Evet sancısı var sadece yoğurt ve süt tüketme dedi canımSize bir diyet verdimi acaba doktorunuz ve bebeğinizde yogun gaz sancıları varmıydı
Modeli paylasir misin canim memnun kaldin miydiTrendyoldan aldım canimm
Yogurt ve sütü gaz sancısı icin mi tuketme dedi canmEvet sancısı var sadece yoğurt ve süt tüketme dedi canım
Kuzum bizde istahsızlık kilo kaybı yok. Sadece aşırı gaz var ve ishal. Yeşil ve köpüklü bazen normalr dönüyor kakası. Özel bi doktora götürdüm türkiyede sayılı hastanelerde görev yapmış zamanında. İnce plastil birşey ve kremle uyardı poposunu kaka gaz kala gaz şeklinde yaptı o ince hortumda gözüküyordu rengide yeşil olduğundan laktoz intöleransı dedi. Laktoz enzimi içeren damla verdi. Bir hafta sonra tekrat gidicez. 3-4 ayda geçer merak etme dedi. Bağırsaklarında laktozu tölere eden enzim yeni yeni oluşuyormuş doğumdan sonra bazı bebeklerde.
Evet süt zaten gaz yapıyor biliyordum tüketmiyordum. Laktoz içerdiği için tüketme dedi banaYogurt ve sütü gaz sancısı icin mi tuketme dedi canm
Cok guzelmis canim yaa zahmetli sanki tebrik ederim seni.dusururum diye cekiniorfum ben. Deneyeyim becerebilirsem cok guzel olur ya. Rahatlamaz mi kiz ooo. Sabunla mi yikiorsun. Ama usur mu ki belden assaasi islanmis olcakHep yıkıyrum kaka da da çişte de canım. Once bi suyu ayarlıyorum lavaboda dirseğim yanmıyorsa sıcaklık iyi oluyor bebekler için. Lavaboda su akarken bebegı alıp geliyorum bir elimle tutup direk elimle poposunu suyun altında temzliyorum asıırı durmuyoruz zaten. Sonrada sadece bunn için kullandığım müslini var pamuk cinsinde onunla sarıp getiriyorum. Islaklığını alıyorum. Bezini tutuyorum. Tavsiye ederim sen rahatlarsın. Bebegınde rahat eder hem.
Canım bana doktor öyle dedi belki seninki farklı bi durum olabilir. İlk defa kafama yattı bu gaz konusunda mantıklı bi açıklama yaptı bana doktor. Laktozu tölere edemediği için gaz ve sancısı oluyor bunun sonucunda sindirim sıkıntısından dolayı kakası yeşil ve köpüklü. Anne karnında bağırsakları gelişmediği için yeni yeni oluşuyor bağırsak florası,yararlı bakteriler. Bu yüzden her emzirme öncesi laktoz enzimi damlatıyorum 3 damla sindirebilmesi için. Sabah öğle akşamda sap simlex (doğru yazmamış olabilirim) diye bi damla verdi. Yüzde yüz geçmez ama hafifler dedi. 3-4 aylık olduğunda geçer dedi.canim benim kppuklu degil ama doktorlarda hic onemsemedi 2 3 doktora sordum bunu. Tahlil flan yaparak mi soyledi cnm bunu? Birde ne yapman lazim ? Eger oyleyse laktoz icermeyen mama kullanmam lazim sanirim
Canim benim doktor her mamaya koy dedi br cay kasigi ama ben sadece yapmadiginda gunde 1 sefer koyuyorum.
Ben iki kez utuledim daha da firsat olmadi ondan sonrada giydirmeden sac kurutma makinesi tuttum.
