2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
MErhaba arkadaslar , kızımın gözü işliyor sürekli. Doktora gittim daha önce bi damla verdi iki gun kulln sadece dedi kullndık geçti gibi oldu düzenli yıkamaya baslayınca yeniledi. Sizlerin bu konuda bildiği doktorlarınızdan duydugu birsey varmı acaba

Az önce bu masajı uyguladım baya gaz çıkardı. Bir de ek olarak karnına ütüyle mendil ısıtıp koydum masajı da onun üstünden yaptım en son bebeği emzirdim elimden geldiğince dik tutarak. Vee baya gaz cıkardı rahatladı. Bunu hergün yapıcam bundan sonra teşekkür ederim canım video için
Aynı benim kızımda o kiloda doğdu ve birinci ayda 4300cıktı doktor da cok iyi böyle beslemeye devam et dedi şu gaz sıkıntılarımız bitse hepimiz rahat bi nefes alıcaz
Bu aralar benim kızımda da oluyor çok değil ama görüyorum agzında ben normaldir diye düşündüm ama değil mi acaba

Ben bugun 50. Gunumdeyim biz daha birlikte olmadik doktorum 15 gun daha bekle demisti kontrolde zaten belim tutulmustu istesekte olmazdi ustune göğsum mastit oldu daha yeni toparliyorum zaten kayinvaldemde kaliyorduk simdi eve geldik.annem bende benimkinin sesi cikmiuor hic korkuyor elinde kaliirim diye sanirim lekelenmelerde devam ediyor hala bitmedi oda ayri bir durum

Dün kakası koyu yeşildi bu sabahta yaptı bira daha normaldi rengi üşütmüş sanırım doktora götürsemmi beklesemmi off
Bende takip et devam ederse gotur ayaklarının altına sıcak su köy biraz ben koydum bugün kakasini kendi yaptı şükür ama sabah 8 de kalktı yeni uyudu bittim

Ben zeytinyağı da verdim sökülmemişti mecbur fitil verdim normale döner insallah en kısa zamanda bugün kendi yaptı çok şükür

Benimkinde de oluyor bazen çıkarıyor dışarı zararlı degildir heralde ben bi sorun gormedim

Merhaba Nisan anneleri. Ben Mayıs annesiyim bebeğim 24 günlük ve size bir sorum var. Göğüs uçlarınlm aşırı hassas, çatladı ve çok acıyor emzirirken Garmastan pomat ve göğüs kalkanıyla iki gündür biraz daha rahat gibiyim. Ne zaman geçecek bu dram? Siz neler yaptınız?

Dr bize zeytinyagı ile masaj yapın,göğsüne sür ama özel bölgelerine sürmeyin dedi.benimki 2 dk alt acmada tepinince kızarıyor poposu sonra düzeliyor
A oylemi dedi Benimkide popoya da sur dedi ondan mi bilemedim , bizim kiz genelde altini acinca yapıyordu kakayi bende biraz bacaklarina destek veriyordum bugun altini acmadan az az yapti bir seferinde 10 dk beklettim belkide ondan oldu bilemedim simdi. Daha surmem ama
Insallah cnm. Senin kac gunluktu?

Geçmiş olsun canım ben de naptıysam geçmedi emzirmekten soğumuştum avent in silikon uçlarıyla hayata tutundum resmen. Şimdi de bırakamıyorum gerçi

Benimki 34 günlük canım. Bu arada aptamil comformile başladın mı?

Mustela Maternite Göğüs Ucu Kremi 2 günde iyileştirdi çok rahatım şimdi birde eczacı bize silmeden kullanabilirsin demisşti silmeden kullanıyordum arada

yemegini hic yemedim canim ama anlattigina gore lezzetli.otçul bir canlı olarak muhtemelen severim

yaaa evet..oyle diyen çok.alerjiyili bebegi cok kotu ediyormus aşılar..üzuluyorum..ben bilmiyordum bunu.ben de her aşıdan sonra daha kötu oldugu icin uzulup neden biz bu kadar agir atlatiyoruz diyordum.yeni ogrendim..1 yas asisinda yumurta varmis.ozeellikle yumurta alerjisi olan bebeklere riskliymis.
tam mukus bitti derken simdi tekrarladı diyette kacak oldu.sabahtan beri uyumadi.simdi sızdı.coook uzuluyorum..supradyn suda eritilenden aldi esim dr onerdi.acaba o mu tetikledi diye dr dusunmedim drgil.ama ben margarin iceren bir besin yedim.herhalde o yaptı.

ılık beyaz sabunlu su ile yıka durula her seferinde oncesinde ve sonrasinda.zahmetli ama iyilestiriyor.

Kızlar gaz için hangi damlaları kullanıyorsunuz ve Memnun musunuz? Bugun o kadar basım agrıdı ki sürekli ıkınıyor cocuk gözümün önünde kıvranıp duruyor çok canım sıkkın.

kızlar biogaia nin her gun ayni dk da verilmesi lazim dedi dr ama cocuk hergun aynı dk da uyanık olmuyor ki simdi yeni daldi.zaten perişan oldu yavrum.simdi uyandirayim mi yani yazik kiyamiyorum.dun 6 saat uyuyan cocuk bugun 6 dk uyumadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…