Kız eskisinden iyi derken?
Sen de mi mayalandınYani nasıl desem önceden üst taraf biraz dışta gibiydi şimdi puf puf olmuş
Ben Natural Active den aldım canım. Uzun zamandır oradan alıyorum. Loccitane markası da çok güvenilir. Orası pahalı ama tabi ünlü bir marka olunca. Natural Active daha uygun fiyat açısından. İkisi de güvenilir.Canım senin kullandığın shea yağının markası ne? Ben de alacağım ama hiçbir fikrim yok hangi marka iyidir
Rota 3 aylık olunca yapılmıyor mu ?2 aylık bizimde çarşambaya aşımızBizde 2 aylık aşılarımızı olduk. Neyse ki fazla ağlamadı. Rota virüsü aşımızıda aldırıp yaptılar. Artık 4 aylık olduğumuzda var aşımız.
Hah tam da benim gibi ılan varmı diye girdim bu mesajı gördüm benim oğlan da aynı sürekli emmek istiyor mama da meme de veriyorum yok uyumuyor deliricemAy kızlar sabah 10 dan beri uyumadi sıpam ya ayakta sallıyorum iyi gidiyo baya da bekliyorum dalsın diye bıraktığım anca gözler kocaman olup açılıyo tam uykuya dalamiyo acaba atak haftası mi? Hep böyle mi olacak.? Ay ilk halleri daha iyiydi yatınca 2 saat net yatıyordu
Bende genelde uyutuyorum bizim rutin şöyle benim bebek gece yatmıyor Sabah 4-5 arası anca dalıp uyuyor birkaç kere uyurken emziriyorum 12 de uyanıyor ben kundaklıyorum bebeği önce kundağı açıyorum birkaç gerilme hareketi yapıyorum 15 dk kalıyor beşikte sonra emziriyorum oynuyorum bira biraz banyosunu yapıp yatırıyorum saat 14:00 oluyor birkaç kere emziriyorum yine akşam 18:00-19:00 uyanıyor yine 2 saate yakın oyalayıp yatıyorum 24:00 uyanıyor artık uyumuyor doğru düzgün yarım saat uyuyorsa 10 dk ağlıyor taki saat 4-5 olana kadar genel olarak bizde de böyleGünaydın herkesenasılsınız canımlar? Birşey sorucam sizlere şimdi. Bebişleriniz uyandı diyelim ağlıyor nasıl bir sıra uyguluyorsunuz? Ben altını açıyorum, emziriyorum, gaz çıkartıyorum ama bu sefer çocuk uyuyor yine. Annemde diyor hemen uyutma artık 1,5 aylık oldu az uyanık kalsın etrafa bakınsın. Tabi uyumadığı zamanlar bunları yaptığı zamanlar oluyor ama emzirme sonrası yapmıyor. Sizinkiler nasıl? Hemen uyuyorlar mı?
Ben bugün gittim kontrole canım ultrasonla baktı. Artık serbest her şey dedi. Görmesi gerekiyor olabilirKızlar eşlerle ilişkiye doktor kontrolü sonrası mı başladınız? İlla önce doktorun görmesi mi gerekiyor?
QUOTE="Tikkabilla, post: 63971841, member: 170770"]
Avent kullanıyorum. Cam kullanıyorum ayrıca çünkü daha sağlıklı..
Ne diyeyim canım konuşmaktan anlamiyosa zorBağırmalarımi olsun o sancılarımı olsun hep gördü duydu daha böyle kaba biraz odun işte hep derim az kibar ol.kendi de dedi o ilk yaptığımizda sordum genişlemiş evet dedi farkında da aslında ama işte. Bi de hamileligimden beri 1 sefer yaptık ya onun da vermiş olduğu bi odunluk var işte
Kız senin şu kuku betimlemelerin beni benden alıyorAslında önce emzirip altını alsam daha iyi olur emdikten sonra hemen kaka çiş yapıyor ama emzirdikten sonra altını açtığımda direk kusuyorhemde altını açarken basının altına yastık koyuyorum yüksek olsun diye yine de kusuyor bacagını kaldırmaya gelmiyor o yüzden artık altını alıp emzirip gaz alıp yatırıyorum bazen tık diye uyuyo bazen süpürge sesi ya da pışpış açıp sallıyorum öyle uyuyor.
Benim kızın eli de hep böle genelde açık şekilde ama uyurken falan yumruk yapmıyor
Kapandı mı suan ne durumdakız benim doğumdan sonra sanki biri sopa almış dövmüş orayı mosmordu hatta siyahtı Ahh güzel kukum benim ne çileler çekti
Bi poğaça dahaYani nasıl desem önceden üst taraf biraz dışta gibiydi şimdi puf puf olmuş
Aynı şeyleri düşünüyorumİyiki burası var kızlar. Gerçekten okuyup yazıp rahatlıyorum. Bazen içimde bir huzursuzluk kol geziyor nedense buraya bakınca iyi hissediyorum kendimi.
