2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Her defasinda mi yikiorsun. Nasil yapiorsun peki
Hep yıkıyrum kaka da da çişte de canım. Once bi suyu ayarlıyorum lavaboda dirseğim yanmıyorsa sıcaklık iyi oluyor bebekler için. Lavaboda su akarken bebegı alıp geliyorum bir elimle tutup direk elimle poposunu suyun altında temzliyorum asıırı durmuyoruz zaten. Sonrada sadece bunn için kullandığım müslini var pamuk cinsinde onunla sarıp getiriyorum. Islaklığını alıyorum. Bezini tutuyorum. Tavsiye ederim sen rahatlarsın. Bebegınde rahat eder hem.

Canım çok teşekkür ederim öncelikle benimki acıkınca uykudan uyanıp ağlamaya başlıyor. Öyle bir ağlıyor ki altını açmak bile mümkün olmuyor. O müziği ben de dinletiyorum sakinleştiriyor biraz olsun. Gaz damlasını inatla doktor vermedi. Biogaia damlayı ona sormadan kullanmaya başladım. Dediğin damlayı da alacağım. İkisini bir kullanabilirim herhalde dimi

Oyun halısı almayı düşünüyorum kızlar da hangi siteden alsam uygun yollu bisey düşünüyorum. Alan arkadaşlar memnun musunuz.?

Doğru söylüyorsun canım.

Suan bizimki de çıldırdı eşime verdim kafam şişti ya umarsızca sallıyor o da
Canım filede aynen vucuduna yıkıyoruz kafasına gelince eşim onu dik tutuyor fileye ayakları değiyor kafasına direk su koymuyorum elimi kafasının üstüne koyup elime su dökerek kafasını yıkıyorum. Ben hiç kulağını kapatmadım bu şekilde dik olunca kulağına su gelmiyor zaten.
Şimdi evdeki kapaklı bir saklama kabına pamuklari koyuyorum ne kadar alırsa üstüne içme suyunu döküyorum onlar ıslanıyor ama dediğim gibi suyun içinde yüzmüyor. Bir de sıcak su falan değil normal su koyuyorum zaten ıslak mendilde kullansan sıcak olmuyor ki. Sonra altını değiştircem zaman kapağını açıp 2-3 tane pamuğun suyunu sıkıp kapağa hazırlıyorum sonra altını açıp silip bezin içine atıyorum. Kolay oluyo her seferinde uğraşmıyorum kapaklı oldugu içinde ıslak mendil gibi duruyo içinde alıp suyu fazlaysa sıkıp hemen kullanıyorum. Bittikçe de yeniliyorum suyunda koyup.
Annemde senin gibiydi bi yere giderdik küçükken gelişe hepimizi banyoya sokar eve öyle alırdı. Hatta okuldan gelince merdivende üstümüzü başımızı soyunur eve öyle girerdik. Ben seni baya iyi anlıyorum. Ben mesela evime dışardan biri gelince o kişi gider gitmez evimi siliyorum çok ayıp bişey belki ama elimde değil dışarı üstüyle eve gelen birinin değdiği oturduğu heryeri siliyorum annemden alışkanlık kaldı bak biz yazın eşimle annemler gidiyoruz annem hala bizi banyoya sokup eve öyle alıyor eşimde alıştı hemen kuzu kuzu gidip duş alıp öyle oturuyor

CAnım bu kadar panik olmayın bebeklerin kulağı suan su kacmazmış. Takip ettiğim bir uzman söylemişti.

Rica ederim bizimki uyanınca ağlamıyor emerken gaz sıkıştırınca ağlıyor memeyi de almıyor mama verim aç kalmasın diyorum onu da almıyor sakinleştirip öyle doyurmaya çalışıyorum. Allahtan altını açmama bişi demiyor da masajla gevşetiyorum biraz. Evet canım kullanabilirsin zaten biogaia günde bi kez veriliyor 5damla. Nurse harveys ben günde iki kere veriyorum 10damla.

