- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ay ben hiç birini bilmiyorum dediklerininKızlar iki aylık olanlar ben şarkılara başladım çok sevdi maşallahpatates adam, ceviz adam, bir elimde beş parmak ve iki de kendi bestemi söyledim
Kızlar iki aylık olanlar ben şarkılara başladım çok sevdi maşallahpatates adam, ceviz adam, bir elimde beş parmak ve iki de kendi bestemi söyledim
Hepsini öğreneceksin hatta şimdiden başla benceAy ben hiç birini bilmiyorum dediklerinin
Canım dönmesini bilmem de göbeğine bi baktır derim.Kızlar benim bebiş hep sola yatmak istiyor. Altını falan değiştirirken o tarafa dönüyor vucüt ve kafasını normal mi sizce?
Birde göbüş ünden hala sarı sarı akıntı geliyor sanki zıbınına geçmiş oluyor doktora sormayı unuttum salak gibi.
Canım sürekli sallıyorum beşiğinde öylerahat uyumuyor ki gerçekten uykusuzluk çok zor bende annemlerdeyim onlar yardım ediyor da öyleValla benimkide dalamiyor salla salla nereye kadar hic bisey yapamadim aksam oldu bu ne zaman duzelecek ya
ay canim seninki oglen uyuyormus yat uyu o sirada benimki gece 2 ye kadar uyumuyir sonra 4 5 gibi kalkiyor zar zor uyutuyorum dun kizdim artik kendime hakim olamıyorum. Gunduzde 1 er saat ya uyuyir ya uyumuyor tam sopalik
Ya canim benim merak ettiğim dogumdan sonra daha mi kolau hamile kaliniyor ? Biz oncesinde 4 sene korunmadan esim dikkat ediyordu ve hic birsey olmadi simdi yine ayni sekil devam etsem. Spral taktirmam flan ben korkarim birde o icindeyken hissetmiyir musun ayy off 2. Cok zor Allah olmayanlara versin.Bunada saglik sihhat versin
Sende hep sağa yatır besinde öyle sola yatıyor ben de dikkat ediyorum 1 sağ 1 sol yatırıyorumKızlar benim bebiş hep sola yatmak istiyor. Altını falan değiştirirken o tarafa dönüyor vucüt ve kafasını normal mi sizce?
Birde göbüş ünden hala sarı sarı akıntı geliyor sanki zıbınına geçmiş oluyor doktora sormayı unuttum salak gibi.
Bizimki de 45 oldu yakın galiba atak zamanları58 guncuk canim
Valla yatırıyorum yüz üstü, benim kız yüz üstü yatmayı çok seviyor. Açıyorum pişpiş
3 doz yaptırcaksan 2.ay basloyorRota 3 aylık olunca yapılmıyor mu ?2 aylık bizimde çarşambaya aşımız
Eşinle konuşunca anlamıyor mu ben çocugumu riske atmam.kayınvalideme kendi anneme götürmedim.teklif bile etmedi hatta sürec tamamen bitmeden sadece dede büyükanne görücek dedik herkesede söyledik küsen kendi bilir.Ah virüs bi bize vurmadın beee.. ulan iyiki de köyleri var bi tarafımız yerinde durmuyo bayramdan bi gün önce kb köyünde smdi de kv köyüne gidiyoruz bi evde durmuyoruz bıktım iyice virüs mirüs dinlemiyorlar zorla kaşınıyolar
Lansinoh natural cam yavaş akışlıBende cam alıcak hangi modelleri kullanıyorsunuz
Bildiğim kadarıyla içinde var mı yok mu farkında olmuyormuşsun canım. Kolay takılıyormuş annemin dediği kadarıylaValla benimkide dalamiyor salla salla nereye kadar hic bisey yapamadim aksam oldu bu ne zaman duzelecek ya
