Yarına randevu aldım çok methettiler doktoru bakalım inşallah tüm sorularımın cevabını bulurumBende takip et devam ederse gotur ayaklarının altına sıcak su köy biraz ben koydum bugün kakasini kendi yaptı şükür ama sabah 8 de kalktı yeni uyudu bittim
burnu tıkalı olabilir mi ya da gaz sıkıştırmis olabilirBebişim 2 saattir açtı ne memeyi düzgün aldı ne mama yaptım onu yedi. Neden olabilir ki kızlar. Uyumadı da çok huzursuz. Bugün aşı falan olduk onunla alakası yoktur dimi? Açsa niye mama almaz ki
Canım ateşine baktın mı? Aşı ateş yapmış olmasın?Bebişim 2 saattir açtı ne memeyi düzgün aldı ne mama yaptım onu yedi. Neden olabilir ki kızlar. Uyumadı da çok huzursuz. Bugün aşı falan olduk onunla alakası yoktur dimi? Açsa niye mama almaz ki
burnu tıkalı olabilir mi ya da gaz sıkıştırmis olabilir
Canım ateşine baktın mı? Aşı ateş yapmış olmasın?
Ay bunu öğrendiğim çok iyi oldu benim kız 5dkkada tak bırakıyor memeyi almıyo da geri doyuyo demekbu arada emzirme süresini konuşuyorduk son ara onu sordum doktora ilk 5 dakikada memeyi yüzde 80 boşaltır zaten rahat ol dedi
Gözün aydın canım büyüdü demek ipoli uslu uslu durmuş maşallahBizim bugün kırkımız çıktıEşime dedim annenleri git al görsünler torunlarını.. Son 2 haftadır kimseyle biraraya gelmemişlerdi ona güvenip çağırdım. Kayınvalidem ve görümcem geldiler. Epey sevdiler yavrumu, o da pek uslu durdu. Uyumadı ve gık bile demedi ona rağmen Benim de kanamam bitti şükür.. Bugün kontrolüm vardı gitmedim. Geceden uykusuzdum, tam da o vakitlerde uyudu benim zilli, eşim yat uyu birkaç gün sonra gideriz dedi. E ben de dünden razıyım, uyudum
Canım arada oluyo oyle uzulme acıkınca emecek zaten aç aç uyumaz birazdan basar çığlığı sonra da kıtlıktan çıkmış gibi doyurur karnınıYok kızlar normal her şey. Şuan hala uyumadı aç aç duruyor öyle. Hiç böyle olmamıştı çok üzgünüm ya.
Kıtlıktan çıkmış deyince.. Benim kızın bir dellenmesi var aniden, elleri bir yumruk yapıyor amanınnn sıkmaktan tırnaklar avucuna giriyor, ne hırsıysa buAy bunu öğrendiğim çok iyi oldu benim kız 5dkkada tak bırakıyor memeyi almıyo da geri doyuyo demek
Gözün aydın canım büyüdü demek ipoli uslu uslu durmuş maşallahAy o dinlemeler o kadar iyi geliyor ki en iyisini yapmışsın
Canım arada oluyo oyle uzulme acıkınca emecek zaten aç aç uyumaz birazdan basar çığlığı sonra da kıtlıktan çıkmış gibi doyurur karnını
Canım senin kullandığın shea yağının markası ne? Ben de alacağım ama hiçbir fikrim yok hangi marka iyidirBen Shea yağı sürüyorum şu an canım. 2 gündür günde 2_3kez sürüyorum. Kızarıklık gitti. Pullanma gitti sayılır. O sarı şeyler de bayağı azaldı. Keşke daha önce aklıma gelseymiş.
Aynen benimki de tarif ettiğini yapıyo tıpatıpKıtlıktan çıkmış deyince.. Benim kızın bir dellenmesi var aniden, elleri bir yumruk yapıyor amanınnn sıkmaktan tırnaklar avucuna giriyor, ne hırsıysa buEşim taklidini yapıyor "Sütümü verin, yoksa yumruğu korun haaa" diye Sanırsın günlerce aç bıraktık, bir saldırıyor memeye ya da biberona hırslı hırslı emiyor nefes almaksızın
Kadın doğuma canim kendi doktorum 40 muayenemi yaparken bakti yazdı antibiyotikHangi bölüme gittin sen , genel cerrahi mi yoksa yine kadın doğum mu ?
hosbulduk :)Hoşgeldin canm
mastitte sislik de olur bir kitle gelir elinize yalnızca agrı ise süte alısma evresidir bir süre olurMastit olan bir arkadaşımız vardı , kimdi acabasağ göğsüm ağrıyor , eğilirken bile hissediyorum ağrısını . Biraz sıcak uyguladım hiç rahatlatmadı . Sağım da yaptım ama ağrısı hala duruyor . Mastit böyle bir şey mi ki
tiny love almıstık oglumda simdi kucuge de ayOyun halısı kullanan ve memnun olan varsa fikir alabilir miyim daha almadım da oyun halısını
buyukten tecrübeyle yazıyorum arkadaslar her bebekten bebege degısıyor ama benım oglum kadar zor bebek az vardır yani ama onda bile cok sukur ki 4.5 aydan sonra rahatlamaya baslamıstık net 3 degil ama bir yerden sonra rahatlama baslıyor. korkutmak gibi olmasın ama 3. aydan sonra esas baba bir atak var Allah hepimizin yardımcısı olsunTecrubeli anneler 3. Aydan sonra rahatlicaz mi ya ? Soyle kahve icip ayaklarimi uzatip keyif yapasim var.
Bu arada kamera konusulmus bende almak istiyorum boyle bir mutfak bir oda canim cikti
rezene bebeklere pek onerilmiyor kimyon bile aslında 6 aydan once iyi degilAy arkadaşlar kullandığımız biogaia damla ne kadar işe yarıyormuş en azından biz de 2 gun kullanmadim bitmiş 2 gündür uyku yok huzursuz ne uyuyor ne uyanık mik mik hep kaka da yapıyor gazda çıkarıyor ama huzursuzluğu bitmedi
Kimyon demliycem biraz sonra rezene de karistirsam ağır gelir mi acaba
gayet normal bir kaka mukus icin diyrosanıKızlar merhaba ben Mayıs annesiyim kizim 6 günlük oldu çok şüküraşağıdaki şekilde son 3 kakası geliyor yaşayan var midir ?
Umarım igrenmezsiniz igrenirseniz hakkınızı helal edin
hosbuldum :)Hoşgeldin
Burda almazlar canm ben de kasiyerlik yaptım uzun zaman almıyorduk fiş olmadan aynı market de olsa başka şubeden aldıysa o tarafa gitmesini söylüyorduk hattaBen marketten almadığım halde değiştirdim markette sorun etmediler fiyat aynıydı
Bilmiyorum daha çözemedim canm ama bunu sevmiştim sen de öyle deyince vazgeçtim gerinerdeee
Canım çok yapınca taşıyor ama tasmayan bez yok bence. Islak mendilde saf su ve pamuktan şaşma derim
Yaparsın ya düzgün dursun yeter bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?