Az önce bu masajı uyguladım baya gaz çıkardı. Bir de ek olarak karnına ütüyle mendil ısıtıp koydum masajı da onun üstünden yaptım en son bebeği emzirdim elimden geldiğince dik tutarak. Vee baya gaz cıkardı rahatladı. Bunu hergün yapıcam bundan sonra teşekkür ederim canım video içinKızlar selam. Bugün çok zor geçti. Bebeğim durmadan ağladı. Toplam 2 saat uyudu sabahtan beri. İnanılmaz yorgunum. İnternetten araştırırken şu videoya denk geldim. Bir çoğumuzun bebeği gazlı. İşinize yarar diye düşünüyorum. İlk fırsatta deneyeceğim bir umut
Aynı benim kızımda o kiloda doğdu ve birinci ayda 4300cıktı doktor da cok iyi böyle beslemeye devam et dediBen 12 saatte 1 20 damla veriyorum cnm.
Canim benimki 3 kilo dogdu hastane cikisi 2900 ilk ay kontrolunde 4300 olmustu 4gun once 5200 idi. Benimki gundiz cok sikintili su sira uyumuyor uykularimiz yarim saat flan gecede bu ara uyutana kadar canim cikiyor. Sureklide gaz cikartiyir gazimiz bitmedi gitti. Insallah 3 . ayda rahatlarız
Bu aralar benim kızımda da oluyor çok değil ama görüyorum agzında ben normaldir diye düşündüm ama değil mi acabaArkadaşlar oğlumun ağzı tükürük dolu ağzını emme hareketi yapıyor şap şap diye ağzından bir sürü tükürük çıkıyor normal mi bu durum anlamadım bir buçuk aylık bebekte tükürük mü olur.var mu hiç benim gibi bebeğinin ağzı tükürüklenen
Ben bugun 50. Gunumdeyim biz daha birlikte olmadik doktorum 15 gun daha bekle demisti kontrolde zaten belim tutulmustu istesekte olmazdi ustune göğsum mastit oldu daha yeni toparliyorum zaten kayinvaldemde kaliyorduk simdi eve geldik.annem bende benimkinin sesi cikmiuor hic korkuyor elinde kaliirim diye sanirimBenimki de aynı. Dedim hamileyken ben senin peşinden koşuyordum sen yanaşmıyordun şimdi sen beklebenim ara ara kahverengi lekelenmem oluyor, onu bekliyorum. Doktor 1 haftaya biter dedi dün ultrasonla baktığında. 10 haziran diye tarih belirledik doğum kontrol hapına başlayacağım için. He bu arada doktorum mutalaka ilk ilişkide kayganlaştırıcı kullan biraz ağrılı olur ilk zamanlar dedi.
Bende takip et devam ederse gotur ayaklarının altına sıcak su köy biraz ben koydum bugün kakasini kendi yaptı şükür ama sabah 8 de kalktı yeni uyudu bittimDün kakası koyu yeşildi bu sabahta yaptı bira daha normaldi rengi üşütmüş sanırım doktora götürsemmi beklesemmi off
Ben zeytinyağı da verdim sökülmemişti mecbur fitil verdimCanım benm kızımda yapamıyordu sanırım bu dönmde normal hepimize bakınca , 5 gun olmuştu artık dediğin gibi gazı kokuyordu. Ben arasa rrzene be biogaia kullnıyordum . Bugun emziğine zeytınyagı batırdım cok az onu emdi.. Demin ishal gbi gitti rahatladı cocuk
Sana şu kadarını soyleyim bana öyle diyen herkesi arayip sizi mahkemeye vercem dedim40ından sonra düzene girer lafları hep yalan dimi
Benimkinde de oluyor bazen çıkarıyor dışarı zararlı degildir heralde ben bi sorun gormedimArkadaşlar oğlumun ağzı tükürük dolu ağzını emme hareketi yapıyor şap şap diye ağzından bir sürü tükürük çıkıyor normal mi bu durum anlamadım bir buçuk aylık bebekte tükürük mü olur.var mu hiç benim gibi bebeğinin ağzı tükürüklenen
Perşembe 2 ay kontrolü var çocuk doktoruna sorcam yazarım canımÇok erken değil mi ya bağırsak paraziti falan yazıyordu internette aklım çıktı
A oylemi dedi Benimkide popoya da sur dedi ondan mi bilemedim , bizim kiz genelde altini acinca yapıyordu kakayi bende biraz bacaklarina destek veriyordum bugun altini acmadan az az yapti bir seferinde 10 dk beklettim belkide ondan oldu bilemedim simdi. Daha surmem amaDr bize zeytinyagı ile masaj yapın,göğsüne sür ama özel bölgelerine sürmeyin dedi.benimki 2 dk alt acmada tepinince kızarıyor poposu sonra düzeliyor
