- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
O nasıl olcak havluya ütü mü bascazBen karnına değilde ayak ucuna koyuyorum bazen canım. Karnına sıcak havlu daha iyi olur.
Ben 12 saatte 1 20 damla veriyorum cnm.6 saatte bir 5 damla veriyorum ben.. Tabi sor her 6 saati aklımda tutabiliyor muyum tabi ki hayır.. Bazen 8 saat oluyor bazen 10 saat oluyor bazen daha fazla.. Düzenli kullansam daha iyi olacak.
Canim benimki 3 kilo dogdu hastane cikisi 2900 ilk ay kontrolunde 4300 olmustu 4gun once 5200 idi. Benimki gundiz cok sikintili su sira uyumuyor uykularimiz yarim saat flan gecede bu ara uyutana kadar canim cikiyor. Sureklide gaz cikartiyir gazimiz bitmedi gitti. Insallah 3 . ayda rahatlarızEvet geçen hafta yoktu atak dedikleri seyi mi geciriyorlar acaba
Benim ki minik37+1 de 2845 doğdu 1 aylikti 3645 ti 2. Ayda 1 kilo almıştır insallah diye dua ediyorum bu ara beni emip huysuzluk yapmadığı için doyduğunu düşünüp mamayı azalttim çünkü c. Tesi ya da p. Tesi kontrole gitcez
Senin ki ne durumda
Benimki de öyle 5 givi uyanır sonra saat başı uyanıyor gündüz sürekli mizirdaniyor eşim evde değilse kahvaltı yapmam baya zorKızlar benim bebişim her gün kurulmuş gibi sabah 5te uyanmaya başlıyor sonra öğleye kadar saat başı uyanıyor. Ondan sonra uykuları daha düzenli ama her gün aynı saatlerde böyle olması normal mi? Öğlen uyansa da emzikle falan sakinliyor ama gündüz mümkün değil.
Gliserin kandık diye bisey eczaneden aldık direk doktora sormadim☺ evet kati benimki bezi kaldırıyorum yapışmış oluyor direk düşün civiksa kabız değil-dir benceBenimkide yapamıyor şu kullandığınız fitilin adı ne? Kabız olsa katı olmazmı bebeğin kakası bizimkinin hep sulu?
Aynı sabaha bizde uyandık hala da ıkınıp ağlıyoruz besikteGünaydıngazlı ve öfkeli bir sabaha uyandık
Ben bi ara boyle yazistigim.bir grupla bulusmustuk 3 bayan olarak hala gorusuyorum kendileriyle bi 9 senelik flan arkadasligimiz var :) koronadan dolayi artik kimse kimseyle gorusmez bu saatten sonra :)Günaydın kızlar dün gece uyuyabildiğim süre içerisinde gru bu gördümnisan anneleri havuzlu bir yerde buluşma düzenlemişiz birsürü kişi var herkes birbirine soruyor sen şu musun bu musun diye ve çocuklar yok yanımızda çok keyifliydi rüyada olsa bile havuza girmek sohbet etmek çok iyi geldi ha bire herşeye gülüyorduk
Ay helal olsun valla ben 1. De 2. Nasıl olacak diyorum sen 3. DiyorsunTotalde 5/6 kere yaptık eşim geri çekildi bayramdan sonra doktora hidicem inşallah doğum kontrol hapı olabilir gerçi biz çocuk istiyoruz ama bu 9-10 aylık olunca hamilelik istiyoruz.. 3. İçin çalışmalara Ocak ya start.
canim diğer aşılarda bir sıkıntı yasadin mı?alerjide aşı daha kötülüyor diyorlar..sağol gülüm dediklerini yapacağım,birde bebeğin ayağının altına sıcak su torbası koyuyorum ama ayakları hep hareket halinde.karnına koyuyorum bende.sen koyuyon mu hiç
yok canım ikimizde de alerji yok
o zaman çok güzel yetiyor demekki sütün emzirmeden sonra hala çıkıyorsa
canım biberon kullanmıyorum,1 sefer kaşıkla verdim zeytinyağını birşey olmaz dimi
inşallah öyle bişeydendir benimkide canım geçti olmuyo artık ama insan deterjan gibi köpürünce bi kaygılanıyo yani.araştırdım bende,gazdan ve önsüt fazlalığından kaynaklandığını yazan da var,kaka da mikrop olduğunu yazanda
ondan bende çok korkuyorum 2 çocuk çok yoruluyorum,birde gece emzirirken uyumuş kalmışım bi uyandım çok korktum
sanmıyorum kuzum çünkü bu ilacın şurubunu bebeklere de veriyorlar reflü için,aylarca bebeğine kullanmak zorunda kalan insanlar var bişey olmuyo çok şükür
Olabilir kuzum dün zaten laktaz enzimi damla aldım eczaneden denemek için.
