2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Anladm kuzm inşaAllah döner bebeğin üzülme hersey nasip
İlk bebeğin emmişmiydi
Ilk bebegimde ayniydi canim . 1. Ayda red basladi ama 8 ay ayakta geze geze hic oturmadan emzirdim . Bunda da gezmeye raziyim ama gezmekten anlamiyor küçük hic emmiyor. Bakalim umudum emmeyi unutmazsa büyüdükçe emmesinde

bakalim bugun not edecegim.cunku pek kafamda titamiyorum.
Ben de unutuyorum bez sayısını , eşime mesaj olarak atıyordum geçen gün . Bir kaka bir çiş yazdım az kalsın okulun grubuna gidiyordu mesaj
Ilk bebegimde ayniydi canim . 1. Ayda red basladi ama 8 ay ayakta geze geze hic oturmadan emzirdim . Bunda da gezmeye raziyim ama gezmekten anlamiyor küçük hic emmiyor. Bakalim umudum emmeyi unutmazsa büyüdükçe emmesinde
Ben de sabahtan beri gezerek deniyorum , olduğum yerde zıplıyorum , garip sesler çıkarıyorum bugun beni çok zorlayacak bildiğin unutmuş emmeyi biraz çekiyor yalan yanlış sonra hop kucağımda tilki uykusuna yatıyor . Yerine koyuyorum uyanıyor . 5:30 dan beri aynı döngünün içindeyiz

Biz iki gündür gaz ve öfke nöbetlerinde pert olduk bugunde gune ayni uyandi uyumuyor uyumak istiyor agliyor gaz geliyor agliyor hep agliyor hep agliyor simdi ayagimda tilki uykusunda pusuda bekliyor aglamak icin
Bizde aynı durumdayız. Sürekli emziği atıyor ben geri tıkıyorum ağzına ayyy hıımmm ııııkkk diyr sesler çıkarıyor kendi kendine

Ben de ceket ile hamile kalanlardanım
Hemen olması da zor olmadan yıllarca beklemek de zor valla her türlü bu bebek işi zor sen nasıl korunuyorsun peki?
Kız ağzından yel alsın sus
Benim de başlarda ilişkiye girince kanama oluyordu sonuncuda olmadı.
Canım yine 9 ay sonra olmuş. Şimdi olsa vallahi çökerim ben depolar boş
Aman hemen de bilsin fena bunlar folik asit bebeleri
Sen o minikleri ne sandın hey yavrum hey

Totalde 5/6 kere yaptık eşim geri çekildi bayramdan sonra doktora hidicem inşallah doğum kontrol hapı olabilir gerçi biz çocuk istiyoruz ama bu 9-10 aylık olunca hamilelik istiyoruz.. 3. İçin çalışmalara Ocak ya start.

canım ben uygulama indirdim.cis kaka ve karisik diye tuslar var

Valla iyi cesaret

1 aylık icin 4 5 bez az geldi bana sen doktoruna bunu mutlaka soyle canim.her iki saatte bir bakiyor musun altina yoksa iyice dolmasini mi bekliyorsun?

2 saate bir bakmıyorum canım. Yani mesela az bir çiş yaptıysa hemen almıyorum biraz daha dolmasını bekliyorum. Günlük kakalı bez sayısı 1 veya 2 yi geçmiyor. Az mı diyorsun?
Ama aç kalsa çok huysuz olmaz mı?
Karışık kafamı iyice karıştırdın kız

Bir bizimkiler huysuz cikti hele benimki butun bebeler meme biberon emzik gidiyor ne guzel
Makineyi kaca aldin canm kullaninca bana da fikir verde bende makine alacak . Manuelle süt çıksın diye memeleri cekistirmekten sündüler

ilk çocuk kaç yaşında ve cinsiyetleri ne ? ben cokk kızım olsun istedim 18 ay arayla 2 oğlum oldu yine de 3. e cesaret edemem. bunlara şükür diyorum.artik ogrendigim orgu modellerini oglanlarda degerlendirecem