Ya bende tel yikayamam heralde vucudunu yikarimda kafasini nasil yapicam
Acı çektiğini görmek ve bişey yapamamak üzüyor beni bir haftaya kadar normal diyorlar ama şimdi yine yapmıyor bugün 3.gün banyo yaptırdım az önce sıcak su dolu kovada beklettin ayaklarını hareket ettirdi yıkadıktan sonra masaj yaptım bakalım faydası olacak mıCanım yine seninki ilk fitilde 3 4 bez dolduracak kadar yapmış benimki öyle tam sökülmedi fitilde hiç on kisimdakiler geldi sankiama biraz önce baya baya yaptı öyle rahatladık ki ayyy dünyalar benim oldu ta sırtına çıkmıştı öyle mutlu oldum ki anlatamam insan kaka bekler mi sevinir mi ben sevindim valla
Benimde dikişin üst tarafında bir sertlik var sağ tarafta arayıp soracaktim doktora normal demekki kontrole kadar bekleyeyim bariBenim de üstünde sert şişlik vardı çoğu geçti bir taraf devam ediyor ama geçecek inşallah.. Seninki de geçer canım.. Ben meme ameliyatı olduğumda daha da sertti hatta hiçbir şey kalmadı şimdi..
Benim oglumda ek gida dönemine kadar yesil kaka yapmıştı. Doktorlar normal demisti hep . Laktozla ilgili hicbiri birsey dememisti . Ama bir sıkıntı olusturmadi . Ek gida donemide cok alerjili bir bebekti . O kadar cok gidaya alerji duydu ki o yuzden gida donemimiz basarisiz gecmisti . Acaba bebekken de yedigim şeylere böyle alerjik tepki olusturup mu yesil kaka yapiyordu diye sonradan düşünmüştüm.Canım bana doktor öyle dedi belki seninki farklı bi durum olabilir. İlk defa kafama yattı bu gaz konusunda mantıklı bi açıklama yaptı bana doktor. Laktozu tölere edemediği için gaz ve sancısı oluyor bunun sonucunda sindirim sıkıntısından dolayı kakası yeşil ve köpüklü. Anne karnında bağırsakları gelişmediği için yeni yeni oluşuyor bağırsak florası,yararlı bakteriler. Bu yüzden her emzirme öncesi laktoz enzimi damlatıyorum 3 damla sindirebilmesi için. Sabah öğle akşamda sap simlex (doğru yazmamış olabilirim) diye bi damla verdi. Yüzde yüz geçmez ama hafifler dedi. 3-4 aylık olduğunda geçer dedi.
Bende aldım hamak yakın zamanda. Paşa Hamak adı. Hepsiburada dan hepsijet kargosu ile 2 günde geldi. Hamak çok güzel memnunum. Ama kolik sancısı tuttuğunda her zaman işe yaramadı bizde hamak.Modeli paylasir misin canim memnun kaldin miydi
Cherrygum sende almistin dimi hamak. Küçük besigimiz var ama kolige iyi geliyorsa gaza hamak alayim diyorum memnun musun
Gaz olduğu zaman da memeyle kavga oluyormuş. Bağırsak gazı yaniKızlar ya benim bebe bu saatte hep aynı. Uyandı çok az emdi kakasını yaptı gazı çıktı. Ama düzgün emmedi memeyle kavga etti. Uyutmaya çalışıyorum uyumuyorda. Hep aynı saatte bu şekilde başlıyoruz gece 10a 11e kadar böyle neden acaba??
Memede süt var ağzı dolu sütü bırakıyor yutmuyor çok ilginç ya.
Tesekkurler canm bugun pilates topu gibi oglumun zipzip topunda bende zipladim biraz durdu gibi oldu kulağını çınlattım bizde de ise yaricak galiba dedim ama maalesef etkisi cok sürmedi . Kolik müziği de hic bağlamıyor bizim cocugu nedendir anlamadimBende aldım hamak yakın zamanda. Paşa Hamak adı. Hepsiburada dan hepsijet kargosu ile 2 günde geldi. Hamak çok güzel memnunum. Ama kolik sancısı tuttuğunda her zaman işe yaramadı bizde hamak.
Ben pilates topunda zıplıyorum yanıma kolik müziği açıyorum bazen emzik te veriyorum hemen uyku moduna geçiyor. Pilates topu hemen sakinleştiriyor beyefendiyi.
Bu da guzelmis canim ama cok sulu kalmior yani dimi suyunu skiorsun o zaman da ama ezilmis olur iyice pamuklar. Boyle pratik tabi ben her defasinda yapibca geceleri useniorum ne yazik ki bazen. Deneyeyim ben bunu sagol canim.1 paket pamuğu dondurma kutusuna koyuyorum yan yana iki sıra. Sonra kettle da kaynattığım 1 bardak suyu, içme suyuyla ılıştırıp pamukları ıslatıyorum. Suyun fazlasını da pamukları elime alıp sıkıyorum lavoya.
