2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sütun çok müydü ne kadar da bir emziriyorsun peki
Bence sütüm az , çok olsa çocuk doyar üstüne mamayı içmez . Ama bu ağrıyan sağ göğsümde diğerine göre hep daha fazla süt var . Hamileyken bile hissediyordum sağ göğsüm sızlardı . Ucunda beyazımsı birşeyler birikirdi hamileyken de . Çok dinlendiğimde de yine sağ göğsüm ıslanır . Uyurken hiç emziremiyorım. Gündüz uyanıkken her arandığında vermeye çalışıyorum ama düzenli emzirme olmadığı için böyle oldu sanırım

Bilmiyodum canm Sağol. Ben ıslak mendil bile izotonik sulu aldım. Baby turco nasıl canm taşma vs yapıyor mu benim için en önemlisi o şuan. Sleepy de çok taştığı için korkar oldum

Reactions: Kuf
Kızlar ya bebeğimin yanakları kırmızı kırmızı kabarcık oldu egzama gibi. Yediğim bişeyden mi oluyor bu sanki yaşayan vardı

Biz de bugün kontrolden geldik . Kalça ultrasonumuz çekildi , geçen hafta da göz kontrolüne gitmiştik çok şükür bir sıkıntımız yok . Kilosuna doktor iyi dedi ama iki haftadır çok az kilo almış . Sağlık ocağında iki hafta önce tartıldı orası ile şimdi arasında 200 gr fark var . İki haftada 200 gr çok az değil mi doktora demedim iki hafta önceki kiloyu . Mama bıraktırmaya çalışıyorum O yüzden böyle oldu sanırım

Ben marketten almadığım halde değiştirdim markette sorun etmediler fiyat aynıydı

Kizlae benim beebgim acayip gazli bugun mama degisikligi yaptim simdi pirt pirt pirtlatiyor iyi birsey mi anlayamadim. Gazi bitmiyor bu cocugun yani az once 5 dk da 10 kez pirtlatti tabi eggplantlover senin gonderdigin masaji yapiyorum bu arada. Sizinkilerde boyle cok pirtliuor mu

Canim.bebevo hangi modeli birde telefondan mi bağlanıyorsun

Tatlim ben gunde 2 kez 20 ser damla veriyorum. Bu sabah 1 cay kasigi verdim.
Bebevo VM901 bendeki. Hayır telefonla baglanmıyosun kendi ekranı var küçük telefon kadar bişey. Kamerayı da fişe takıyorsun odasına öyle çalışıyor ben memnunum.
20 damla çok değil mi canım doktor mu önerdi?

Bence iyi bişey en azından çıkartıp rahatlıyor. Bende bugun elime bebe yağı sürüp tekrar o masajı yaptım güzel bi kaka ve pırtlama yaptı masaj işe yaradı baya

Kızlar 2 aylık olanlar günlük emzirme sıklığınız azaldı mı?
Maalesef en fazla 3 saatte bir , bir tek gece ilk yattığında mama veriyorum onda da 4 saati geçince biz uyandırıyoruz aç kalmasın diye.. onun dışında kendi uyanıyor emince doymuyor mu acaba diye düşünüyorum bu ay ilk3 haftada 1300 aldı doktorda ölçüldü bu hafta evdeki tartıya göre hiç almadı.. huysızluk da arttı.

Gece 12den beri 7 kere bez aldım aştından hepsinde kaka vardı sonuncusu azdı bir kere de belinden ne olacak bu çocuğun bez sıklığı çok dazla değil mi azalması gerekiyordu sanki

Doyuyordur canım ilk 3 hafta kilosu gayet iyi bence. Büyüdükçe daha az alacaklar galiba. Bezi konusunda hiçbir fikrim yok benimki de çok az yapıyor günde 1 veya 2 kaka ama gelişimi iyi o yüzden takmıyorum kafaya. Huysuzluğun sebebi başka şeylerde olabilir gaz falan daraltıyor olmasın?
Doymasa çok huysuz olurdu. Sağdığın sütleri ne zaman veriyorsun?

Cnm dktr gunde 3 kez 2.5cc dedi 2.5 ccde enjektorle 1 cay kasigi yapiyor oda 20 dmlaya yakın ilac kutusundada bebklere gunde 2 defa 20 dmla yazıyor

gece sağdıkşarımı gün içinde veriyorum bazen göğüslerim dolsun diye bazen de buzluya atıyorum yaklaşık40 poşet oldu buzlulara ortalama 150-200cc arası. Çoğunlukla da ben uyurken eşim ya da annem veriyor günlük 2/3 kez biberonla besleniyor 5/6 kere de emiyor su an... biberonla olduğunda 120cc veriyorum.

O kadar sık olmuyor canım ama çıkarabiliyorsa ne iyi. Bizimki kendine çok nadir masaj yaptırıyor. Bu aralar çok huysuz. Anlamadım gitti.

Libido ile ters orantılı çocuk yapmissin olacağı buydu al iste

Yok cnm henuz baslamadim. Bugun hipp verdim az once insallah iyi olur.
Slm canlar bana da haber edin bende sma kullanıyorum kabızlık yaptığını düşünmeye başladım değiştireyim diyorum oğlum kıramıyor yine hep zeytinyağı vermekte istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…