2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Nurseharvesy damla aldım simdi günde kaç kere kaç damla vermeliyim?

Ohh maşallah Eylül hanıma şimdi sürekli sütüm yettimi yetmedi mi diye düşünmene gerek kalmadı maşallah çok güzel kilo almış gözünüz aydın insan kontrolde güzel şeyler duyunca içi rahat ediyor

Aynen kesinlikle canım şuan çok daha rahatım inşallah böyle gider.

Kızlar benim kızın kafası bildim bileli yanıyor. Resmen ateş saçıyor ya.. 37 buçuk 38 arası değişiyor ne zaman ölçsem. Alnından zaten hep 37 çıkıyor. Normal mi?
Ben de hep öyle olcuyorum. Ya ateş değil sanırım çünkü ateş olsa artarak devam etmesi lazım. Anlamadım ben de valla. Doktora ateşi 37 üstü çıkıyor hep dediğimde 38 üstü ateştir dedi.

Bugün kahvaltıya eski komşum ile halamın kızı geldi. Ağızlarında maske ile geldiler içeri girer girmez eller yıkandı bide kolonya döktüm ikisinede zaten Asya uyuyordu yaklaşmadılar. Tikkabilla Sosyal mesafemizi koruyarak misafir kabul edebilecegim tabi kalabalık olmayacak şekilde. Yani artik bende cok sıkıldım gezmeyi çok seven bir insan için evde durmak zor oluyor. Iki insan görünce mutlu oluyorum ben.

Kızartma türü buzlukta durmuyor cnm ya . Dun aksam dereotlu poğaça yaptm pudingli kurabiye yaptım. Sütüm olsaydı 2 3 çeşit daha yapacaktım da malum dün yasak vardı. Yarına artık nasip olursa.

O zmaam 2 numara çok kullanamam bu gidişle ya evde kayniyo 6 açılmamış 2 numara bez var dedesi bilmemiş 5 paket almış bi de dayısı almis onlar kalır bu gidişle. Soffia benim de taşırmıyo öyle sevdim bende bunu. Ben ay ay değişir diye düşünüyordum

Nurseharvesy damla aldım simdi günde kaç kere kaç damla vermeliyim?
Herkes farklı kullanıyor doğrusu yok sanırım Ben günde 4 kere 5 damla olarak veriyorum. Günde 3 kere 8 damla kullanan da var. Günde 2 kere 10ar damla kullanan da..
Ben de hep öyle olcuyorum. Ya ateş değil sanırım çünkü ateş olsa artarak devam etmesi lazım. Anlamadım ben de valla. Doktora ateşi 37 üstü çıkıyor hep dediğimde 38 üstü ateştir dedi.
Temassızla ölçüyorum ben, sen? Eşim demin gitti koltuk altından ölçen aldı. Ölçtüm 36 buçuk çıktı. Ama temassızla kafadan 37 buçuk..
Kızlar ocean d3 kullanlar günde kaç kez kaç damla vericem?
1 kere 1 fıs

Yok canım kiloya göre değişiyor. Ama sofioda losyon var haberin olsun.

Bi zamanlar bim den bir bez almıştım önceki kızıma hiç hoş değildi böyle market bezlerine onyargiliyim ama sen de memnunum diyorsun bi denemek lazım yoksa kaka citilemekten bıktım
Denemek lazım canm ya pişik olcak mı tasircak mi diye. Ben sevdim soffia ondan alırım bittikçe ama seni bilemem. Kaka nin temizlemesi de zor olur çiş neyse de

Ay arkadaşlar kullandığımız biogaia damla ne kadar işe yarıyormuş en azından biz de 2 gun kullanmadim bitmiş 2 gündür uyku yok huzursuz ne uyuyor ne uyanık mik mik hep kaka da yapıyor gazda çıkarıyor ama huzursuzluğu bitmedi
Kimyon demliycem biraz sonra rezene de karistirsam ağır gelir mi acaba

Aynen temassizla olcuyorum. Koltuk altından olculene bir derece eklemk lazimmis. O aletle makattan olc bir de. Kesin sonucu o verir.

Hadi ya senin aldığında yok mu peki canm.?
Yok canım. Losyonsuz tercih ediyorum ben. Minies kullandım başta o da losyonsuzdu. Bi paket sleepy kullandım onda da yoktur. Şimdi babyturco kullanıyorum onda da yok. Losyonda pişik ihtimali artıyor bence. Ve kokunun bebeğe faydası yok zararı var.

Bir kez bir puf canım. Ya da üç damla. Puf daha pratik oluyor.
Sağol canım
Bende sabah aksam kullanırım saatleri ayarlamak daha kolay oluyor öyle inşallah fayda eder bize de

emzik almiyor ki..biogaia yi verince ya da D vitaminini yutana kadar canım çikiyor.agliyor hiç istemiyor.o yuzden uykuda veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…