyurken altını aliyor musunuz? ben dokunmuyorum.kiyamiyorum ama uyanir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?