ay canim seninki oglen uyuyormus yat uyu o sirada benimki gece 2 ye kadar uyumuyir sonra 4 5 gibi kalkiyor zar zor uyutuyorum dun kizdim artik kendime hakim olamıyorum. Gunduzde 1 er saat ya uyuyir ya uyumuyor tam sopalik
Ya canim benim merak ettiğim dogumdan sonra daha mi kolau hamile kaliniyor ? Biz oncesinde 4 sene korunmadan esim dikkat ediyordu ve hic birsey olmadi simdi yine ayni sekil devam etsem. Spral taktirmam flan ben korkarim birde o icindeyken hissetmiyir musun ayy off 2. Cok zor Allah olmayanlara versin.Bunada saglik sihhat versin
masallah kuzuyaKızlar iki aylık olanlar ben şarkılara başladım çok sevdi maşallahpatates adam, ceviz adam, bir elimde beş parmak ve iki de kendi bestemi söyledim
Canım göbek olayını ihmal etme bence önemli diye biliyorum. Çözümü de çok basit oluyor. Kötüleşir mi bilmiyorum ama bir an önce göster bence.Kızlar benim bebiş hep sola yatmak istiyor. Altını falan değiştirirken o tarafa dönüyor vucüt ve kafasını normal mi sizce?
bugün gittik biz..kontrol ediyor ama bilgi vermiyor. ben de sormuyorum açıkçası. bir problem olsa söyler diye.2 aylık kontrolune giden arkadaslar arka bıngıldagın kapanıp kapanmadıgı hakkında konuşuyor mu doktor
Bizim tam bugün 6. Hafta doldu ve gülmeye başladı daha yeni biraz gaz sancıları ve sebepsiz ağlamaları arttı. Uyku da azaldı ve yerinde yatmak istemiyor hep kucakta uyumak istiyor. Bakışlar saha bilinçli oyun saati gibi bazen keyifli oluyor ve sesler çıkarıyor bizi dinliyor müzik açarsam dinliyor. Benim kızım da tam 1 hafta erken doğdu. Bu söylediklerimin hepsi bir kaç gündür oluyor gülmesi yeni başladı.arkadaslar bizim kız 22 nisan dogumlu yani bu hafta besinci haftası normalde atak haftası olması gerekiyor ama biraz erken dogdu mayıs bekleniyordu atak haftası hesaplamasını mayısa gore yapmalıyım dimi?
bir de sizde besinci atak haftası huzursuzlugu oldu mu?
uykusuzluk emmeme vs
atlatanlar da simdiki durumları nedir daha bir huzurlu olan var mı acaba?
genelde bu tarihten sonra gulmeye baslayacak sesleri tanıyacak filan deniyor internette Bebeklerde Büyüme Atakları - 5. Hafta Büyüme Atağı
bizimkinde daha bilincli gulme yok uykuda guluyor insallah 5. atak haftası hepimize ugurlu gelir :)
benim oğlum da 20 gün önce doğdu. 40 haftalık doğan ablalarıyla ayni kilo ve boydaydi. erken bir yumurta mi diye düşündüm doğrusu. şimdiki gelişimleri de hamilelik haftasina göre değil, doğum tarihine göre gidiyor.arkadaslar bizim kız 22 nisan dogumlu yani bu hafta besinci haftası normalde atak haftası olması gerekiyor ama biraz erken dogdu mayıs bekleniyordu atak haftası hesaplamasını mayısa gore yapmalıyım dimi?
bir de sizde besinci atak haftası huzursuzlugu oldu mu?
uykusuzluk emmeme vs
atlatanlar da simdiki durumları nedir daha bir huzurlu olan var mı acaba?
genelde bu tarihten sonra gulmeye baslayacak sesleri tanıyacak filan deniyor internette Bebeklerde Büyüme Atakları - 5. Hafta Büyüme Atağı
bizimkinde daha bilincli gulme yok uykuda guluyor insallah 5. atak haftası hepimize ugurlu gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?