Peki oğlunuz suan herseyi yiyebiliyor mu acabaBenim oglumda ek gida dönemine kadar yesil kaka yapmıştı. Doktorlar normal demisti hep . Laktozla ilgili hicbiri birsey dememisti . Ama bir sıkıntı olusturmadi . Ek gida donemide cok alerjili bir bebekti . O kadar cok gidaya alerji duydu ki o yuzden gida donemimiz basarisiz gecmisti . Acaba bebekken de yedigim şeylere böyle alerjik tepki olusturup mu yesil kaka yapiyordu diye sonradan düşünmüştüm.
Ay bende açtım dediginiz müziği kendi sesinden duymadı resmen canm fayda etmedi bizdeCanım çok teşekkür ederim önceliklebenimki acıkınca uykudan uyanıp ağlamaya başlıyor. Öyle bir ağlıyor ki altını açmak bile mümkün olmuyor. O müziği ben de dinletiyorum sakinleştiriyor biraz olsun. Gaz damlasını inatla doktor vermedi. Biogaia damlayı ona sormadan kullanmaya başladım. Dediğin damlayı da alacağım. İkisini bir kullanabilirim herhalde dimi
Sari sanirim bazen yesilde oldugu oluyor. Ama yogurt mayali ki laktozu parcalanior bildigim kadariyla. Bebege gaz oluor yani dimi sanci oluor bunlari yiyinceEğer bebektede varsa bu rahatsızlık evet içmemen gerekir. Anlattıklarına göre benziyor durumuz yeşil mi peki kakası? Süt be yoğurt yeme dedi. Peynir yiyebilirsin dedi
İnşallah yoktur ve umarım bizimde uzun sürmezLaktozs olan alerji genelde cok uzun süren bir süreç değil diye biliyorum. LaktoSuz süt yogurt falan tüket. Sende eksik kalma. Bende süphelenmiştim kızmda ama emin değilim hala bakalım diyetteyim
Evet sindiremediği için sancılanıyor sanırımSari sanirim bazen yesilde oldugu oluyor. Ama yogurt mayali ki laktozu parcalanior bildigim kadariyla. Bebege gaz oluor yani dimi sanci oluor bunlari yiyince
Belki benimkide daha minikkenden alıştığı için duruyordur canım 25 günlükten başlamıştım.Tesekkurler canm bugun pilates topu gibi oglumun zipzip topunda bende zipladim biraz durdu gibi oldu kulağını çınlattım bizde de ise yaricak galiba dedim ama maalesef etkisi cok sürmedi . Kolik müziği de hic bağlamıyor bizim cocugu nedendir anlamadim
Yok yok kalmıyor canım her yere koyuyorum kutuyu hatta akıtmıyor hiç. Ezilmiş oluyorlar ama ayırması zor gelmiyor banaBu da guzelmis canim ama cok sulu kalmior yani dimi suyunu skiorsun o zaman da ama ezilmis olur iyice pamuklar. Boyle pratik tabi ben her defasinda yapibca geceleri useniorum ne yazik ki bazen. Deneyeyim ben bunu sagol canim.
Kiyafetleri yikamayi da iyi dusunmussun tabi hep kucakta kokkuor bizimkileri.
her seferinde yapamiyorum da günde iki kez yıkıyorum bir kalkınca bir de yatmadan önce ama duşa kabinin içinde banyo maşrapasi ile su döktüyorum. lavobonun içinde yıkayınca her yıkamadan sonra lavabo temizliği zor olmuyor mu?Hep yıkıyrum kaka da da çişte de canım. Once bi suyu ayarlıyorum lavaboda dirseğim yanmıyorsa sıcaklık iyi oluyor bebekler için. Lavaboda su akarken bebegı alıp geliyorum bir elimle tutup direk elimle poposunu suyun altında temzliyorum asıırı durmuyoruz zaten. Sonrada sadece bunn için kullandığım müslini var pamuk cinsinde onunla sarıp getiriyorum. Islaklığını alıyorum. Bezini tutuyorum. Tavsiye ederim sen rahatlarsın. Bebegınde rahat eder hem.
