Eğer daha önceki bebeklerinizde denediyseniz yatarak emzirmeyi deneyin derim. Ben ilk çocuğumda üstüne düşerim nefes alamaz diye korkumdan 7-8 aylık olana kadar yatarak emzirmemiştim. İkinci bebeğimde daha bir aylık olmadan başladım çok rahat oluyor gece en az iki kere daha ayılamadan tekrar uyuyor. Eğer kucağıma alıp emzirirsem uyanıyor.5 den beri uğraşıyorum uyutamadım7 de ayakta salladım 15 dk sonra gözler fıldır fıldır oldu. Emzirdim falan yok yaptım 60 cc mama şapır şupur içti şimdi beşikte sallıyorum bakalım arada bağırıyor eşim kucakta sallamayla uyutuyor bana da uyanıp kucağında uyut diyip geri uyuyor bakalım gözler kayıyor inşallah uyur
Biraz dan kızlar kalkar kahvaltı faslı vs
Bugün yazlık kıyafetleri çıkaracam inşallah oğlan durursa tabi
Yatarak nasıl emzriliyor ki? E yine uyanır beşiğinden alırken ederkenEğer daha önceki bebeklerinizde denediyseniz yatarak emzirmeyi deneyin derim. Ben ilk çocuğumda üstüne düşerim nefes alamaz diye korkumdan 7-8 aylık olana kadar yatarak emzirmemiştim. İkinci bebeğimde daha bir aylık olmadan başladım çok rahat oluyor gece en az iki kere daha ayılamadan tekrar uyuyor. Eğer kucağıma alıp emzirirsem uyanıyor.
Hayır cnm ilk dozu 6. Haftadan itibaren yapılabiliyormuş.Rota 3 aylık olunca yapılmıyor mu ?2 aylık bizimde çarşambaya aşımız
Tikkabilla C cecenn Lepistesb benim bebek de aynı. Kucağımda anca yarım saat dalabiliyor. Sonra yine ıkınıyor, ağlıyor, meme emiyor. Sonra yine kucağımda uyuyor. Gece 3 den sonra sabahladım. Çok mızmız. Ne yapacağımı şaşırdım. O kadar sık meme emiyor ki memelerim yara oldu.. Durduğu yarde yanıyor ve sızlıyor.
İzlediğim bir çocuk doktoru 2 ay dedi hatta.. 2 ay gaz problemi olur, 3 ay azalmaya başlar, 3 aydan sonra geçer dedi. Ay hadi inşallah..Bugünlerde geçecek inşallah. Tadını çıkardığımız zamanlar gelecek. Ama şuan bol bol sabır lazım hepimize. Bir 3 aylık olsalar epey rahatlar bence.
İnşallah daha da erken biterBugünlerde geçecek inşallah. Tadını çıkardığımız zamanlar gelecek. Ama şuan bol bol sabır lazım hepimize. Bir 3 aylık olsalar epey rahatlar bence.
Aynısı kuzum.. Dün gece mahvolduk. Çığlık atıyor birden normal dururken.. Ikınıyor. Gazı var belli, kaka yapmadı 2 gündür. Devamlı tok olduğu halde meme istiyor. Meme veriyorum süt kalmıyor ikisinde de çekiştiriyor. Ardına mama veriyoruz ama yine istiyor. E sonra kusuyor doğal olarak.. Benim de memelerim kötü oldu. Dinlenemiyorlar ki garipler.. Canımdan can gidiyor emzirirken
Ay canım inşallah ya çok yorulduk hepimiz. Kendi yorgunluğumu geçtim bebeğim sürekli ağlayıp acı çeker gibi görününce içim eriyor çok üzülüyorum. Yüzü de kıpkırmızı oldu alerji den. Nasıl geçecek bilmiyorumİzlediğim bir çocuk doktoru 2 ay dedi hatta.. 2 ay gaz problemi olur, 3 ay azalmaya başlar, 3 aydan sonra geçer dedi. Ay hadi inşallah..
böyle düşünmene çoook sevindim canim.
