- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
AA çok güzelmiş bende yastıksız emzirmiyorum bu rahat görünüyorKızlar alıp çok memnun kaldığım bir ürün önerisinde bulunmak istedim. Babymall dan aldım bugün deneme fırsatım oldu. Çok rahatlık sağlıyor emzirirken.
Eki Görüntüle 2641066
Bende 48 günlüğüm bugün gittim doktor kanaman yakında biter dedi adet vs bir şey demedi bende unuttumMasallah canim. Benim de 40 bitti ama yine kan geliyor ben de anlamiorum.acikcasi nasil ve ne zaman olunuuor adet nasil anlayacagiz..
Ben de daha gitmedim. Cocuk doktoruna biz de 48 gunluguz. Sorulari yazayim.haftaya kadar cok soru var dedigin gibi
Canim ne bileyim ya bitmedo su ataklari bunlarinBizimki de 45 oldu yakın galiba atak zamanları
Cnm benim kiz 2 aylik oldu sayilir 59 gunluk:) 6 gun onceki kontrolde 5270 kg 39 bas cevresi 58 cm boyKızlar bebişlerinizin baş çevresi nasıl 2 aylık aşı yapıldı 5400 kılo 60cm boy 38 baş çevresi çıktı biraz küçükmüş genetik olabilir dedi kafama takıldj
Masallah canimm sizee..bugün bizim minnagi kalça ultrasonuna götürdüm. rastlantı bu ya sabah da mukuslub kaka yaptı. ama ciddi mukuslu, öyle tereddüt bırakacak şekilde degil, jel gibi. tabi sordum hemen. bir kereden bir şey olmaz. senin yediklerinden olmuş olabilir, üşümüş olabilir. ama günde 4 5 kez ayni şekilde yaparsa o zaman tahlile bezini getir dedi. tahlilde bir şey çıkmaz o zaman alerjiden şüphelenebiliriz dedi. yüzde egzama tarzi döküntüler, yoğun kusma da olur dedi.
onun dışında günde beş alti kez kaka yapıyor sorun mu diye sordum. hayir daha iyi, gaz çok sıkıştırmaz dedi. kalça ultrasonu sonuçları iyi, gelişimi iyi şükür. rotayi 3 ve 5. aylarda yaptırmanızı öneririm dedi. bizden haberler böyle.
benim kuzu artik guuu auuuuu gibi sesler çıkartıyor. henüz aguuuuu diyemedi. bir de arada ağzını açıp hiç ses çıkaramadığı oluyor. çok gülüyoruz o zaman. görüntü var ses yok diye. kolay gibi gelse de minicik bebekler için ne karmaşık işler aslinda. bugün tammm 66 günlük oldu kuzucuk
Oh ne guzel.bana kalsa ben de yikarim bol bol ama iste.tek yikamaya cekiniyorum sanirim. Sen nasil yikiosun tek mi.. bir de hapsiriyor birkac gundur.Kaç günde bir yıkıyorsun terden oluyo bir de süt falanda geliyor yüzüne ondan da oluyor. Eğer yıkamıyosan da hergün yüzünü ılık su yap pamukla sil sütünü terini al. Ben hergün yıkıyorum annem bebekler suda büyür yıka rahatlasın diyor. Dün aksam 10da yıkadım emzirdim bi uyku çekti varya ohh rahatladı bende uyudum sayesinde
Bende çocuk doktorunun videosunda gördüm gercrkten mantıklı senin dediğin önemli bişey atlamaz bilgi verirler sonuçta içimi rahatlattın tesekkür ederimbugün gittik biz..kontrol ediyor ama bilgi vermiyor. ben de sormuyorum açıkçası. bir problem olsa söyler diye.
