- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
Yok direkt başladımKızlar eşlerle ilişkiye doktor kontrolü sonrası mı başladınız? İlla önce doktorun görmesi mi gerekiyor?
48 günlük canım.Senin cadı ne kadarlık oldu.
Canım bizim bile nazarımız değiyor. Ben her gün okuyorum kızımı, beşiğin başındada her zaman çörekotu kesesi var nazar değmesin diye.Önce biraz emziriyorum bağırsakları hareketlensin varsa kaka çiş yapsın diye. Sonra gaz çıkartıyorum biraz daha oyalanıyoruz. Sonra da altını değiştiriyorum, çok seviyor altının açık olmasını. O yüzden bi süre oynuyoruz altı açıkken bacaklarını falan hareket ettiriyorum. Karnıma karnıma tepiyor oda. Ayağının değdiği bir yer varsa irtirirmiş bebişler annem dedi. Bazen zeka kartlarını da koltuğa yapıştırıyorum kafasını çevirip inceliyor altı açıkken.
Sonra evi dolaşıyoruz balkona falan çıkartıyorum 3-5 dk. Mızmızlanma başlıyor. Emziriyorum. Yine gaz çıkartıyorum. Sonra pilates topunda zıplıyoruz biraz. Uyumazsa ayağımda sallıyorum. Genelde böyle oluyor bizim.
Bu arada kesinlikle bir daha anneme dahi bebek duruyor uyuyor vs demicem asla. Bazı günler sakin oluyor benimde boşboğazlığıma denk geliyor anneme "bebek duruyor iyi uyuyor" diyorum... Sonraki gün inanılmaz zor geçiyor. 3 kere oldu aynısı. Ama akıllandım durmuyo bebek dicem bi daha... Belki de benim nazarım değiyordur.
Aynen bende öyle yapıyorum kuzumSelam canim ben önce emziririm altını açınca uykusu açılır bence öyle yap emzirince uykusu geliyor çünkü sonra gazini alırım zaten direk uyanıyor altını acincada cin gibi oluyo. Sonra az oynayınca ya da ağlayınca sona doğru tekrar emziriyorum uyuyor
Lansinoh kullandım canım ben meme reddi olmadı.Kızlar dün mochi siparişi verdim kendi sitesinden şimdi sizden biberon önerisi istiyorum anne gögsüne en yakın siz hangisini kullanıyorsunuz avent mi lansinoh mu chicco mu
Off ilk zamanlar uyansınlar sarılkk olmasınlar diye uğraşıyorduk, şimdi uyusunlarCanim ya simdi yazabiliyorum ilk aptamil aldik gaz yapti sonra sma ya gectim iyiydi fakat gaz problemimiz azda olsa devam ediyordu sonra yesil kaka ve gaz biraz artti simdi hipp aldim ama benim kiz dun beni mahvetti gunduz iyiydi ama aksam cok gazi vardi artik yedigimden mi anlayamadim bakayim bugun nasil gececek olmazsa aptamil conformil deneyecegim. Oda olmazsa sma ya donerim. Deneyip gorecegim artk cok bunaldim su gazdan
Canim ben once altini aciyorum mamadan sonra alt degistrirsem kusar diye sonra mama gaz al uyutmaya gelince bizim kiz uyumuyor zaten aksama kadar pispis sallamakla geciyor
Ben doktora hiç gidemedim maalesef öyle başladık bizKızlar eşlerle ilişkiye doktor kontrolü sonrası mı başladınız? İlla önce doktorun görmesi mi gerekiyor?
Bende cam alıcak hangi modelleri kullanıyorsunuzSüt ürünlerini kestim. Doktor önerisiyle. İçinde süt proteini olan hiçbir şeyi yemiyorum. Hazır gidalarda özellikle iyi oku içeriğini. Süt yoğurt peynir tereyağı vs.
Ben lansinoh kullandım diyete girene dek. Meme reddi yaşamadım.
