2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Işleri bitirdim Asya hanımı uyutmaya çalışıyorum. Uyusun hamur işi yapacağım biraz malum artık millet bebek görmeye gelmek istiyor.. bildiğiniz kolay ama lezzetli tarifleriniz var mı canikocanlar?
Canım gelmek isteyenleri kabul edecek misin? Ben daha aylarca kabul etmeyi düşünmüyorum.
Aynıları benim kızımda da vardı. Yeni geçti. Benim gözlemlediğim ben tavuk yediğimde ertesi gün yüzünde bu pütürtüler, sivilce gibi şeyler çıkıyor.
Doktor Kağan Kocatepenin bir videosunu izledim bugğn, bir çocuk doktoruyla beraber soruları cevaplıyorlardı. Kalça ultrasonu için kesinlikle 1 aylıkken dedi, 3-4 gün geciktirilebilir ama 1 aylıkken çektirilsin mutlaka dedi.
Günlük 25-30 gram ideal zaten, bence normal almış kilosunu..

Kızlar cok uzun zaman oldu ben yazmayalı erken dogumla martta dogurdum.hatırlayan varsa sancılarım var diyordum sürekli.ancak derdim bununla bitmedi eşim corona serviste calısıyor sağlıkcı.cocuklarım kontrolü de olunca mecbur aynı evde kaldık.bize dua edermisiniz ? Ara ara okuyorum herkes sağlıkla dogurdu şükür

Canım aşamalı şekilde bıraktırılabilir diyor yazıda ama bilmiyorum denemek lazım. Ben şimdiye dek direndim sallamadım bakalım inşallah böyle devam eder. Atak haftası özellikle beni zorladı.

Bagırsakları düzene girsede bizde rahatlasak.inş sütlerimiz dolar tasar bebişlerimiz onunla büyür.kızlar rota aşılarında 2 doz ve 3 doz varmış farkı var mı

Bagırsakları düzene girsede bizde rahatlasak.inş sütlerimiz dolar tasar bebişlerimiz onunla büyür.kızlar rota aşılarında 2 doz ve 3 doz varmış farkı var mı
Canim insallah ya dun bayaa meme verdim kakasi sariydi gece mama verdigim icin bugun yune hafif yesile dondu bakalim bugun mamayi degistirecegim kutu bitmek uzere aptanil comformil ve hipp aldim bakalim birinden baslayacagim.

Kizlar benim kizin popoya zeytinyagi surdum biraz kizarmis cok az ama neden oldu kii moralim bozuldu ya

Kizlar hepimizin ayri sıkıntısı var . Sütünüzü sagiyor musunuz ne kadar çıkması normal olur bizlerden bu süreçte sizce ?
Goguslerim dolmuyor pek en azindan bir kac ay anne sütüyle gitmek istiyorum

Canım aşamalı şekilde bıraktırılabilir diyor yazıda ama bilmiyorum denemek lazım. Ben şimdiye dek direndim sallamadım bakalım inşallah böyle devam eder. Atak haftası özellikle beni zorladı.

Sen en iyisini yapmışsın canım. Benimki genelde memede uyuyor. Öyle de uyumayınca sallıyorum mecbur. Ama kesinlikle uzun süre gitmem sonra çok zor oluyormuş. Birde elini kolunu bağlayan bir şey.

Kızlar aranızda kamera alan oldu mu? Fikir verebilirseniz çok sevinirim
Xiaomi ip kamera almıştık biz ben hamileyken daha, memnunuz. Telefondan izleyebiliyorsun, hem de istediğin kadar kişiyi ekleyebiliyorsun. Ses de yollayabiliyorsun. Fotoğrad, video kaydetme, gece görüşü, geniş açı özellikleri de var. Ortamda ses veya hareket olursa bildirim özelliği var.

Canım evdeki tartıya ben de yaptım senin gibi ama 3kg falan fark etti. Tartıya göre hiç kilo almamış gibi çıktı. Doktorda tartıldı sonra gayet iyi kilo almış. Hassas tartı şart. Sıkma canını. Doktoruna git için rahat etmezse.

Kizlar benim kizin popoya zeytinyagi surdum biraz kizarmis cok az ama neden oldu kii moralim bozuldu ya
Dr bize zeytinyagı ile masaj yapın,göğsüne sür ama özel bölgelerine sürmeyin dedi.benimki 2 dk alt acmada tepinince kızarıyor poposu sonra düzeliyor

Emiyor kendi bırakıyor peşine yine ağzı açık aranıyor.sütte geliyor emerken. anlamıyorum

1 ayi kacirdik o zaman nolacak ki simdi. Bazi doktor da 2 ay dolmadan diyor bazisi daha da grc diyor.. of..
Bi battaniye kac gramdir ki kadin 280 gram cikardi duz hesap 5100 dedi biz evde tarttik kucakta 5500 5600 cikior..
Memede kac saattir bakalim.mamayi acicaz demek ki mecbur..

Emiyor kendi bırakıyor peşine yine ağzı açık aranıyor.sütte geliyor emerken. anlamıyorum
Heh iste bu. Emiyor memede uyuyor besige birakiorum ya hemen uyaniyor ya da 30 dak uyuypr en fazla uyaniyor yine emiyor gogsum tabi sonuk ama geliyor da sanki sut. Cok sık emiyor ac mi kaliyordur anlamiyorum..mamayi acmamistik acicaz sanirim.yani sut cektikce gelen bir sey mi.anlamiyorum.ki bebegin her emmesinde geliyor sanki ama az mi yine de doymuyor mu.. seninki kac gunluk. Gunduz bi saat uyumamistir mesela uyanmaktan. Veriyor musun boyle yapinca mama canim

Aaa gercekten mi. Bu tartilarla olmaz mi yani..maamaya baslamak istemiyorum ama uyumuyor az uyuyup yine uyaniyor. Emiyor. Bazen gezmek istiyor.cok uykusuz iki gundur. ac mi bilmiorum. Sut geliyor gibi duyuyorum. Sıkınca da goruyorum ama iste..belki de nazar mi degdi foto paylastilar instagramda.
Doktorum da daaha yok ki haftaya giderim diyordum 55 gunluk olunca kalca ultrasonu icin falan..
Evdeki tartiyla tartmanin yolu yok yani canim oyle mi diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…