Kutunun kapağını kapatınca kuruma olmuyor hiç canım. Ben de böyle yapıyorum canım.
Canim laktoz intoleransi olunca gaz sancisi mi oluyormus yani.ben de vardir mesela rahatsiz eder sut ama ictigim zaman bebek de mi uani rahatsiz olur. Kopuklu yapior genelde bazen fiskirrtarak. Gazdan mi yani bunlar. Sulu yapior yani. Sut peynir yeme mi dediler sana peki.Kuzum bizde istahsızlık kilo kaybı yok. Sadece aşırı gaz var ve ishal. Yeşil ve köpüklü bazen normalr dönüyor kakası. Özel bi doktora götürdüm türkiyede sayılı hastanelerde görev yapmış zamanında. İnce plastil birşey ve kremle uyardı poposunu kaka gaz kala gaz şeklinde yaptı o ince hortumda gözüküyordu rengide yeşil olduğundan laktoz intöleransı dedi. Laktoz enzimi içeren damla verdi. Bir hafta sonra tekrat gidicez. 3-4 ayda geçer merak etme dedi. Bağırsaklarında laktozu tölere eden enzim yeni yeni oluşuyormuş doğumdan sonra bazı bebeklerde.
Ooo benim kizi oyle gotururken bulasir hep ustume bi koyverio ki sorma gitsin. Hele bi de yolda yaparsa gazla fiskirtipCanım eğer asırı etrafını batırdığı hafif sulu bi kakaysa bir siliyorum oda zTen pamukla. Ama genelde hiç silmeden götürüyorum. Suyun altında temzleniyor. Bebekte rahat ediyor. Sende farkedersin zamanla.
Eğer bebektede varsa bu rahatsızlık evet içmemen gerekir. Anlattıklarına göre benziyor durumuz yeşil mi peki kakası? Süt be yoğurt yeme dedi. Peynir yiyebilirsin dediCanim laktoz intoleransi olunca gaz sancisi mi oluyormus yani.ben de vardir mesela rahatsiz eder sut ama ictigim zaman bebek de mi uani rahatsiz olur. Kopuklu yapior genelde bazen fiskirrtarak. Gazdan mi yani bunlar. Sulu yapior yani. Sut peynir yeme mi dediler sana peki.
Bilmiyorum ki canım belkide öyle olmuştur. Çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama inşallah 3-4 aylık olduğunda geçer ya sürekli devm eden bi hassasiyeti olursa laktoza karşıBenim oglumda ek gida dönemine kadar yesil kaka yapmıştı. Doktorlar normal demisti hep . Laktozla ilgili hicbiri birsey dememisti . Ama bir sıkıntı olusturmadi . Ek gida donemide cok alerjili bir bebekti . O kadar cok gidaya alerji duydu ki o yuzden gida donemimiz basarisiz gecmisti . Acaba bebekken de yedigim şeylere böyle alerjik tepki olusturup mu yesil kaka yapiyordu diye sonradan düşünmüştüm.
Yok yok direk suyla yıkıyorum sabuna falan gerek yok hiç. Düşürmezsin annesi merak etme.Cok guzelmis canim yaa zahmetli sanki tebrik ederim seni.dusururum diye cekiniorfum ben. Deneyeyim becerebilirsem cok guzel olur ya. Rahatlamaz mi kiz ooo. Sabunla mi yikiorsun. Ama usur mu ki belden assaasi islanmis olcak
Laktozs olan alerji genelde cok uzun süren bir süreç değil diye biliyorum. LaktoSuz süt yogurt falan tüket. Sende eksik kalma. Bende süphelenmiştim kızmda ama emin değilim hala bakalım diyetteyimBilmiyorum ki canım belkide öyle olmuştur. Çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama inşallah 3-4 aylık olduğunda geçer ya sürekli devm eden bi hassasiyeti olursa laktoza karşıŞu alerjiden çok korkuyorum inşallah ek gıdaya geçince sıkıntı çıkmaz. Ne gibi belirtiler oluyor ek gıdaya geçince alerji olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?