Nurseharvesy damla aldım simdi günde kaç kere kaç damla vermeliyim?Şu prima premium careden sağlık ocağında verdiler promosyon 15 tane.. 1 numarası ne öyle yaSleepynin yanına koydum 1.5 katı resmen.. Dedim ziyan olmasın 5 bezde 1 primadan takayım çünkü petrol türevi içerdiği için kullanmak istemiyorum normalde.. Bir taktım çocuğun bacaklar birleşmiyor. Çok ayrık kaldı. Benim kaynımlar da bundan kullanmışlardı 2 yıl kadar çocuğun bacak yapısı değişti resmen..
Ohh maşallah Eylül hanımaKızlar biz bugün 1 aylık olduk.
Aşımız yapıldı.
İşitme testi için doktor yoktu haftaya yaptırıcaz. Kalça ultrasonu için 2 aylıkken dedi.
3.300 doğmuştu minik 4.700 olmuş.
Boyuda uzamış.
Gelişimi gayet iyi dedi doktor.
3 4 saatten fazla uyumasın dedi ki zaten uyumuyor cadı.
Sütüm artsın diye ek vitamin gerek var mı dedim yok doğal beslen yeter dedi biraz rahat bir doktor sanırım ya da ben çok evhamlıyım. Neyse haberler böyle bizde.
Ohh maşallah Eylül hanımaşimdi sürekli sütüm yettimi yetmedi mi diye düşünmene gerek kalmadı maşallah çok güzel kilo almış gözünüz aydın insan kontrolde güzel şeyler duyunca içi rahat ediyor
Ben de hep öyle olcuyorum. Ya ateş değil sanırım çünkü ateş olsa artarak devam etmesi lazım. Anlamadım ben de valla. Doktora ateşi 37 üstü çıkıyor hep dediğimde 38 üstü ateştir dedi.Kızlar benim kızın kafası bildim bileli yanıyor. Resmen ateş saçıyor ya.. 37 buçuk 38 arası değişiyor ne zaman ölçsem. Alnından zaten hep 37 çıkıyor. Normal mi?
Canim pratiklik senden sorulur bence. 3 tane cocuk hele de kiz civil civil.. hepsinin hakkindan geliorsun masallah sana..
Ben kimseyi alamiorum eve koronadan oncede boyleydi.. disaridaki kiyafetleriyle gelicekler kimbilir nereleri oturdular, nereleri ellediler diye.. istoyorum ama iste rahat olamiorum nasil yapiorsun sen cok ibce dusunuorum dimi ordan oraya bir seyler bulasacak diye. Bi buyugum gecende parayi buyuk cocugun gomlegine kistirdi sonra o ellerle bebegi ellemek istedi ben istemedim. Ne bileyim ya offf..
Tarif pratik benim bildigim muzlu rulo pasta oluyor kremsantiyle de susleyince guzel de gorunuyor.. bi ara kek yapar gibi tuzlu poagaca yapiotdum tabi mayali gibi degil tuzlu peynirli kek gibi..ya da sut un kabartozudan hamur yogutup ince acip kesip yagda kizartma o da hemen oluyor.
Bir kez bir puf canım. Ya da üç damla. Puf daha pratik oluyor.Kızlar ocean d3 kullanlar günde kaç kez kaç damla vericem?
O zmaam 2 numara çok kullanamam bu gidişle ya evde kayniyo 6 açılmamış 2 numara bez var dedesi bilmemiş 5 paket almış bi de dayısı almis onlar kalır bu gidişle. Soffia benim de taşırmıyo öyle sevdim bende bunu. Ben ay ay değişir diye düşünüyordumBen de ama napican kural işte
Benimkinden de köpük çıkıyo canım. Normaldir herhalde.
Almadım henüz ama Xiaomi kamera düşünüyorum ben.
Ben çok çektim. Keşke bana da bunları yazan olsaydıaynisefa kremi süper bir şey. Burada balmumu kullanan arkadaşlar var o da ise yarıyor bence çünkü aynisefa kremi içinde de balmumu var. Mycey göğüs kalkanı kullandım bir süre. Pahalısına gerek yok bence. İncia krem çok güzel. Ama iş bunlardan ziyada bebekte bitiyor. Doğru emmeyi öğrendi benim sıpa o yüzden artık yara olmuyor. Benim yaradan ucu görünmüyordu ağlıyordum emzirirken.