Canım bak bizde file kullanıyoruz . Kovasında suyunu ayarlıyorum. Odanın ısısınıda ayarlıyorum . Ben bebeği yıkarken elektrikli ısıtıcı kullanıyorum mesela. Neyse suyunu ayarlıyorum. Bebeği yatırmadan once filesine hazırladığımı sudan döküyorum hem altta akınca biraz buharda yapıyor bebeğe. Bebegı yatırıyorum. Yavas yavas döküyorum tasıyla. Zaten sakin ol ki oda korkmasın. Acele etmiyorum yani. Konusa konusa döküyorum. Sonra bi tane pamuksu bezi var ona sabun yapıyorum onunla vücudunu temzliyorum. Su döküyor buarada eşim. Sonra arkadasına döndürüyoruz. Aynı işlem. Sonra arkası dönükken sampuan yapıyruz tepeden döküyoruz suyu akıyr ama yüzüne gelmesin diye ugrasmıyorum ki alışsın. Sonra bitiyor yani. Ben bi kere şampuanla bir kere sampuansız yıkıyorum. Sonrada eğer o gün gazlıysa huysuzsa göbek ve ayak altına elma yagı yapıp. Ayagıyla göbeğine müslim bezleri ütüleyip sarıyorum giydiriyorum. Rahat ediyor bebek.

E ya bir daha doğurmazsan nolacak peki o ne saçmalık

Canım gazdan meme reddi yapıyor olabilir hep aynı saatte olması acaba kolik mi dedirtti bana insallah degildir ama

Yaptığın ne var demi yat uyu yok☺☺ ahh ahh kulağım kapıda sürekli benimde ses geliyor ku diye o kadar sık ağlıyor ki türk kahvesi içmek istersem kocamı içerde bırakıp tek içmem lazim

Valka bende şu an ona pasladım, içerde uyutmaya çalışıyor ama muhtemelen eşim uyuyacak bizim kız yine fıldır fıldır
Yaptığın ne var demi yat uyu yok☺☺ ahh ahh kulağım kapıda sürekli benimde ses geliyor ku diye o kadar sık ağlıyor ki türk kahvesi içmek istersem kocamı içerde bırakıp tek içmem lazim
Sorma bugün resmen odaya hapsoldum hiç birşey yapamadım. Bu gece nöbetteyim sanırım

Canım gazdan meme reddi yapıyor olabilir hep aynı saatte olması acaba kolik mi dedirtti bana insallah degildir ama

İnşallah değildir canım ya çok uzun uzun ağlaması yok ama sallıyorum emziği atınca ağlamaya başlıyor. Birde diyorum ki acaba o ara memeden az geliyor süt ona mı sinirleniyor. Çünkü mama yaptım onu içti mesela. Keşke dertlerini söyleseler o zaman isterse hiç uyumasın ama derdini bilim yeter ki.

Hehehhe masallah bebise.
Neyle yikiosunuz kizlar
Ayri makinede ve ayri deterjanla mi yoksa normal ilave durulama mi esime kalsa hic bir seye gerek yok da o yuzden
Unibaby mavi kapakla ayrı makinede yıkıyorum ben canım sadece ek olarak benim üst kıyafetlerimi atıyorum bebeğin yanağına falan değiyor, deterjan kokusunu da yabancılamasın diye. Zaten sık sık değiştiriyorum kıyafetimi, kusuyor omuzlarıma. Kendi terimde çok buşalmıyordur üstümdeki kıyafete sık değiştirdiğim için.

Bende bir tek hamilelikte ütüleyenlerdenim.

Trendyoldan aldım canimm

1 paket pamuğu dondurma kutusuna koyuyorum yan yana iki sıra. Sonra kettle da kaynattığım 1 bardak suyu, içme suyuyla ılıştırıp pamukları ıslatıyorum. Suyun fazlasını da pamukları elime alıp sıkıyorum lavoya.
Kutunun kapağını kapatınca kuruma olmuyor hiç canım. Ben de böyle yapıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…