Anladm kuzmEds icin bebegin memeyi tutmasi gerek canim tutsa zaten memede süt var daha da artacaktahepsini aldim denedim canim olmadi
Biz iki gündür gaz ve öfke nöbetlerinde pert olduk bugunde gune ayni uyandi uyumuyor uyumak istiyor agliyor gaz geliyor agliyor hep agliyor hep agliyor simdi ayagimda tilki uykusunda pusuda bekliyor aglamak icinGünaydıngazlı ve öfkeli bir sabaha uyandık
Ilk bebegimde ayniydi canim . 1. Ayda red basladi ama 8 ay ayakta geze geze hic oturmadan emzirdim . Bunda da gezmeye raziyim ama gezmekten anlamiyor küçük hic emmiyor. Bakalim umudum emmeyi unutmazsa büyüdükçe emmesindeAnladm kuzminşaAllah döner bebeğin üzülme hersey nasip
İlk bebeğin emmişmiydi
Hemen onu da alıyorumben bim in emziren anne cayini iciyorum icinde var.etkili oldugunu dusunuyorum.bakarsın istersen canim.ama sadece ısırgan cok etkiliymis oyle okudum nette.
Ben de unutuyorum bez sayısını , eşime mesaj olarak atıyordum geçen gün . Bir kaka bir çiş yazdım az kalsın okulun grubuna gidiyordu mesajbakalim bugun not edecegim.cunku pek kafamda titamiyorum.
Ben de sabahtan beri gezerek deniyorum , olduğum yerde zıplıyorum , garip sesler çıkarıyorumIlk bebegimde ayniydi canim . 1. Ayda red basladi ama 8 ay ayakta geze geze hic oturmadan emzirdim . Bunda da gezmeye raziyim ama gezmekten anlamiyor küçük hic emmiyor. Bakalim umudum emmeyi unutmazsa büyüdükçe emmesinde
Bizde aynı durumdayız. Sürekli emziği atıyor ben geri tıkıyorum ağzınaBiz iki gündür gaz ve öfke nöbetlerinde pert olduk bugunde gune ayni uyandi uyumuyor uyumak istiyor agliyor gaz geliyor agliyor hep agliyor hep agliyor simdi ayagimda tilki uykusunda pusuda bekliyor aglamak icin
Hemen olması da zor olmadan yıllarca beklemek de zor valla her türlü bu bebek işi zorBen de ceket ile hamile kalanlardanım
Kız ağzından yel alsın susLibidom ne zaman vardı ki şimdi olsun
Kurşun adresss sormaz kiiiiçattt diye hamile kakıyomuşsun bir de
Benim kız doğdu doğalı kafasını dik tutuyo şaka gibi 3 günlüktü koynuma yatırdım tak kafasını kaldırıp bana bakıyoduayaklarını da çivi gibi dikip doğruluyor bu cok fena bi kız olcak zilli
Kız bu msja çok güldüm
Ne hatunlar var arkadas biz 1.5sene uğraştık olmadı doktorda bişeyciniz yok yiyin için sevişin dedi eve yolladı bizineyse olmuyodu sonra bizim adam bedelli askere gitti Erzincan'a orda ne yedi ne içti bilmem gelişe hamile kaldım hayatımızın şokunu yaşadık korunmuyodum olmuyo diye aklımda da yoktu hamilelik bir gün adetim bi kaç gün kala annanem balkonda ablam için turşu yapıyordu o da hamile canı çekmiş. Neyse sirkenin ağzını bi açtı abowww nası koktu ben öğürerek kaçtım ordan arkamdan bu hamile demişler cidden hamileymişim
Bende ceket mont ne atarsan at kalmayanlardandım
Benim de başlarda ilişkiye girince kanama oluyordu sonuncuda olmadı.Kızlar 50 gün oldu doğum yapalı, ara ara kahverengi akıntım oluyor sizlerde de böyle oluyor mu? Vajinal muayene oldum 40 kontrolünde ama bişey demedi doktor, birde ilişkiye girdiğimiz de kanamam oluyor sizlerde böyle mi durum?
Canım yine 9 ay sonra olmuş. Şimdi olsa vallahi çökerim ben depolar boşilk oğlumda birbuçuk yıl sonra oldu ve 9 ay sonra adet gördüm üstüne hemen ikinci gebelik ben şok ne ağladiydim nasil bakacam diye ama esim mutlu oldu benim aksime. simde de pamuk sekerim diye seviyorum zor ama olsun şükür Allaha ben bir istedim çok istedim o babbana iki verdi
valla 2 bebeyle hızlı kilo veriliyor şimdi zor olsa da ileride arkadaş olacaklar
canim eğer aranıyorsa hala emziriyorum ama bazen uykusuzluk gaz sancisi oluyor yani duruma gore
Sen o minikleri ne sandın hey yavrum heyAman hemen de bilsin fena bunlar folik asit bebeleri
Totalde 5/6 kere yaptık eşim geri çekildi bayramdan sonra doktora hidicem inşallah doğum kontrol hapı olabilir gerçi biz çocuk istiyoruz ama bu 9-10 aylık olunca hamilelik istiyoruz.. 3. İçin çalışmalara Ocak ya start.Hemen olması da zor olmadan yıllarca beklemek de zor valla her türlü bu bebek işi zorsen nasıl korunuyorsun peki?
