2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar 2 aylık olanlar günlük emzirme sıklığınız azaldı mı?
nerdeee
Bilmiyodum canm Sağol. Ben ıslak mendil bile izotonik sulu aldım. Baby turco nasıl canm taşma vs yapıyor mu benim için en önemlisi o şuan. Sleepy de çok taştığı için korkar oldum
Canım çok yapınca taşıyor ama tasmayan bez yok bence. Islak mendilde saf su ve pamuktan şaşma derim
Ay makattan yapamam
Yaparsın ya düzgün dursun yeter bişey olmaz

Biz de sallanmiyoruz cok sukur yataga koyuyorum ağzında emzik piş piş ninniyi de açıyorum uyuyor.
Yaa çok kıskandım şuan benimkinin uykuya dalma sorunu var vallahi kök söktürüyor. Ne emiyor, ne susuyor basbas bağırıyor emzik, müzik hak getire neymiş uykusu varmış. Zıkkım uyu iştezaten emziği de eliyle çekip atıyor bi sinir bi sinir

Slm canlar bana da haber edin bende sma kullanıyorum kabızlık yaptığını düşünmeye başladım değiştireyim diyorum oğlum kıramıyor yine hep zeytinyağı vermekte istemiyorum
Canim ben bir kez zeytinyagi yogdum 2 gun once aksaminda hemen yapti kakayi, bizim kaka yesildi bir sari bir yesil ama son 3 haftadir yesil agirlikliydi sma nin yorumlarinda yesil kaka konusu cok donuyordu doktorlar cok onemsemiyor yesil kakayi ama bakalim hipp te nasil olacak bugün sari yapti mesela

Aynı benimki

Kızlar yeşil kaka iyi beslendiğini göstermiyor mu?

Benim kizda dalamıyor sallamaya iyice alisti.

Kızlar benim kızın kafası bildim bileli yanıyor. Resmen ateş saçıyor ya.. 37 buçuk 38 arası değişiyor ne zaman ölçsem. Alnından zaten hep 37 çıkıyor. Normal mi?
BiZim kızın kafası da sıcacıktır hep koltuk altında ölçünce genelde 37 ve civarı oluyor

Slm hangi mamayı kullanıyordunuz hangisine geçtiniz önemli bizde değişeceğiz sanırım

Inşallah olmamışsındır canim olduysanda antibiyotik başlarsın geçiyor ağrısı sızısı

Tecrubeli anneler 3. Aydan sonra rahatlicaz mi ya ? Soyle kahve icip ayaklarimi uzatip keyif yapasim var.
Bu arada kamera konusulmus bende almak istiyorum boyle bir mutfak bir oda canim cikti
19. aydan haber veriyorum yok öyle bir rahatlık

ya ben kaçırdım sanirim. bebiş emiyorsa neden biberonla veriyorsun? işe başlayacaksın diye sanirim sağım yapıyorsun ama biberonu merak ettim

Cnm dktr gunde 3 kez 2.5cc dedi 2.5 ccde enjektorle 1 cay kasigi yapiyor oda 20 dmlaya yakın ilac kutusundada bebklere gunde 2 defa 20 dmla yazıyor
Anladım canım simdi 10damla verdim bakalım etki edecek mi. Çok yordu bu gaz beni
O kadar sık olmuyor canım ama çıkarabiliyorsa ne iyi. Bizimki kendine çok nadir masaj yaptırıyor. Bu aralar çok huysuz. Anlamadım gitti.
Paylaştığın masaj işe yarıyor emzirmeden önce yapıp üzerine emzirincede pıtır pıtır sesler duyuyorum. Ama çok yoruldum cidden kolik bebek zormuş

Canım mama içsin ne olacak ya doktor bana da gerek yok dedi ama her daim sütüm olmuyor ki ben günde 2–3 kaşık veriyorum mesala dün sabah o kadar çok emdiki geceye hiç sütüm kalmadı bebek ağladı durdu bende fark etmedim sütümün olmadığını sonradan baktım ki hiç gelmiyor 1,5 kaşık mama yaptım yedi hemen. Yavrum yani bence zararı yok annem 5 çoçuk büyütmüş hepimize süt +bu şekilde mama vermiş mşalllah hepimizde boylu posluyuz en kısa benimdir bende 168 boyum

19. aydan haber veriyorum yok öyle bir rahatlık

ya ben kaçırdım sanirim. bebiş emiyorsa neden biberonla veriyorsun? işe başlayacaksın diye sanirim sağım yapıyorsun ama biberonu merak ettim
Sabah kalktığımda süt çok oluyor sağıyorum mastit olmamak için sonra gün içinde göğüslerim sönükkeb ya da ben aralıksız uyuyayım dediğim zaman onları bebeğe veriyoruz benim vertgom var uykusuz kalamıyorum o yüzden günde 6/7 saat uyuyorum o sırada annem ya da eşim veriyor

Kızlar merhaba ben Mayıs annesiyim kizim 6 günlük oldu çok şükür aşağıdaki şekilde son 3 kakası geliyor yaşayan var midir ?
Umarım igrenmezsiniz igrenirseniz hakkınızı helal edin

Eklentiler

• IMG_20200527_072332.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20200527_011355.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…