nerdeeeKızlar 2 aylık olanlar günlük emzirme sıklığınız azaldı mı?
Canım çok yapınca taşıyor ama tasmayan bez yok bence. Islak mendilde saf su ve pamuktan şaşma derimBilmiyodum canm Sağol. Ben ıslak mendil bile izotonik sulu aldım. Baby turco nasıl canm taşma vs yapıyor mu benim için en önemlisi o şuan. Sleepy de çok taştığı için korkar oldum
Yaparsın ya düzgün dursun yeter bişey olmazAy makattan yapamam
Yaa çok kıskandım şuanBiz de sallanmiyoruz cok sukur yataga koyuyorum ağzında emzik piş piş ninniyi de açıyorum uyuyor.
Canim ben bir kez zeytinyagi yogdum 2 gun once aksaminda hemen yapti kakayi, bizim kaka yesildi bir sari bir yesil ama son 3 haftadir yesil agirlikliydi sma nin yorumlarinda yesil kaka konusu cok donuyordu doktorlar cok onemsemiyor yesil kakayi ama bakalim hipp te nasil olacak bugün sari yapti meselaSlm canlar bana da haber edin bende sma kullanıyorum kabızlık yaptığını düşünmeye başladım değiştireyim diyorum oğlum kıramıyor yine hep zeytinyağı vermekte istemiyorum
Aynı benimkiYaa çok kıskandım şuanbenimkinin uykuya dalma sorunu var vallahi kök söktürüyor. Ne emiyor, ne susuyor basbas bağırıyor emzik, müzik hak getire neymiş uykusu varmış. Zıkkım uyu işte zaten emziği de eliyle çekip atıyor bi sinir bi sinir
Benim kizda dalamıyor sallamaya iyice alisti.Yaa çok kıskandım şuanbenimkinin uykuya dalma sorunu var vallahi kök söktürüyor. Ne emiyor, ne susuyor basbas bağırıyor emzik, müzik hak getire neymiş uykusu varmış. Zıkkım uyu işte zaten emziği de eliyle çekip atıyor bi sinir bi sinir
BiZim kızın kafası da sıcacıktır hep koltuk altında ölçünce genelde 37 ve civarı oluyorKızlar benim kızın kafası bildim bileli yanıyor. Resmen ateş saçıyor ya.. 37 buçuk 38 arası değişiyor ne zaman ölçsem. Alnından zaten hep 37 çıkıyor. Normal mi?
Slm hangi mamayı kullanıyordunuz hangisine geçtiniz önemli bizde değişeceğiz sanırımKizlae benim beebgim acayip gazli bugun mama degisikligi yaptim simdi pirt pirt pirtlatiyor iyi birsey mi anlayamadim. Gazi bitmiyor bu cocugun yani az once 5 dk da 10 kez pirtlatti tabi @eggplantlover senin gonderdigin masaji yapiyorum bu arada. Sizinkilerde boyle cok pirtliuor mu
Değişiyor üşütürse bir yeri ağrırsada yeşil okurmuş çok yerse genelde sarı olmalı ama arada yeşil olması çok sorun değilKızlar yeşil kaka iyi beslendiğini göstermiyor mu?
Yok canim gündüzleri o kadar emiyor ki göğüslerim tükendi artikKızlar 2 aylık olanlar günlük emzirme sıklığınız azaldı mı?
Inşallah olmamışsındır canim olduysanda antibiyotik başlarsın geçiyor ağrısı sızısıBence sütüm az , çok olsa çocuk doyar üstüne mamayı içmez . Ama bu ağrıyan sağ göğsümde diğerine göre hep daha fazla süt var . Hamileyken bile hissediyordum sağ göğsüm sızlardı . Ucunda beyazımsı birşeyler birikirdi hamileyken de . Çok dinlendiğimde de yine sağ göğsüm ıslanır . Uyurken hiç emziremiyorım. Gündüz uyanıkken her arandığında vermeye çalışıyorum ama düzenli emzirme olmadığı için böyle oldu sanırım
Hangi bölüme gittin sen , genel cerrahi mi yoksa yine kadın doğum mu ?Inşallah olmamışsındır canim olduysanda antibiyotik başlarsın geçiyor ağrısı sızısı
19. aydan haber veriyorum yok öyle bir rahatlıkTecrubeli anneler 3. Aydan sonra rahatlicaz mi ya ? Soyle kahve icip ayaklarimi uzatip keyif yapasim var.