Sagol canım nasıl kontrol ediliyomuş nu gidişimizde sorarımDemedi bişey canım
Canım doktor bana kilosunun 15-20 katını o gün kac öğün yiyosa nöl dedi lakin bazı çocuk daha az veya cok olabilir bizimki kaptan magara adamı gibi agzı hep aranıyorKizlar iyi aksamlar sma mamada 4-8 hafta 90-120 ml yaziyor hipp te ise 90ml yaziyor mamaya gore degisiyor mu acaba. Soranlar vardi ben hipp e gectim ama kiza 120 verdim oda iciyor baya ama cok gazi var kaka dun sariydi bugun yesil ve sari karisik yani sma dan değilmiş benim kzin kaka hep boyle devam edecek gibi usuttugunu sanmiyorum cunku ev 28 derece ve iyi giydiriyorum. Bir yerde okudum bagirsakta cok kalincada yesil olurmis ilk yesil kaka geliyor ardindan sari geliyor.
Valla burası sıcak memleket 3 gün yıkamasam kokar çocukMasallah canimm sizee..
Kalca ultrasonuna gec kaldim saniyordum oh rahatladim
48 gunluguz biz.
Bir de menenjit icin Ozel asi yok muyu yanlis mi hatirliyorum.
Masallah benim kizim da sanki bi seyler soyluyor bazen aguyu duyamadik dahaa.
Oh ne guzel.bana kalsa ben de yikarim bol bol ama iste.tek yikamaya cekiniyorum sanirim. Sen nasil yikiosun tek mi.. bir de hapsiriyor birkac gundur.
Buyuklerin laflari aksam ezanindan sonra yikanmaz,usutur, zaturre edersin. Puf. Hic inanmasam da panikletiolar insani. Bence de yikamak lazim yani. Hele disaridan gelince biri elledoyse falan zaten icim rahat etmior. Yarin yikayalim 3 gun olmustu. He bi de sivilcelere sut sık gecer lafi var. Ya diyorum sekerli sey daha cok azdirmasin ama gecirirmis.. buyuklerin lafi hic bitmiyor.hangisi dogru bilmiyorum..
Bebis ne guzel uyumus bnmki kucaltan insin uyaniyor simdi de uyandi gidecem sokacam dusa rahat bi uyku ceker belki
Bizim dün ve bugun aksam vakti huzursuzdu agladi uyumadi onla uğraşıp durdukLepistesb canım bizim iyi geçti çok ağlamadı aşıda ama gecesi beni çok zorladı uyumadı emmedi. En son babası uyuttu bir şekilde gece. Birde bizimkiler şimdi büyüme atağı haftasına giriyor. Bu birkaç gün farklılıklar olabilir. Sabah değişik sesler çıkardı mesela gülümsedi bana. Belkide atağı atlattık bile bilmiyorum.
Aa çok hoş bu damasallah kuzuya
ben de ninnilerden takılıyorum genelde. atem tutem, dandini dandini, favorilerimiz. bir de otobüs kamyon jip bibiiip yapıyoruz. çenesine dokununca gülüyor. gülerken çığlık atmaya başladı. ağlamaya başlamadan önce de çığlık atıyor. tabi ikisinin tonlamasi farklı.
veee bu 10 senedir en sevilen ninni. top 10 diyebilirim. tabiii anne sesinden dinliyorlar. orjinalini duyunca mahvetmissin anne demezler umarim
Henüz kullanmaya bsşlamadımMemnun musunuz acaba arabadan
Bizim dün ve bugun aksam vakti huzursuzdu agladi uyumadi onla uğraşıp durduk2 gündür cay kaşığıyla calpol verdim ancak rahatladı. Yemeside azaldı hepsi aşıdan mi anlamadim . Bide çıtırtı duysa kollarını kaldırıyor atiliyor uykuda sizde oluyor mu
Bide kızlar hamilelikte benim sag ve sol kalca kemigi üzerinde bel sinir ağrısı olmustu . Hâlâ gecmedi bugun annem gelmisti evde biraz aktiftim yoruldum bel agrisi sag tarafta artti resmen ayağım aksıyor ağrısından. Bel ağrısı hala sizde de devam ediyor mu ay insallah gecer bu kalirsa mahvoldum cok pis bir ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?