2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar benim bebiş hep sola yatmak istiyor. Altını falan değiştirirken o tarafa dönüyor vucüt ve kafasını normal mi sizce?
Birde göbüş ünden hala sarı sarı akıntı geliyor sanki zıbınına geçmiş oluyor doktora sormayı unuttum salak gibi.

kizlar merhba nasilsiniz.
size birsey soracaktim.
kizimin yuzunde bir suredir beyaz uclu sivilceler var goz kapagina da gecmis kafasinda da var. Ozellikle uzerine yattigi yerde. Diger yerlerde tek tuk.. yanaklarindaki siyah nokta haline gelmis. Nedir bunlar arkadaslar ne yapmak.lazim biliyor musunuz. Gecer diyor herkes. Foto atamadim.

Ay ben hiç birini bilmiyorum dediklerinin
Hepsini öğreneceksin hatta şimdiden başla bence
Canım dönmesini bilmem de göbeğine bi baktır derim.

Canım sürekli sallıyorum beşiğinde öylerahat uyumuyor ki gerçekten uykusuzluk çok zor bende annemlerdeyim onlar yardım ediyor da öyle

Sende hep sağa yatır besinde öyle sola yatıyor ben de dikkat ediyorum 1 sağ 1 sol yatırıyorum

Ah virüs bi bize vurmadın beee.. ulan iyiki de köyleri var bi tarafımız yerinde durmuyo bayramdan bi gün önce kb köyünde smdi de kv köyüne gidiyoruz bi evde durmuyoruz bıktım iyice virüs mirüs dinlemiyorlar zorla kaşınıyolar

Eşinle konuşunca anlamıyor mu ben çocugumu riske atmam.kayınvalideme kendi anneme götürmedim.teklif bile etmedi hatta sürec tamamen bitmeden sadece dede büyükanne görücek dedik herkesede söyledik küsen kendi bilir.

2 aylık kontrolune giden arkadaslar arka bıngıldagın kapanıp kapanmadıgı hakkında konuşuyor mu doktor

Bende cam alıcak hangi modelleri kullanıyorsunuz
Lansinoh natural cam yavaş akışlı

Ne diyeyim canım konuşmaktan anlamiyosa zor

Kız senin şu kuku betimlemelerin beni benden alıyor

Bi poğaça daha

Aynı şeyleri düşünüyorum

Ayy deme. Spiral acıtıyor mu takılırken acaba?
[/QUOTE]
Valla bilmiyorum canım ama anneme sordum o taktırmış daha önce. Kolay takılıyor dedi. Taktırınca anlatırım

Bildiğim kadarıyla içinde var mı yok mu farkında olmuyormuşsun canım. Kolay takılıyormuş annemin dediği kadarıyla

Kızlar iki aylık olanlar ben şarkılara başladım çok sevdi maşallah patates adam, ceviz adam, bir elimde beş parmak ve iki de kendi bestemi söyledim
masallah kuzuya

ben de ninnilerden takılıyorum genelde. atem tutem, dandini dandini, favorilerimiz. bir de otobüs kamyon jip bibiiip yapıyoruz. çenesine dokununca gülüyor. gülerken çığlık atmaya başladı. ağlamaya başlamadan önce de çığlık atıyor. tabi ikisinin tonlamasi farklı.

veee bu 10 senedir en sevilen ninni. top 10 diyebilirim. tabiii anne sesinden dinliyorlar. orjinalini duyunca mahvetmissin anne demezler umarim

Canım göbek olayını ihmal etme bence önemli diye biliyorum. Çözümü de çok basit oluyor. Kötüleşir mi bilmiyorum ama bir an önce göster bence.

CocoChanelmademoiselle canım acil cevap..
benim kizdada sennn oglan gibi köpürüklü kaka yaptı ve bugun agzından su gibi tükürükler geldi kusma şeklinde hani süt fazlasını atiyorlar ya hani öyle..bir hastalık mı alerjik mi nornal mi endiselendim.sende durum nasıl?

2 aylık kontrolune giden arkadaslar arka bıngıldagın kapanıp kapanmadıgı hakkında konuşuyor mu doktor
bugün gittik biz..kontrol ediyor ama bilgi vermiyor. ben de sormuyorum açıkçası. bir problem olsa söyler diye.

Bizim tam bugün 6. Hafta doldu ve gülmeye başladı daha yeni biraz gaz sancıları ve sebepsiz ağlamaları arttı. Uyku da azaldı ve yerinde yatmak istemiyor hep kucakta uyumak istiyor. Bakışlar saha bilinçli oyun saati gibi bazen keyifli oluyor ve sesler çıkarıyor bizi dinliyor müzik açarsam dinliyor. Benim kızım da tam 1 hafta erken doğdu. Bu söylediklerimin hepsi bir kaç gündür oluyor gülmesi yeni başladı.

benim oğlum da 20 gün önce doğdu. 40 haftalık doğan ablalarıyla ayni kilo ve boydaydi. erken bir yumurta mi diye düşündüm doğrusu. şimdiki gelişimleri de hamilelik haftasina göre değil, doğum tarihine göre gidiyor.

atak haftalariyla pek ilgilenmedim. atak haftasi geliyor diye gerilmek istemiyorum doğrusu. onun yerine anneannemin "ooo küçük bebeğin 40 türlü huyu olur, düzelir bozulur, güvenme ona." sözünü benimsiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…