Valla daha yeni kullanmaya basladım ben gün içinde ayagımda sallamamak için aldım içine koyuyorum duruyo uyudu yani suanlık memnunum. Ama mesela senin beşiğin varsa sallanan almayadabilirsin. Benim büyük sallanan yatagı var ama yatak odasında onunla sallamıyorum. Aldıgım model holmen milas bebek hamağıModeli paylasir misin canim memnun kaldin miydi
Cherrygum sende almistin dimi hamak. Küçük besigimiz var ama kolige iyi geliyorsa gaza hamak alayim diyorum memnun musun
Ya zaten bebekte öyle bir kaka kalıntısı oluşmuyor ki, çişte aynı sekilde . O yüzden sıkıntı olmuyor canım.her seferinde yapamiyorum da günde iki kez yıkıyorum bir kalkınca bir de yatmadan önce ama duşa kabinin içinde banyo maşrapasi ile su döktüyorum. lavobonun içinde yıkayınca her yıkamadan sonra lavabo temizliği zor olmuyor mu?
Ey gidi koala sen ki gecelerin hakimiydin libidolarin efendisiydin sen mi büyüksün yoksa bebisin miValka bende şu an ona pasladım, içerde uyutmaya çalışıyor ama muhtemelen eşim uyuyacak bizim kız yine fıldır fıldır
Sorma bugün resmen odaya hapsoldum hiç birşey yapamadım. Bu gece nöbetteyim sanırım
Bence dert ede ede yetmiyor diye diye sütünü azaltacaksin yapma kuzum bunu bak ben mastit olduğumda çok az sütüm geldi dert etmedim kendime o kadar tekrar artti bu dönemde psikoloji her şeyimiz sen kendine inan ve güven sütun olmasa çocuk kilo almaz doymasa çok ağlar benim kız açken resmen çığlık atarak uyanıyorİnşallah değildir canım ya çok uzun uzun ağlaması yok ama sallıyorum emziği atınca ağlamaya başlıyor. Birde diyorum ki acaba o ara memeden az geliyor süt ona mı sinirleniyor. Çünkü mama yaptım onu içti mesela. Keşke dertlerini söyleseler o zaman isterse hiç uyumasın ama derdini bilim yeter ki.
Ay inşallah olur bebelerin bagirsaklari ile dertte kaldikAcı çektiğini görmek ve bişey yapamamak üzüyor beni bir haftaya kadar normal diyorlar ama şimdi yine yapmıyor bugün 3.gün banyo yaptırdım az önce sıcak su dolu kovada beklettin ayaklarını hareket ettirdi yıkadıktan sonra masaj yaptım bakalım faydası olacak mı
Benimde dikişin üst tarafında bir sertlik var sağ tarafta arayıp soracaktim doktora normal demekki kontrole kadar bekleyeyim bari
Tamam canım onu da alayım olmazsa rahatlasın yavrum. Zaten süt alerjisiyle de başımız dertte. Bir yerden iyi olsun bariRica ederimbizimki uyanınca ağlamıyor emerken gaz sıkıştırınca ağlıyor memeyi de almıyor mama verim aç kalmasın diyorum onu da almıyor sakinleştirip öyle doyurmaya çalışıyorum. Allahtan altını açmama bişi demiyor da masajla gevşetiyorum biraz. Evet canım kullanabilirsin zaten biogaia günde bi kez veriliyor 5damla. Nurse harveys ben günde iki kere veriyorum 10damla.
bende de varBende erkenden uyanip kahvalti hazirliyor sanıyorum. Bu arada kizlar benim kiz salya akitiyor tükürük yapiyordu az az simdi bakiyirum bady si nin kenari islak agzinin kenarindan akmis sizde de var mi bu durum ?
Doktor tukuruk icin normal demisti bu salya amabende de var
Ben de onu dedim , zaten bunu zor doğurdum diye (tüp bebek )E ya bir daha doğurmazsan nolacak peki o ne saçmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?