2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay kızlar sabah 10 dan beri uyumadi sıpam ya ayakta sallıyorum iyi gidiyo baya da bekliyorum dalsın diye bıraktığım anca gözler kocaman olup açılıyo tam uykuya dalamiyo acaba atak haftası mi? Hep böyle mi olacak.? Ay ilk halleri daha iyiydi yatınca 2 saat net yatıyordu

Canım senin kullandığın shea yağının markası ne? Ben de alacağım ama hiçbir fikrim yok hangi marka iyidir
Ben Natural Active den aldım canım. Uzun zamandır oradan alıyorum. Loccitane markası da çok güvenilir. Orası pahalı ama tabi ünlü bir marka olunca. Natural Active daha uygun fiyat açısından. İkisi de güvenilir.

Kızlar bende bugün doktora gittim 48 gün oldu ama benim kanamam var hala doktor alttan bakmadı üstten baktı rahim toparlamış dedi çok şükür kan değerime bakacak ondan olabilir dedi kanama oda normalse yakında kesilir dedi kanaman hiç adet falan demedi benimde aklıma gelmedi adetten mi diye

Hah tam da benim gibi ılan varmı diye girdim bu mesajı gördüm benim oğlan da aynı sürekli emmek istiyor mama da meme de veriyorum yok uyumuyor deliricem

Bende genelde uyutuyorum bizim rutin şöyle benim bebek gece yatmıyor Sabah 4-5 arası anca dalıp uyuyor birkaç kere uyurken emziriyorum 12 de uyanıyor ben kundaklıyorum bebeği önce kundağı açıyorum birkaç gerilme hareketi yapıyorum 15 dk kalıyor beşikte sonra emziriyorum oynuyorum bira biraz banyosunu yapıp yatırıyorum saat 14:00 oluyor birkaç kere emziriyorum yine akşam 18:00-19:00 uyanıyor yine 2 saate yakın oyalayıp yatıyorum 24:00 uyanıyor artık uyumuyor doğru düzgün yarım saat uyuyorsa 10 dk ağlıyor taki saat 4-5 olana kadar genel olarak bizde de böyle

Kızlar merhabalar Bugün jinekoloğuma göründüm. Ultrasonla baktı rahmime. Doğum öncesi haline gelmiş, her şey yolundaymış. Artık her şey serbest dedi. İlişki de serbest ama korunmak şartıyla dedi. Nasıl korunayım dedim. Eşin korunabilir ama uzun vadede spiral öneriyorum dedi. Emzirme süresince doğum kontrol ilacı vermiyorum dedi. Kendinize güveniyorsanız sadece eşin de korunabilir ama prezervatif %70 korur dedi. Çok gelen oldu eşi korunup hamile kalan dedi. Tırstım taktıracağım sanırım. Onun dışında spor yapabilir miyim dedim. Tabiki istersen trambolinde zıpla dedi adet görme döngüsü de düzensiz olabilirmiş. Aylarca görmeyebilirsin endişelenme dedi. Bende haberler böyle

QUOTE="Tikkabilla, post: 63971841, member: 170770"]
Avent kullanıyorum. Cam kullanıyorum ayrıca çünkü daha sağlıklı..

Bende cam alıcak hangi modelleri kullanıyorsunuz
[/QUOTE]
Lansinoh natural cam yavaş akışlı
Ne diyeyim canım konuşmaktan anlamiyosa zor
Kız senin şu kuku betimlemelerin beni benden alıyor
Yani nasıl desem önceden üst taraf biraz dışta gibiydi şimdi puf puf olmuş
Bi poğaça daha
İyiki burası var kızlar. Gerçekten okuyup yazıp rahatlıyorum. Bazen içimde bir huzursuzluk kol geziyor nedense buraya bakınca iyi hissediyorum kendimi.
Aynı şeyleri düşünüyorum
Ayy deme. Spiral acıtıyor mu takılırken acaba?

Valla benimkide dalamiyor salla salla nereye kadar hic bisey yapamadim aksam oldu bu ne zaman duzelecek ya
ay canim seninki oglen uyuyormus yat uyu o sirada benimki gece 2 ye kadar uyumuyir sonra 4 5 gibi kalkiyor zar zor uyutuyorum dun kizdim artik kendime hakim olamıyorum. Gunduzde 1 er saat ya uyuyir ya uyumuyor tam sopalik
Ya canim benim merak ettiğim dogumdan sonra daha mi kolau hamile kaliniyor ? Biz oncesinde 4 sene korunmadan esim dikkat ediyordu ve hic birsey olmadi simdi yine ayni sekil devam etsem. Spral taktirmam flan ben korkarim birde o icindeyken hissetmiyir musun ayy off 2. Cok zor Allah olmayanlara versin.Bunada saglik sihhat versin

Hah tam da benim gibi ılan varmı diye girdim bu mesajı gördüm benim oğlan da aynı sürekli emmek istiyor mama da meme de veriyorum yok uyumuyor deliricem
Ben emziremiyorum mama veriyorum hani karnı da doyuyo 1 saat yattı biraz önce uyudu o kdar o da saç kurutma makinesi sesi açtım da öyle

Kaç günlük bebeğin canm .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…