Günaydın kızlar dün gece uyuyabildiğim süre içerisinde gru bu gördüm nisan anneleri havuzlu bir yerde buluşma düzenlemişiz birsürü kişi var herkes birbirine soruyor sen şu musun bu musun diye ve çocuklar yok yanımızda çok keyifliydi rüyada olsa bile havuza girmek sohbet etmek çok iyi geldi ha bire herşeye gülüyorduk

Kızlar biberonu her kullandıktan sonra kaynatıyor musunuz yoksa sadece yıkıyor musunuz??

sağol gülüm dediklerini yapacağım,birde bebeğin ayağının altına sıcak su torbası koyuyorum ama ayakları hep hareket halinde.karnına koyuyorum bende.sen koyuyon mu hiç
Cok şükür bunada canım. Sen veya eşin alerjik bi yapıya mı sahipsiniz. Ben ürtiker olmuştum. O sebeble vle şüpheleniyordum
yok canım ikimizde de alerji yok
o zaman çok güzel yetiyor demekki sütün emzirmeden sonra hala çıkıyorsa
Mamasına yada sağım yapıp anne sütüne e zeytinyağı koyun 1 kaşık faydası oluyor hafta da 1 kaç sefer
canım biberon kullanmıyorum,1 sefer kaşıkla verdim zeytinyağını birşey olmaz dimi
inşallah öyle bişeydendir benimkide canım geçti olmuyo artık ama insan deterjan gibi köpürünce bi kaygılanıyo yani.araştırdım bende,gazdan ve önsüt fazlalığından kaynaklandığını yazan da var,kaka da mikrop olduğunu yazanda
Allah a emanetler. Benim korkum yanımızda kimse yokken çocuk katılırsa duymazsam
ondan bende çok korkuyorum 2 çocuk çok yoruluyorum,birde gece emzirirken uyumuş kalmışım bi uyandım çok korktum
sebebi motilium olmasin.sonucta ilac be canim?
sanmıyorum kuzum çünkü bu ilacın şurubunu bebeklere de veriyorlar reflü için,aylarca bebeğine kullanmak zorunda kalan insanlar var bişey olmuyo çok şükür
Laktoz intoleransi olabilir mi canım? Anne sütünde de laktoz var sen diyet de yapsan var. Doktora danıştin mi hiç?

Canım alerjili bebeklere rota yaptırmayın diyen sen miudin?
Olabilir kuzum dün zaten laktaz enzimi damla aldım eczaneden denemek için.

rota aşısı da şöyle ki,besin alerjisi olan bebeklere çoğu doktor rota aşısını önermiyor.biz kızım 3 aylıkken ilk dozunu yaptırmıştık.o zamanlar tabi alerjikmiş ama ben acemi olduğum için anlayamamışım.vücudu kızarıktı kaşınırdı,kakasında mukus olurdu.rota aşısı yaptırdığımızın akşamı kızım çok kötü oldu.1 saatte 18 kere köpük köpük ishal kaka yaptı,kaptığım gibi hastaneye götürdüm damar yolu falan açılmıştı.kaka tahlili kan tahlili vs yapıldı.kakaısnda rota çıkmıştı ama aşıdan.alerjikli bebeklere yapıldığı zaman yan etkileri böyle olabiliyormuş tabi ben bilmiyordum yapılmayacağını.sonra 5.ay ikinci dozunu yaptırmak gerekiyordu.mecbur yaptırdım çünkü ikinci dozu yaptırmazsan ilk dozun hiç bir koruyuculuğu yoktu.ilk dozda çok sıkıntı çekmişti boşa gitmesin çektiği dedim.rota açısından sonra kızımın alerjisi daha da ilerledi zaten.neyse ki şükür geçti.oğlum da alerji var mı bilmiyorum kızarıklık kan mukus kusma falan yok.ama eğer alerji varsa da yinede yaptıracağım aşıyı

Ben karnına değilde ayak ucuna koyuyorum bazen canım. Karnına sıcak havlu daha iyi olur.

Çok güzel rüya keşke gerçek olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…