2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bir şey daha sorayım size bu merhemi yıkamak gerekiyor sanırım ya da silmek. Geceleri de hayli zor. Geceleri de kapak kullandınız mı?
Islak bezle siliyordum her seferinde hele gece yıkamak çok mümkün değil kapak ilk ay kullandım hep sonra sütüm çok olunca bıraktım göğüs pedine başladım kapaktan akiyordu ustum ıslanıyordu sürekli

Kızlar sleepy kullananlar arkadan belden kaka çıkıyor mu??
Bizim nerdeyse her kakada belden çıkıyor benim bağlamamdan mı kaynaklanıyor yoksa bezden mı çözemedim????
Benim bazen çıkıyor çok yaparsa bugüne kadar 2 3 kere anca çıkmıştır ama senin bebegin çok dolu dolu yapıyorsa bilemem orasini

Kizlar meme reddi nasil birsey
Kavga ediyor resmen meme ile sütüm az hem mama hem meme ile gidiyoruz ondan mi yapıyor acaba hele sağ meme o tarafa yatmak bile istemiyor ne yapacağım
Çok gazı var ondan da yapabilir mi
Eğer memedeyken hem ıkınıp hem basını saga sola salmıyorsa sürekli haraket ediyorsa muhtemelen gazdır benimki de yapıyor gazini çıkarıp öyle devam ediyorum

Ben oldum canim elini gogusune attığında geçmeyen bezeler var mi emzirince bile benimki ateş yaptı 38 kere cıktı atesim, halsizlik vucud kırgınlığı falanda yaptı

Hayır ne varsa bunda bende bunu anlamıyorum
Ben de ama napican kural işte
Benimkinden de köpük çıkıyo canım. Normaldir herhalde.
Kızlar aranızda kamera alan oldu mu? Fikir verebilirseniz çok sevinirim
Almadım henüz ama Xiaomi kamera düşünüyorum ben.

Ben çok çektim. Keşke bana da bunları yazan olsaydı aynisefa kremi süper bir şey. Burada balmumu kullanan arkadaşlar var o da ise yarıyor bence çünkü aynisefa kremi içinde de balmumu var. Mycey göğüs kalkanı kullandım bir süre. Pahalısına gerek yok bence. İncia krem çok güzel. Ama iş bunlardan ziyada bebekte bitiyor. Doğru emmeyi öğrendi benim sıpa o yüzden artık yara olmuyor. Benim yaradan ucu görünmüyordu ağlıyordum emzirirken.
Merhaba, benım bebegım de nisan dogumlu burayı yeni kesfettım aranıza katılmak istedim takipteyim artık
Hoşgeldin
44 gunluk olduk kızlar biz 2 numara bez takıyorum 1 sıkıyor artık siz kaç numara kullaniyosunuz ve bu bez numaraları kaç ayda bi değişiyor genelde.?
Ben 3 numara kullanıyorum. Aslında biraz büyük gibiydi başlarda ama sıkınca ben çok rahatsız oluyorum. Kilosuna göre geçersin bezlere aya göre değil. Benimki şimdi 5 kilo falan sanırım. Bezin üstünde 4-9 kg yazıyor. Baby turco bez. Çok memnunum ben.
Oyun halısı kullanan ve memnun olan varsa fikir alabilir miyim daha almadım da oyun halısını
Ben bunu almıştım. Severek oynuyor şu an. 15 dk kalıyor halıda şimdilik.

Ben oldum canim elini gogusune attığında geçmeyen bezeler var mi emzirince bile benimki ateş yaptı 38 kere cıktı atesim, halsizlik vucud kırgınlığı falanda yaptı
Beze yok ama halsizlik ve ağrı var sadece . Emziriyorum o göğsü özellikle ama ağrısı geçmiyor

Xiaomi kamera hem uygun hem güzel odasını ayırırken ben de onu alıcan şimdilik babycam ile idare ediyorum..

ıslak bez aldım trendyoldN sleepy 24 tane 90 lı baya memnunum 129 lira bence baya uygun size de paylaşmış olayım

Bezde 150ye yakın 2 numara var elimde bebek 6 kiloya geldi bütün tam 2 aylık bunlar bitene kadar ki zaten 15 gün eder benimkine onları kullanım 3 e gecicem

Günaydın kizlar bende 2 numara sleepy kullanıyorum hem bezi hem ıslak mendili memnunum bizimde belde tasma olayı oldu ama şöyle o bebeğin pozisyonu ve çok tazyikli kaka yapmasıyla alakalı diye düşünüyorum kızım da prima kullanmıştım onda da arada oluyodu bu durum

Bi zamanlar bim den bir bez almıştım önceki kızıma hiç hoş değildi böyle market bezlerine onyargiliyim ama sen de memnunum diyorsun bi denemek lazım yoksa kaka citilemekten bıktım

Benim bazen çıkıyor çok yaparsa bugüne kadar 2 3 kere anca çıkmıştır ama senin bebegin çok dolu dolu yapıyorsa bilemem orasini
Kakasini gök gürültüsü gibi tazikli yapıyor hemen de belinden çıkıyor bir iki değişik bez deniyeyim bakalım yoksa çıkmasaydı ben de sleepy den çok memnundum bezden mı bnm oğlandan mı kaynaklanıyor bakalım

Sen izmir deydin dimi cnm biz de izmir deyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…