Bence sütüm az , çok olsa çocuk doyar üstüne mamayı içmez . Ama bu ağrıyan sağ göğsümde diğerine göre hep daha fazla süt var . Hamileyken bile hissediyordum sağ göğsüm sızlardı . Ucunda beyazımsı birşeyler birikirdi hamileyken de . Çok dinlendiğimde de yine sağ göğsüm ıslanır . Uyurken hiç emziremiyorım. Gündüz uyanıkken her arandığında vermeye çalışıyorum ama düzenli emzirme olmadığı için böyle oldu sanırımSütun çok müydü ne kadar da bir emziriyorsun peki
Bilmiyodum canm Sağol. Ben ıslak mendil bile izotonik sulu aldım. Baby turco nasıl canm taşma vs yapıyor mu benim için en önemlisi o şuan. Sleepy de çok taştığı için korkar oldumYok canım. Losyonsuz tercih ediyorum ben. Minies kullandım başta o da losyonsuzdu. Bi paket sleepy kullandım onda da yoktur. Şimdi babyturco kullanıyorum onda da yok. Losyonda pişik ihtimali artıyor bence. Ve kokunun bebeğe faydası yok zararı var.
Yok canım nerdee uyumadığı her an emiyo. Tek güzel şey gece bir kere 4-5 saat uyuyorKızlar 2 aylık olanlar günlük emzirme sıklığınız azaldı mı?
Telefonunuzun internetini kamera ile paylaşabilirsinizCanim peki evde internet olmasi sart mi bizde internet yok telefonlarda var sadece
Canim.bebevo hangi modeli birde telefondan mi bağlanıyorsunCanım bende bebevo marka aldım İnternete gerek yokOyun
Tatlim ben gunde 2 kez 20 ser damla veriyorum. Bu sabah 1 cay kasigi verdim.Nurseharvesy damla aldım simdi günde kaç kere kaç damla vermeliyim?
Ben marketten almadığım halde değiştirdim markette sorun etmediler fiyat aynıydıO zmaam 2 numara çok kullanamam bu gidişle ya evde kayniyo 6 açılmamış 2 numara bez var dedesi bilmemiş 5 paket almış bi de dayısı almis onlar kalır bu gidişle. Soffia benim de taşırmıyo öyle sevdim bende bunu. Ben ay ay değişir diye düşünüyordum
Bebevo VM901 bendeki. Hayır telefonla baglanmıyosun kendi ekranı var küçük telefon kadar bişey. Kamerayı da fişe takıyorsun odasına öyle çalışıyor ben memnunum.Canim.bebevo hangi modeli birde telefondan mi bağlanıyorsun
Tatlim ben gunde 2 kez 20 ser damla veriyorum. Bu sabah 1 cay kasigi verdim.
Bence iyi bişey en azından çıkartıp rahatlıyor. Bende bugun elime bebe yağı sürüp tekrar o masajı yaptım güzel bi kaka ve pırtlama yaptı masaj işe yaradı bayaKizlae benim beebgim acayip gazli bugun mama degisikligi yaptim simdi pirt pirt pirtlatiyor iyi birsey mi anlayamadim. Gazi bitmiyor bu cocugun yani az once 5 dk da 10 kez pirtlatti tabieggplantlover senin gonderdigin masaji yapiyorum bu arada. Sizinkilerde boyle cok pirtliuor mu
Maalesef en fazla 3 saatte bir , bir tek gece ilk yattığında mama veriyorum onda da 4 saati geçince biz uyandırıyoruz aç kalmasın diye.. onun dışında kendi uyanıyor emince doymuyor mu acaba diye düşünüyorum bu ay ilk3 haftada 1300 aldı doktorda ölçüldü bu hafta evdeki tartıya göre hiç almadı.. huysızluk da arttı.Kızlar 2 aylık olanlar günlük emzirme sıklığınız azaldı mı?