rota aşısı da şöyle ki,besin alerjisi olan bebeklere çoğu doktor rota aşısını önermiyor.biz kızım 3 aylıkken ilk dozunu yaptırmıştık.o zamanlar tabi alerjikmiş ama ben acemi olduğum için anlayamamışım.vücudu kızarıktı kaşınırdı,kakasında mukus olurdu.rota aşısı yaptırdığımızın akşamı kızım çok kötü oldu.1 saatte 18 kere köpük köpük ishal kaka yaptı,kaptığım gibi hastaneye götürdüm damar yolu falan açılmıştı.kaka tahlili kan tahlili vs yapıldı.kakaısnda rota çıkmıştı ama aşıdan.alerjikli bebeklere yapıldığı zaman yan etkileri böyle olabiliyormuş tabi ben bilmiyordum yapılmayacağını.sonra 5.ay ikinci dozunu yaptırmak gerekiyordu.mecbur yaptırdım çünkü ikinci dozu yaptırmazsan ilk dozun hiç bir koruyuculuğu yoktu.ilk dozda çok sıkıntı çekmişti boşa gitmesin çektiği dedim.rota açısından sonra kızımın alerjisi daha da ilerledi zaten.neyse ki şükür geçti.oğlum da alerji var mı bilmiyorum kızarıklık kan mukus kusma falan yok.ama eğer alerji varsa da yinede yaptıracağım aşıyı
iyice dolmasini bekliyorsan nornal canim zaten kac kasik cis yapiyorlar2 saate bir bakmıyorum canım. Yani mesela az bir çiş yaptıysa hemen almıyorum biraz daha dolmasını bekliyorum. Günlük kakalı bez sayısı 1 veya 2 yi geçmiyor. Az mı diyorsun?
Ama aç kalsa çok huysuz olmaz mı?
Karışık kafamı iyice karıştırdın kız
O nasıl olcak havluya ütü mü bascaz
Benimki de öyle 5 givi uyanır sonra saat başı uyanıyor gündüz sürekli mizirdaniyor eşim evde değilse kahvaltı yapmam baya zor
iyice dolmasini bekliyorsan nornal canim zaten kac kasik cis yapiyorlar
Yok bugun doğru düzgün tutturamadım göğsümüBir bizimkiler huysuz cikti hele benimki butun bebeler meme biberon emzik gidiyor ne guzel
Makineyi kaca aldin canm kullaninca bana da fikir verde bende makine alacak . Manuelle süt çıksın diye memeleri cekistirmekten sündüler
Eki Görüntüle 2639941
Bana doktor bez üzerindeki sarı çizgi mavi olunca altını al bu şekilde 5 tane olması yeterli demişti2 saate bir bakmıyorum canım. Yani mesela az bir çiş yaptıysa hemen almıyorum biraz daha dolmasını bekliyorum. Günlük kakalı bez sayısı 1 veya 2 yi geçmiyor. Az mı diyorsun?
Ama aç kalsa çok huysuz olmaz mı?
Karışık kafamı iyice karıştırdın kız
Kizlar dun bebis hic uyumadi gibi birsey sonra esimin ugak yigeninin dogum gunu oldugu aklimiza geldi internetten istedikleri bir seyo siparis ettik ( 2 cocuk vae bu arada ) sonra pasta alip gittik benim cocuk hic uyumamisti belki değişik ortamda uyur dedim birde gitmesem olmazdi zaten. Gittik cocuklar cok gurultu yaptilar bende baya stres oldum benim bebekte agladi gozunden uyku akıyordu sureklo diger odaya gidip geldim bi salladim bi meme verdim uyusun diye her neyse sonra pasta geldi mum yakildi odada mum koktu bende bebegi aldim kucagimda pispisliyordum ara holde esimin abisi gel flan dedi yok mum kokuyor dedim sonra cami acti bu ben diger tarafa gectim yine. Neyse sonra pastalar tabaklara kondu. Esimin abisinin esi cocuklardan birinin onune koymayi atlamis digeri tam aglarken abisi yengesiyle kavga etmeye basladi bahaneside ben oldum tabi bebek durmuyor diye neyse baya kavga ettiler bunlar bosu bosuna sesler yukseldi esimin yengeside agladi beni soylerken esimde cami aciyorsun biz evde cami acmiyoruz bebeğin oldugu yerde sen hep boylesin zaten flan dedi en son biz kalktk bende kusura banmayın sizide strese soktum dedim.
