2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
sezaryen olup namaz kilanlar zorlaniyor musunuz? annem kilma diyor.olur mu oyle sey?ama bi yandan acaba oturup mu kilsam diyorum. siz ne yapıyorsunuz.ben secdeden kalkarken zorlaniyorum.

Akşamları veriyorum 10 buçuk gibi 60 cc verdim. Bi saate yakın emzirdim dolu dolu değildi göğsüm ama geldi yine kustu sonrada biraz. Aranıp durdu yine sürekli verdim mamayı uyuyor şimdi doymadı sanırım. Her akşam ben bu saatlerde 60 cc veriyorum. Doymuyor heralde. Ama çokta emiyor memeden çekince ağzının kenarları hep süt anlamıyorum bu işi gerçekten. Kıyamıyorum aranmasına veriyorum. Bi haftada 580 gram aldı bu düzende. Doktor boşta olsa memede kalsın vermeye gerek yok dedi mama ama. Kıyamıyorum aranmasına veriyorum lokur lokumda içiyor

Kızlar kendinden sallananlı ana kucagı kullanıp memnun kalan varmı ben almayı düşünüyorumda e bebekteki baby plus markasınınkini

bende var kardeşim verdi işe yaradı ama üç aydan sonra yatamaz gibi boyut olarak
dolu dolu hatta 2 si bele çöküyor standart diğerleri normal
Benim koz öyleydi 9 sene önce salya gibiydi ama 4 ay olmadan diş çukarttı
ayda 500 bile yeterli diyor doktorlar bi sorun yok muhtemelen 32. Gün daha azdı battaniye dışında kıyafetlrri de çakması lazom benim doktor bezi bile düşüyor
Kızlar aranızda kamera alan oldu mu? Fikir verebilirseniz çok sevinirim
baby cam uygulamasını eski bir telefona indirip selfie çubuğu ile yatağının hasına koydum işe yatıyor
Hiç duymamıştım böyle uygulama; bende kendim biryere not etmeye çalışıuordum ; nedir acaba uygulanmanın adı? Bilgi verirsen sevinirim cnm
breast feeding de ben kullanıyorum sağlığım süt banyo alt değiştirme emzirme istatistiği tutuyorum

Merhabalar öncelikle bebeginiz hayırlı olsun inşallah bol bol krem sürdüm ben kapakta kullandım bir ayın sonunda daha az acımaya başladı hala arada çok emdiginde acım oluyor ama krem sürüyorum seninkinden geçiyor nemli tut bol bol

Geçmiş olsun canım ben de naptıysam geçmedi emzirmekten soğumuştum avent in silikon uçlarıyla hayata tutundum resmen. Şimdi de bırakamıyorum gerçi
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Gerçekten etkili mi o kadar? Ben de son çare onlardan almayı düşünüyorum

Çok teşekkür ederim Bunu duyduğuna sevindim o zaman benim de azalacak bir gün Artık umudum var

Bir şey daha sorayım size bu merhemi yıkamak gerekiyor sanırım ya da silmek. Geceleri de hayli zor. Geceleri de kapak kullandınız mı?

Kızlar sleepy kullananlar arkadan belden kaka çıkıyor mu??
Bizim nerdeyse her kakada belden çıkıyor benim bağlamamdan mı kaynaklanıyor yoksa bezden mı çözemedim????

Bizim nerdeyse her kakada belden çıkıyor benim bağlamamdan mı kaynaklanıyor yoksa bezden mı çözemedim????
[/QUOTE]
Aşkım bende kullanıyorum 2 numara ama memnunum

Kizlar meme reddi nasil birsey
Kavga ediyor resmen meme ile sütüm az hem mama hem meme ile gidiyoruz ondan mi yapıyor acaba hele sağ meme o tarafa yatmak bile istemiyor ne yapacağım
Çok gazı var ondan da yapabilir mi

Kizlar meme reddi nasil birsey
Kavga ediyor resmen meme ile sütüm az hem mama hem meme ile gidiyoruz ondan mi yapıyor acaba hele sağ meme o tarafa yatmak bile istemiyor ne yapacağım
Çok gazı var ondan da yapabilir mirg

Gazdan da yapıyor olabilir. Gergin mide ile emmek istemezmiş bebekler.

Mastit olan bir arkadaşımız vardı , kimdi acaba sağ göğsüm ağrıyor , eğilirken bile hissediyorum ağrısını . Biraz sıcak uyguladım hiç rahatlatmadı . Sağım da yaptım ama ağrısı hala duruyor . Mastit böyle bir şey mi ki

Canm bende 1 numara sleepy kullanmıştım ve beğenmedim çiş taştı bende de hep. Çok sık değiştirmek zorunda kaldım korkumdan. Smdi a 101 den bez getirdiler gelenler sofia diye baya doldurduğu oldu hiç taşma vs yok memnunum şuan

44 gunluk olduk kızlar biz 2 numara bez takıyorum 1 sıkıyor artık siz kaç numara kullaniyosunuz ve bu bez numaraları kaç ayda bi değişiyor genelde.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…