- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ben gece açmıyorum kız karanlık olunca uyuyor zaten. Sorma geçen eşim diyor ulan ben bile uyucam bu ne pişpişBizimkinin uyku müziği de buzuki Orhan. Gece boyu hov hov çalıyo basım şişti artık yine de pispis den iyi kız
Kızlar günaydın
Ya benim minik ellerini şekilden şekile sokuyor. Sizinkiler de yapıyor mu?
Günaydın herkesenasılsınız canımlar? Birşey sorucam sizlere şimdi. Bebişleriniz uyandı diyelim ağlıyor nasıl bir sıra uyguluyorsunuz? Ben altını açıyorum, emziriyorum, gaz çıkartıyorum ama bu sefer çocuk uyuyor yine. Annemde diyor hemen uyutma artık 1,5 aylık oldu az uyanık kalsın etrafa bakınsın. Tabi uyumadığı zamanlar bunları yaptığı zamanlar oluyor ama emzirme sonrası yapmıyor. Sizinkiler nasıl? Hemen uyuyorlar mı?
İşte benimki genelde ağlayarak uyanıyor o yüzden direk meme veriyorum.Aynen elleri orkestra şefi gibi hareketli sürekli.
Ben önce altını temizliyorum. Sonra biraz bırakıyorum kendi haline. Sonra doyuruyorum. Geceyse eğer zaten memede uyuyor. Ama gündüzleri doyunca uyumuyor bazen o zamanda mecbur sallıyorum ayağımda. Birde çok ağlayarak uyandıysa memeyi direk verdiğimde oluyor.
İşte benimki genelde ağlayarak uyanıyor o yüzden direk meme veriyorum.
Önce biraz emziriyorum bağırsakları hareketlensin varsa kaka çiş yapsın diye. Sonra gaz çıkartıyorum biraz daha oyalanıyoruz. Sonra da altını değiştiriyorum, çok seviyor altının açık olmasını. O yüzden bi süre oynuyoruz altı açıkken bacaklarını falan hareket ettiriyorum. Karnıma karnıma tepiyor oda. Ayağının değdiği bir yer varsa irtirirmiş bebişler annem dedi. Bazen zeka kartlarını da koltuğa yapıştırıyorum kafasını çevirip inceliyor altı açıkken.Günaydın herkesenasılsınız canımlar? Birşey sorucam sizlere şimdi. Bebişleriniz uyandı diyelim ağlıyor nasıl bir sıra uyguluyorsunuz? Ben altını açıyorum, emziriyorum, gaz çıkartıyorum ama bu sefer çocuk uyuyor yine. Annemde diyor hemen uyutma artık 1,5 aylık oldu az uyanık kalsın etrafa bakınsın. Tabi uyumadığı zamanlar bunları yaptığı zamanlar oluyor ama emzirme sonrası yapmıyor. Sizinkiler nasıl? Hemen uyuyorlar mı?
Ben de uyukluyorum duyunca artıkBen gece açmıyorum kız karanlık olunca uyuyor zaten. Sorma geçen eşim diyor ulan ben bile uyucam bu ne pişpiş
Süper benzetme tam öyle vallaAynen elleri orkestra şefi gibi hareketli sürekli.
Ben önce altını temizliyorum. Sonra biraz bırakıyorum kendi haline. Sonra doyuruyorum. Geceyse eğer zaten memede uyuyor. Ama gündüzleri doyunca uyumuyor bazen o zamanda mecbur sallıyorum ayağımda. Birde çok ağlayarak uyandıysa memeyi direk verdiğimde oluyor.
Nasıl bir diyete başladın ? Birde kaçıncı haftasında böle kaka yapmaya başladı ?Mukuslu gibi. Benimki de böyle diyete başladım.
Aslinda ataklar tam haftası haftasina olmayabiliyor. 6 hafta da olabilir mesela. Evet bizde bilinçli gülme var artık. Bizim dört beş akşam kriz gibi ağlama geldi sanırım o hafta atak haftasiydi. Sonra ayaklarını daha çok oynatmaya hatta yatakta kendini aşağı kaydırmaya başladı masallah. Gülmeye de başladı.
Ya çok ayıp yaptığı. İçinden çocuk çıktı bunun farkında değil mi cidden? Hepimizin eşi özledi hatta ben de özlemiştim ama sakin ilerlemek lazım. Ben beş altı kez acı yaşadım, kan da geldi hatta sonra düzeldi. Eğer dikkat etmeseydik belki kalıcı bir zarar verirdik dokulara. Gelip senden özür dileyene dek konuşma boşver.
