Günaydın kızlar.. Çok kötü bir gece geçirdik yine uykusuzÇocuğun huyu değişti resmen 2 gecedir uyumuyor. 5 saat uyutmak için debelendim. Kırkı çıkınca düzeliyordu hani..
Kundak yapamiyorum ki hemen ellerini çıkarmak isteyip uykudan uyaniyor . Saat 6 da basladik 11 e kadar agladi aman aglatmayalim uyusun diye salladik esimle kollarimiz koptu kundakla sallamaktan brbeler küçük isleri büyük yaBizimki de 2 gece huysuzdu baya. Benimki sıçrayamıyor canım çünkü kundak yapıyorum. Bazen elleri çıkarıyor bir şekilde o zaman çok sıçrıyor.
1 saat uyuyayim dedim sabaha karsi uyumusken cocuk esim gelmis sirnasiyor dedim sen yapma bariGünaydın herkese. Dün benim bal kızım yine uyumadı saat akşam 7den 11e kadar uğraştım. Sonra eşim sallamaya başladı. Dedim ben biraz odada kafamı koyayım yarım saatte gelirim. Sonra gök gürültüsüne uyandım 2 saat uyumuşum orda. Kızda uyumuş bizimki de başında beklemiş. Uyandırıp besledim kızı. Sonra uyumaya devam edicem eşim diyor ya bir 5 dk gözlerini aç benimle ilgilen. Nerdeee 2 dk zor durdum. Adama hiç vakit ayıramıyorum ya. O iş nasıl olacak bilmiyorum
Galiba hepimizin bebesi 2 gündür ayni hayirdir bu iki günde ne var acaba 1 aylikta ayni kirki cikanda ayniGünaydın kızlar.. Çok kötü bir gece geçirdik yine uykusuzÇocuğun huyu değişti resmen 2 gecedir uyumuyor. 5 saat uyutmak için debelendim. Kırkı çıkınca düzeliyordu hani..
canim geçmiş olsun. bence doktora bir göster derim. günlük bir kaşık zeytinyağı verenler vardı. onu denedin mi? insallah geçer kuzunun sıkıntısı, ıkınıp sıkılmasını izlemek de çok zor.Kızlar helpya benim kız kronik kabız gibi ya şimdi hatırlarsanız 5 gün bi kaka yapamamıştı fitil vermiştik o gün ve bir sonraki gün yapti sonra 2 gün yapamadı tekrar fitil verdim çok ağladı o gün yapti ve bir sonraki gün yapti bugün itibari ile 3. Güne giriyoruz yine yapamıyor sürekli uyaran vermek istemiyorum böyle kendi başına yapamıyor ya ne yapmaliyim lütfen akıl verin delirmeme az kaldı çünkü böyle olunca çocuk bütün gün huzursuz sabahları uyumasın raziyim ama ağlayıp duruyor
Dün doktora gittik. Benim kızımın da hep yeşil kakası hatta bazen köpüklü. Doktor laktoz intöleransı olduğunu söyledi.Kizlar iyi aksamlar sma mamada 4-8 hafta 90-120 ml yaziyor hipp te ise 90ml yaziyor mamaya gore degisiyor mu acaba. Soranlar vardi ben hipp e gectim ama kiza 120 verdim oda iciyor baya ama cok gazi var kaka dun sariydi bugun yesil ve sari karisik yani sma dan değilmiş benim kzin kaka hep boyle devam edecek gibi usuttugunu sanmiyorum cunku ev 28 derece ve iyi giydiriyorum. Bir yerde okudum bagirsakta cok kalincada yesil olurmis ilk yesil kaka geliyor ardindan sari geliyor.
Verdim bugün hem ağızdan hem poposuna sürdüm bakalım ya benim yediklerinden mi acaba diyorum katı mi besleniyorum ki acaba sizler ne yiyorsunuzCnm zeytinyagi denedin mi ? Benimkide bu ara zorlanıyor
Yok ay kırkı cikincada duzelmediGünaydın kızlar.. Çok kötü bir gece geçirdik yine uykusuzÇocuğun huyu değişti resmen 2 gecedir uyumuyor. 5 saat uyutmak için debelendim. Kırkı çıkınca düzeliyordu hani..
Canım sabah aç karınla olmak üzere sabah akşam kayısı kompostosu iç sana da iyi gelir süt dk arttırır bebEği de rahatlatır belki bizde şerbet yerine genelde kayısı kompostosudur ha kayıslar güneşte kendinden kurumuş olanlardan alVerdim bugün hem ağızdan hem poposuna sürdüm bakalım ya benim yediklerinden mi acaba diyorum katı mi besleniyorum ki acaba sizler ne yiyorsunuz
Eşim gece görevine dönsün gideceğim bakalım ne diycek doktor hergün vermiyorum arada veriyorum zeytinyagicanim geçmiş olsun. bence doktora bir göster derim. günlük bir kaşık zeytinyağı verenler vardı. onu denedin mi? insallah geçer kuzunun sıkıntısı, ıkınıp sıkılmasını izlemek de çok zor.