Hoşgeldin
Ben 3 numara kullanıyorum. Aslında biraz büyük gibiydi başlarda ama sıkınca ben çok rahatsız oluyorum. Kilosuna göre geçersin bezlere aya göre değil. Benimki şimdi 5 kilo falan sanırım. Bezin üstünde 4-9 kg yazıyor. Baby turco bez. Çok memnunum ben.
Ben bunu almıştım. Severek oynuyor şu an. 15 dk kalıyor halıda şimdilik.
Herkes farklı kullanıyor doğrusu yok sanırımNurseharvesy damla aldım simdi günde kaç kere kaç damla vermeliyim?
Temassızla ölçüyorum ben, sen? Eşim demin gitti koltuk altından ölçen aldı. Ölçtüm 36 buçuk çıktı. Ama temassızla kafadan 37 buçuk..Ben de hep öyle olcuyorum. Ya ateş değil sanırım çünkü ateş olsa artarak devam etmesi lazım. Anlamadım ben de valla. Doktora ateşi 37 üstü çıkıyor hep dediğimde 38 üstü ateştir dedi.
1 kere 1 fısKızlar ocean d3 kullanlar günde kaç kez kaç damla vericem?
Yok canım kiloya göre değişiyor. Ama sofioda losyon var haberin olsun.O zmaam 2 numara çok kullanamam bu gidişle ya evde kayniyo 6 açılmamış 2 numara bez var dedesi bilmemiş 5 paket almış bi de dayısı almis onlar kalır bu gidişle. Soffia benim de taşırmıyo öyle sevdim bende bunu. Ben ay ay değişir diye düşünüyordum
Denemek lazım canm ya pişik olcak mı tasircak mi diye. Ben sevdim soffia ondan alırım bittikçe ama seni bilemem. Kaka nin temizlemesi de zor olur çiş neyse deBi zamanlar bim den bir bez almıştım önceki kızıma hiç hoş değildi böyle market bezlerine onyargiliyim ama sen de memnunum diyorsun bi denemek lazım yoksa kaka citilemekten bıktım
Hadi ya senin aldığında yok mu peki canm.?Yok canım kiloya göre değişiyor. Ama sofioda losyon var haberin olsun.
Aynen temassizla olcuyorum. Koltuk altından olculene bir derece eklemk lazimmis. O aletle makattan olc bir de. Kesin sonucu o verir.Herkes farklı kullanıyor doğrusu yok sanırımBen günde 4 kere 5 damla olarak veriyorum. Günde 3 kere 8 damla kullanan da var. Günde 2 kere 10ar damla kullanan da..
Temassızla ölçüyorum ben, sen? Eşim demin gitti koltuk altından ölçen aldı. Ölçtüm 36 buçuk çıktı. Ama temassızla kafadan 37 buçuk..
1 kere 1 fıs
Yok canım. Losyonsuz tercih ediyorum ben. Minies kullandım başta o da losyonsuzdu. Bi paket sleepy kullandım onda da yoktur. Şimdi babyturco kullanıyorum onda da yok. Losyonda pişik ihtimali artıyor bence. Ve kokunun bebeğe faydası yok zararı var.Hadi ya senin aldığında yok mu peki canm.?
Sağol canımBir kez bir puf canım. Ya da üç damla. Puf daha pratik oluyor.
Bende sabah aksam kullanırım saatleri ayarlamak daha kolay oluyor öyleHerkes farklı kullanıyor doğrusu yok sanırımBen günde 4 kere 5 damla olarak veriyorum. Günde 3 kere 8 damla kullanan da var. Günde 2 kere 10ar damla kullanan da..
Temassızla ölçüyorum ben, sen? Eşim demin gitti koltuk altından ölçen aldı. Ölçtüm 36 buçuk çıktı. Ama temassızla kafadan 37 buçuk..
1 kere 1 fıs
Balmumu çatlaklara ve yaraya çok iyi geliyor. Benim şu an yara yok ama çok canım acıyor hala emerken.. Neden bilmiyorum.
Nurse harveys kullanıyorum, memnunum ben..
Uyamdırmadan çay kaşığı ile veriyorum ben, ardına emziğini veriyorum.
Taşınca bacak kısmından taştı benim belden taşmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?