Akşamları veriyorum 10 buçuk gibi 60 cc verdim. Bi saate yakın emzirdim dolu dolu değildi göğsüm ama geldi yine kustu sonrada biraz. Aranıp durdu yine sürekli verdim mamayı uyuyor şimdi doymadı sanırım. Her akşam ben bu saatlerde 60 cc veriyorum. Doymuyor heralde. Ama çokta emiyor memeden çekince ağzının kenarları hep sütHeh iste bu. Emiyor memede uyuyor besige birakiorum ya hemen uyaniyor ya da 30 dak uyuypr en fazla uyaniyor yine emiyor gogsum tabi sonuk ama geliyor da sanki sut. Cok sık emiyor ac mi kaliyordur anlamiyorum..mamayi acmamistik acicaz sanirim.yani sut cektikce gelen bir sey mi.anlamiyorum.ki bebegin her emmesinde geliyor sanki ama az mi yine de doymuyor mu.. seninki kac gunluk. Gunduz bi saat uyumamistir mesela uyanmaktan. Veriyor musun boyle yapinca mama canim
Ben bugun başladım bi zorluk hissetmiyorum normalde de eğilip kalkıyorum. Oturarak kılın bişey olmaz.sezaryen olup namaz kilanlar zorlaniyor musunuz? annem kilma diyor.olur mu oyle sey?ama bi yandan acaba oturup mu kilsam diyorum. siz ne yapıyorsunuz.ben secdeden kalkarken zorlaniyorum.
Yöreden yöreye değişiklik gösterir biz Bitlisliyiz annem harika yapar bizimki gibisini yersen seveceğine eminimyemegini hic yemedim canimama anlattigina gore lezzetli.otçul bir canlı olarak muhtemelen severim
Kızlar kendinden sallananlı ana kucagı kullanıp memnun kalan varmı ben almayı düşünüyorumda e bebekteki baby plus markasınınkini
dolu dolu hatta 2 si bele çöküyor standart diğerleri normalKaka sayısı biraz faZla geldi azcık azcık mu ediyor ben her çişte açmıyorum kakayıda bazen hemen açıyorum bazen bir saat sonra çünkü her az temizleyem alışsın diye Ama yine de günde 4-5 kez rahat beş değiştiriyorum
Benim koz öyleydi 9 sene önce salya gibiydi ama 4 ay olmadan diş çukarttıArkadaşlar oğlumun ağzı tükürük dolu ağzını emme hareketi yapıyor şap şap diye ağzından bir sürü tükürük çıkıyor normal mi bu durum anlamadım bir buçuk aylık bebekte tükürük mü olur.var mu hiç benim gibi bebeğinin ağzı tükürüklenen
ayda 500 bile yeterli diyor doktorlar bi sorun yok muhtemelen 32. Gün daha azdı battaniye dışında kıyafetlrri de çakması lazom benim doktor bezi bile düşüyorkizlar ya yine ben.
Kizim 3.475 dogmustu..32 gunlukken asiya gittigimizde battaniyesiyle 5.380 cikmisti bebek
.ebe 5.100 diye yazdi battaniyeyi dustu.
Bugun 46 gunluk evdeki tartiyla tartildik kucaga alip 5.500 ya da 5.600 cikti uzerinde bi atlet bi zibin var sadece.. kilo alamamis dimi kizlar. Mama vermicem diye ugrasiyordum suttumden kilo alabiliyor mu diye. Yanlis mi yapmisim.
Yani iki haftada 400 gram almis sanirim. Hassas tarti yok ki baska da nasil tartabilirim bilmiorum
. Of.. acaba hep kucak istemesinin nedeni ac olmasi.miydi.. ama gogsumden sıkınca geliyordu sut,yuttugunu da duyuordum.. tabi bazen soluk.oluyor gece bi dolgun oluyor genelde..
baby cam uygulamasını eski bir telefona indirip selfie çubuğu ile yatağının hasına koydum işe yatıyorKızlar aranızda kamera alan oldu mu? Fikir verebilirseniz çok sevinirim
breast feeding de ben kullanıyorum sağlığım süt banyo alt değiştirme emzirme istatistiği tutuyorumHiç duymamıştım böyle uygulama; bende kendim biryere not etmeye çalışıuordum ; nedir acaba uygulanmanın adı? Bilgi verirsen sevinirim cnm
Merhabalar öncelikle bebeginiz hayırlı olsun inşallahMerhaba Nisan anneleri. Ben Mayıs annesiyim bebeğim 24 günlük ve size bir sorum var. Göğüs uçlarınlm aşırı hassas, çatladı ve çok acıyor emzirirkenGarmastan pomat ve göğüs kalkanıyla iki gündür biraz daha rahat gibiyim. Ne zaman geçecek bu dram? Siz neler yaptınız?
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Gerçekten etkili mi o kadar? Ben de son çare onlardan almayı düşünüyorumGeçmiş olsun canım ben de naptıysam geçmedi emzirmekten soğumuştum avent in silikon uçlarıyla hayata tutundum resmen. Şimdi de bırakamıyorum gerçi
Çok teşekkür ederimMerhabalar öncelikle bebeginiz hayırlı olsun inşallahbol bol krem sürdüm ben kapakta kullandım bir ayın sonunda daha az acımaya başladı hala arada çok emdiginde acım oluyor ama krem sürüyorum seninkinden geçiyor nemli tut bol bol
Senin bebegin de gaz sorunu var mı silikon uç kullanırken bebek cok hava yutuyormuşGeçmiş olsun canım ben de naptıysam geçmedi emzirmekten soğumuştum avent in silikon uçlarıyla hayata tutundum resmen. Şimdi de bırakamıyorum gerçi
Bir şey daha sorayım sizeMerhabalar öncelikle bebeginiz hayırlı olsun inşallahbol bol krem sürdüm ben kapakta kullandım bir ayın sonunda daha az acımaya başladı hala arada çok emdiginde acım oluyor ama krem sürüyorum seninkinden geçiyor nemli tut bol bol
Kizlar meme reddi nasil birsey
Kavga ediyor resmen meme ile sütüm az hem mama hem meme ile gidiyoruz ondan mi yapıyor acaba hele sağ meme o tarafa yatmak bile istemiyor ne yapacağım
Çok gazı var ondan da yapabilir mirg
Canm bende 1 numara sleepy kullanmıştım ve beğenmedim çiş taştı bende de hep. Çok sık değiştirmek zorunda kaldım korkumdan. Smdi a 101 den bez getirdiler gelenler sofia diye baya doldurduğu oldu hiç taşma vs yok memnunum şuanKızlar sleepy kullananlar arkadan belden kaka çıkıyor mu??
Bizim nerdeyse her kakada belden çıkıyor benim bağlamamdan mı kaynaklanıyor yoksa bezden mı çözemedim????
Hoşgeldin canmMerhaba, benım bebegım de nisan dogumlu burayı yeni kesfettım aranıza katılmak istedim takipteyim artık
İnşallah hepimizin bebeğine şifa olıreggplantlover
Canim masaj videosu icin sagol bugun yapabildigim kadar cok az uyguladim iyi geldi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?