Maalesef en fazla 3 saatte bir , bir tek gece ilk yattığında mama veriyorum onda da 4 saati geçince biz uyandırıyoruz aç kalmasın diye.. onun dışında kendi uyanıyor emince doymuyor mu acaba diye düşünüyorum bu ay ilk3 haftada 1300 aldı doktorda ölçüldü bu hafta evdeki tartıya göre hiç almadı.. huysızluk da arttı.
Gece 12den beri 7 kere bez aldım aştından hepsinde kaka vardı sonuncusu azdı bir kere de belinden ne olacak bu çocuğun bez sıklığı çok dazla değil mi azalması gerekiyordu sanki
Cnm dktr gunde 3 kez 2.5cc dedi 2.5 ccde enjektorle 1 cay kasigi yapiyor oda 20 dmlaya yakın ilac kutusundada bebklere gunde 2 defa 20 dmla yazıyorBebevo VM901 bendeki. Hayır telefonla baglanmıyosun kendi ekranı var küçük telefon kadar bişey. Kamerayı da fişe takıyorsun odasına öyle çalışıyor ben memnunum.
20 damla çok değil mi canım doktor mu önerdi?
Ay makattan yapamamAynen temassizla olcuyorum. Koltuk altından olculene bir derece eklemk lazimmis. O aletle makattan olc bir de. Kesin sonucu o verir.
Gittik canim aşı mahvetti cok kötü ağladi geldikten sonra da susmayasiya agladi huzursuz korkudanLepistesb canım sen naptın gittiniz mi kontrole?
gece sağdıkşarımı gün içinde veriyorum bazen göğüslerim dolsun diye bazen de buzluya atıyorum yaklaşık40 poşet oldu buzlulara ortalama 150-200cc arası. Çoğunlukla da ben uyurken eşim ya da annem veriyor günlük 2/3 kez biberonla besleniyor 5/6 kere de emiyor su an... biberonla olduğunda 120cc veriyorum.Doyuyordur canım ilk 3 hafta kilosu gayet iyi bence. Büyüdükçe daha az alacaklar galiba. Bezi konusunda hiçbir fikrim yok benimki de çok az yapıyor günde 1 veya 2 kaka ama gelişimi iyi o yüzden takmıyorum kafaya. Huysuzluğun sebebi başka şeylerde olabilir gaz falan daraltıyor olmasın?
Doymasa çok huysuz olurdu. Sağdığın sütleri ne zaman veriyorsun?
O kadar sık olmuyor canım ama çıkarabiliyorsa ne iyi. Bizimki kendine çok nadir masaj yaptırıyor. Bu aralar çok huysuz. Anlamadım gitti.Kizlae benim beebgim acayip gazli bugun mama degisikligi yaptim simdi pirt pirt pirtlatiyor iyi birsey mi anlayamadim. Gazi bitmiyor bu cocugun yani az once 5 dk da 10 kez pirtlatti tabieggplantlover senin gonderdigin masaji yapiyorum bu arada. Sizinkilerde boyle cok pirtliuor mu
Libido ile ters orantılı çocuk yapmissin3 ay bitince sanırım.
Aynen canım tayzikle ilgili. Bende prima premium care kullanıyorum bir kaç kere belden çıktı benimde kıyafetlere falan geçti. 2 numara bitince elimde 3 numara canbebe var onu kullanıcam bir tanıdık vermişti. Sonrası allah kerim
Bende dün fırında karnabahar yaptım yedim. Dün gece mahvolduk. Gazdan uyuyamadı. Hala devam ediyor gaz sancısı.
Bizimki de bizim yatağımızı çok seviyor.Bayılıyor babasıyla benim arama girsin
Slm canlar bana da haber edin bende sma kullanıyorum kabızlık yaptığını düşünmeye başladım değiştireyim diyorum oğlum kıramıyor yine hep zeytinyağı vermekte istemiyorumYok cnm henuz baslamadim. Bugun hipp verdim az once insallah iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?