Dün kakası koyu yeşildi bu sabahta yaptı bira daha normaldi rengi üşütmüş sanırım doktora götürsemmi beklesemmi offGliserin kandık diye bisey eczaneden aldık direk doktora sormadim☺ evet kati benimki bezi kaldırıyorum yapışmış oluyor direk düşün civiksa kabız değil-dir bence
Canım benm kızımda yapamıyordu sanırım bu dönmde normal hepimize bakınca , 5 gun olmuştu artık dediğin gibi gazı kokuyordu. Ben arasa rrzene be biogaia kullnıyordum . Bugun emziğine zeytınyagı batırdım cok az onu emdi.. Demin ishal gbi gitti rahatladı cocukAblacığım kadarıyla hepimizin evreleri aynı olerliyor kızlar şimdiki sorunumuz kabızlık bizimde 2 gün önce fitil verdim bugün bir daha verdim ya çocuk o kadar yapamıyor ki kakasini gazi kokuyor ya minicik bebeginoy oy sorunsuz olmaz elbet bebek büyütmek ama zormuş o ıkındıkça ağladıkça ben mahvoluyorum
54 günlük olduk ☺
Böyle zamanda emzik büyük kurtarıcı yoksa uyutma yöntemi neyse onu uygulamak yoksa uyumak için VS hep emzik niyetine anneyi kullanıyor çocuklar. Çalışan bi anneyim yedi yirmidört beraber olsaydım kucağımdan indirmezdim çok çabuk büyüyorlar en fazla 2 yıl anne sütü verebiliyorsu yada 6 aya kadar kucağında gezebilşyor sonra emeklemek yürümek derken tutamıyorum yalnız bunları 3.çocukta farkettşm büyüklerimiz aman alışamasın diyerek çocuğa hep sevgi kıtlığı yaşatıyorlarmış cahillikle bi çoğunu yaptım keşke diyorum keşke
Aynen40ından sonra düzene girer lafları hep yalan dimi
Benimki de iki gundur durmuyor. Kucak ve meme hatta gezme istiyor.. deneyelim bunu tesekkurler.Kızlar selam. Bugün çok zor geçti. Bebeğim durmadan ağladı. Toplam 2 saat uyudu sabahtan beri. İnanılmaz yorgunum. İnternetten araştırırken şu videoya denk geldim. Bir çoğumuzun bebeği gazlı. İşinize yarar diye düşünüyorum. İlk fırsatta deneyeceğim bir umut
Benimki de öyle bu aralarArkadaşlar oğlumun ağzı tükürük dolu ağzını emme hareketi yapıyor şap şap diye ağzından bir sürü tükürük çıkıyor normal mi bu durum anlamadım bir buçuk aylık bebekte tükürük mü olur.var mu hiç benim gibi bebeğinin ağzı tükürüklenen
Canım benim de öyle hatta doğduğu gün daha tükürük oynuyordu arasıra da boğazında kalıp öksürüyor aklım çıkıyorArkadaşlar oğlumun ağzı tükürük dolu ağzını emme hareketi yapıyor şap şap diye ağzından bir sürü tükürük çıkıyor normal mi bu durum anlamadım bir buçuk aylık bebekte tükürük mü olur.var mu hiç benim gibi bebeğinin ağzı tükürüklenen
Benimki de öyle bu aralar
Çok erken değil mi ya bağırsak paraziti falan yazıyordu internette aklım çıktıCanım benim de öyle hatta doğduğu gün daha tükürük oynuyordu arasıra da boğazında kalıp öksürüyor aklım çıkıyor
İnternete bakınca hep öyle bana normal geliyor tabi bir anne az çok anlar gibi çoçuğun ciddi bir şeyi var mi istersen bir doktora danış Yinede bizim ki ilk saatlerden beri tükürüğü ile oynadığı için normal karşılıyorumÇok erken değil mi ya bağırsak paraziti falan yazıyordu internette aklım çıktı
Canim pratiklik senden sorulur bence. 3 tane cocuk hele de kiz civil civil.. hepsinin hakkindan geliorsun masallah sana..Işleri bitirdim Asya hanımı uyutmaya çalışıyorum. Uyusun hamur işi yapacağım biraz malum artık millet bebek görmeye gelmek istiyor.. bildiğiniz kolay ama lezzetli tarifleriniz var mı canikocanlar?
kizlar ya yine ben.
Kizim 3.475 dogmustu..32 gunlukken asiya gittigimizde battaniyesiyle 5.380 cikmisti bebek
.ebe 5.100 diye yazdi battaniyeyi dustu.
Bugun 46 gunluk evdeki tartiyla tartildik kucaga alip 5.500 ya da 5.600 cikti uzerinde bi atlet bi zibin var sadece.. kilo alamamis dimi kizlar. Mama vermicem diye ugrasiyordum suttumden kilo alabiliyor mu diye. Yanlis mi yapmisim.
Yani iki haftada 400 gram almis sanirim. Hassas tarti yok ki baska da nasil tartabilirim bilmiorum
. Of.. acaba hep kucak istemesinin nedeni ac olmasi.miydi.. ama gogsumden sıkınca geliyordu sut,yuttugunu da duyuordum.. tabi bazen soluk.oluyor gece bi dolgun oluyor genelde..
Ya kizlar bu uyku egitimini nasil verecez ben ayagimda sallamaya basladim ama gece soyle 10 da yatip sabah kalksa super olur. Bizim kizda gece 2 ye dogru yatiyir gunduz zaten uykusu yok sabaha karsida 6 gibi mama yiyor sonra gozler acik valla ben bayiliyorum artik
kizlar merhaba.
bikac soum olacak.
kizimin sag ve sok goz kenarinda yani ust yanak gibi yerde sivilce tarzi seyler oldu 3 4 gundur. Ucu beyazi da var hatta siyah ucu okan da var.. optuk herhalde. Bazen kizariyor,bazen yayiliyor gibi.. puturlu yani elleyince. Napsak ki..
bir de kafasinda yattigi herde de kabuklanma ve hafif sivilcevolmus normal midir. Hava soguk gitti diye fazla giydirmisim olabilir mi etkisi..
kizlar bi sorum daha olacak. Firsatim olmuyor girmeye huysuz bu aralar hoş suanda da memede kiz..
45 gunkuguz bugun.. 2 ay dolmadan dedi doktorun birisi kalca icin.. ama geç veya erkende yaptiran var.. kafam karisti. Ayrica goz muayenesi de mi var bu aralar.. suana kadar sadece saglik ocagina gittik..diyorum acaba haftaya ozeldeki cocuk doktoruna mi gitsek yoksa cocuk devlet hastanesine mi... ama orda da virusku yatan hasta varmis 1 hazirandan sonra esneklik olcak simdi gelmeyin dedi danisma.. ama ozeldeki goz dkktoru kalca ultrason doktoru anlar mi ki cocuk doktoru drgil ya..
tabi bir dr rotavirus ve memenjit asilari var onkar ne zaman yapilacak.. oy da oy.. ne cok sordum tesekkur ettim simdiden..
5 günü pek aşırma dedi 5 gün olmustu yapamadiginda normal diyende var çocuk huzursuzlandı ben kullandım ikinip agladi baya verdim. Tam yapamadı givi hissettim huzursuzdu baya bugün tekrar verdim doktoruma değil ama çocuk hastanesinde çalışan bir hemsir var eşimin eniştesi ona sordukCanım 10 güne kadar normal değil mi fitili doktor bu şekilde kullanabileceğini söyledi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?