- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Cevap veriyorum; bebekEy gidi koala sen ki gecelerin hakimiydin libidolarin efendisiydin sen mi büyüksün yoksa bebisin mi
İnşaallah kuzum o günlere bi geleydikk.Canım hamileyken genislemisti şu an tam eski haline dönmesi onu mu diyorsun? Doktora git bak ağrı da varmis
İyi düşünmüşsünüz canım bence de göster için rahat etsin. İnşallah yapısaldır amin amin amin
Doktora gösterdin mi? Belki fiziksel bir durum vardır dudak bağı gibi. Emme refleksi var mı?
Canım.bir kaba sirke, su, şeker ve az bulaşık deterjanı koy karıştır. Bunu bulundukları yere koy içine dusuyorlar
Kıyamam pamuğa. Versin de rahat etsin bari minik. Ben de miyoptan ötürü ilkokul dörtten beri gözlük takıyorum, ünide lense geçtim. Hiç üzme.kendini daha iyi daha rahat olması için gözlük şart.
Bende arada kovanın içine sokup yıkıyorum. Çok seviyor.Cok guzelmis canim yaa zahmetli sanki tebrik ederim seni.dusururum diye cekiniorfum ben. Deneyeyim becerebilirsem cok guzel olur ya. Rahatlamaz mi kiz ooo. Sabunla mi yikiorsun. Ama usur mu ki belden assaasi islanmis olcak
Uykusu geldiği için yapabilir cnm bazı bebekler uykusu gelince burunlarını kaşırlar.Kızlar bebeğinin burnu kaşınan var mı? Sürekli omzumda burnunu kaşıyor bebeğim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç? Nedendir ki?
Doktora da haftaya gidebilicem anca o zaman sorabilirim.
Artık büyüyorlar canım önümüzdeki dönem diş sıkıntıları olacak. Hazırlık yapıyordur minnak.Bende erkenden uyanip kahvalti hazirliyor sanıyorum. Bu arada kizlar benim kiz salya akitiyor tükürük yapiyordu az az simdi bakiyirum bady si nin kenari islak agzinin kenarindan akmis sizde de var mi bu durum ?
Yumurtaya aşırı aleejisi vardi tadımlık gunlerde cay kaşığı ucuyla vermiştim yemesiyle dudağı sisti . Sonraki denemede acillik olduk aninda butun vücut benek bebek oldu kızardı hatta su topladi . Artık eser miktarda bile icinde yumurta olan besin tüketmiyoruz 6yasini bekliyoruz yumurta icinBilmiyorum ki canım belkide öyle olmuştur. Çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama inşallah 3-4 aylık olduğunda geçer ya sürekli devm eden bi hassasiyeti olursa laktoza karşıŞu alerjiden çok korkuyorum inşallah ek gıdaya geçince sıkıntı çıkmaz. Ne gibi belirtiler oluyor ek gıdaya geçince alerji olursa.
Hayır mercimek alerjisi gecti onu yiyor ama yumurta fistik cilek mesela gecmedi yemiyorPeki oğlunuz suan herseyi yiyebiliyor mu acaba
Canım süt alerjisi için relaktaz damla kullanıyorlar ama tabi doktor gözetiminde alıp kullanmak daha iyi olur.Tamam canım onu da alayım olmazsa rahatlasın yavrum. Zaten süt alerjisiyle de başımız dertte. Bir yerden iyi olsun bari
Canım kulağını kapatmana gerek yok. Dikkatli olun yeter.File var canim. Yatiriyoruz ya vucudunu yikarken guzel ama kafasina gelince elimiz ayagimiza dolaniyor. Ben ters ceviriyorum o sirada tam.kulak kapatcakken esim suyu dokunce boyle oldu sanirim ya.
Pamuklari altini acmadan mi mesela 5 6 parca aliyorsun yoksa bi tane silip atip kutudan yine mi. Acaba elimize bulasiyor mudur tekrar temiz pamuklari ellememek mi lazim onu da dusunuorum bazen.
Canim seninki bebis buyusun, heryeri dagitsin gecer kendiliginden mecbur cunku yetisilmior minmaklara..
Benimki biraz daha takinti, hastalik boyutunda. Ne yazik ki. Sacma seyler dusunup, sacma seyler yapiorum. Annemle altli ustluyuz ama temiz olmadigini dushndugum icin yanina gitmek istemiyorum. Gelince banyo yapma geregi duyuyorum. Oglum orda simdi oynuyor sabahtir kimbilir nereleri elledi, neler yapti banyo yapmadan nasil alirrim eve onu dusunuorum. Cunku eger pisse falan omu elleyip sonra kizimi sonra mememi elliycem diye dusunuorum. Mesela annemler paspas yapinca oglum bastiysa ayaklarina deterjan gecmistir, eve gelince de hep elleyecek ayaklarini, ordan oraya gececek deterjan ve ya pislik diye dusunuorum. Mesela eskiden camasir suyu kullanirdim simdi uzerime sicrar, ve ya iyi durulanmaz bi sekilde bebegime zarari olur elimde ustumde kalir diye korkuyorum...
Benim ilaclarima baslamam lazim ama emzirmek istiyorumherkesin kucuk bebegi var sacmaliyorum evet koruyan Allah biliyorum da..