Bugün aşıları olduk çok korkuyorum 6kilo olmuş boyu 57cm , geçen haftadan bu yana kilo almamış gibiydi evdeki tartıya göre ama 350 almış.. 6160 geldi kıyafete 160 çıkardılar
Bir yılı geçirsek de rahatlasakMaşallah canım. Evdeki tartılar gerçekten doğru göstermiyor. Gitgide büyüyor sıpalar.
Benim doktor alttan muayene ettiginde adam bunda canin acıyorsabu kadar iliskide dahada zorlanirsin bu ince cunku dime dediKızlar eşlerle ilişkiye doktor kontrolü sonrası mı başladınız? İlla önce doktorun görmesi mi gerekiyor?
Bir yılı geçirsek de rahatlasak
Sofayı okudum ama denemedimKızlar ben deli gibi forum gezdim bir ara okudum okudum yılmadan. Bu süt oluşumu için sırt masajı ı öneriyorlar. Omurilik ve kürek kemiklerine süt kanallarını açıyormuş. Akşam 5 dk eşlerden rica edilebilir. Birde soda farklı olarak bunu gördüm önerilenler arasında.
bu da ilginc genelde dogması beklenen tarih baz alınıyor ama bence de dogması beklenen tarihe gore atak hesaplaması bana cok mantıklı gelmiyorBenim kızım 37+1de doğdu ama atak haftası doğumdan sonra 5. Haftada oldu yine..
Sofayı okudum ama denemedim
Biz birkaç kere birlikte olduk 56 günlüğüz üstelk koruma da olmadı şimdi sardı beni bir telaş haftaya spiral taktırmayı düşünüyorumKızlar eşlerle ilişkiye doktor kontrolü sonrası mı başladınız? İlla önce doktorun görmesi mi gerekiyor?
Bağırmalarımi olsun o sancılarımı olsun hep gördü duydu daha böyle kaba biraz odun işte hep derim az kibar ol.Hee sorma çok kolay deseydin. Benimki kapıda çığlıklarımı duyduğundan midir nedir pek kibarhoş o hep öyleydi sanırım biraz karakter meselesi. Bir de başlarda o kadar açıktı ki orası ben korktum öyle kalacak diye. Açtım buna gösterdim bi bak şişlik kızarıklık var mı vs diye. E o halini gördü tabii belki ondan da daha anlayışlıdır. Ya sen onun esisin bir günlük değil bu olay. Al karşına konuş çok ayıp yaptığı.
Benim sıpa ayaktan bırakınca gözü kocaman açılıyo sanki o an uyuyan benmisim gbiKız uyuyunca napıcağımı şaşırıyorum. Uyusam mı, etrafı mı toplasam, yemek mi yapsam, dizi mi izlesem.
Birde ayağımda uyutup yerine koyarken çok heyecanlı oluyor. Acaba uyuyacak mı uyanır mı diye.
Ben sadece yatmayı düşünüyorum annem eve gitmek için direniyor ben göndermemek için resmen karşılıklı direniyoruz yemeği çoğunluk o yapıyor temizliği de tamamen yani banyo ec hariç onları ben yapıyorum gidince çok zor olacakKız uyuyunca napıcağımı şaşırıyorum. Uyusam mı, etrafı mı toplasam, yemek mi yapsam, dizi mi izlesem.
Birde ayağımda uyutup yerine koyarken çok heyecanlı oluyor. Acaba uyuyacak mı uyanır mı diye.
Aynen öyle işte de deyince laftan da anlamiyo adam dün sinir etti beni ha bi de hergun de yapılmaz zaten ağrıyor 2 3 gün geçse de neyse hadiYa kolay mi elini kesiyorsun da 1 hafta sürüyor iyilesmesi kolay mi içinden çocuk çıkması ya şimdi sen istediğini yapmasan hemen gözü götü kayar başka yerlere . Sonrada sen suçlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?