- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Canım gelmek isteyenleri kabul edecek misin? Ben daha aylarca kabul etmeyi düşünmüyorum.Işleri bitirdim Asya hanımı uyutmaya çalışıyorum. Uyusun hamur işi yapacağım biraz malum artık millet bebek görmeye gelmek istiyor.. bildiğiniz kolay ama lezzetli tarifleriniz var mı canikocanlar?
Aynıları benim kızımda da vardı. Yeni geçti. Benim gözlemlediğim ben tavuk yediğimde ertesi gün yüzünde bu pütürtüler, sivilce gibi şeyler çıkıyor.kizlar merhaba.
bikac soum olacak.
kizimin sag ve sok goz kenarinda yani ust yanak gibi yerde sivilce tarzi seyler oldu 3 4 gundur. Ucu beyazi da var hatta siyah ucu okan da var.. optuk herhalde. Bazen kizariyor,bazen yayiliyor gibi.. puturlu yani elleyince. Napsak ki..
bir de kafasinda yattigi herde de kabuklanma ve hafif sivilcevolmus normal midir. Hava soguk gitti diye fazla giydirmisim olabilir mi etkisi..
Doktor Kağan Kocatepenin bir videosunu izledim bugğn, bir çocuk doktoruyla beraber soruları cevaplıyorlardı. Kalça ultrasonu için kesinlikle 1 aylıkken dedi, 3-4 gün geciktirilebilir ama 1 aylıkken çektirilsin mutlaka dedi.kizlar bi sorum daha olacak. Firsatim olmuyor girmeye huysuz bu aralar hoş suanda da memede kiz..
45 gunkuguz bugun.. 2 ay dolmadan dedi doktorun birisi kalca icin.. ama geç veya erkende yaptiran var.. kafam karisti. Ayrica goz muayenesi de mi var bu aralar.. suana kadar sadece saglik ocagina gittik..diyorum acaba haftaya ozeldeki cocuk doktoruna mi gitsek yoksa cocuk devlet hastanesine mi... ama orda da virusku yatan hasta varmis 1 hazirandan sonra esneklik olcak simdi gelmeyin dedi danisma.. ama ozeldeki goz dkktoru kalca ultrason doktoru anlar mi ki cocuk doktoru drgil ya..
tabi bir dr rotavirus ve memenjit asilari var onkar ne zaman yapilacak.. oy da oy.. ne cok sordum tesekkur ettim simdiden..
Günlük 25-30 gram ideal zaten, bence normal almış kilosunu..kizlar ya yine ben.
Kizim 3.475 dogmustu..32 gunlukken asiya gittigimizde battaniyesiyle 5.380 cikmisti bebek
.ebe 5.100 diye yazdi battaniyeyi dustu.
Bugun 46 gunluk evdeki tartiyla tartildik kucaga alip 5.500 ya da 5.600 cikti uzerinde bi atlet bi zibin var sadece.. kilo alamamis dimi kizlar. Mama vermicem diye ugrasiyordum suttumden kilo alabiliyor mu diye. Yanlis mi yapmisim.
Yani iki haftada 400 gram almis sanirim. Hassas tarti yok ki baska da nasil tartabilirim bilmiorum
. Of.. acaba hep kucak istemesinin nedeni ac olmasi.miydi.. ama gogsumden sıkınca geliyordu sut,yuttugunu da duyuordum.. tabi bazen soluk.oluyor gece bi dolgun oluyor genelde..
Canım aşamalı şekilde bıraktırılabilir diyor yazıda ama bilmiyorum denemek lazım. Ben şimdiye dek direndim sallamadım bakalım inşallah böyle devam eder. Atak haftası özellikle beni zorladı.Şöyle bir inceledim de yorumları ne kadar çok sıkıntı yaşayan var. Özellikle yaşına girmiş çocuklarla bile. O yüzden şimdi ne kadar sallasamda bir zaman sonra bırakacağım bu özelliği. Ama şu an mecburum başka türlü uyumuyor ya.
Bagırsakları düzene girsede bizde rahatlasak.inş sütlerimiz dolar tasar bebişlerimiz onunla büyür.kızlar rota aşılarında 2 doz ve 3 doz varmış farkı var mıCanim ya comformil yada hipp deneyecegim. Doktor biogaia nin yanina nurse harveys verdi iyi geldi gibi. Birde mamaya zeytinyagi ekle dedi 1 cay kasigi bu sabah ekledim az once kakasini yapti. Bu arada sık emzirmeye calisiyorum cok yorulmustum ama esim baya ugrasiyor bende kizimi kivranirken gorunce yine sut arttirma calismalarina basladim insallah artarda anne sutu veririm
Canim kakasini yapamiyirdu benim kiz 2 gun olmustu bir cay kasigi zeytnyagi ekledim
Canim insallah ya dun bayaa meme verdim kakasi sariydi gece mama verdigim icin bugun yune hafif yesile dondu bakalim bugun mamayi degistirecegim kutu bitmek uzere aptanil comformil ve hipp aldim bakalim birinden baslayacagim.Bagırsakları düzene girsede bizde rahatlasak.inş sütlerimiz dolar tasar bebişlerimiz onunla büyür.kızlar rota aşılarında 2 doz ve 3 doz varmış farkı var mı
Hiç duymamıştım böyle uygulama; bende kendim biryere not etmeye çalışıuordum ; nedir acaba uygulanmanın adı? Bilgi verirsen sevinirim cnmcanım ben uygulama indirdim.cis kaka ve karisik diye tuslar var
Canım aşamalı şekilde bıraktırılabilir diyor yazıda ama bilmiyorum denemek lazım. Ben şimdiye dek direndim sallamadım bakalım inşallah böyle devam eder. Atak haftası özellikle beni zorladı.