Sağol canim deniyim bi annem burdayken yapiodu hep ben elim şeyler o yapmadım ki hiçCanım sabah aç karınla olmak üzere sabah akşam kayısı kompostosu iç sana da iyi gelir süt dk arttırır bebEği de rahatlatır belki bizde şerbet yerine genelde kayısı kompostosudur ha kayıslar güneşte kendinden kurumuş olanlardan al
Ay ne çektin kuzum ya bu illetten hakkaten yaBugün doktoruma gittim kontrole, dikişler iyi, rahim düzelmiş. 1 aya adet olabilirsin de olmayabilirsin de ama korunun dedi. Kan tahlili ve idrar tahlili verdim. Sonuçlara netten baktım yine idrarda enfeksiyon tavan yapmış. Kurtulamadım şu illetten.. 1 yıldır aralıksız enfeksiyon olabilir mi ya? Kullandığım antibiyotiğin haddi hesabı yok. Bol su da içiyorum, temizliğe dikkat ediyorum. Enfeksiyon uzmanına bile gittim çare olmadı. Off off..
Komposto yapmak çok rahat canım inş etki eder ama kendinden kurumuş olması çok önemli doğal olandanSağol canim deniyim bi annem burdayken yapiodu hep ben elim şeyler o yapmadım ki hiçama yapcam temizlikçi ablam geldi bugün o da dedi aynısını
Ah ah bu kırkı çıkınca düzelir diyenleri bulup sopayla kovalamak lazım. Bence uzun bir zaman düzelme falan olmuyor ya. Bizimki de 2 gecedir sapıttı. Artık gün ne getirirse onu yaşıyoruz valla.
Canım bizde aynı durumdayız 4 gün kaka yapmadı ıkınıyor kıpkırmızı oluyordu fitil verdik 3-4bezi dolduracak kadar yaptı.sonra 3 gün yine yapmadı eşim dayanamadı yine fitil verdik isal şeklinde bir kere yaptı bugün 3.gün hala kaka yolu gözlüyoruz ama normal diyorlar ne yapacağımı şaşırdım onu öyle acı içinde görünce çok üzülüyorumKızlar helpya benim kız kronik kabız gibi ya şimdi hatırlarsanız 5 gün bi kaka yapamamıştı fitil vermiştik o gün ve bir sonraki gün yapti sonra 2 gün yapamadı tekrar fitil verdim çok ağladı o gün yapti ve bir sonraki gün yapti bugün itibari ile 3. Güne giriyoruz yine yapamıyor sürekli uyaran vermek istemiyorum böyle kendi başına yapamıyor ya ne yapmaliyim lütfen akıl verin delirmeme az kaldı çünkü böyle olunca çocuk bütün gün huzursuz sabahları uyumasın raziyim ama ağlayıp duruyor
Benimki de çok çabuk irkiliyor seslerden. Kendi ağzının şapırtısına bile irkiliyorBizim dün ve bugun aksam vakti huzursuzdu agladi uyumadi onla uğraşıp durduk2 gündür cay kaşığıyla calpol verdim ancak rahatladı. Yemeside azaldı hepsi aşıdan mi anlamadim . Bide çıtırtı duysa kollarını kaldırıyor atiliyor uykuda sizde oluyor mu
Aynısı kuzum.. Dün gece mahvolduk. Çığlık atıyor birden normal dururken.. Ikınıyor. Gazı var belli, kaka yapmadı 2 gündür. Devamlı tok olduğu halde meme istiyor. Meme veriyorum süt kalmıyor ikisinde de çekiştiriyor. Ardına mama veriyoruz ama yine istiyor. E sonra kusuyor doğal olarak.. Benim de memelerim kötü oldu. Dinlenemiyorlar ki garipler.. Canımdan can gidiyor emzirirkenTikkabilla C cecenn Lepistesb benim bebek de aynı. Kucağımda anca yarım saat dalabiliyor. Sonra yine ıkınıyor, ağlıyor, meme emiyor. Sonra yine kucağımda uyuyor. Gece 3 den sonra sabahladım. Çok mızmız. Ne yapacağımı şaşırdım. O kadar sık meme emiyor ki memelerim yara oldu.. Durduğu yarde yanıyor ve sızlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?