Bu arada kamera konusulmus bende almak istiyorum boyle bir mutfak bir oda canim cikti
ya ben kaçırdım sanirim. bebiş emiyorsa neden biberonla veriyorsun? işe başlayacaksın diye sanirim sağım yapıyorsun ama biberonu merak ettimgece sağdıkşarımı gün içinde veriyorum bazen göğüslerim dolsun diye bazen de buzluya atıyorum yaklaşık40 poşet oldu buzlulara ortalama 150-200cc arası. Çoğunlukla da ben uyurken eşim ya da annem veriyor günlük 2/3 kez biberonla besleniyor 5/6 kere de emiyor su an... biberonla olduğunda 120cc veriyorum.
Anladım canım simdi 10damla verdim bakalım etki edecek mi. Çok yordu bu gaz beniCnm dktr gunde 3 kez 2.5cc dedi 2.5 ccde enjektorle 1 cay kasigi yapiyor oda 20 dmlaya yakın ilac kutusundada bebklere gunde 2 defa 20 dmla yazıyor
Paylaştığın masaj işe yarıyor emzirmeden önce yapıp üzerine emzirincede pıtır pıtır sesler duyuyorum. Ama çok yoruldum cidden kolik bebek zormuşO kadar sık olmuyor canım ama çıkarabiliyorsa ne iyi. Bizimki kendine çok nadir masaj yaptırıyor. Bu aralar çok huysuz. Anlamadım gitti.
Canım mama içsin ne olacak ya doktor bana da gerek yok dedi ama her daim sütüm olmuyor ki ben günde 2–3 kaşık veriyorum mesala dün sabah o kadar çok emdiki geceye hiç sütüm kalmadı bebek ağladı durdu bende fark etmedim sütümün olmadığını sonradan baktım ki hiç gelmiyor 1,5 kaşık mama yaptım yedi hemen. Yavrum yani bence zararı yok annem 5 çoçuk büyütmüş hepimize süt +bu şekilde mama vermiş mşalllah hepimizde boylu posluyuz en kısa benimdir bende 168 boyumBiz de bugün kontrolden geldik . Kalça ultrasonumuz çekildi , geçen hafta da göz kontrolüne gitmiştik çok şükür bir sıkıntımız yok . Kilosuna doktor iyi dedi ama iki haftadır çok az kilo almış . Sağlık ocağında iki hafta önce tartıldı orası ile şimdi arasında 200 gr fark var . İki haftada 200 gr çok az değil midoktora demedim iki hafta önceki kiloyu . Mama bıraktırmaya çalışıyorum O yüzden böyle oldu sanırım
Ay bu güzel bilgiymiş benim sabah dışında memede max 15 dk duruyorbu arada emzirme süresini konuşuyorduk son ara onu sordum doktora ilk 5 dakikada memeyi yüzde 80 boşaltır zaten rahat ol dedi
Sabah kalktığımda süt çok oluyor sağıyorum mastit olmamak için sonra gün içinde göğüslerim sönükkeb ya da ben aralıksız uyuyayım dediğim zaman onları bebeğe veriyoruz benim vertgom var uykusuz kalamıyorum o yüzden günde 6/7 saat uyuyorum o sırada annem ya da eşim veriyor19. aydan haber veriyorum yok öyle bir rahatlık
ya ben kaçırdım sanirim. bebiş emiyorsa neden biberonla veriyorsun? işe başlayacaksın diye sanirim sağım yapıyorsun ama biberonu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?