Benimkide yapamıyor şu kullandığınız fitilin adı ne? Kabız olsa katı olmazmı bebeğin kakası bizimkinin hep sulu?Ablacığım kadarıyla hepimizin evreleri aynı olerliyor kızlar şimdiki sorunumuz kabızlık bizimde 2 gün önce fitil verdim bugün bir daha verdim ya çocuk o kadar yapamıyor ki kakasini gazi kokuyor ya minicik bebeginoy oy sorunsuz olmaz elbet bebek büyütmek ama zormuş o ıkındıkça ağladıkça ben mahvoluyorum
kizlar cis sayisi hala 10 olmak zorunda mı?bizim olmuyor artik o kadar.doymuyor mu? doymasa uyumaz..anlayamadim gitti.bir de cocuk uyurken altını aliyor musunuz? ben dokunmuyorum.kiyamiyorum ama uyanir diye
Bizimki de hiç sekmez 3-5-7 böyle uyanıyo. Şimdi emdi altını aldım uyutma çabasındayımKızlar benim bebişim her gün kurulmuş gibi sabah 5te uyanmaya başlıyor sonra öğleye kadar saat başı uyanıyor. Ondan sonra uykuları daha düzenli ama her gün aynı saatlerde böyle olması normal mi? Öğlen uyansa da emzikle falan sakinliyor ama gündüz mümkün değil.
Valla biberondan nefret ettim . Akşamdan sabaha insan unutur mu emmeyi . Her sabah savaş veriyorum tekrar tekrar . Bir buçuk saattir bekliyorum nerdeyse emsin diye. Sağıyordum da makinanın emiş gücü azaldı iyice. Lansinoh elektrikli tekli ile sağıyordum . Şu an Lansinoh ile mochi nerdeyse aynı performansı gösteriyor .. şimdi ameda purely yours verdim sipariş .Inşallahşimdiye kadar hic sagim yapmiyor muydun ? Biberona donmesin geri dikkat et mesela ben emzirdim kelimesini söylemeyi bile cok özledim ya sipa oglum ah ah
Hangi makine siparisi verdin markasi ne
Burda emziremeyen anneler olarak her yolu denedik sanırımAh kuzm benm ya çok üzüldüm adına bende ilk kızımı emzirememiştm çok üzülmüştüm
Emzirme destek sistemi diye bişe var Mamayı koyuyorsun içine hortum atıp meme ucuna getiriyorsun bebek hem emiyo hem mama içiyo böylece sütün artıyor bi bak araştır
Hortum medikal marketten alıyorsun 4 5 TL bişe
Bizimki de hiç sekmez 3-5-7 böyle uyanıyo. Şimdi emdi altını aldım uyutma çabasındayımseninki uyanınca ağlıyormu napıyor
Normal bence anormal olan benim ki.. azalması gerekiyorduKızlar ya ben 4 5 bez değişiyorum son günlerde az mı sizce sayısı?
sağol canim ellememeye devam o zamancanım 40 gunluk gittik.dr dokunma uyusun dedi.icim gidiyor ama ne yapayim.e uyandirinca da zaten pek bisi istemiyor.huzuru kaciyor.kendi uyaninca daha iyi besleniyor.
Evet bencede uyanmalar normal zaten bizimkiler şimdi atak haftasında bu tarz uyanmalar ağlamalar falan normalmiş ama o sabah uyanması of ofAğlayarak uyanıyor bazen sakin bazen ağlıyor canım. Emziriyorum tekrar dalıyor falan ama dediğim gibi en fazla 1 saat. Biraz okudum da normalmiş o saatte uyanmaları. İleride uyku eğitimi ile düzelir belki. Tamda insanın en çok uyumak istediği saatler.
ben bim in emziren anne cayini iciyorum icinde var.etkili oldugunu dusunuyorum.bakarsın istersen canim.ama sadece ısırgan cok etkiliymis oyle okudum nette.Burda emziremeyen anneler olarak her yolu denedik sanırımne duyduysak ne okuduysak yaptık
@şekerpare5939 ısırgan otunu hiç duymamıştım
senin kaç gunluktu canım?Bizim de 10 olmuyor 4 5 gün içinde. Bazen temizlemiyorum ama bazen de mecbur kalıyorum.
Evet bencede uyanmalar normal zaten bizimkiler şimdi atak haftasında bu tarz uyanmalar ağlamalar falan normalmiş ama o sabah uyanması of of
senin kaç gunluktu canım?
bakalim bugun not edecegim.cunku pek kafamda titamiyorum.Canım benimde 10 değil artık azaldı sayisi doymasa anlarız heralde ağlar yani
Eds icin bebegin memeyi tutmasi gerek canim tutsa zaten memede süt var daha da artacaktaAh kuzm benm ya çok üzüldüm adına bende ilk kızımı emzirememiştm çok üzülmüştüm
Emzirme destek sistemi diye bişe var Mamayı koyuyorsun içine hortum atıp meme ucuna getiriyorsun bebek hem emiyo hem mama içiyo böylece sütün artıyor bi bak araştır
Hortum medikal marketten alıyorsun 4 5 TL bişe
1 aylık icin 4 5 bez az geldi bana sen doktoruna bunu mutlaka soyle canim.her iki saatte bir bakiyor musun altina yoksa iyice dolmasini mi bekliyorsun?Çok sıkıntı ya saat 5 nedir uykunun en güzel zamanı.İnşallah değişir bu durum.
Yarın 1 aylık oluyoruz canım.
Canım benimde açık kahveye dönmüştü doktor alttan muayene yaptıktan Sonra kırmızı kanamaya döndü. Adet kanaması gibi çok değil günlük pedle idare ediyorum ama kırmızı renk. 46 gün oldu bu arada benimde.Kızlar 50 gün oldu doğum yapalı, ara ara kahverengi akıntım oluyor sizlerde de böyle oluyor mu? Vajinal muayene oldum 40 kontrolünde ama bişey demedi doktor, birde ilişkiye girdiğimiz de kanamam oluyor sizlerde böyle mi durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?