Buranin suyu da cok kirecli canim ya. Bak simdi tedirgin oldum.ben de icme.suyuyla yapayim ama her defasinda isitmak lazim. Bir de yikarken nasil olacak, o da ayni kirecli su. Oy da oy. Islak mendil de kullaninca kotu oluyor resmen kanayacak gibi kizariyor poposu. Pamuk en guzeli ben de deneyeyim senin yontemi.
Sen her gun yikiyorsun ya sonrasinda nasil giydiriyorsun..simdi firin gibi olmus kiz, acaba hafiften soysam mi yattigi oda sicak salona alsam sicak soguk olmus olacak cunku birden..
Dik tutuyoruz dedigin nasil oluyor esin havaya kaldiriyor sen suyu dokup elinle sivazlior musun. Kulaklarini iki parmakla kapatin diorlar ensesinden dogru ama ben tam beceremedim.
Benimki uykusu gelince omzuma gömüp kasıyor çok tatlı oluyorKızlar bebeğinin burnu kaşınan var mı? Sürekli omzumda burnunu kaşıyor bebeğim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç? Nedendir ki?
Doktora da haftaya gidebilicem anca o zaman sorabilirim.
Senin de mi süt alerjisi varTamam canım onu da alayım olmazsa rahatlasın yavrum. Zaten süt alerjisiyle de başımız dertte. Bir yerden iyi olsun bari
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?Kızlaaar ben çok kötüyüm süt sıtması oldum gece bi uyandım donuyorum heryerim ağrıyor sağ gögüsüm fena şişmiş. Kalktım Asyayı emzirdim sıcak suya girdim 2 parol içtim.
Şimdide midem bulanmaya başladı.
Oooyyy analık ne zor iş yaa..
Günaydınnnnnn
Valla her yeni gün farklı bir macera gibi gelse de sonu hep aynı cümleyle bitiyor bence. 'off çok yoruldum.'Günaydın canım.
Yeni bir gün daha başladı bakalım bugün bizi neler bekliyor
Valla her yeni gün farklı bir macera gibi gelse de sonu hep aynı cümleyle bitiyor bence. 'off çok yoruldum.'yani en azından bende öyle
Bence dert ede ede yetmiyor diye diye sütünü azaltacaksin yapma kuzum bunu bak ben mastit olduğumda çok az sütüm geldi dert etmedim kendime o kadar tekrar artti bu dönemde psikoloji her şeyimiz sen kendine inan ve güven sütun olmasa çocuk kilo almaz doymasa çok ağlar benim kız açken resmen çığlık atarak uyanıyor
bilmiyorum ki ben de..bi yanda alerjiyle bogusuyorum..inanin cook yoruldumDoktor tukuruk icin normal demisti bu salya ama
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Valla şu ara bende bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayımBende de farklı değil canım. Benim cümlede genelde çok uykum var oluyor. Dün eşim sonradan gelip sarıldı uykumu böldü diye nasıl kızdım sonra da vicdanım sızladı ne olacak bu haller bilmiyorum
Dişleri erken çakacak olabilirHaklısın çok düşünüyorum çok takıyorum düzeltmem lazım bu huyumu. Ama kızımda izin vermiyor sağ olsun. Önceden çok düzenli emen çocuk şimdi 5 dk zor emiyor. İştahı azalmış olabilir mi?
Ben dün akşam fenalaştım yorgunluktan.. Saatlerce başım döndü, ayağa bile kalkamadım. Sonra midem bulandı öğür öğür bişi çıkmadı. Çok kötüydü. Düşme tehlikesi geçirdim kaç defa.. Tabi bu arada kız yine kucağımda çünkü durmuyor meme istiyor. Nolacak bu halimiz ya..
Kizlar yorgun uykusuz bas agrisiyla süt sagarken gogus uclarim acirken oglum banyo yaptirmami beklerken sizi okudum hallerimizden gözüm doldu dert anasi olduk bu el kadar bebelerdenbilmiyorum ki ben de..bi yanda alerjiyle bogusuyorum..inanin cook yoruldum
dun degisik olarak sadece uzum pekmezi yedom.sut yapsin diye.alerji yapti.kakada kan oldu.agliyor durmuyor.meger uzum alerjik bir meyveymis...sadece patates yiyorum diyebilirim.sabah oglen aksam☹ iyi olsun yeter ki ama ben psikolojik olarak cokmek uzereyim.kendimi berbat hissediyorum..
bilmiyorum ki ben de..bi yanda alerjiyle bogusuyorum..inanin cook yoruldum
dun degisik olarak sadece uzum pekmezi yedom.sut yapsin diye.alerji yapti.kakada kan oldu.agliyor durmuyor.meger uzum alerjik bir meyveymis...sadece patates yiyorum diyebilirim.sabah oglen aksam☹ iyi olsun yeter ki ama ben psikolojik olarak cokmek uzereyim.kendimi berbat hissediyorum..
Ben dün akşam fenalaştım yorgunluktan.. Saatlerce başım döndü, ayağa bile kalkamadım. Sonra midem bulandı öğür öğür bişi çıkmadı. Çok kötüydü. Düşme tehlikesi geçirdim kaç defa.. Tabi bu arada kız yine kucağımda çünkü durmuyor meme istiyor. Nolacak bu halimiz ya..
Yatıyorum heryerim agriyooo
Dişleri erken çakacak olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?