2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Dün doktora gittik. Benim kızımın da hep yeşil kakası hatta bazen köpüklü. Doktor laktoz intöleransı olduğunu söyledi.
canim benim kppuklu degil ama doktorlarda hic onemsemedi 2 3 doktora sordum bunu. Tahlil flan yaparak mi soyledi cnm bunu? Birde ne yapman lazim ? Eger oyleyse laktoz icermeyen mama kullanmam lazim sanirim
Verdim bugün hem ağızdan hem poposuna sürdüm bakalım ya benim yediklerinden mi acaba diyorum katı mi besleniyorum ki acaba sizler ne yiyorsunuz
Canim benim doktor her mamaya koy dedi br cay kasigi ama ben sadece yapmadiginda gunde 1 sefer koyuyorum.
Kızlar bebeğinin çamaşırlarını ütülemeyi bırakan var mı
Ben iki kez utuledim daha da firsat olmadi ondan sonrada giydirmeden sac kurutma makinesi tuttum.
Aynen dogru soyluyosun ya cherry buyuklere bakarsak oo..
Tesekkur ederim hapsirik bilgisi icin canim.
Ben de iste esimle yikiorum bakalim.artik teke alismam lazim yavastan
Ya bende tel yikayamam heralde vucudunu yikarimda kafasini nasil yapicam

Size bir diyet verdimi acaba doktorunuz ve bebeğinizde yogun gaz sancıları varmıydı
Canm seninde mi yesil kaka yapiyir
Kizlar bebislerin altını neyle temizliyorsunuz ben alt silme pamuguyla siliyorum ama dayanmiyor cabuk bitiyor oda .
Ben evybaby nin islak mendili ile temizliyorum gunde 1 2 sefer de pamugu sicak suyla islatip siliyorum.

Canm seninde mi yesil kaka yapiyir

Ben evybaby nin islak mendili ile temizliyorum gunde 1 2 sefer de pamugu sicak suyla islatip siliyorum.
Hayır canım benm bebekte yesil kaka yok ama fazla gazımız var. Bide sırtında kızarıklık çıkmıştı su sıcaklar oldugunda aile hekimim isilil dedi cocuk doktorumuz gazı ve kızarıklığı görünce alerjiye benziyor dedi. Bende laktoz intolarasından şüphelendim

Canım yine seninki ilk fitilde 3 4 bez dolduracak kadar yapmış benimki öyle tam sökülmedi fitilde hiç on kisimdakiler geldi sanki ama biraz önce baya baya yaptı öyle rahatladık ki ayyy dünyalar benim oldu ta sırtına çıkmıştı öyle mutlu oldum ki anlatamam insan kaka bekler mi sevinir mi ben sevindim valla

Kızlar sırası karışık gelmiş olabilir ama okumak isterseniz faydalı bilgi oldu benim için.

Eklentiler

• Screenshot_20200529_162207_com.android.chrome.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20200529_161555_com.android.chrome.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20200529_161515_com.android.chrome.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20200529_161405_com.android.chrome.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20200529_161232_com.android.chrome.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar bebislerin altını neyle temizliyorsunuz ben alt silme pamuguyla siliyorum ama dayanmiyor cabuk bitiyor oda .
Sleepy yenidoğan ıslak mendil
Darısı başımızaaa

Kızlar bugün doktora sporu sordum. Yürüyüş, yüzme gibi şeyler yap ama en az 6 ay karınla ilgli bir şey yapma dedi. Sezaryen olanlardan sanırım spora başlayanlarınız vardı, nasıl yapıyorsunuz?

Kızlar bugün doktora sporu sordum. Yürüyüş, yüzme gibi şeyler yap ama en az 6 ay karınla ilgli bir şey yapma dedi. Sezaryen olanlardan sanırım spora başlayanlarınız vardı, nasıl yapıyorsunuz?
Ben kırkımız çıktığından beri haldur huldur yoga yapıyorum bi yerim de ağrımıyo bence biraz kendinle ilgili asla zorlamıyorum kendim belirliyorum sınırları

Lavaboda su ısısını hemen ayarlayamıyorum ki ben, her seferinde uğraşırsam yandım
Bebegın altını acmadan once gidip suyu ayarlıyorum dirseğini tuttuğunda yanmıyırsa o sıcaklık iyidir. Sonra bebeği alıp gelip yıkıyorum. Onun için ayrı müslini var hep onunlada sılıyorum. Alışşsa daha kolay gelir

Kızlar bebeğinin çamaşırlarını ütülemeyi bırakan var mı
Evet ütü yapmayı bırakalı 2ay olcak zaten iki sefer yapabildikm o zamanlar uyuyordu
Altı kakalıysa molfix izotonik sulu mendille tmizliyorum sonra pişik kremi sürüyorum eğer sadece çiş yapmışsa ben su ile pamuğu ıslatıp sonra az bişey nemli olan yerleri kuru mendille kuruluyorum ıslak mendil çok gerekmiyor daha kolay ama bence de çok çabuk gidiyor canım
Tek yıkadım sen de korkma alışınca oluyor yapanlar nasıl yapıyor. Kendi adıma bebeğimi uyandıktan hemen sonra yıkamayı tercih ediyorum çünkü karnı tokken su altında rahat edemiyor gibime geliyor. Bebeğimi kucağıma alıp öyle soyuyorum bu arada onla konuşuyorum ki biraz sakin kalsın kendi uzerime ince sıfır kol giyip duş başlığı altına geçiyorum suyu ayarlar ayarlamaz ilk önce tek elimle popo altindan tutup diğer elimle ayaklarindan başlayarak suya degdiriyorum bebek koala gibi karnımda yapışık vaziyette iken hafif hafif sırtını bacaklarini poposunu ve karnının iç tarafinı yıkıyorum kasıklar bitince bebeği kolumun içine yatırıyorum başı dik olarak kol altından popoyu kavrıyorum. Artık gögsune geçiyorum tek elle kollarını boynunu ve başını sabunlayip yüzüne su gelmeyecek şekilde heryeri bu vaziyette duruluyorum. Zaten 6-7 dk toplam sürüyor hemen hemen küvette yıkamak bana pratik gelmiyor

Tikkabilla benim sezeryan dikişlerinin üstü bildiğin sert bir şekilde şiş .geçenlerde Hem onun için hem de kırk sonrası kontrole gitmiştim . Benim doktor çok rahat , ödem oluşmuş diğer sezeryanda alırız dedi şişlikler için, spor için de istediğin her sporu yapabilirsin dedi . Adam bir rahat bir rahat

Ben de gece özellikle dinlenmek için gece uykusuna dalmadan öyle emziriyorum. Ama uyutup rahat rahat biraz vakit geçireyim derken ben ondan önce uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…