Hangi doktor o böyle konuşan pozitif doktorlara ihtiyaç var herkes 4 aydan önce gecmez dıyor o kadar bunaldım ki uyku yok gaz çokİzlediğim bir çocuk doktoru 2 ay dedi hatta.. 2 ay gaz problemi olur, 3 ay azalmaya başlar, 3 aydan sonra geçer dedi. Ay hadi inşallah..
böyle düşünmene çoook sevindim canim.sık sık yazmaya çalışırım inşallah.
zor zamanlar ama geçiyor hepsi. sonra zorlukları unutuluyor da o şaşkın halleri, minik elleri, mis kokulari özleniyor. o yüzden pozitif olmaya pozitif kalmaya çalışıyorum. biraz önce efkar basmıştı ev kalkmış kaçıyor, düzenli bir oda bile kalmamış diye senin mesajin da benim efkârimi dağıttı. çok teşekkür ederim.kocaman sarılıyorum sana.
Aynen dogru soyluyosun ya cherry buyuklere bakarsak oo..Valla burası sıcak memleket 3 gün yıkamasam kokar çocukbüyükler zaten ne çok sey biliyor aksam yıkamasan bile gündüz yıka mutlaka artık yaz geldi sayılır, hava cok soğuk değilse 2 güne bir yıkanır zaten yaz ayında hergün yıkanır bebekte rahatlar sende rahatlarsın ben eşimle birlikte file de yıkıyorum tek yıkayamam henüz o dereceye gelmedim korkarım benim kız da hapşırıyo ben doktora dedim acaba üşüttüm mü diye hayır dedi normalmiş bebeklerde burun içi kılları çok az oldugundan her toz tanesi hapşırığa sebep olabiliyormuş. Başka belirtti yoksa tek basına hapşırık üşüttüğü anlamına gelmezmiş.
Nerdeee.. bizimki de huy degistirdi dun gece 1 de uyutabildim gunduz uyumadi nerdeyse. Neden boyle oldu ki bebisler..Günaydın kızlar.. Çok kötü bir gece geçirdik yine uykusuzÇocuğun huyu değişti resmen 2 gecedir uyumuyor. 5 saat uyutmak için debelendim. Kırkı çıkınca düzeliyordu hani..
Bende birkaç kez denedim çok hoşuna gidiyor yatarak emzirme ama sadece sağı emzirebiliyorum sol memme ucum küçük bira beceremedim ama ben korkuyorum yatarım diye uyanık oluyorum ama oturmaktan daha rahat bebek de çok huzurlu oluyor böyleEğer daha önceki bebeklerinizde denediyseniz yatarak emzirmeyi deneyin derim. Ben ilk çocuğumda üstüne düşerim nefes alamaz diye korkumdan 7-8 aylık olana kadar yatarak emzirmemiştim. İkinci bebeğimde daha bir aylık olmadan başladım çok rahat oluyor gece en az iki kere daha ayılamadan tekrar uyuyor. Eğer kucağıma alıp emzirirsem uyanıyor.
Kızlar bebeğinin çamaşırlarını ütülemeyi bırakan var mı
Gecer cannim insallah. Benim de kotuydu. Hamilelikle ilgiliyse eskiden sinir sksmasi falan yoksa gecer bencee aynen pis agri topallatiyor insaniBide kızlar hamilelikte benim sag ve sol kalca kemigi üzerinde bel sinir ağrısı olmustu . Hâlâ gecmedi bugun annem gelmisti evde biraz aktiftim yoruldum bel agrisi sag tarafta artti resmen ayağım aksıyor ağrısından. Bel ağrısı hala sizde de devam ediyor mu ay insallah gecer bu kalirsa mahvoldum cok pis bir ağrı
Kağan Kocatepenin canlı yayınında bir bayan doktordu, adını hatırlamıyorum.Hangi doktor o böyle konuşan pozitif doktorlara ihtiyaç var herkes 4 aydan önce gecmez dıyor o kadar bunaldım ki uyku yok gaz çok
Ben sadece hamileliğimde ütülemiştimKızlar bebeğinin çamaşırlarını ütülemeyi bırakan var mı
Size bir diyet verdimi acaba doktorunuz ve bebeğinizde yogun gaz sancıları varmıydıDün doktora gittik. Benim kızımın da hep yeşil kakası hatta bazen köpüklü. Doktor laktoz intöleransı olduğunu söyledi.
mustela.stelatopia öneririm canım cok faydasını görürsün hem yüz gem vücut için. Temiz içeriklşİnşallah daha da erken biter
Ay canım inşallah ya çok yorulduk hepimiz. Kendi yorgunluğumu geçtim bebeğim sürekli ağlayıp acı çeker gibi görününce içim eriyor çok üzülüyorum. Yüzü de kıpkırmızı oldu alerji den. Nasıl geçecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?