Ayy deme. Spiral acıtıyor mu takılırken acaba?Kızlar merhabalarBugün jinekoloğuma göründüm. Ultrasonla baktı rahmime. Doğum öncesi haline gelmiş, her şey yolundaymış. Artık her şey serbest dedi. İlişki de serbest ama korunmak şartıyla dedi. Nasıl korunayım dedim. Eşin korunabilir ama uzun vadede spiral öneriyorum dedi. Emzirme süresince doğum kontrol ilacı vermiyorum dedi. Kendinize güveniyorsanız sadece eşin de korunabilir ama prezervatif %70 korur dedi. Çok gelen oldu eşi korunup hamile kalan dedi. Tırstım taktıracağım sanırım. Onun dışında spor yapabilir miyim dedim. Tabiki istersen trambolinde zıpla dedi adet görme döngüsü de düzensiz olabilirmiş. Aylarca görmeyebilirsin endişelenme dedi. Bende haberler böyle☺
Valla benimkide dalamiyor salla salla nereye kadar hic bisey yapamadim aksam oldu bu ne zaman duzelecek yaAy kızlar sabah 10 dan beri uyumadi sıpam ya ayakta sallıyorum iyi gidiyo baya da bekliyorum dalsın diye bıraktığım anca gözler kocaman olup açılıyo tam uykuya dalamiyo acaba atak haftası mi? Hep böyle mi olacak.? Ay ilk halleri daha iyiydi yatınca 2 saat net yatıyordu
ay canim seninki oglen uyuyormus yat uyu o sirada benimki gece 2 ye kadar uyumuyir sonra 4 5 gibi kalkiyor zar zor uyutuyorum dun kizdim artik kendime hakim olamıyorum. Gunduzde 1 er saat ya uyuyir ya uyumuyor tam sopalikBende genelde uyutuyorum bizim rutin şöyle benim bebek gece yatmıyor Sabah 4-5 arası anca dalıp uyuyor birkaç kere uyurken emziriyorum 12 de uyanıyor ben kundaklıyorum bebeği önce kundağı açıyorum birkaç gerilme hareketi yapıyorum 15 dk kalıyor beşikte sonra emziriyorum oynuyorum bira biraz banyosunu yapıp yatırıyorum saat 14:00 oluyor birkaç kere emziriyorum yine akşam 18:00-19:00 uyanıyor yine 2 saate yakın oyalayıp yatıyorum 24:00 uyanıyor artık uyumuyor doğru düzgün yarım saat uyuyorsa 10 dk ağlıyor taki saat 4-5 olana kadar genel olarak bizde de böyle
Ya canim benim merak ettiğim dogumdan sonra daha mi kolau hamile kaliniyor ? Biz oncesinde 4 sene korunmadan esim dikkat ediyordu ve hic birsey olmadi simdi yine ayni sekil devam etsem. Spral taktirmam flan ben korkarim birde o icindeyken hissetmiyir musun ayy off 2. Cok zor Allah olmayanlara versin.Bunada saglik sihhat versinKızlar merhabalarBugün jinekoloğuma göründüm. Ultrasonla baktı rahmime. Doğum öncesi haline gelmiş, her şey yolundaymış. Artık her şey serbest dedi. İlişki de serbest ama korunmak şartıyla dedi. Nasıl korunayım dedim. Eşin korunabilir ama uzun vadede spiral öneriyorum dedi. Emzirme süresince doğum kontrol ilacı vermiyorum dedi. Kendinize güveniyorsanız sadece eşin de korunabilir ama prezervatif %70 korur dedi. Çok gelen oldu eşi korunup hamile kalan dedi. Tırstım taktıracağım sanırım. Onun dışında spor yapabilir miyim dedim. Tabiki istersen trambolinde zıpla dedi adet görme döngüsü de düzensiz olabilirmiş. Aylarca görmeyebilirsin endişelenme dedi. Bende haberler böyle
Ben emziremiyorum mama veriyorum hani karnı da doyuyo 1 saat yattı biraz önce uyudu o kdar o da saç kurutma makinesi sesi açtım da öyleHah tam da benim gibi ılan varmı diye girdim bu mesajı gördüm benim oğlan da aynı sürekli emmek istiyor mama da meme de veriyorum yok uyumuyor deliricem
Kaç günlük bebeğin canm .?Valla benimkide dalamiyor salla salla nereye kadar hic bisey yapamadim aksam oldu bu ne zaman duzelecek ya
ay canim seninki oglen uyuyormus yat uyu o sirada benimki gece 2 ye kadar uyumuyir sonra 4 5 gibi kalkiyor zar zor uyutuyorum dun kizdim artik kendime hakim olamıyorum. Gunduzde 1 er saat ya uyuyir ya uyumuyor tam sopalik
Ya canim benim merak ettiğim dogumdan sonra daha mi kolau hamile kaliniyor ? Biz oncesinde 4 sene korunmadan esim dikkat ediyordu ve hic birsey olmadi simdi yine ayni sekil devam etsem. Spral taktirmam flan ben korkarim birde o icindeyken hissetmiyir musun ayy off 2. Cok zor Allah olmayanlara versin.Bunada saglik sihhat versin
58 guncuk canimKaç günlük bebeğin canm .?
58 guncuk canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?