2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
birkaç kişi daha yazmış sönük meme boş demek degildir bebek ekdikçe süt iner
uyku için iyi oluyor bende ilk zamanlar yapıyordum

Kızlar dün mochi siparişi verdim kendi sitesinden şimdi sizden biberon önerisi istiyorum anne gögsüne en yakın siz hangisini kullanıyorsunuz avent mi lansinoh mu chicco mu
avent kullaniyorum cam değil

Benim kızın da 2 gün mukusluydu kakası bir daha olmadı şükür.. Ve yine yediklerimi yemeye devam ettim. Alerji olsa yine olurdu muhtemelen..
Bizde 2 aylık aşılarımızı olduk. Neyse ki fazla ağlamadı. Rota virüsü aşımızıda aldırıp yaptılar. Artık 4 aylık olduğumuzda var aşımız. ☺
3.ay rotanın ikinci dozu var diye biliyorum, yanlış mı biliyorum

Biz de bugün 2. Ay aşılarımızı olduk 3 tane ayyy insanlık dışı yaa kuzumun kollar bacakları deldiler nasıl ağladı hemen bir köşede emzirdim arabada öyle sakinledi bıdığım.
Sonra da çocuk doktorumuza gittik 3600 du 5 kilo olmuş kuzum, doktor ne yapıyorsan aynen devam et dedi emzirmeyle ilgili. Ekstra olarak suyu arttırmıştım başka da bişey yapmıyorum. Boyu da 54 cm di 58 olmuş büyüyor civcivim

Aslında önce emzirip altını alsam daha iyi olur emdikten sonra hemen kaka çiş yapıyor ama emzirdikten sonra altını açtığımda direk kusuyor hemde altını açarken basının altına yastık koyuyorum yüksek olsun diye yine de kusuyor bacagını kaldırmaya gelmiyor o yüzden artık altını alıp emzirip gaz alıp yatırıyorum bazen tık diye uyuyo bazen süpürge sesi ya da pışpış açıp sallıyorum öyle uyuyor.
Benim kızın eli de hep böle genelde açık şekilde ama uyurken falan yumruk yapmıyor
Kapandı mı suan ne durumda kız benim doğumdan sonra sanki biri sopa almış dövmüş orayı mosmordu hatta siyahtı Ahh güzel kukum benim ne çileler çekti

Reactions: Kuf
Kız siz böyle anlatınca iyi ki vajinal doğurmamışım diyorum Korku filmi gibi...

Kız siz böyle anlatınca iyi ki vajinal doğurmamışım diyorum Korku filmi gibi...
Canım valla korkuttum mu ben beyaz tenliyim ondan tenim hemen tepki verdi dikiş falan da vardıya bana biri dokunsa kızarırım suan normale döndü aslında düşünüyorum da yine doğursam normal doğum yapardım

Maşallah miniğe. Ay bende bir an evvel 2.aylara ışınlanmak istiyorum. Seni tanıyordur artık dimi tepkileri artmıştır.

N neverland85 canım benimde ilk başta kv vardı 20 gün kadar. O gidince çok zor olacak diyordum psikolojimi bozdum. Ama sandığım kadar zor olmadı. Eşte yardım edince daha kolay her şey. Sadece sürekli uyuyamazsın ama burda kimsenin doğru düzgün uyuduğunu sanmıyorum zaten. Yani şunu demek istiyorum alışılıyor kendini stres etme hiç.

Benim bir daha doğurmaya niyetim yok ama olsa direkt sezaryen olurum yine ama genel anestezili

Ay bugün açılış yapabiliriz biz belkim ama benim adamın gece çalışması varmış şansıma Yanaşmayabilir. Bizim de şansımız dönmedi bir, ya ben stemiyorum ya da böyle iş çıkıyor başımıza

Maşallah miniğe. Ay bende bir an evvel 2.aylara ışınlanmak istiyorum. Seni tanıyordur artık dimi tepkileri artmıştır.
Evet yaa kesinlikle tanıyor en azından sesimi ve kokumu bildiğine eminim mızıdığında acıktın mı seen diyorum ıngaaaa diye volüm yükseltip ağlıyor evet demek sanırım 2. Ay iyiymiş ilk başlara göre biraz daha iyiyiz yavaştan dilinden anlamaya başladık sanki

Kızlar malum eşim evden çalışıyor 2 buçuk aydır. Geçen sesli konferans yapıyordu, kız da yanında reflü yatağında uyuyor. Ben de fırsattan istifade yemeğe girişeyim dedim. Bizimki bir anda feryadı kopardı, gaz ağlaması.. Benim eller pis, nasıl yıkadım da uçarak koştum bilmiyorum içeri Koşarken de diyom eyvah herkesler duydu ağlamasını eşim kızacak. Bir gittim eşim almış kucağına susturuyor. Bir de diyor ki karşıdakilere "Bu ara çok gaz sıkıntısı var" Onlar da gülüyor hay maşallah falan diye.. Kızımın gazı konferansa konu oldu yani, eşim de çok sakindi neyse ki sıkıntı olmadı. Hatta pek gururluydu, baba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…