2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    313
6 saatte bir 5 damla veriyorum ben.. Tabi sor her 6 saati aklımda tutabiliyor muyum tabi ki hayır.. Bazen 8 saat oluyor bazen 10 saat oluyor bazen daha fazla.. Düzenli kullansam daha iyi olacak.
Ben 12 saatte 1 20 damla veriyorum cnm.
Canim benimki 3 kilo dogdu hastane cikisi 2900 ilk ay kontrolunde 4300 olmustu 4gun once 5200 idi. Benimki gundiz cok sikintili su sira uyumuyor uykularimiz yarim saat flan gecede bu ara uyutana kadar canim cikiyor. Sureklide gaz cikartiyir gazimiz bitmedi gitti. Insallah 3 . ayda rahatlarız
 
Benimki de öyle 5 givi uyanır sonra saat başı uyanıyor gündüz sürekli mizirdaniyor eşim evde değilse kahvaltı yapmam baya zor
 
Benimkide yapamıyor şu kullandığınız fitilin adı ne? Kabız olsa katı olmazmı bebeğin kakası bizimkinin hep sulu?
Gliserin kandık diye bisey eczaneden aldık direk doktora sormadim☺ evet kati benimki bezi kaldırıyorum yapışmış oluyor direk düşün civiksa kabız değil-dir bence
 
Ben bi ara boyle yazistigim.bir grupla bulusmustuk 3 bayan olarak hala gorusuyorum kendileriyle bi 9 senelik flan arkadasligimiz var :) koronadan dolayi artik kimse kimseyle gorusmez bu saatten sonra :)

Bu arada kizlar bi ara konusuyorlardi diger sosyl hsplrda takip edelim diye ne oldu neden yapamıyoruz si te neden karisiyor anlam veremiyorum bende.
 
Ay helal olsun valla ben 1. De 2. Nasıl olacak diyorum sen 3. Diyorsun
 
canim diğer aşılarda bir sıkıntı yasadin mı?alerjide aşı daha kötülüyor diyorlar..
 
iyice dolmasini bekliyorsan nornal canim zaten kac kasik cis yapiyorlar
 
O nasıl olcak havluya ütü mü bascaz

Aynen kuzum. Ya da sıcak su torbasına sar biraz ısınınca koy karnına.

Benimki de öyle 5 givi uyanır sonra saat başı uyanıyor gündüz sürekli mizirdaniyor eşim evde değilse kahvaltı yapmam baya zor

Birebir aynı ya bizim bebişler o zaman. Siz ne kadarlık oldunuz.

iyice dolmasini bekliyorsan nornal canim zaten kac kasik cis yapiyorlar

Aman normal olsun kendimi çok yıpratıyorum ben doyuyor mu diye.
 
Yok bugun doğru düzgün tutturamadım göğsümü her yerimi de çizik çizik çizdi . Neyse ben uğraşmaya devam edeceğim .olmazsa da sağarak devam yapacak bir şey yok . Valla bir huysuz bir huysuz bizimki de . Ameda purely yours sipariş ettim e bebekten . Memnun kalırsam yazarım mutlaka . Bu makinalar hakkında da yorum bulmak çok zor oldu . Herkes emziriyor dedim herhalde aldığım makina ile ilgili bir iki yorum vardı sadece inşallah iyidir .
 
Kizlar dun bebis hic uyumadi gibi birsey sonra esimin ugak yigeninin dogum gunu oldugu aklimiza geldi internetten istedikleri bir seyo siparis ettik ( 2 cocuk vae bu arada ) sonra pasta alip gittik benim cocuk hic uyumamisti belki değişik ortamda uyur dedim birde gitmesem olmazdi zaten. Gittik cocuklar cok gurultu yaptilar bende baya stres oldum benim bebekte agladi gozunden uyku akıyordu sureklo diger odaya gidip geldim bi salladim bi meme verdim uyusun diye her neyse sonra pasta geldi mum yakildi odada mum koktu bende bebegi aldim kucagimda pispisliyordum ara holde esimin abisi gel flan dedi yok mum kokuyor dedim sonra cami acti bu ben diger tarafa gectim yine. Neyse sonra pastalar tabaklara kondu. Esimin abisinin esi cocuklardan birinin onune koymayi atlamis digeri tam aglarken abisi yengesiyle kavga etmeye basladi bahaneside ben oldum tabi bebek durmuyor diye neyse baya kavga ettiler bunlar bosu bosuna sesler yukseldi esimin yengeside agladi beni soylerken esimde cami aciyorsun biz evde cami acmiyoruz bebeğin oldugu yerde sen hep boylesin zaten flan dedi en son biz kalktk bende kusura banmayın sizide strese soktum dedim.
Eve geldik esime yazmis iste birsure gorusmeyelim hatta ailecek hic gorusmeyelim bebegi sabahtan aksama kadar uyutmadinizda bize gelince mi uğraşıyorsunuz flan sonrada silmis mesaji ama esim gormus.
Bu arada esimin abisi hep boyle tuhaf seylere takilip.buyutup kafasinda kurup kavga eden bir insan her zaman boyle seyler oluyor o yuzden yanyana binalarda oturmamiza ragmen fazla gorusmuyoruz cunku ne zMan görüşsek kavga cikiyor. Yani benimde canimi sikiyor bu durum sadece anlatmak istedim..
 
Bana doktor bez üzerindeki sarı çizgi mavi olunca altını al bu şekilde 5 tane olması yeterli demişti
 

İyide bebeğin gün boyu uyumaması senin suçun değil ki. Uyumaz uyumaz bebek bu. Ne zaman uykusu varsa o zaman uyutulur. Biraz anlayışsız davranmışlar ben olsam gitmezdim uuzn bir süre.
 
Kızlar biberonu her kullandıktan sonra kaynatıyor musunuz yoksa sadece yıkıyor musunuz??
Ben yikadiktan sonra kaynar suyla calkaliyorum cnm.
İyide bebeğin gün boyu uyumaması senin suçun değil ki. Uyumaz uyumaz bebek bu. Ne zaman uykusu varsa o zaman uyutulur. Biraz anlayışsız davranmışlar ben olsam gitmezdim uuzn bir süre.
Allah akil fikir versin. Keske hic gitneseydim hep esim yuzunden birde gecen cocuk orada baya uyumustu gurultude bor umutla gittim ama nafilw. Çocuğunda dengeao bozuldu kucuk çocuklar ciglik atiodu bnim.kiz titredi cok uzuldum nasil stres olmayayim
 
Hiç çocuk buyutmemisler gibi Allah allah ya boşver canım isabet olmuş gorusmemeniz belki de bahane ettiler krizi fırsata çevirdiler stres yapma canim
 
Benim yengem çocuk doktoru her kullanmadan sonra kaynat diyor ya Ya da sterilizasyon makinesi al dedi. ben de kendi deterjanıyla yıkıyorum bir kaç kullanımdan sonra kaynatıyorum 5 dk. BKGK Tikkabilla
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…