- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Benim kızım 37+1de doğdu ama atak haftası doğumdan sonra 5. Haftada oldu yine..arkadaslar bizim kız 22 nisan dogumlu yani bu hafta besinci haftası normalde atak haftası olması gerekiyor ama biraz erken dogdu mayıs bekleniyordu atak haftası hesaplamasını mayısa gore yapmalıyım dimi?
bir de sizde besinci atak haftası huzursuzlugu oldu mu?
uykusuzluk emmeme vs
atlatanlar da simdiki durumları nedir daha bir huzurlu olan var mı acaba?
genelde bu tarihten sonra gulmeye baslayacak sesleri tanıyacak filan deniyor internette Bebeklerde Büyüme Atakları - 5. Hafta Büyüme Atağı
bizimkinde daha bilincli gulme yok uykuda guluyor insallah 5. atak haftası hepimize ugurlu gelir :)
Mukuslu gibi. Benimki de böyle diyete başladım.Kızlar merhaba ben Mayıs annesiyim kizim 6 günlük oldu çok şüküraşağıdaki şekilde son 3 kakası geliyor yaşayan var midir ?
Umarım igrenmezsiniz igrenirseniz hakkınızı helal edin
Aslinda ataklar tam haftası haftasina olmayabiliyor. 6 hafta da olabilir mesela. Evet bizde bilinçli gülme var artık. Bizim dört beş akşam kriz gibi ağlama geldi sanırım o hafta atak haftasiydi. Sonra ayaklarını daha çok oynatmaya hatta yatakta kendini aşağı kaydırmaya başladı masallah. Gülmeye de başladı.arkadaslar bizim kız 22 nisan dogumlu yani bu hafta besinci haftası normalde atak haftası olması gerekiyor ama biraz erken dogdu mayıs bekleniyordu atak haftası hesaplamasını mayısa gore yapmalıyım dimi?
bir de sizde besinci atak haftası huzursuzlugu oldu mu?
uykusuzluk emmeme vs
atlatanlar da simdiki durumları nedir daha bir huzurlu olan var mı acaba?
genelde bu tarihten sonra gulmeye baslayacak sesleri tanıyacak filan deniyor internette Bebeklerde Büyüme Atakları - 5. Hafta Büyüme Atağı
bizimkinde daha bilincli gulme yok uykuda guluyor insallah 5. atak haftası hepimize ugurlu gelir :)
Ya çok ayıp yaptığı. İçinden çocuk çıktı bunun farkında değil mi cidden? Hepimizin eşi özledi hatta ben de özlemiştim ama sakin ilerlemek lazım. Ben beş altı kez acı yaşadım, kan da geldi hatta sonra düzeldi. Eğer dikkat etmeseydik belki kalıcı bir zarar verirdik dokulara. Gelip senden özür dileyene dek konuşma boşver.40 cikti bizim ya bi de köydeydik dün evde olunca bi deneyelim dedik canm çok yandı başta ama snra geçmişti şuan biraz önce nasi uyumuşum migdem de ağrıyordu işe de gitmeyince benim koca yeni yatmaya karar vermiş bi baktım yine hadi flan dedi e dün de ağrıdı kibar da olmadı bu sefer canm yandı iyice dur yavaş diyorum yok 10 11 aydır yapmıyoruz acısını çıkarıcam flan dedi canımı yaktı iyice yavaş dedikce hızlandı e bende dur dedim en son küstü yattı smdi. Anca kendini düşünüyosun diyorum o da tutmuş bana diyo sanki kolay bisey doğum yapmak daha tam toplanmadı da zaten anlayış göstermiyo hiç. Bunun küslüğü de uzun sürer artık . Libido yerlerde benim de canıma minnet oldu resmen
Hiç sorma. Bana böyle çocuk yakışmadıLibido ile ters orantılı çocuk yapmissinolacağı buydu al iste
Kan vs yok ama daha sarı akıntı geliyor zaten bende durumu komple atlatmış da değilim. Inan istek de yok bende yapmasak aylarca istemem resmen. Doğum kolay geliyor buna bi de düşüncesi 45 gün geçti düzeldi kafasına bnu koymuş resmen adam.Mukuslu gibi. Benimki de böyle diyete başladım.
Aslinda ataklar tam haftası haftasina olmayabiliyor. 6 hafta da olabilir mesela. Evet bizde bilinçli gülme var artık. Bizim dört beş akşam kriz gibi ağlama geldi sanırım o hafta atak haftasiydi. Sonra ayaklarını daha çok oynatmaya hatta yatakta kendini aşağı kaydırmaya başladı masallah. Gülmeye de başladı.
Ya çok ayıp yaptığı. İçinden çocuk çıktı bunun farkında değil mi cidden? Hepimizin eşi özledi hatta ben de özlemiştim ama sakin ilerlemek lazım. Ben beş altı kez acı yaşadım, kan da geldi hatta sonra düzeldi. Eğer dikkat etmeseydik belki kalıcı bir zarar verirdik dokulara. Gelip senden özür dileyene dek konuşma boşver.