Kız ağzından yel alsın sus
Benim de başlarda ilişkiye girince kanama oluyordu sonuncuda olmadı.
Canım yine 9 ay sonra olmuş. Şimdi olsa vallahi çökerim ben depolar boş
Sen o minikleri ne sandın hey yavrum hey
canım ben uygulama indirdim.cis kaka ve karisik diye tuslar varBen de unutuyorum bez sayısını , eşime mesaj olarak atıyordum geçen gün . Bir kaka bir çiş yazdım az kalsın okulun grubuna gidiyordu mesaj
Ben de sabahtan beri gezerek deniyorum , olduğum yerde zıplıyorum , garip sesler çıkarıyorumbugun beni çok zorlayacak bildiğin unutmuş emmeyi biraz çekiyor yalan yanlış sonra hop kucağımda tilki uykusuna yatıyor . Yerine koyuyorum uyanıyor . 5:30 dan beri aynı döngünün içindeyiz
Valla iyi cesaretTotalde 5/6 kere yaptık eşim geri çekildi bayramdan sonra doktora hidicem inşallah doğum kontrol hapı olabilir gerçi biz çocuk istiyoruz ama bu 9-10 aylık olunca hamilelik istiyoruz.. 3. İçin çalışmalara Ocak ya start.
1 aylık icin 4 5 bez az geldi bana sen doktoruna bunu mutlaka soyle canim.her iki saatte bir bakiyor musun altina yoksa iyice dolmasini mi bekliyorsun?
Bir bizimkiler huysuz cikti hele benimki butun bebeler meme biberon emzik gidiyor ne guzelBen de unutuyorum bez sayısını , eşime mesaj olarak atıyordum geçen gün . Bir kaka bir çiş yazdım az kalsın okulun grubuna gidiyordu mesaj
Ben de sabahtan beri gezerek deniyorum , olduğum yerde zıplıyorum , garip sesler çıkarıyorumbugun beni çok zorlayacak bildiğin unutmuş emmeyi biraz çekiyor yalan yanlış sonra hop kucağımda tilki uykusuna yatıyor . Yerine koyuyorum uyanıyor . 5:30 dan beri aynı döngünün içindeyiz
ilk çocuk kaç yaşında ve cinsiyetleri ne ? ben cokk kızım olsun istedim 18 ay arayla 2 oğlum oldu yine de 3. e cesaret edemem. bunlara şükür diyorum.artik ogrendigim orgu modellerini oglanlarda degerlendirecemTotalde 5/6 kere yaptık eşim geri çekildi bayramdan sonra doktora hidicem inşallah doğum kontrol hapı olabilir gerçi biz çocuk istiyoruz ama bu 9-10 aylık olunca hamilelik istiyoruz.. 3. İçin çalışmalara Ocak ya start.
sağol gülüm dediklerini yapacağım,birde bebeğin ayağının altına sıcak su torbası koyuyorum ama ayakları hep hareket halinde.karnına koyuyorum bende.sen koyuyon mu hiçGeçer geçer canım inşallah. Biraz daha sabır. Bende çok takıntı yaptım bazı şeyleri araştırdım okudum. Anne o an stresliyse bebek ondan bile emmezmiş. Mecbur rahat olmak zorundayız biz strese girdikçe bebeklere yansıyor bu durum. Birde tatlım hem kendinin hem bebeğin ayaklarını çok sıcak tutmalısın gaz olmaması için. Zaman zaman sıcak su torbası yap ayaklarının ucuna koy. Kendini de üşütme sakın. Gece kalkıyorsan emzirmeye üzerine kesin bir hırka al.
Bugün bir yakınım yüz üstü yatır hem kolay dalar hem kendini uyandırmaz vs hem karnı sıcak oluyormuş kakasını rahat yaparmış. Ama ben cesaret edemem ona.
