2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşaallah kuzum o günlere bi geleydikk.
Cok guzelmis canim yaa zahmetli sanki tebrik ederim seni.dusururum diye cekiniorfum ben. Deneyeyim becerebilirsem cok guzel olur ya. Rahatlamaz mi kiz ooo. Sabunla mi yikiorsun. Ama usur mu ki belden assaasi islanmis olcak
Bende arada kovanın içine sokup yıkıyorum. Çok seviyor.
Kızlar bebeğinin burnu kaşınan var mı? Sürekli omzumda burnunu kaşıyor bebeğim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç? Nedendir ki?
Doktora da haftaya gidebilicem anca o zaman sorabilirim.
Uykusu geldiği için yapabilir cnm bazı bebekler uykusu gelince burunlarını kaşırlar.
Bende erkenden uyanip kahvalti hazirliyor sanıyorum. Bu arada kizlar benim kiz salya akitiyor tükürük yapiyordu az az simdi bakiyirum bady si nin kenari islak agzinin kenarindan akmis sizde de var mi bu durum ?
Artık büyüyorlar canım önümüzdeki dönem diş sıkıntıları olacak. Hazırlık yapıyordur minnak.

Kızlaaar ben çok kötüyüm süt sıtması oldum gece bi uyandım donuyorum heryerim ağrıyor sağ gögüsüm fena şişmiş. Kalktım Asyayı emzirdim sıcak suya girdim 2 parol içtim.
Şimdide midem bulanmaya başladı.
Oooyyy analık ne zor iş yaa..

Yumurtaya aşırı aleejisi vardi tadımlık gunlerde cay kaşığı ucuyla vermiştim yemesiyle dudağı sisti . Sonraki denemede acillik olduk aninda butun vücut benek bebek oldu kızardı hatta su topladi . Artık eser miktarda bile icinde yumurta olan besin tüketmiyoruz 6yasini bekliyoruz yumurta icin

Canım kulağını kapatmana gerek yok. Dikkatli olun yeter.
Kızlar bebeğinin burnu kaşınan var mı? Sürekli omzumda burnunu kaşıyor bebeğim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç? Nedendir ki?
Doktora da haftaya gidebilicem anca o zaman sorabilirim.
Benimki uykusu gelince omzuma gömüp kasıyor çok tatlı oluyor bazen burnu dolduğunda da yapıyor bir bak istersen burnuna. Görünmese de olur bazen.
Tamam canım onu da alayım olmazsa rahatlasın yavrum. Zaten süt alerjisiyle de başımız dertte. Bir yerden iyi olsun bari
Senin de mi süt alerjisi var belirtilerin neler canım?

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?

Valla her yeni gün farklı bir macera gibi gelse de sonu hep aynı cümleyle bitiyor bence. 'off çok yoruldum.' yani en azından bende öyle

Bende de farklı değil canım. Benim cümlede genelde çok uykum var oluyor. Dün eşim sonradan gelip sarıldı uykumu böldü diye nasıl kızdım sonra da vicdanım sızladı ne olacak bu haller bilmiyorum

Haklısın çok düşünüyorum çok takıyorum düzeltmem lazım bu huyumu. Ama kızımda izin vermiyor sağ olsun. Önceden çok düzenli emen çocuk şimdi 5 dk zor emiyor. İştahı azalmış olabilir mi?

Doktor tukuruk icin normal demisti bu salya ama
bilmiyorum ki ben de..bi yanda alerjiyle bogusuyorum..inanin cook yoruldum
dun degisik olarak sadece uzum pekmezi yedom.sut yapsin diye.alerji yapti.kakada kan oldu.agliyor durmuyor.meger uzum alerjik bir meyveymis...sadece patates yiyorum diyebilirim.sabah oglen aksam ☹ iyi olsun yeter ki ama ben psikolojik olarak cokmek uzereyim.kendimi berbat hissediyorum..

Ben dün akşam fenalaştım yorgunluktan.. Saatlerce başım döndü, ayağa bile kalkamadım. Sonra midem bulandı öğür öğür bişi çıkmadı. Çok kötüydü. Düşme tehlikesi geçirdim kaç defa.. Tabi bu arada kız yine kucağımda çünkü durmuyor meme istiyor. Nolacak bu halimiz ya..

Bende de farklı değil canım. Benim cümlede genelde çok uykum var oluyor. Dün eşim sonradan gelip sarıldı uykumu böldü diye nasıl kızdım sonra da vicdanım sızladı ne olacak bu haller bilmiyorum
Valla şu ara bende bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım

Kizlar yorgun uykusuz bas agrisiyla süt sagarken gogus uclarim acirken oglum banyo yaptirmami beklerken sizi okudum hallerimizden gözüm doldu dert anasi olduk bu el kadar bebelerden

Yatıyorum heryerim agriyooo

Kızlar çok geçmiş olsun hepinize.
Başka ne denir bilmiyorum

Dişleri erken çakacak olabilir

Bu kadar erken olur mu daha 33 günlüğüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…