Kızlar günaydın
Ya benim minik ellerini şekilden şekile sokuyor. Sizinkiler de yapıyor mu?
Evet canım yapıyor, zaten el gelişimi diye bakarsan ilk önce sıkı yumruk, gevşek yumruk sonra açılıyor eller. Normal yaniEki Görüntüle 2640760
Bu şekilde hep.
Kuzum ben direkt meme veriyorum. Doğrusu açken alt acmakmis ama doğrusu mu kaldı allasenGünaydın herkesenasılsınız canımlar? Birşey sorucam sizlere şimdi. Bebişleriniz uyandı diyelim ağlıyor nasıl bir sıra uyguluyorsunuz? Ben altını açıyorum, emziriyorum, gaz çıkartıyorum ama bu sefer çocuk uyuyor yine. Annemde diyor hemen uyutma artık 1,5 aylık oldu az uyanık kalsın etrafa bakınsın. Tabi uyumadığı zamanlar bunları yaptığı zamanlar oluyor ama emzirme sonrası yapmıyor. Sizinkiler nasıl? Hemen uyuyorlar mı?
Hee sorma çok kolay deseydin. Benimki kapıda çığlıklarımı duyduğundan midir nedir pek kibarKan vs yok ama daha sarı akıntı geliyor zaten bende durumu komple atlatmış da değilim. Inan istek de yok bende yapmasak aylarca istemem resmen. Doğum kolay geliyor buna bi de düşüncesi 45 gün geçti düzeldi kafasına bnu koymuş resmen adam.
İyi iyi şükürEvet canım yapıyor, zaten el gelişimi diye bakarsan ilk önce sıkı yumruk, gevşek yumruk sonra açılıyor eller. Normal yani
Ben altını tokken alırsam direk kusuyor o yüzden yaygara falan dinlemeden alıyorum altınıKuzum ben direkt meme veriyorum. Doğrusu açken alt acmakmis ama doğrusu mu kaldı allasenbenimki zaten alt açarken geri giydirme kısmında basıyor yaygarayi. Açsa bir de daha çok ağlıyor kıyamıyorum tokken degistiriyorum o yüzden. Emdi, altı pisse değişti. Zaten uyumuyor oraya gecemedik henüz ufakken uyuyordu (çok büyüdü sanki ) son iki haftadır falan gündüzleri uykusu çok az. Uyusa da kısa kısa. Uyanıkken oyun halisina koyuyorum bazen, bazen anakucagina. Sagi solu seyrediyor şapşik. Ve çoğu zaman konuşmak istiyor. Konuşuyoruz işte gündemden falan esniyorsa salliyorum ama işte çok kısa süreler uyuyor. Koala gibi yapışık bana kısacası. Dün slinge koydum çok mutlu oldu hemen uyudu. Ama altına yapmış yarım saate geri uyandı bende şans mı var
Ya nasıl uyutuyorsun? Ben ayağımda salliyorum ona rağmen derin dalamiyor gündüz neden acaba? Yatağa koyayim uyusun diyorum bazen, ouu vauu başlıyo sohbet edicez sanıpBen altını tokken alırsam direk kusuyor o yüzden yaygara falan dinlemeden alıyorum altınıbenimkide uyumak istemiyor bazen alıyorum konuşuyorum, zeka kartı falan gösteriyorum ama bi yerden sonra uyumaya zorluyorum.
Aynen benimki de öyle, memeyi tutup sıkıyorİyi iyi şükürhele emerken başta tutma aşamasında o eller kırk şekle giriyor sipanin
Ya ben bu çocuğa çok gülüyorum kesin yaşlanınca o da bana gülecekAynen benimki de öyle, memeyi tutup sıkıyor
Valla yatırıyorum yüz üstü, benim kız yüz üstü yatmayı çok seviyor. Açıyorum pişpiş ve süpürge sesiYa nasıl uyutuyorsun? Ben ayağımda salliyorum ona rağmen derin dalamiyor gündüz neden acaba? Yatağa koyayim uyusun diyorum bazen, ouu vauu başlıyo sohbet edicez sanıp
Senin gibi komik anam olsa bende gülerimYa ben bu çocuğa çok gülüyorum kesin yaşlanınca o da bana gülecek
Ritim duygumuz da var yaniValla yatırıyorum yüz üstü, benim kız yüz üstü yatmayı çok seviyor. Açıyorum pişpiş ve süpürge sesiveriyorum emziği ağzına, arkadan piş pişe uygun ritimle pişpişliyorum dalıyor uykuya
Kız çok şükür o var yoksa ben 4 saat nere pişpiş deyim bu bebeyeRitim duygumuz da var yanidur bakayım ben de yüzüstü deneyeyim bugün. Ay o piş piş diyen kadının da ağzı büzüldü artık
Bizimkinin uyku müziği de buzuki Orhan. Gece boyu hov hov çalıyo basım şişti artık yine de pispis den iyi kızKız çok şükür o var yoksa ben 4 saat nere pişpiş deyim bu bebeyeaçıyorum 4 saatlik olan sesi, sea bitiyor kız uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?