2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende takip et devam ederse gotur ayaklarının altına sıcak su köy biraz ben koydum bugün kakasini kendi yaptı şükür ama sabah 8 de kalktı yeni uyudu bittim
Yarına randevu aldım çok methettiler doktoru bakalım inşallah tüm sorularımın cevabını bulurum

Bebişim 2 saattir açtı ne memeyi düzgün aldı ne mama yaptım onu yedi. Neden olabilir ki kızlar. Uyumadı da çok huzursuz. Bugün aşı falan olduk onunla alakası yoktur dimi? Açsa niye mama almaz ki

Bebişim 2 saattir açtı ne memeyi düzgün aldı ne mama yaptım onu yedi. Neden olabilir ki kızlar. Uyumadı da çok huzursuz. Bugün aşı falan olduk onunla alakası yoktur dimi? Açsa niye mama almaz ki
burnu tıkalı olabilir mi ya da gaz sıkıştırmis olabilir

Canım ateşine baktın mı? Aşı ateş yapmış olmasın?

Bizim bugün kırkımız çıktı Eşime dedim annenleri git al görsünler torunlarını.. Son 2 haftadır kimseyle biraraya gelmemişlerdi ona güvenip çağırdım. Kayınvalidem ve görümcem geldiler. Epey sevdiler yavrumu, o da pek uslu durdu. Uyumadı ve gık bile demedi ona rağmen Benim de kanamam bitti şükür.. Bugün kontrolüm vardı gitmedim. Geceden uykusuzdum, tam da o vakitlerde uyudu benim zilli, eşim yat uyu birkaç gün sonra gideriz dedi. E ben de dünden razıyım, uyudum

bu arada emzirme süresini konuşuyorduk son ara onu sordum doktora ilk 5 dakikada memeyi yüzde 80 boşaltır zaten rahat ol dedi
Ay bunu öğrendiğim çok iyi oldu benim kız 5dkkada tak bırakıyor memeyi almıyo da geri doyuyo demek
Gözün aydın canım büyüdü demek ipoli uslu uslu durmuş maşallah Ay o dinlemeler o kadar iyi geliyor ki en iyisini yapmışsın
Yok kızlar normal her şey. Şuan hala uyumadı aç aç duruyor öyle. Hiç böyle olmamıştı çok üzgünüm ya.
Canım arada oluyo oyle uzulme acıkınca emecek zaten aç aç uyumaz birazdan basar çığlığı sonra da kıtlıktan çıkmış gibi doyurur karnını

Kıtlıktan çıkmış deyince.. Benim kızın bir dellenmesi var aniden, elleri bir yumruk yapıyor amanınnn sıkmaktan tırnaklar avucuna giriyor, ne hırsıysa bu Eşim taklidini yapıyor "Sütümü verin, yoksa yumruğu korun haaa" diye Sanırsın günlerce aç bıraktık, bir saldırıyor memeye ya da biberona hırslı hırslı emiyor nefes almaksızın

Canım senin kullandığın shea yağının markası ne? Ben de alacağım ama hiçbir fikrim yok hangi marka iyidir

Aynen benimki de tarif ettiğini yapıyo tıpatıp hatta emerken ıhh ıhh ses çıkıyo bende diyorum başkası görse bu bebeyi yedirmediniz mi der rezil oluruz diye dalga geçiyoruz

BebekleriniZ uyanıkken nasıl duruyor benim bebeğim uyanıkken sürekli MizmiZ. Emiyor sonra emmekte istemiyor ne kucakta duruyor ne yerine yatirinca huysuZ hep. Sizinkiler nasil

Bizimde kırkımız çıktı bugün doğduktan sonra görmeye gelmişti abimler bizde 40 uçurmaya onlara gittik bize de iyi geldi yeğenlerim abim hiç düşürmediler kucaklarından büyük kızda abileriyle oynadı ona da çok iyi geldi ama eve gelince işler değişti bizim ki bastı yaygarayı ciyak ciyak ağladı emmek falan kesmedi en son öyle bir gaz çıkardı ki rahatladı da sızdı uyudu çok şükür

Eklentiler

• IMG_20200526_154623_344.webp
    43 KB · Görüntüleme: 51
hosbulduk :)

mastitte sislik de olur bir kitle gelir elinize yalnızca agrı ise süte alısma evresidir bir süre olur
Oyun halısı kullanan ve memnun olan varsa fikir alabilir miyim daha almadım da oyun halısını
tiny love almıstık oglumda simdi kucuge de ay
Tecrubeli anneler 3. Aydan sonra rahatlicaz mi ya ? Soyle kahve icip ayaklarimi uzatip keyif yapasim var.
Bu arada kamera konusulmus bende almak istiyorum boyle bir mutfak bir oda canim cikti
buyukten tecrübeyle yazıyorum arkadaslar her bebekten bebege degısıyor ama benım oglum kadar zor bebek az vardır yani ama onda bile cok sukur ki 4.5 aydan sonra rahatlamaya baslamıstık net 3 degil ama bir yerden sonra rahatlama baslıyor. korkutmak gibi olmasın ama 3. aydan sonra esas baba bir atak var Allah hepimizin yardımcısı olsun

rezene bebeklere pek onerilmiyor kimyon bile aslında 6 aydan once iyi degil
Kızlar merhaba ben Mayıs annesiyim kizim 6 günlük oldu çok şükür aşağıdaki şekilde son 3 kakası geliyor yaşayan var midir ?
Umarım igrenmezsiniz igrenirseniz hakkınızı helal edin
gayet normal bir kaka mukus icin diyrosanı

arkadaslar bizim kız 22 nisan dogumlu yani bu hafta besinci haftası normalde atak haftası olması gerekiyor ama biraz erken dogdu mayıs bekleniyordu atak haftası hesaplamasını mayısa gore yapmalıyım dimi?
bir de sizde besinci atak haftası huzursuzlugu oldu mu?
uykusuzluk emmeme vs
atlatanlar da simdiki durumları nedir daha bir huzurlu olan var mı acaba?
genelde bu tarihten sonra gulmeye baslayacak sesleri tanıyacak filan deniyor internette Bebeklerde Büyüme Atakları - 5. Hafta Büyüme Atağı
bizimkinde daha bilincli gulme yok uykuda guluyor insallah 5. atak haftası hepimize ugurlu gelir :)

40 cikti bizim ya bi de köydeydik dün evde olunca bi deneyelim dedik canm çok yandı başta ama snra geçmişti şuan biraz önce nasi uyumuşum migdem de ağrıyordu işe de gitmeyince benim koca yeni yatmaya karar vermiş bi baktım yine hadi flan dedi e dün de ağrıdı kibar da olmadı bu sefer canm yandı iyice dur yavaş diyorum yok 10 11 aydır yapmıyoruz acısını çıkarıcam flan dedi canımı yaktı iyice yavaş dedikce hızlandı e bende dur dedim en son küstü yattı smdi. Anca kendini düşünüyosun diyorum o da tutmuş bana diyo sanki kolay bisey doğum yapmak daha tam toplanmadı da zaten anlayış göstermiyo hiç. Bunun küslüğü de uzun sürer artık . Libido yerlerde benim de canıma minnet oldu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…