2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Masallah canim. Benim de 40 bitti ama yine kan geliyor ben de anlamiorum.acikcasi nasil ve ne zaman olunuuor adet nasil anlayacagiz..
Ben de daha gitmedim. Cocuk doktoruna biz de 48 gunluguz. Sorulari yazayim.haftaya kadar cok soru var dedigin gibi
Bende 48 günlüğüm bugün gittim doktor kanaman yakında biter dedi adet vs bir şey demedi bende unuttum

Kızlar bebişlerinizin baş çevresi nasıl 2 aylık aşı yapıldı 5400 kılo 60cm boy 38 baş çevresi çıktı biraz küçükmüş genetik olabilir dedi kafama takıldj

Kizlar iyi aksamlar sma mamada 4-8 hafta 90-120 ml yaziyor hipp te ise 90ml yaziyor mamaya gore degisiyor mu acaba. Soranlar vardi ben hipp e gectim ama kiza 120 verdim oda iciyor baya ama cok gazi var kaka dun sariydi bugun yesil ve sari karisik yani sma dan değilmiş benim kzin kaka hep boyle devam edecek gibi usuttugunu sanmiyorum cunku ev 28 derece ve iyi giydiriyorum. Bir yerde okudum bagirsakta cok kalincada yesil olurmis ilk yesil kaka geliyor ardindan sari geliyor.

Bizimki de 45 oldu yakın galiba atak zamanları
Canim ne bileyim ya bitmedo su ataklari bunlarin
Kızlar bebişlerinizin baş çevresi nasıl 2 aylık aşı yapıldı 5400 kılo 60cm boy 38 baş çevresi çıktı biraz küçükmüş genetik olabilir dedi kafama takıldj
Cnm benim kiz 2 aylik oldu sayilir 59 gunluk:) 6 gun onceki kontrolde 5270 kg 39 bas cevresi 58 cm boy

Masallah canimm sizee..
Kalca ultrasonuna gec kaldim saniyordum oh rahatladim
48 gunluguz biz.
Bir de menenjit icin Ozel asi yok muyu yanlis mi hatirliyorum.
Masallah benim kizim da sanki bi seyler soyluyor bazen aguyu duyamadik dahaa.
Oh ne guzel.bana kalsa ben de yikarim bol bol ama iste.tek yikamaya cekiniyorum sanirim. Sen nasil yikiosun tek mi.. bir de hapsiriyor birkac gundur.
Buyuklerin laflari aksam ezanindan sonra yikanmaz,usutur, zaturre edersin. Puf. Hic inanmasam da panikletiolar insani. Bence de yikamak lazim yani. Hele disaridan gelince biri elledoyse falan zaten icim rahat etmior. Yarin yikayalim 3 gun olmustu. He bi de sivilcelere sut sık gecer lafi var. Ya diyorum sekerli sey daha cok azdirmasin ama gecirirmis.. buyuklerin lafi hic bitmiyor.hangisi dogru bilmiyorum..

Bebis ne guzel uyumus bnmki kucaltan insin uyaniyor simdi de uyandi gidecem sokacam dusa rahat bi uyku ceker belki

bugün gittik biz..kontrol ediyor ama bilgi vermiyor. ben de sormuyorum açıkçası. bir problem olsa söyler diye.
Bende çocuk doktorunun videosunda gördüm gercrkten mantıklı senin dediğin önemli bişey atlamaz bilgi verirler sonuçta içimi rahatlattın tesekkür ederim

Canım doktor bana kilosunun 15-20 katını o gün kac öğün yiyosa nöl dedi lakin bazı çocuk daha az veya cok olabilir bizimki kaptan magara adamı gibi agzı hep aranıyor

Valla burası sıcak memleket 3 gün yıkamasam kokar çocuk büyükler zaten ne çok sey biliyor aksam yıkamasan bile gündüz yıka mutlaka artık yaz geldi sayılır, hava cok soğuk değilse 2 güne bir yıkanır zaten yaz ayında hergün yıkanır bebekte rahatlar sende rahatlarsın ben eşimle birlikte file de yıkıyorum tek yıkayamam henüz o dereceye gelmedim korkarım benim kız da hapşırıyo ben doktora dedim acaba üşüttüm mü diye hayır dedi normalmiş bebeklerde burun içi kılları çok az oldugundan her toz tanesi hapşırığa sebep olabiliyormuş. Başka belirtti yoksa tek basına hapşırık üşüttüğü anlamına gelmezmiş.

Bizim dün ve bugun aksam vakti huzursuzdu agladi uyumadi onla uğraşıp durduk 2 gündür cay kaşığıyla calpol verdim ancak rahatladı. Yemeside azaldı hepsi aşıdan mi anlamadim . Bide çıtırtı duysa kollarını kaldırıyor atiliyor uykuda sizde oluyor mu

Bide kızlar hamilelikte benim sag ve sol kalca kemigi üzerinde bel sinir ağrısı olmustu . Hâlâ gecmedi bugun annem gelmisti evde biraz aktiftim yoruldum bel agrisi sag tarafta artti resmen ayağım aksıyor ağrısından. Bel ağrısı hala sizde de devam ediyor mu ay insallah gecer bu kalirsa mahvoldum cok pis bir ağrı

Kızlar help ya benim kız kronik kabız gibi ya şimdi hatırlarsanız 5 gün bi kaka yapamamıştı fitil vermiştik o gün ve bir sonraki gün yapti sonra 2 gün yapamadı tekrar fitil verdim çok ağladı o gün yapti ve bir sonraki gün yapti bugün itibari ile 3. Güne giriyoruz yine yapamıyor sürekli uyaran vermek istemiyorum böyle kendi başına yapamıyor ya ne yapmaliyim lütfen akıl verin delirmeme az kaldı çünkü böyle olunca çocuk bütün gün huzursuz sabahları uyumasın raziyim ama ağlayıp duruyor

Aa çok hoş bu da

Bizimki de 2 gece huysuzdu baya. Benimki sıçrayamıyor canım çünkü kundak yapıyorum. Bazen elleri çıkarıyor bir şekilde o zaman çok sıçrıyor.

Hiç sorma o ağrıdan ben ne çektim 3 haftadır. Aksayarak yürüdüm hep. Şimdi 2 gündür daha iyi geçiyor inşallah

Günaydın kızlar.. Çok kötü bir gece geçirdik yine uykusuz Çocuğun huyu değişti resmen 2 gecedir uyumuyor. 5 saat uyutmak için debelendim. Kırkı çıkınca düzeliyordu hani..

Günaydın herkese. Dün benim bal kızım yine uyumadı saat akşam 7den 11e kadar uğraştım. Sonra eşim sallamaya başladı. Dedim ben biraz odada kafamı koyayım yarım saatte gelirim. Sonra gök gürültüsüne uyandım 2 saat uyumuşum orda. Kızda uyumuş bizimki de başında beklemiş. Uyandırıp besledim kızı. Sonra uyumaya devam edicem eşim diyor ya bir 5 dk gözlerini aç benimle ilgilen. Nerdeee 2 dk zor durdum. Adama hiç vakit ayıramıyorum ya. O iş nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…