Insallah cnm. Senin kac gunluktu?Az önce bu masajı uyguladım baya gaz çıkardı. Bir de ek olarak karnına ütüyle mendil ısıtıp koydum masajı da onun üstünden yaptım en son bebeği emzirdim elimden geldiğince dik tutarak. Vee baya gaz cıkardı rahatladı. Bunu hergün yapıcam bundan sonra teşekkür ederim canım video için
Aynı benim kızımda o kiloda doğdu ve birinci ayda 4300cıktı doktor da cok iyi böyle beslemeye devam et dedişu gaz sıkıntılarımız bitse hepimiz rahat bi nefes alıcaz
Bu aralar benim kızımda da oluyor çok değil ama görüyorum agzında ben normaldir diye düşündüm ama değil mi acaba
Geçmiş olsun canım ben de naptıysam geçmedi emzirmekten soğumuştum avent in silikon uçlarıyla hayata tutundum resmen. Şimdi de bırakamıyorum gerçiMerhaba Nisan anneleri. Ben Mayıs annesiyim bebeğim 24 günlük ve size bir sorum var. Göğüs uçlarınlm aşırı hassas, çatladı ve çok acıyor emzirirkenGarmastan pomat ve göğüs kalkanıyla iki gündür biraz daha rahat gibiyim. Ne zaman geçecek bu dram? Siz neler yaptınız?
Benimki 34 günlük canım. Bu arada aptamil comformile başladın mı?A oylemi dedi Benimkide popoya da sur dedi ondan mi bilemedim , bizim kiz genelde altini acinca yapıyordu kakayi bende biraz bacaklarina destek veriyordum bugun altini acmadan az az yapti bir seferinde 10 dk beklettim belkide ondan oldu bilemedim simdi. Daha surmem ama
Insallah cnm. Senin kac gunluktu?
bebek bakımı adı canim.Hiç duymamıştım böyle uygulama; bende kendim biryere not etmeye çalışıuordum ; nedir acaba uygulanmanın adı? Bilgi verirsen sevinirim cnm
Mustela Maternite Göğüs Ucu Kremi 2 günde iyileştirdi çok rahatım şimdi birde eczacı bize silmeden kullanabilirsin demisşti silmeden kullanıyordum aradaMerhaba Nisan anneleri. Ben Mayıs annesiyim bebeğim 24 günlük ve size bir sorum var. Göğüs uçlarınlm aşırı hassas, çatladı ve çok acıyor emzirirkenGarmastan pomat ve göğüs kalkanıyla iki gündür biraz daha rahat gibiyim. Ne zaman geçecek bu dram? Siz neler yaptınız?
yemegini hic yemedim canimAyy yemeği çok güzeldir ağzım sulandı ben hamileyken canım çok çok çok çekmişti hem bulamam hemde yapamam diye yememiştim memlekete geldik doğumdan sonra annem 3 kere yaptı yedim benim süt idare eder gün içinde 2-3 kaşık mama veriyorum yine bugün tekrar söyleyim de anneme gidip toplayıp yiyelim
yaaa evet..oyle diyen çok.alerjiyili bebegi cok kotu ediyormus aşılar..üzuluyorum..ben bilmiyordum bunu.ben de her aşıdan sonra daha kötu oldugu icin uzulup neden biz bu kadar agir atlatiyoruz diyordum.yeni ogrendim..1 yas asisinda yumurta varmis.ozeellikle yumurta alerjisi olan bebeklere riskliymis.Canım rota aşısı daha da ilerletti o doğru ama diğer aşılarda sıkıntı yaşamadım.zaten bu alerji illeti 2.ay aşısından sonra ortaya çıkmaya başladı vücudundaki egzamalar mukuslu kakalar kıpkırmızı popo arası kusma vs.muhtemelen bağışıklıkları baskılanıyor aşılarla,alerjiye direnç gösteremiyor vücut.ben öyle düşünüyorum.ama mecbur yaptırmak zorundayız.bu alerji illetini de çekeceğiz napalım
ılık beyaz sabunlu su ile yıka durula her seferinde oncesinde ve sonrasinda.zahmetli ama iyilestiriyor.Merhaba Nisan anneleri. Ben Mayıs annesiyim bebeğim 24 günlük ve size bir sorum var. Göğüs uçlarınlm aşırı hassas, çatladı ve çok acıyor emzirirkenGarmastan pomat ve göğüs kalkanıyla iki gündür biraz daha rahat gibiyim. Ne zaman geçecek bu dram? Siz neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?