2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben altını tokken alırsam direk kusuyor o yüzden yaygara falan dinlemeden alıyorum altını benimkide uyumak istemiyor bazen alıyorum konuşuyorum, zeka kartı falan gösteriyorum ama bi yerden sonra uyumaya zorluyorum.
Ben o yüzden bir meme veriyorum tam doymadan altını alıyorum oyaliyorum sonra diğer memeyi veriyorum aman şebek ettiler her türlü ağlıyor sabhlari eşim evdeydi bugün canından bezdi hissediyorum

bugün bizim minnagi kalça ultrasonuna götürdüm. rastlantı bu ya sabah da mukuslub kaka yaptı. ama ciddi mukuslu, öyle tereddüt bırakacak şekilde degil, jel gibi. tabi sordum hemen. bir kereden bir şey olmaz. senin yediklerinden olmuş olabilir, üşümüş olabilir. ama günde 4 5 kez ayni şekilde yaparsa o zaman tahlile bezini getir dedi. tahlilde bir şey çıkmaz o zaman alerjiden şüphelenebiliriz dedi. yüzde egzama tarzi döküntüler, yoğun kusma da olur dedi.

onun dışında günde beş alti kez kaka yapıyor sorun mu diye sordum. hayir daha iyi, gaz çok sıkıştırmaz dedi. kalça ultrasonu sonuçları iyi, gelişimi iyi şükür. rotayi 3 ve 5. aylarda yaptırmanızı öneririm dedi. bizden haberler böyle.

benim kuzu artik guuu auuuuu gibi sesler çıkartıyor. henüz aguuuuu diyemedi. bir de arada ağzını açıp hiç ses çıkaramadığı oluyor. çok gülüyoruz o zaman. görüntü var ses yok diye. kolay gibi gelse de minicik bebekler için ne karmaşık işler aslinda. bugün tammm 66 günlük oldu kuzucuk

Ay benimki aguuu diyor sık sık

Kızlar okumanızı tavsiye ederim

Kullandığın şampuandan olabilir canım. Ben sebametinkini almıştım yanakları alnı saçlarının içi hep doluydu. Şampuanı bıraktım şimdi. Anam babam usülü beyaz hacı şakir le yıkıyorum 3 günde bir. Gözlerine çok dikkat ediyorum başını yıkarken elimi koyuyorum alnına gözüne sabun akmasın diye. Şuan çok şükür o tarz bi şey kalmadı kafasında.

Bebek cildi olduğu içinde hassas olabilir diye düşündüm. Az zaman geçsin yeniden denicem şampuanı.

İyi akşamlar kızlar günlerdir kızla ugraşıyoruz. Günden güne bizde herşey ögreniyoruz . 40 .dan sonra uyku düzeni değişti gündüzleri günün yarısı uyusada geceleri emzirip yatırmaya çalışıyorum . Her 2 saate bir emziriyorum. 3 saate çıkarmaya başladım ama yarın çocuk doktoruna gidicem hastanenin doktorundan memnun kalmadım . İnşallah bu doktor iyidir . Kalça kıçıklığı için gidicez inşallah ondan da bişey çıkmaz . Sorulacak o kadar çok sorum var ki kızlar size bir sorum olacak emziren anneler için benim adet mi oldum bilemedim şuan kızım 1 ay 21 günlük oldu . Sezeryan sonrası çok kanamam oldu ama 40 dan sonra hiç kanama olmadı adet görmüş müdür bilemedim ..

Terde diyorlar. Aile hekimine foto attim sicaklik ve nem demis. Ama neden yayilior ki goz kapagina falan anlamadim. Bayadir da hava serin gidiyor. Bir sey surmek lazim.mi bilmiorum hindistancevizi yagi sur dedi aile hekimi..
3 gunde 1 yikiorsun hava serin olsa da mi. Ya ben de yikamak istiyorum ama.bu annem va rya yok zaturre edersin yok bilmem ne. Zaten onlara gidince elliyorlar hep yikamak istiyorum. 2.Ay asisi sonrasi yikanmaz diorlar onu dusunuorum insallah pis olmaz ortam.

Resmen skmalik siyah nokta oldu kizimda ergenlige erken girdi baya erken
Cok dikkat et canim gozune gelirse acir baya beya sabun ya

Kızlar alıp çok memnun kaldığım bir ürün önerisinde bulunmak istedim. Babymall dan aldım bugün deneme fırsatım oldu. Çok rahatlık sağlıyor emzirirken.
Eki Görüntüle 2641066
Canim bunun sayesinde hem bebegin yuzu de terlemez ben yaptimo hatayi ten tenle.direkt temas edince mafoldu kizimin yuzu ya.. ben de normal emzirme yastigi bari kullanayim
Tesekkurler fikir icin..

Masallah canim. Benim de 40 bitti ama yine kan geliyor ben de anlamiorum.acikcasi nasil ve ne zaman olunuuor adet nasil anlayacagiz..
Ben de daha gitmedim. Cocuk doktoruna biz de 48 gunluguz. Sorulari yazayim.haftaya kadar cok soru var dedigin gibi

ben doğumdan beri günaşırı yıkıyorum. üşümez niye üşüsün ki. hergün yikasam bile üşümez de vakit bulamıyorum. böyle düzen kurdum. yaza sabah akşam suya girecekler belki de nemli yer bebekleri.

Kaç günde bir yıkıyorsun terden oluyo bir de süt falanda geliyor yüzüne ondan da oluyor. Eğer yıkamıyosan da hergün yüzünü ılık su yap pamukla sil sütünü terini al. Ben hergün yıkıyorum annem bebekler suda büyür yıka rahatlasın diyor. Dün aksam 10da yıkadım emzirdim bi uyku çekti varya ohh rahatladı bende uyudum sayesinde

Terden isilik olabilir canım. Bende kv kp laf ettiği için haftada 1 yıkıyordum korkmuştum üşütürüm diye. Annem her gün yıka bişey olmaz diyordu oysaki. Sonra bütün kafasında göğüs kısmında bileklerinde isilik çıkmaya başladı içi beyaz su dolu gibiydi küçük küçük. Korktum her gün yıkamaya başladım. Vücuduna sabun sürerek başladım önce. Kafasını şampuanla yıkıyordum gözü yanmasın diye. Sonra baktım sadece kafasında kaldı o sivilceler. Şampuanı tümden bıraktım.

Her gün suya sokuyorum mutlaka canım. 3 günde bir de sabun kullanıyorum. Geri kalanında sadece suyla (belden alt tarafını sabunlu yorum yine de bazen).

Yeni yeni filesiz bir şekilde suda yüzdürmeye başladım o da çok hoşuna gidiyor bebişin.

Kızlar biz bugün 2.ay kontrolüne gittik. 55 günlüğüz. 3700 gr 50 cm ile doğmuştu oğlum. Şimdi 58 cm boyu kilosu da 5400 gr geldi. Bu ay 700 gr almış sadece. Bana az gibi geliyor dr normal dedi ama burda ayda 1.5 2 kilo alan bebekleri duyunca kafama taktım. Sadece anne sütü ile besleniyor bu arada.

Canim bunun sayesinde hem bebegin yuzu de terlemez ben yaptimo hatayi ten tenle.direkt temas edince mafoldu kizimin yuzu ya.. ben de normal emzirme yastigi bari kullanayim
Tesekkurler fikir icin..
Aynen ben de yaptım o hatayı. Çıplak koluma temas edince terliyordu başı. Koluma müslin bez koyup emziriyordum. Bir süre sonra kolum ağrıyor tabi. E çocuğun kafası da acır diye düşündüm bunu buldum. Çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…