Eve geldik esime yazmis iste birsure gorusmeyelim hatta ailecek hic gorusmeyelim bebegi sabahtan aksama kadar uyutmadinizda bize gelince mi uğraşıyorsunuz flan sonrada silmis mesaji ama esim gormus.
Bu arada esimin abisi hep boyle tuhaf seylere takilip.buyutup kafasinda kurup kavga eden bir insan her zaman boyle seyler oluyor o yuzden yanyana binalarda oturmamiza ragmen fazla gorusmuyoruz cunku ne zMan görüşsek kavga cikiyor. Yani benimde canimi sikiyor bu durum sadece anlatmak istedim..
Bana doktor bez üzerindeki sarı çizgi mavi olunca altını al bu şekilde 5 tane olması yeterli demişti
Ben yikadiktan sonra kaynar suyla calkaliyorum cnm.Kızlar biberonu her kullandıktan sonra kaynatıyor musunuz yoksa sadece yıkıyor musunuz??
Allah akil fikir versin. Keske hic gitneseydim hep esim yuzunden birde gecen cocuk orada baya uyumustu gurultude bor umutla gittim ama nafilw. Çocuğunda dengeao bozuldu kucuk çocuklar ciglik atiodu bnim.kiz titredi cok uzuldum nasil stres olmayayimİyide bebeğin gün boyu uyumaması senin suçun değil ki. Uyumaz uyumaz bebek bu. Ne zaman uykusu varsa o zaman uyutulur. Biraz anlayışsız davranmışlar ben olsam gitmezdim uuzn bir süre.
Hiç çocuk buyutmemisler gibi Allah allah ya boşver canım isabet olmuş gorusmemeniz belki de bahane ettiler krizi fırsata çevirdiler stres yapma canimKizlar dun bebis hic uyumadi gibi birsey sonra esimin ugak yigeninin dogum gunu oldugu aklimiza geldi internetten istedikleri bir seyo siparis ettik ( 2 cocuk vae bu arada ) sonra pasta alip gittik benim cocuk hic uyumamisti belki değişik ortamda uyur dedim birde gitmesem olmazdi zaten. Gittik cocuklar cok gurultu yaptilar bende baya stres oldum benim bebekte agladi gozunden uyku akıyordu sureklo diger odaya gidip geldim bi salladim bi meme verdim uyusun diye her neyse sonra pasta geldi mum yakildi odada mum koktu bende bebegi aldim kucagimda pispisliyordum ara holde esimin abisi gel flan dedi yok mum kokuyor dedim sonra cami acti bu ben diger tarafa gectim yine. Neyse sonra pastalar tabaklara kondu. Esimin abisinin esi cocuklardan birinin onune koymayi atlamis digeri tam aglarken abisi yengesiyle kavga etmeye basladi bahaneside ben oldum tabi bebek durmuyor diye neyse baya kavga ettiler bunlar bosu bosuna sesler yukseldi esimin yengeside agladi beni soylerken esimde cami aciyorsun biz evde cami acmiyoruz bebeğin oldugu yerde sen hep boylesin zaten flan dedi en son biz kalktk bende kusura banmayın sizide strese soktum dedim.
Eve geldik esime yazmis iste birsure gorusmeyelim hatta ailecek hic gorusmeyelim bebegi sabahtan aksama kadar uyutmadinizda bize gelince mi uğraşıyorsunuz flan sonrada silmis mesaji ama esim gormus.
Bu arada esimin abisi hep boyle tuhaf seylere takilip.buyutup kafasinda kurup kavga eden bir insan her zaman boyle seyler oluyor o yuzden yanyana binalarda oturmamiza ragmen fazla gorusmuyoruz cunku ne zMan görüşsek kavga cikiyor. Yani benimde canimi sikiyor bu durum sadece anlatmak istedim..
Biberon yıkama jeliyle yıkıyorum sadece..Kızlar biberonu her kullandıktan sonra kaynatıyor musunuz yoksa sadece yıkıyor musunuz??
Doktor mu öyle önerdi?Ben 12 saatte 1 20 damla veriyorum cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?