2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar eşlerle ilişkiye doktor kontrolü sonrası mı başladınız? İlla önce doktorun görmesi mi gerekiyor?
Yok direkt başladım

bazı arkadaşlar kendi kendine diyete başlıyor ya sağlıklı mınacaba . Doktor önerisi ile olanları demiyorum yanlış anlaşılmasın.. mukuslu kakanın bir diğer sebebi de önsüt denen sütün çokolup ya sa çok emilip onunla doyulması da olabilir diye yazıyor nette hemen alerji demeyin bence

Senin cadı ne kadarlık oldu.
48 günlük canım.
Canım bizim bile nazarımız değiyor. Ben her gün okuyorum kızımı, beşiğin başındada her zaman çörekotu kesesi var nazar değmesin diye.
Aynen bende öyle yapıyorum kuzum
Kızlar dün mochi siparişi verdim kendi sitesinden şimdi sizden biberon önerisi istiyorum anne gögsüne en yakın siz hangisini kullanıyorsunuz avent mi lansinoh mu chicco mu
Lansinoh kullandım canım ben meme reddi olmadı.
Off ilk zamanlar uyansınlar sarılkk olmasınlar diye uğraşıyorduk, şimdi uyusunlar

Kızımı aldım kendi odasındaki karyolasına koydum, şu dönen müzikli oyuncağıda açtım. Şimdi agu bugu sohbet ediyor o hayvancıklarla

Bugün aşıları olduk çok korkuyorum 6kilo olmuş boyu 57cm , geçen haftadan bu yana kilo almamış gibiydi evdeki tartıya göre ama 350 almış.. 6160 geldi kıyafete 160 çıkardılar

QUOTE="Tikkabilla, post: 63971841, member: 170770"]
Avent kullanıyorum. Cam kullanıyorum ayrıca çünkü daha sağlıklı..
[/QUOTE]
Bende cam alıcak hangi modelleri kullanıyorsunuz

Bugün aşıları olduk çok korkuyorum 6kilo olmuş boyu 57cm , geçen haftadan bu yana kilo almamış gibiydi evdeki tartıya göre ama 350 almış.. 6160 geldi kıyafete 160 çıkardılar

Maşallah canım. Evdeki tartılar gerçekten doğru göstermiyor. Gitgide büyüyor sıpalar.

Kızlar eşlerle ilişkiye doktor kontrolü sonrası mı başladınız? İlla önce doktorun görmesi mi gerekiyor?
Benim doktor alttan muayene ettiginde adam bunda canin acıyorsabu kadar iliskide dahada zorlanirsin bu ince cunku dime dedi biraz ara ver dedi ama gecenlerde oldu bu sefer canim fazla yanmadi ben istekliydim cunku

Kızlar ben deli gibi forum gezdim bir ara okudum okudum yılmadan. Bu süt oluşumu için sırt masajı ı öneriyorlar. Omurilik ve kürek kemiklerine süt kanallarını açıyormuş. Akşam 5 dk eşlerden rica edilebilir. Birde soda farklı olarak bunu gördüm önerilenler arasında.

Sofayı okudum ama denemedim

Biz birkaç kere birlikte olduk 56 günlüğüz üstelk koruma da olmadı şimdi sardı beni bir telaş haftaya spiral taktırmayı düşünüyorum

Bağırmalarımi olsun o sancılarımı olsun hep gördü duydu daha böyle kaba biraz odun işte hep derim az kibar ol. kendi de dedi o ilk yaptığımizda sordum genişlemiş evet dedi farkında da aslında ama işte. Bi de hamileligimden beri 1 sefer yaptık ya onun da vermiş olduğu bi odunluk var işte

Benim sıpa ayaktan bırakınca gözü kocaman açılıyo sanki o an uyuyan benmisim gbi

Ben sadece yatmayı düşünüyorum annem eve gitmek için direniyor ben göndermemek için resmen karşılıklı direniyoruz yemeği çoğunluk o yapıyor temizliği de tamamen yani banyo ec hariç onları ben yapıyorum gidince çok zor olacak

Ya kolay mi elini kesiyorsun da 1 hafta sürüyor iyilesmesi kolay mi içinden çocuk çıkması ya şimdi sen istediğini yapmasan hemen gözü götü kayar başka yerlere . Sonrada sen suçlu olursun
Aynen öyle işte de deyince laftan da anlamiyo adam dün sinir etti beni ha bi de hergun de yapılmaz zaten ağrıyor 2 3 gün geçse de neyse hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…