Xiaomi ip kamera almıştık biz ben hamileyken daha, memnunuz. Telefondan izleyebiliyorsun, hem de istediğin kadar kişiyi ekleyebiliyorsun. Ses de yollayabiliyorsun. Fotoğrad, video kaydetme, gece görüşü, geniş açı özellikleri de var. Ortamda ses veya hareket olursa bildirim özelliği var.Kızlar aranızda kamera alan oldu mu? Fikir verebilirseniz çok sevinirim
Canım evdeki tartıya ben de yaptım senin gibi ama 3kg falan fark etti. Tartıya göre hiç kilo almamış gibi çıktı. Doktorda tartıldı sonra gayet iyi kilo almış. Hassas tartı şart. Sıkma canını. Doktoruna git için rahat etmezse.kizlar ya yine ben.
Kizim 3.475 dogmustu..32 gunlukken asiya gittigimizde battaniyesiyle 5.380 cikmisti bebek
.ebe 5.100 diye yazdi battaniyeyi dustu.
Bugun 46 gunluk evdeki tartiyla tartildik kucaga alip 5.500 ya da 5.600 cikti uzerinde bi atlet bi zibin var sadece.. kilo alamamis dimi kizlar. Mama vermicem diye ugrasiyordum suttumden kilo alabiliyor mu diye. Yanlis mi yapmisim.
Yani iki haftada 400 gram almis sanirim. Hassas tarti yok ki baska da nasil tartabilirim bilmiorum
. Of.. acaba hep kucak istemesinin nedeni ac olmasi.miydi.. ama gogsumden sıkınca geliyordu sut,yuttugunu da duyuordum.. tabi bazen soluk.oluyor gece bi dolgun oluyor genelde..
Dr bize zeytinyagı ile masaj yapın,göğsüne sür ama özel bölgelerine sürmeyin dedi.benimki 2 dk alt acmada tepinince kızarıyor poposu sonra düzeliyorKizlar benim kizin popoya zeytinyagi surdum biraz kizarmis cok az ama neden oldu kii moralim bozuldu ya
1 ayi kacirdik o zaman nolacak ki simdi. Bazi doktor da 2 ay dolmadan diyor bazisi daha da grc diyor.. of..Canım gelmek isteyenleri kabul edecek misin? Ben daha aylarca kabul etmeyi düşünmüyorum.
Aynıları benim kızımda da vardı. Yeni geçti. Benim gözlemlediğim ben tavuk yediğimde ertesi gün yüzünde bu pütürtüler, sivilce gibi şeyler çıkıyor.
Doktor Kağan Kocatepenin bir videosunu izledim bugğn, bir çocuk doktoruyla beraber soruları cevaplıyorlardı. Kalça ultrasonu için kesinlikle 1 aylıkken dedi, 3-4 gün geciktirilebilir ama 1 aylıkken çektirilsin mutlaka dedi.
Günlük 25-30 gram ideal zaten, bence normal almış kilosunu..
Heh iste bu. Emiyor memede uyuyor besige birakiorum ya hemen uyaniyor ya da 30 dak uyuypr en fazla uyaniyor yine emiyor gogsum tabi sonuk ama geliyor da sanki sut. Cok sık emiyor ac mi kaliyordur anlamiyorum..mamayi acmamistik acicaz sanirim.yani sut cektikce gelen bir sey mi.anlamiyorum.ki bebegin her emmesinde geliyor sanki ama az mi yine de doymuyor mu.. seninki kac gunluk. Gunduz bi saat uyumamistir mesela uyanmaktan. Veriyor musun boyle yapinca mama canimEmiyor kendi bırakıyor peşine yine ağzı açık aranıyor.sütte geliyor emerken. anlamıyorum
Aaa gercekten mi. Bu tartilarla olmaz mi yani..maamaya baslamak istemiyorum ama uyumuyor az uyuyup yine uyaniyor. Emiyor. Bazen gezmek istiyor.cok uykusuz iki gundur. ac mi bilmiorum. Sut geliyor gibi duyuyorum. Sıkınca da goruyorum ama iste..belki de nazar mi degdi foto paylastilar instagramda.Canım evdeki tartıya ben de yaptım senin gibi ama 3kg falan fark etti. Tartıya göre hiç kilo almamış gibi çıktı. Doktorda tartıldı sonra gayet iyi kilo almış. Hassas tartı şart. Sıkma canını. Doktoruna git için rahat etmezse.
Ben taktırdım ama sürkli yerinden mi oynadı kaydımı diye tesirginlik yaşıyorum ve sürkli bi akıntım var 8-9 ay oldu taktıralı ve hiç doğum yapmadımBen spiral + prezervatif düşünüyorum ama spiralden de bir korkuyorum. Taktıran var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?