2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar.. Çok kötü bir gece geçirdik yine uykusuz Çocuğun huyu değişti resmen 2 gecedir uyumuyor. 5 saat uyutmak için debelendim. Kırkı çıkınca düzeliyordu hani..

Ah ah bu kırkı çıkınca düzelir diyenleri bulup sopayla kovalamak lazım. Bence uzun bir zaman düzelme falan olmuyor ya. Bizimki de 2 gecedir sapıttı. Artık gün ne getirirse onu yaşıyoruz valla.

Bizimki de 2 gece huysuzdu baya. Benimki sıçrayamıyor canım çünkü kundak yapıyorum. Bazen elleri çıkarıyor bir şekilde o zaman çok sıçrıyor.
Kundak yapamiyorum ki hemen ellerini çıkarmak isteyip uykudan uyaniyor . Saat 6 da basladik 11 e kadar agladi aman aglatmayalim uyusun diye salladik esimle kollarimiz koptu kundakla sallamaktan brbeler küçük isleri büyük ya

Hiç sorma o ağrıdan ben ne çektim 3 haftadır. Aksayarak yürüdüm hep. Şimdi 2 gündür daha iyi geçiyor inşallah
[/QUOTE]
Gercekten mi seninde mi ağrıdi of yatakta bile sırt üstü yatinca aciyor dönme de dönemiyorum acısından iyilesiriz umarim kalıcı olur diye endiseleniyorum .

1 saat uyuyayim dedim sabaha karsi uyumusken cocuk esim gelmis sirnasiyor dedim sen yapma bari
Günaydın kızlar.. Çok kötü bir gece geçirdik yine uykusuz Çocuğun huyu değişti resmen 2 gecedir uyumuyor. 5 saat uyutmak için debelendim. Kırkı çıkınca düzeliyordu hani..
Galiba hepimizin bebesi 2 gündür ayni hayirdir bu iki günde ne var acaba 1 aylikta ayni kirki cikanda ayni

Günaydın
Gaz sancıları ile başlayan bir gün
Dün kontrolumuz vardi 1 kilo almışiz çok şükür mamayı azalttigim için endişe ediyordum 4640 gr boyu 56 cm
carsamba gunu de sünnetini yaptıracağız inşallah
kalça ve karın ultrason çekildi ama doktorumuz sonuc söylemedi daha tukuruklerini gördü normal dedi gaz için bi ilac daha yazdı
Göbek fıtığı bizde de varmış ama karın kasları tam gelişmedigi ve çok ikindigi için olmuş ikinma bitince gececek dedi 2 ayi daha var dedi
37+1 doğmuştu %80 gününde doğanlara yetişmiş dedi çok şükür hersey yolunda

canim geçmiş olsun. bence doktora bir göster derim. günlük bir kaşık zeytinyağı verenler vardı. onu denedin mi? insallah geçer kuzunun sıkıntısı, ıkınıp sıkılmasını izlemek de çok zor.

Dün doktora gittik. Benim kızımın da hep yeşil kakası hatta bazen köpüklü. Doktor laktoz intöleransı olduğunu söyledi.

Lepistesb yok yok kalıcı olmaz inşallah korkma canım. Bende çok korktum dedim fıtık mı oldum acaba. Ama iki gündür azaldı en azından topallamadan yürümeye başladım. Seninde geçer inşallah ama geçmezse doktora gözükmekte fayda var.

Verdim bugün hem ağızdan hem poposuna sürdüm bakalım ya benim yediklerinden mi acaba diyorum katı mi besleniyorum ki acaba sizler ne yiyorsunuz
Canım sabah aç karınla olmak üzere sabah akşam kayısı kompostosu iç sana da iyi gelir süt dk arttırır bebEği de rahatlatır belki bizde şerbet yerine genelde kayısı kompostosudur ha kayıslar güneşte kendinden kurumuş olanlardan al

Bugün doktoruma gittim kontrole, dikişler iyi, rahim düzelmiş. 1 aya adet olabilirsin de olmayabilirsin de ama korunun dedi. Kan tahlili ve idrar tahlili verdim. Sonuçlara netten baktım yine idrarda enfeksiyon tavan yapmış. Kurtulamadım şu illetten.. 1 yıldır aralıksız enfeksiyon olabilir mi ya? Kullandığım antibiyotiğin haddi hesabı yok. Bol su da içiyorum, temizliğe dikkat ediyorum. Enfeksiyon uzmanına bile gittim çare olmadı. Off off..

Eşim gece görevine dönsün gideceğim bakalım ne diycek doktor hergün vermiyorum arada veriyorum zeytinyagi alışmasın diye çok zor valla ya gazi bitiyor bu başlıyor bu bitince gaz geliyor delirmeme az kaldı

Sağol canim deniyim bi annem burdayken yapiodu hep ben elim şeyler o yapmadım ki hiç ama yapcam temizlikçi ablam geldi bugün o da dedi aynısını

Ay ne çektin kuzum ya bu illetten hakkaten ya

Sağol canim deniyim bi annem burdayken yapiodu hep ben elim şeyler o yapmadım ki hiç ama yapcam temizlikçi ablam geldi bugün o da dedi aynısını
Komposto yapmak çok rahat canım inş etki eder ama kendinden kurumuş olması çok önemli doğal olandan

Ah ah bu kırkı çıkınca düzelir diyenleri bulup sopayla kovalamak lazım. Bence uzun bir zaman düzelme falan olmuyor ya. Bizimki de 2 gecedir sapıttı. Artık gün ne getirirse onu yaşıyoruz valla.

36 günlüğüz aynı dertler bizde de var uyumuyor hadi uyumaması neyse uyanıkken hep mızmız bitmeyen gazı var cıkarsada emıyor yıne gaz doluyor o kadar yoruldumki şimdiden bi kaç kez gece acile bile gitmeyi düşündüm cıktık ama gitmedim40 ından sora azalır diyorlar ama benım 3 aydan once umudum yok

Canım bizde aynı durumdayız 4 gün kaka yapmadı ıkınıyor kıpkırmızı oluyordu fitil verdik 3-4bezi dolduracak kadar yaptı.sonra 3 gün yine yapmadı eşim dayanamadı yine fitil verdik isal şeklinde bir kere yaptı bugün 3.gün hala kaka yolu gözlüyoruz ama normal diyorlar ne yapacağımı şaşırdım onu öyle acı içinde görünce çok üzülüyorum

Benimki de çok çabuk irkiliyor seslerden. Kendi ağzının şapırtısına bile irkiliyor

Tikkabilla C cecenn Lepistesb benim bebek de aynı. Kucağımda anca yarım saat dalabiliyor. Sonra yine ıkınıyor, ağlıyor, meme emiyor. Sonra yine kucağımda uyuyor. Gece 3 den sonra sabahladım. Çok mızmız. Ne yapacağımı şaşırdım. O kadar sık meme emiyor ki memelerim yara oldu.. Durduğu yarde yanıyor ve sızlıyor.

Aynısı kuzum.. Dün gece mahvolduk. Çığlık atıyor birden normal dururken.. Ikınıyor. Gazı var belli, kaka yapmadı 2 gündür. Devamlı tok olduğu halde meme istiyor. Meme veriyorum süt kalmıyor ikisinde de çekiştiriyor. Ardına mama veriyoruz ama yine istiyor. E sonra kusuyor doğal olarak.. Benim de memelerim kötü oldu. Dinlenemiyorlar ki garipler.. Canımdan can gidiyor emzirirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…