2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Peki oğlunuz suan herseyi yiyebiliyor mu acaba

Ay bende mızmız 3 gündür dediginiz müziği açtım kendi sesinden duymadı resmen canm fayda etmedi biz
Ay bende açtım dediginiz müziği kendi sesinden duymadı resmen canm fayda etmedi bizde

Eğer bebektede varsa bu rahatsızlık evet içmemen gerekir. Anlattıklarına göre benziyor durumuz yeşil mi peki kakası? Süt be yoğurt yeme dedi. Peynir yiyebilirsin dedi
Sari sanirim bazen yesilde oldugu oluyor. Ama yogurt mayali ki laktozu parcalanior bildigim kadariyla. Bebege gaz oluor yani dimi sanci oluor bunlari yiyince

Laktozs olan alerji genelde cok uzun süren bir süreç değil diye biliyorum. LaktoSuz süt yogurt falan tüket. Sende eksik kalma. Bende süphelenmiştim kızmda ama emin değilim hala bakalım diyetteyim
İnşallah yoktur ve umarım bizimde uzun sürmez

Belki benimkide daha minikkenden alıştığı için duruyordur canım 25 günlükten başlamıştım.

Birde müzik olarak şunu açıyorum ben sesi de yüksek bayağı bir dene istersen;

Banyodan çıkarınca üstünü giydirene kadar çok ağlıyor, o zamanda işe yarıyor. Kendini hala suda sanıyor heralde safım.

Yok yok kalmıyor canım her yere koyuyorum kutuyu hatta akıtmıyor hiç. Ezilmiş oluyorlar ama ayırması zor gelmiyor bana

Kızlar bebeğinin burnu kaşınan var mı? Sürekli omzumda burnunu kaşıyor bebeğim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç? Nedendir ki?
Doktora da haftaya gidebilicem anca o zaman sorabilirim.

her seferinde yapamiyorum da günde iki kez yıkıyorum bir kalkınca bir de yatmadan önce ama duşa kabinin içinde banyo maşrapasi ile su döktüyorum. lavobonun içinde yıkayınca her yıkamadan sonra lavabo temizliği zor olmuyor mu?

Modeli paylasir misin canim memnun kaldin miydi
Cherrygum sende almistin dimi hamak. Küçük besigimiz var ama kolige iyi geliyorsa gaza hamak alayim diyorum memnun musun
Valla daha yeni kullanmaya basladım ben gün içinde ayagımda sallamamak için aldım içine koyuyorum duruyo uyudu yani suanlık memnunum. Ama mesela senin beşiğin varsa sallanan almayadabilirsin. Benim büyük sallanan yatagı var ama yatak odasında onunla sallamıyorum. Aldıgım model holmen milas bebek hamağı

Ya zaten bebekte öyle bir kaka kalıntısı oluşmuyor ki, çişte aynı sekilde . O yüzden sıkıntı olmuyor canım.

Ey gidi koala sen ki gecelerin hakimiydin libidolarin efendisiydin sen mi büyüksün yoksa bebisin mi

Bence dert ede ede yetmiyor diye diye sütünü azaltacaksin yapma kuzum bunu bak ben mastit olduğumda çok az sütüm geldi dert etmedim kendime o kadar tekrar artti bu dönemde psikoloji her şeyimiz sen kendine inan ve güven sütun olmasa çocuk kilo almaz doymasa çok ağlar benim kız açken resmen çığlık atarak uyanıyor

Ay inşallah olur bebelerin bagirsaklari ile dertte kaldik ya evet ıkınıp duruyor gözümün önünde bende deliriyorum gördükçe

Tamam canım onu da alayım olmazsa rahatlasın yavrum. Zaten süt alerjisiyle de başımız dertte. Bir yerden iyi olsun bari

Ya sinir oluyorum su adama. Bebegi biraktim ikidir bakiyorum kendi uyuyakalmis bebegin gozler acik. Tabi ben bu arada yogurt mayaladim corba yaptm firina yemek attim bulasiklari topladim gelde sinirlenme. Sabahta ise 1 saat erken gidiyordu kostur kostur saatleri karistirmis sanki o bakiyor bebege anlamadim gitti

Bende erkenden uyanip kahvalti hazirliyor sanıyorum. Bu arada kizlar benim kiz salya akitiyor tükürük yapiyordu az az simdi bakiyirum bady si nin kenari islak agzinin kenarindan akmis sizde de var mi bu durum ?

Bende erkenden uyanip kahvalti hazirliyor sanıyorum. Bu arada kizlar benim kiz salya akitiyor tükürük yapiyordu az az simdi bakiyirum bady si nin kenari islak agzinin kenarindan akmis sizde de var mi bu durum ?
bende de var

E ya bir daha doğurmazsan nolacak peki o ne saçmalık
Ben de onu dedim , zaten bunu zor doğurdum diye (tüp bebek ) ben öyle deyince bu normal olur sen korunma diyor . Dedim korunmak ne , 6 yıl korunmadık olmadı olur olur deyip gönderdi . Sanki bir daha olsa ona gidecekmişim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…