- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Tazyikli yaptığı için çıkıyor muhtemelen kakası canım bir de dik pozisyonda yapınca kakayı o zaman da çıkıyor olabilir. Benim oğlan da işk başlarda çok tazyikli yapıyordu gürültülü şekilde. Bio gaia vermeye başlayınca geçti o gürültüsü ve tazyiki normalleşti çoğu zaman farketmiyorum kaka yaptığını sık kontrol ediyorum o yüzdenKakasini gök gürültüsü gibi tazikli yapıyor hemen de belinden çıkıyor bir iki değişik bez deniyeyim bakalım yoksa çıkmasaydı ben de sleepy den çok memnundum bezden mı bnm oğlandan mı kaynaklanıyor bakalım
Sen izmir deydin dimi cnm biz de izmir deyiz...
Ahh ahh ben hasret kaldım gokgurultusuneKakasini gök gürültüsü gibi tazikli yapıyor hemen de belinden çıkıyor bir iki değişik bez deniyeyim bakalım yoksa çıkmasaydı ben de sleepy den çok memnundum bezden mı bnm oğlandan mı kaynaklanıyor bakalım
Sen izmir deydin dimi cnm biz de izmir deyiz...
Bende yaptim o hatayiKizlar taze fasulyede yemeyin aşırı gaz yapiyor dün biz kolige bagladim gazdan ne uyudu ne durdu yavrum aklınızda bulunsun
Balmumu çatlaklara ve yaraya çok iyi geliyor. Benim şu an yara yok ama çok canım acıyor hala emerken.. Neden bilmiyorum.Merhaba Nisan anneleri. Ben Mayıs annesiyim bebeğim 24 günlük ve size bir sorum var. Göğüs uçlarınlm aşırı hassas, çatladı ve çok acıyor emzirirkenGarmastan pomat ve göğüs kalkanıyla iki gündür biraz daha rahat gibiyim. Ne zaman geçecek bu dram? Siz neler yaptınız?
Nurse harveys kullanıyorum, memnunum ben..Kızlar gaz için hangi damlaları kullanıyorsunuz ve Memnun musunuz? Bugun o kadar basım agrıdı ki sürekli ıkınıyor cocuk gözümün önünde kıvranıp duruyor çok canım sıkkın.
Uyamdırmadan çay kaşığı ile veriyorum ben, ardına emziğini veriyorum.kızlar biogaia nin her gun ayni dk da verilmesi lazim dedi dr ama cocuk hergun aynı dk da uyanık olmuyor ki simdi yeni daldi.zaten perişan oldu yavrum.simdi uyandirayim mi yani yazik kiyamiyorum.dun 6 saat uyuyan cocuk bugun 6 dk uyumadi.
Taşınca bacak kısmından taştı benim belden taşmadı.Kızlar sleepy kullananlar arkadan belden kaka çıkıyor mu??
Bizim nerdeyse her kakada belden çıkıyor benim bağlamamdan mı kaynaklanıyor yoksa bezden mı çözemedim????
Yok cnm henuz baslamadim. Bugun hipp verdim az once insallah iyi olur.Benimki 34 günlük canım. Bu arada aptamil comformile başladın mı?
Xiaomi 360 uygun trendyolda 249 su baktığımdaTecrubeli anneler 3. Aydan sonra rahatlicaz mi ya ? Soyle kahve icip ayaklarimi uzatip keyif yapasim var.
Bu arada kamera konusulmus bende almak istiyorum boyle bir mutfak bir oda canim cikti
Canim peki evde internet olmasi sart mi bizde internet yok telefonlarda var sadeceXiaomi 360 uygun trendyolda 249 su baktığımda
Wifiye bağlanıyor evet..Canim peki evde internet olmasi sart mi bizde internet yok telefonlarda var sadece
3 ay bitince sanırım.Aynı sabaha bizde uyandık hala da ıkınıp ağlıyoruz besiktene zaman geçecek bu gaz dönemi ya
Aynen canım tayzikle ilgili. Bende prima premium care kullanıyorum bir kaç kere belden çıktı benimde kıyafetlere falan geçti. 2 numara bitince elimde 3 numara canbebe var onu kullanıcam bir tanıdık vermişti. Sonrası allah kerimGünaydın kizlar bende 2 numara sleepy kullanıyorum hem bezi hem ıslak mendili memnunum bizimde belde tasma olayı oldu ama şöyle o bebeğin pozisyonu ve çok tazyikli kaka yapmasıyla alakalı diye düşünüyorum kızım da prima kullanmıştım onda da arada oluyodu bu durum
Bende dün fırında karnabahar yaptım yedim. Dün gece mahvolduk. Gazdan uyuyamadı. Hala devam ediyor gaz sancısı.Kizlar taze fasulyede yemeyin aşırı gaz yapiyor dün biz kolige bagladim gazdan ne uyudu ne durdu yavrum aklınızda bulunsun
Bizimki de bizim yatağımızı çok seviyor.Ben anladım benim kızın besikle bir problemi varbiraz önce beşiğine yatırdım uykusu var belli uyumadı ağladı aldım koltuğa koydum kendi kendine uyudu ben şok saadet doluyum şuan
Şu prima premium careden sağlık ocağında verdiler promosyon 15 tane.. 1 numarası ne öyle ya3 ay bitince sanırım.
Aynen canım tayzikle ilgili. Bende prima premium care kullanıyorum bir kaç kere belden çıktı benimde kıyafetlere falan geçti. 2 numara bitince elimde 3 numara canbebe var onu kullanıcam bir tanıdık vermişti. Sonrası allah kerim
Bende dün fırında karnabahar yaptım yedim. Dün gece mahvolduk. Gazdan uyuyamadı. Hala devam ediyor gaz sancısı.
Bizimki de bizim yatağımızı çok seviyor.Bayılıyor babasıyla benim arama girsin
Canım bende bebevo marka aldım İnternete gerek yokCanim peki evde internet olmasi sart mi bizde internet yok telefonlarda var sadece
1 numarasını premium değilde normal prima kullanmıştım ben canım. Aslında premium baya ince bir bez bence. Neden öyle olmuş kiŞu prima premium careden sağlık ocağında verdiler promosyon 15 tane.. 1 numarası ne öyle yaSleepynin yanına koydum 1.5 katı resmen.. Dedim ziyan olmasın 5 bezde 1 primadan takayım çünkü petrol türevi içerdiği için kullanmak istemiyorum normalde.. Bir taktım çocuğun bacaklar birleşmiyor. Çok ayrık kaldı. Benim kaynımlar da bundan kullanmışlardı 2 yıl kadar çocuğun bacak yapısı değişti resmen..
Ben de anlamadım ki.. Hatta eşim bu ne böyle kullanma bir daha dedi.1 numarasını premium değilde normal prima kullanmıştım ben canım. Aslında premium baya ince bir bez bence. Neden öyle olmuş kibirde prima petrol türevlerini çıkardığını açıkladı içeriği temiz artık. He tabi çok pahalı ben indirim kovalayıp almıştım ama elimdekiler bitince almıcam artık.
Aynen canım bence de. Keşke fiyatlarıda biraz düşse.Ben de anlamadım ki.. Hatta eşim bu ne böyle kullanma bir daha dedi.
İçeriğini temizlediği iyi olmuş, şu an piyasada herkes doğal ürünlere öncelik veriyor, aksi halde satışları düşerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?