birkaç kişi daha yazmış sönük meme boş demek degildir bebek ekdikçe süt inerSabah kalktığımda süt çok oluyor sağıyorum mastit olmamak için sonra gün içinde göğüslerim sönükkeb ya da ben aralıksız uyuyayım dediğim zaman onları bebeğe veriyoruz benim vertgom var uykusuz kalamıyorum o yüzden günde 6/7 saat uyuyorum o sırada annem ya da eşim veriyor
avent kullaniyorum cam değilKızlar dün mochi siparişi verdim kendi sitesinden şimdi sizden biberon önerisi istiyorum anne gögsüne en yakın siz hangisini kullanıyorsunuz avent mi lansinoh mu chicco mu
Sönükten kastım boş meme aslında emiyor gelmiyor sünüyorbirkaç kişi daha yazmış sönük meme boş demek degildir bebek ekdikçe süt iner
uyku için iyi oluyor bende ilk zamanlar yapıyordum
avent kullaniyorum cam değil
Benim kızın da 2 gün mukusluydu kakası bir daha olmadı şükür.. Ve yine yediklerimi yemeye devam ettim. Alerji olsa yine olurdu muhtemelen..Yok direkt başladım
bazı arkadaşlar kendi kendine diyete başlıyor ya sağlıklı mınacaba . Doktor önerisi ile olanları demiyorum yanlış anlaşılmasın.. mukuslu kakanın bir diğer sebebi de önsüt denen sütün çokolup ya sa çok emilip onunla doyulması da olabilir diye yazıyor nette hemen alerji demeyin bence
3.ay rotanın ikinci dozu var diye biliyorum, yanlış mı biliyorumBizde 2 aylık aşılarımızı olduk. Neyse ki fazla ağlamadı. Rota virüsü aşımızıda aldırıp yaptılar. Artık 4 aylık olduğumuzda var aşımız. ☺
Eevt cnm 2. Dozu 4. Ay aşıya gittiğimizde yapacaklar.Benim kızın da 2 gün mukusluydu kakası bir daha olmadı şükür.. Ve yine yediklerimi yemeye devam ettim. Alerji olsa yine olurdu muhtemelen..
3.ay rotanın ikinci dozu var diye biliyorum, yanlış mı biliyorum
Aslında önce emzirip altını alsam daha iyi olur emdikten sonra hemen kaka çiş yapıyor ama emzirdikten sonra altını açtığımda direk kusuyorGünaydın herkesenasılsınız canımlar? Birşey sorucam sizlere şimdi. Bebişleriniz uyandı diyelim ağlıyor nasıl bir sıra uyguluyorsunuz? Ben altını açıyorum, emziriyorum, gaz çıkartıyorum ama bu sefer çocuk uyuyor yine. Annemde diyor hemen uyutma artık 1,5 aylık oldu az uyanık kalsın etrafa bakınsın. Tabi uyumadığı zamanlar bunları yaptığı zamanlar oluyor ama emzirme sonrası yapmıyor. Sizinkiler nasıl? Hemen uyuyorlar mı?
Benim kızın eli de hep böle genelde açık şekilde ama uyurken falan yumruk yapmıyorEki Görüntüle 2640760
Bu şekilde hep.
Kapandı mı suan ne durumdaHee sorma çok kolay deseydin. Benimki kapıda çığlıklarımı duyduğundan midir nedir pek kibarhoş o hep öyleydi sanırım biraz karakter meselesi. Bir de başlarda o kadar açıktı ki orası ben korktum öyle kalacak diye. Açtım buna gösterdim bi bak şişlik kızarıklık var mı vs diye. E o halini gördü tabii belki ondan da daha anlayışlıdır. Ya sen onun esisin bir günlük değil bu olay. Al karşına konuş çok ayıp yaptığı.
Kız siz böyle anlatınca iyi ki vajinal doğurmamışım diyorumAslında önce emzirip altını alsam daha iyi olur emdikten sonra hemen kaka çiş yapıyor ama emzirdikten sonra altını açtığımda direk kusuyorhemde altını açarken basının altına yastık koyuyorum yüksek olsun diye yine de kusuyor bacagını kaldırmaya gelmiyor o yüzden artık altını alıp emzirip gaz alıp yatırıyorum bazen tık diye uyuyo bazen süpürge sesi ya da pışpış açıp sallıyorum öyle uyuyor.
Benim kızın eli de hep böle genelde açık şekilde ama uyurken falan yumruk yapmıyor
Kapandı mı suan ne durumdakız benim doğumdan sonra sanki biri sopa almış dövmüş orayı mosmordu hatta siyahtı Ahh güzel kukum benim ne çileler çekti
Canım valla korkuttum muKız siz böyle anlatınca iyi ki vajinal doğurmamışım diyorumKorku filmi gibi...
Kız siz böyle anlatınca iyi ki vajinal doğurmamışım diyorumKorku filmi gibi...
Biz de bugün 2. Ay aşılarımızı olduk 3 tane ayyy insanlık dışı yaa kuzumun kollar bacakları deldiler nasıl ağladıhemen bir köşede emzirdim arabada öyle sakinledi bıdığım.
Sonra da çocuk doktorumuza gittik 3600 du 5 kilo olmuş kuzum, doktor ne yapıyorsan aynen devam et dedi emzirmeyle ilgili. Ekstra olarak suyu arttırmıştım başka da bişey yapmıyorum. Boyu da 54 cm di 58 olmuş büyüyor civcivim
Benim bir daha doğurmaya niyetim yok ama olsa direkt sezaryen olurum yine ama genel anesteziliCanım valla korkuttum muben beyaz tenliyim ondan tenim hemen tepki verdi dikiş falan da vardıya bana biri dokunsa kızarırım suan normale döndü aslında düşünüyorum da yine doğursam normal doğum yapardım
Kız eskisinden iyi derken?Gerçekten farklı bir hal alıyor ilk başta.
Benimde mordu şişmişti ama şimdi bakınca eskisinden daha iyi geliyor bana
Dışarıdan öyle tabii daha hiç denemedik bakalım.
Evet yaa kesinlikle tanıyor en azından sesimi ve kokumu bildiğine eminimMaşallah miniğe. Ay bende bir an evvel 2.aylara ışınlanmak istiyorum. Seni tanıyordur artık dimi tepkileri artmıştır.
Yok ama eşim pusuda bekliyor benden bi ışık görse kesecek kurdeleyi
Bende düşünmüyorum büyük konusmayayım da Allah olmayanlara versin ilk sonra biz düşünürüzBenim bir daha doğurmaya niyetim yok ama olsa direkt sezaryen olurum yine ama genel anestezili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?