yok canım ikimizde de alerji yokCok şükür bunada canım. Sen veya eşin alerjik bi yapıya mı sahipsiniz. Ben ürtiker olmuştum. O sebeble vle şüpheleniyordum
o zaman çok güzel yetiyor demekki sütün emzirmeden sonra hala çıkıyorsaDaha çok düzenli sağamadım hedefim 2 saatte bir sağmaktı ama bir yandan da bebek emdiği ve emerken de memede uyuduğu için göğsüm hiç boş kalmıyor bugün mesela öğlen 12 den beri 3 kere sağabildim. Emzirmeden sonra sağdıysam 15 çıktı önce sağdıysam 30 veya 40 çıktı. Her ikisinden toplam bu arada
canım biberon kullanmıyorum,1 sefer kaşıkla verdim zeytinyağını birşey olmaz dimiMamasına yada sağım yapıp anne sütüne e zeytinyağı koyun 1 kaşık faydası oluyor hafta da 1 kaç sefer
inşallah öyle bişeydendir benimkide canım geçti olmuyo artık ama insan deterjan gibi köpürünce bi kaygılanıyo yani.araştırdım bende,gazdan ve önsüt fazlalığından kaynaklandığını yazan da var,kaka da mikrop olduğunu yazandaCanim benim bebekte yapmisti hatta surekli agzindan kopuk yapiyordu tukurugu. Resmini cekip dr a gittigimizde gosterdim. O anne sutu artirici icecekleri birak demisti bana olarda yapar diye. Humana iciyordum birde mami power biraktim. Kakada yok artik ama agzinda ara ara oluyor. Benimkinin reflusu var bide agzi ondan da oluyormus
ondan bende çok korkuyorum 2 çocuk çok yoruluyorum,birde gece emzirirken uyumuş kalmışım bi uyandım çok korktumAllah a emanetler. Benim korkum yanımızda kimse yokken çocuk katılırsa duymazsam
sanmıyorum kuzum çünkü bu ilacın şurubunu bebeklere de veriyorlar reflü için,aylarca bebeğine kullanmak zorunda kalan insanlar var bişey olmuyo çok şükürsebebi motilium olmasin.sonucta ilac be canim?
Olabilir kuzum dün zaten laktaz enzimi damla aldım eczaneden denemek için.Laktoz intoleransi olabilir mi canım? Anne sütünde de laktoz var sen diyet de yapsan var. Doktora danıştin mi hiç?
Canım alerjili bebeklere rota yaptırmayın diyen sen miudin?
sağol gülüm dediklerini yapacağım,birde bebeğin ayağının altına sıcak su torbası koyuyorum ama ayakları hep hareket halinde.karnına koyuyorum bende.sen koyuyon mu hiç
yok canım ikimizde de alerji yok
o zaman çok güzel yetiyor demekki sütün emzirmeden sonra hala çıkıyorsa
canım biberon kullanmıyorum,1 sefer kaşıkla verdim zeytinyağını birşey olmaz dimi
inşallah öyle bişeydendir benimkide canım geçti olmuyo artık ama insan deterjan gibi köpürünce bi kaygılanıyo yani.araştırdım bende,gazdan ve önsüt fazlalığından kaynaklandığını yazan da var,kaka da mikrop olduğunu yazanda
ondan bende çok korkuyorum 2 çocuk çok yoruluyorum,birde gece emzirirken uyumuş kalmışım bi uyandım çok korktum
sanmıyorum kuzum çünkü bu ilacın şurubunu bebeklere de veriyorlar reflü için,aylarca bebeğine kullanmak zorunda kalan insanlar var bişey olmuyo çok şükür
Olabilir kuzum dün zaten laktaz enzimi damla aldım eczaneden denemek için.
rota aşısı da şöyle ki,besin alerjisi olan bebeklere çoğu doktor rota aşısını önermiyor.biz kızım 3 aylıkken ilk dozunu yaptırmıştık.o zamanlar tabi alerjikmiş ama ben acemi olduğum için anlayamamışım.vücudu kızarıktı kaşınırdı,kakasında mukus olurdu.rota aşısı yaptırdığımızın akşamı kızım çok kötü oldu.1 saatte 18 kere köpük köpük ishal kaka yaptı,kaptığım gibi hastaneye götürdüm damar yolu falan açılmıştı.kaka tahlili kan tahlili vs yapıldı.kakaısnda rota çıkmıştı ama aşıdan.alerjikli bebeklere yapıldığı zaman yan etkileri böyle olabiliyormuş tabi ben bilmiyordum yapılmayacağını.sonra 5.ay ikinci dozunu yaptırmak gerekiyordu.mecbur yaptırdım çünkü ikinci dozu yaptırmazsan ilk dozun hiç bir koruyuculuğu yoktu.ilk dozda çok sıkıntı çekmişti boşa gitmesin çektiği dedim.rota açısından sonra kızımın alerjisi daha da ilerledi zaten.neyse ki şükür geçti.oğlum da alerji var mı bilmiyorum kızarıklık kan mukus kusma falan yok.ama eğer alerji varsa da yinede yaptıracağım aşıyı
Günaydın kızlar dün gece uyuyabildiğim süre içerisinde gru bu gördümnisan anneleri havuzlu bir yerde buluşma düzenlemişiz birsürü kişi var herkes birbirine soruyor sen şu musun bu musun diye ve çocuklar yok yanımızda çok keyifliydi rüyada olsa bile havuza girmek sohbet etmek çok iyi geldi ha bire herşeye gülüyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?