2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tazyikli yaptığı için çıkıyor muhtemelen kakası canım bir de dik pozisyonda yapınca kakayı o zaman da çıkıyor olabilir. Benim oğlan da işk başlarda çok tazyikli yapıyordu gürültülü şekilde. Bio gaia vermeye başlayınca geçti o gürültüsü ve tazyiki normalleşti çoğu zaman farketmiyorum kaka yaptığını sık kontrol ediyorum o yüzden

Ahh ahh ben hasret kaldım gokgurultusune valla yapsada taşsa diye bekliyorum 1 haftadır hoc düzeni yok kakasinin. Benim 1 numara küçük geldiği zaman tasmisti özellikle şimdi 2 de çok rahatım. Sen tabi dene başka markada neyden memnun kalırsın bilinmez ☺
Evet canim bayraklı dayım sen nerdesin ne hava var ama bugun

Balmumu çatlaklara ve yaraya çok iyi geliyor. Benim şu an yara yok ama çok canım acıyor hala emerken.. Neden bilmiyorum.
Kızlar gaz için hangi damlaları kullanıyorsunuz ve Memnun musunuz? Bugun o kadar basım agrıdı ki sürekli ıkınıyor cocuk gözümün önünde kıvranıp duruyor çok canım sıkkın.
Nurse harveys kullanıyorum, memnunum ben..
Uyamdırmadan çay kaşığı ile veriyorum ben, ardına emziğini veriyorum.
Kızlar sleepy kullananlar arkadan belden kaka çıkıyor mu??
Bizim nerdeyse her kakada belden çıkıyor benim bağlamamdan mı kaynaklanıyor yoksa bezden mı çözemedim????
Taşınca bacak kısmından taştı benim belden taşmadı.

Kızlar kabak yemeği yapmıştım dün iyi süt yaptı başka farklı bişey yemedim.
11 de kızların serbest saati başlıyor dışarı çıkacaz inşallah Göktuğ uyudu şimdi. Onu da alıp tenhada biryerde piknik yapacaz bakalım. Annem aradı bebeği bana bırakın diye bakalım durursa o da gelsin durmazsa getirir bırakırım dedim.
Bu arada yere yatırıp döndürme çalışmaları yapıyoruz oğlanı sert zeminde yatmaları çok faydalı bebekler için hergün bir süre yatmaları çok iyi. Az önce dizlerimin üstünde yüzüstü yatırmıştım bir kolu bacaklarımın arasındaydı kendini ittirdi yan döndü sonra da sırt üstü kendi de şaşırdı şapşik

Tecrubeli anneler 3. Aydan sonra rahatlicaz mi ya ? Soyle kahve icip ayaklarimi uzatip keyif yapasim var.
Bu arada kamera konusulmus bende almak istiyorum boyle bir mutfak bir oda canim cikti

Kızlar benim kızın kafası bildim bileli yanıyor. Resmen ateş saçıyor ya.. 37 buçuk 38 arası değişiyor ne zaman ölçsem. Alnından zaten hep 37 çıkıyor. Normal mi?

Aynı sabaha bizde uyandık hala da ıkınıp ağlıyoruz besikte ne zaman geçecek bu gaz dönemi ya
3 ay bitince sanırım.
Aynen canım tayzikle ilgili. Bende prima premium care kullanıyorum bir kaç kere belden çıktı benimde kıyafetlere falan geçti. 2 numara bitince elimde 3 numara canbebe var onu kullanıcam bir tanıdık vermişti. Sonrası allah kerim
Kizlar taze fasulyede yemeyin aşırı gaz yapiyor dün biz kolige bagladim gazdan ne uyudu ne durdu yavrum aklınızda bulunsun
Bende dün fırında karnabahar yaptım yedim. Dün gece mahvolduk. Gazdan uyuyamadı. Hala devam ediyor gaz sancısı.
Ben anladım benim kızın besikle bir problemi var biraz önce beşiğine yatırdım uykusu var belli uyumadı ağladı aldım koltuğa koydum kendi kendine uyudu ben şok saadet doluyum şuan
Bizimki de bizim yatağımızı çok seviyor. Bayılıyor babasıyla benim arama girsin

Şu prima premium careden sağlık ocağında verdiler promosyon 15 tane.. 1 numarası ne öyle ya Sleepynin yanına koydum 1.5 katı resmen.. Dedim ziyan olmasın 5 bezde 1 primadan takayım çünkü petrol türevi içerdiği için kullanmak istemiyorum normalde.. Bir taktım çocuğun bacaklar birleşmiyor. Çok ayrık kaldı. Benim kaynımlar da bundan kullanmışlardı 2 yıl kadar çocuğun bacak yapısı değişti resmen..

1 numarasını premium değilde normal prima kullanmıştım ben canım. Aslında premium baya ince bir bez bence. Neden öyle olmuş ki birde prima petrol türevlerini çıkardığını açıkladı içeriği temiz artık. He tabi çok pahalı ben indirim kovalayıp almıştım ama elimdekiler bitince almıcam artık.

Ben de anlamadım ki.. Hatta eşim bu ne böyle kullanma bir daha dedi.
İçeriğini temizlediği iyi olmuş, şu an piyasada herkes doğal ürünlere öncelik veriyor, aksi halde satışları düşerdi.

Kızlar biz bugün 1 aylık olduk.
Aşımız yapıldı.
İşitme testi için doktor yoktu haftaya yaptırıcaz. Kalça ultrasonu için 2 aylıkken dedi.
3.300 doğmuştu minik 4.700 olmuş.
Boyuda uzamış.
Gelişimi gayet iyi dedi doktor.
3 4 saatten fazla uyumasın dedi ki zaten uyumuyor cadı.
Sütüm artsın diye ek vitamin gerek var mı dedim yok doğal beslen yeter dedi biraz rahat bir doktor sanırım ya da ben çok evhamlıyım. Neyse haberler böyle bizde.

Ben de anlamadım ki.. Hatta eşim bu ne böyle kullanma bir daha dedi.
İçeriğini temizlediği iyi olmuş, şu an piyasada herkes doğal ürünlere öncelik veriyor, aksi halde satışları düşerdi.
Aynen canım bence de. Keşke fiyatlarıda biraz düşse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…