2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eğer daha önceki bebeklerinizde denediyseniz yatarak emzirmeyi deneyin derim. Ben ilk çocuğumda üstüne düşerim nefes alamaz diye korkumdan 7-8 aylık olana kadar yatarak emzirmemiştim. İkinci bebeğimde daha bir aylık olmadan başladım çok rahat oluyor gece en az iki kere daha ayılamadan tekrar uyuyor. Eğer kucağıma alıp emzirirsem uyanıyor.

Yatarak nasıl emzriliyor ki? E yine uyanır beşiğinden alırken ederken Gazını çıkartıyoruz bir de..

Bugünlerde geçecek inşallah. Tadını çıkardığımız zamanlar gelecek. Ama şuan bol bol sabır lazım hepimize. Bir 3 aylık olsalar epey rahatlar bence.

Bugünlerde geçecek inşallah. Tadını çıkardığımız zamanlar gelecek. Ama şuan bol bol sabır lazım hepimize. Bir 3 aylık olsalar epey rahatlar bence.
İzlediğim bir çocuk doktoru 2 ay dedi hatta.. 2 ay gaz problemi olur, 3 ay azalmaya başlar, 3 aydan sonra geçer dedi. Ay hadi inşallah..

İnşallah daha da erken biter
İzlediğim bir çocuk doktoru 2 ay dedi hatta.. 2 ay gaz problemi olur, 3 ay azalmaya başlar, 3 aydan sonra geçer dedi. Ay hadi inşallah..
Ay canım inşallah ya çok yorulduk hepimiz. Kendi yorgunluğumu geçtim bebeğim sürekli ağlayıp acı çeker gibi görününce içim eriyor çok üzülüyorum. Yüzü de kıpkırmızı oldu alerji den. Nasıl geçecek bilmiyorum

D dilzar senin mesajların bana bir pozitiflik veriyor ya bebişten bahsediş şeklin falan arada yaz böyle neler yaptığınızı
böyle düşünmene çoook sevindim canim. sık sık yazmaya çalışırım inşallah.

zor zamanlar ama geçiyor hepsi. sonra zorlukları unutuluyor da o şaşkın halleri, minik elleri, mis kokulari özleniyor. o yüzden pozitif olmaya pozitif kalmaya çalışıyorum. biraz önce efkar basmıştı ev kalkmış kaçıyor, düzenli bir oda bile kalmamış diye senin mesajin da benim efkârimi dağıttı. çok teşekkür ederim. kocaman sarılıyorum sana.

Hangi doktor o böyle konuşan pozitif doktorlara ihtiyaç var herkes 4 aydan önce gecmez dıyor o kadar bunaldım ki uyku yok gaz çok

Canım benim
Bende çok sevindim mesajımın iyi gelmesine.
Aman evi boşver yapılır bir şekilde.
Bebişlerimiz iyi olsunda gerisi önemli değil.

Aynen dogru soyluyosun ya cherry buyuklere bakarsak oo..
Tesekkur ederim hapsirik bilgisi icin canim.
Ben de iste esimle yikiorum bakalim.artik teke alismam lazim yavastan

Günaydın kızlar.. Çok kötü bir gece geçirdik yine uykusuz Çocuğun huyu değişti resmen 2 gecedir uyumuyor. 5 saat uyutmak için debelendim. Kırkı çıkınca düzeliyordu hani..
Nerdeee.. bizimki de huy degistirdi dun gece 1 de uyutabildim gunduz uyumadi nerdeyse. Neden boyle oldu ki bebisler..

Bende birkaç kez denedim çok hoşuna gidiyor yatarak emzirme ama sadece sağı emzirebiliyorum sol memme ucum küçük bira beceremedim ama ben korkuyorum yatarım diye uyanık oluyorum ama oturmaktan daha rahat bebek de çok huzurlu oluyor böyle

Gecer cannim insallah. Benim de kotuydu. Hamilelikle ilgiliyse eskiden sinir sksmasi falan yoksa gecer bencee aynen pis agri topallatiyor insani

mustela.stelatopia öneririm canım cok faydasını görürsün hem yüz gem vücut için. Temiz içeriklş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…