Selam canim ben önce emziririm altını açınca uykusu açılır bence öyle yap emzirince uykusu geliyor çünkü sonra gazini alırım zaten direk uyanıyor altını acincada cin gibi oluyo. Sonra az oynayınca ya da ağlayınca sona doğru tekrar emziriyorum uyuyorGünaydın herkesenasılsınız canımlar? Birşey sorucam sizlere şimdi. Bebişleriniz uyandı diyelim ağlıyor nasıl bir sıra uyguluyorsunuz? Ben altını açıyorum, emziriyorum, gaz çıkartıyorum ama bu sefer çocuk uyuyor yine. Annemde diyor hemen uyutma artık 1,5 aylık oldu az uyanık kalsın etrafa bakınsın. Tabi uyumadığı zamanlar bunları yaptığı zamanlar oluyor ama emzirme sonrası yapmıyor. Sizinkiler nasıl? Hemen uyuyorlar mı?
Ya kolay mi elini kesiyorsun da 1 hafta sürüyor iyilesmesi kolay mi içinden çocuk çıkması ya şimdi sen istediğini yapmasan hemen gözü götü kayar başka yerlere . Sonrada sen suçlu olursunKan vs yok ama daha sarı akıntı geliyor zaten bende durumu komple atlatmış da değilim. Inan istek de yok bende yapmasak aylarca istemem resmen. Doğum kolay geliyor buna bi de düşüncesi 45 gün geçti düzeldi kafasına bnu koymuş resmen adam.
YerimEki Görüntüle 2640760
Bu şekilde hep.
Çetin bir gecenin sabahından günaydın herkese.. Şaftım kaydı yeminle1den 5e kadar uyumadı benim zilli gece.. Sonra yine 7 buçukta kalktı. Ama dün gündüz full uyumuştu. Byndan sonra gün içindr az uyutmaya çalışacağım. Anam bize de uyusa dert uyumasa dert..
Canim ya simdi yazabiliyorum ilk aptamil aldik gaz yapti sonra sma ya gectim iyiydi fakat gaz problemimiz azda olsa devam ediyordu sonra yesil kaka ve gaz biraz artti simdi hipp aldim ama benim kiz dun beni mahvetti gunduz iyiydi ama aksam cok gazi vardi artik yedigimden mi anlayamadim bakayim bugun nasil gececek olmazsa aptamil conformil deneyecegim. Oda olmazsa sma ya donerim. Deneyip gorecegim artk cok bunaldim su gazdanSlm hangi mamayı kullanıyordunuz hangisine geçtiniz önemli bizde değişeceğiz sanırım
Canim ben once altini aciyorum mamadan sonra alt degistrirsem kusar diye sonra mama gaz al uyutmaya gelince bizim kiz uyumuyor zaten aksama kadar pispis sallamakla geciyorGünaydın herkesenasılsınız canımlar? Birşey sorucam sizlere şimdi. Bebişleriniz uyandı diyelim ağlıyor nasıl bir sıra uyguluyorsunuz? Ben altını açıyorum, emziriyorum, gaz çıkartıyorum ama bu sefer çocuk uyuyor yine. Annemde diyor hemen uyutma artık 1,5 aylık oldu az uyanık kalsın etrafa bakınsın. Tabi uyumadığı zamanlar bunları yaptığı zamanlar oluyor ama emzirme sonrası yapmıyor. Sizinkiler nasıl? Hemen uyuyorlar mı?
Avent kullanıyorum. Cam kullanıyorum ayrıca çünkü daha sağlıklı..Kızlar dün mochi siparişi verdim kendi sitesinden şimdi sizden biberon önerisi istiyorum anne gögsüne en yakın siz hangisini kullanıyorsunuz avent mi lansinoh mu chicco mu
Süt ürünlerini kestim. Doktor önerisiyle. İçinde süt proteini olan hiçbir şeyi yemiyorum. Hazır gidalarda özellikle iyi oku içeriğini. Süt yoğurt peynir tereyağı vs.Nasıl bir diyete başladın ? Birde kaçıncı haftasında böle kaka yapmaya başladı ?
Ben lansinoh kullandım diyete girene dek. Meme reddi yaşamadım.Kızlar dün mochi siparişi verdim kendi sitesinden şimdi sizden biberon önerisi istiyorum anne gögsüne en yakın siz hangisini kullanıyorsunuz avent mi lansinoh mu chicco mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?