- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Aynen son çare olarak al canım. İşe yarıyor acı hissetmiyorsun. Ama iyileştiriip silikon uçsuz emzirmek en güzeli tabiTeşekkür ederim size de geçmiş olsun. Gerçekten etkili mi o kadar? Ben de son çare onlardan almayı düşünüyorum
Çok okurum ama öyle bariz bi gaz sorunu yok canımSenin bebegin de gaz sorunu var mı silikon uç kullanırken bebek cok hava yutuyormuş
her yorenin yemegi baska guzel haklisinYöreden yöreye değişiklik gösterir biz Bitlisliyiz annem harika yapar bizimki gibisini yersen seveceğine eminim
sanirim hamlamisim.onun da etkisi varBen bugun başladım bi zorluk hissetmiyorum normalde de eğilip kalkıyorum. Oturarak kılın bişey olmaz.
Merhaba, benım bebegım de nisan dogumlu burayı yeni kesfettım aranıza katılmak istedim takipteyim artık
Islak bezle siliyordum her seferinde hele gece yıkamak çok mümkün değil kapak ilk ay kullandım hep sonra sütüm çok olunca bıraktım göğüs pedine başladım kapaktan akiyordu ustum ıslanıyordu sürekliBir şey daha sorayım sizebu merhemi yıkamak gerekiyor sanırım ya da silmek. Geceleri de hayli zor. Geceleri de kapak kullandınız mı?
Benim bazen çıkıyor çok yaparsa bugüne kadar 2 3 kere anca çıkmıştır ama senin bebegin çok dolu dolu yapıyorsa bilemem orasiniKızlar sleepy kullananlar arkadan belden kaka çıkıyor mu??
Bizim nerdeyse her kakada belden çıkıyor benim bağlamamdan mı kaynaklanıyor yoksa bezden mı çözemedim????
Eğer memedeyken hem ıkınıp hem basını saga sola salmıyorsa sürekli haraket ediyorsa muhtemelen gazdır benimki de yapıyor gazini çıkarıp öyle devam ediyorumKizlar meme reddi nasil birsey
Kavga ediyor resmen meme ile sütüm az hem mama hem meme ile gidiyoruz ondan mi yapıyor acaba hele sağ meme o tarafa yatmak bile istemiyor ne yapacağım
Çok gazı var ondan da yapabilir mi
Ben oldum canim elini gogusune attığında geçmeyen bezeler var mi emzirince bile benimki ateş yaptı 38 kere cıktı atesim, halsizlik vucud kırgınlığı falanda yaptıMastit olan bir arkadaşımız vardı , kimdi acabasağ göğsüm ağrıyor , eğilirken bile hissediyorum ağrısını . Biraz sıcak uyguladım hiç rahatlatmadı . Sağım da yaptım ama ağrısı hala duruyor . Mastit böyle bir şey mi ki
Ben de ama napican kural işteHayır ne varsa bunda bende bunu anlamıyorum
Benimkinden de köpük çıkıyo canım. Normaldir herhalde.Arkadaşlar oğlumun ağzı tükürük dolu ağzını emme hareketi yapıyor şap şap diye ağzından bir sürü tükürük çıkıyor normal mi bu durum anlamadım bir buçuk aylık bebekte tükürük mü olur.var mu hiç benim gibi bebeğinin ağzı tükürüklenen
Almadım henüz ama Xiaomi kamera düşünüyorum ben.Kızlar aranızda kamera alan oldu mu? Fikir verebilirseniz çok sevinirim
Ben çok çektim. Keşke bana da bunları yazan olsaydıMerhaba Nisan anneleri. Ben Mayıs annesiyim bebeğim 24 günlük ve size bir sorum var. Göğüs uçlarınlm aşırı hassas, çatladı ve çok acıyor emzirirkenGarmastan pomat ve göğüs kalkanıyla iki gündür biraz daha rahat gibiyim. Ne zaman geçecek bu dram? Siz neler yaptınız?
HoşgeldinMerhaba, benım bebegım de nisan dogumlu burayı yeni kesfettım aranıza katılmak istedim takipteyim artık
Ben 3 numara kullanıyorum. Aslında biraz büyük gibiydi başlarda ama sıkınca ben çok rahatsız oluyorum. Kilosuna göre geçersin bezlere aya göre değil. Benimki şimdi 5 kilo falan sanırım. Bezin üstünde 4-9 kg yazıyor. Baby turco bez. Çok memnunum ben.44 gunluk olduk kızlar biz 2 numara bez takıyorum 1 sıkıyor artık siz kaç numara kullaniyosunuz ve bu bez numaraları kaç ayda bi değişiyor genelde.?
Ben bunu almıştım. Severek oynuyor şu an. 15 dk kalıyor halıda şimdilik.Oyun halısı kullanan ve memnun olan varsa fikir alabilir miyim daha almadım da oyun halısını
Beze yok ama halsizlik ve ağrı var sadece . Emziriyorum o göğsü özellikle ama ağrısı geçmiyorBen oldum canim elini gogusune attığında geçmeyen bezeler var mi emzirince bile benimki ateş yaptı 38 kere cıktı atesim, halsizlik vucud kırgınlığı falanda yaptı
Sütun çok müydü ne kadar da bir emziriyorsun pekiBeze yok ama halsizlik ve ağrı var sadece . Emziriyorum o göğsü özellikle ama ağrısı geçmiyor
Bi zamanlar bim den bir bez almıştım önceki kızıma hiç hoş değildi böyle market bezlerine onyargiliyim ama sen de memnunum diyorsun bi denemek lazım yoksa kaka citilemekten bıktımCanm bende 1 numara sleepy kullanmıştım ve beğenmedim çiş taştı bende de hep. Çok sık değiştirmek zorunda kaldım korkumdan. Smdi a 101 den bez getirdiler gelenler sofia diye baya doldurduğu oldu hiç taşma vs yok memnunum şuan
Ben de litetrax aldım. İndirim sayesinde 550 tl daha uyguna. Bu arabaya karar kılmıştık. Memnun kalırım umarım
Kakasini gök gürültüsü gibi tazikli yapıyor hemen de belinden çıkıyor bir iki değişik bez deniyeyim bakalım yoksa çıkmasaydı ben de sleepy den çok memnundum bezden mı bnm oğlandan mı kaynaklanıyor bakalımBenim bazen çıkıyor çok yaparsa bugüne kadar 2 3 kere anca çıkmıştır ama senin bebegin çok dolu dolu yapıyorsa bilemem orasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?