- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
ayy evet ya gaz sancısından diye düşünüyorumKızlar bebeğinin burnu kaşınan var mı? Sürekli omzumda burnunu kaşıyor bebeğim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç? Nedendir ki?
Doktora da haftaya gidebilicem anca o zaman sorabilirim.
Benimkinin de akıyor ağzı, olur mu olur.. Benim bir arkadaşın kızı 2 aylıkken diş çıkardı.Bu kadar erken olur mu daha 33 günlüğüz.
Süt alerjisi oldugu bebeğinde kesinleşti micanımTamam canım onu da alayım olmazsa rahatlasın yavrum. Zaten süt alerjisiyle de başımız dertte. Bir yerden iyi olsun bari
Allah yardımcın olsun canın en kısa zamanda bu günler gecer insallh uzun sürmez bu alerjik durumbilmiyorum ki ben de..bi yanda alerjiyle bogusuyorum..inanin cook yoruldum
dun degisik olarak sadece uzum pekmezi yedom.sut yapsin diye.alerji yapti.kakada kan oldu.agliyor durmuyor.meger uzum alerjik bir meyveymis...sadece patates yiyorum diyebilirim.sabah oglen aksam☹ iyi olsun yeter ki ama ben psikolojik olarak cokmek uzereyim.kendimi berbat hissediyorum..
vertigo olmasin sakin. nasıl bir dönmeydi, dengesizlik hissi mi yoksa dünya fırıldak gibi dönüyor hissi mi? bulanti da yapar vertigo. i baş hareketleri, yapmadan robot gibi yürümek gerekiyor. uykusuzluk yorgunluk tetikliyor maalesef. geçmiş olsun.Ben dün akşam fenalaştım yorgunluktan.. Saatlerce başım döndü, ayağa bile kalkamadım. Sonra midem bulandı öğür öğür bişi çıkmadı. Çok kötüydü. Düşme tehlikesi geçirdim kaç defa.. Tabi bu arada kız yine kucağımda çünkü durmuyor meme istiyor. Nolacak bu halimiz ya..
çok geçmiş olsun. ateş de yaptıysa antibiyotiksiz geçmeyebilir.Yatıyorum heryerim agriyooo
Nolmus canim oyle ya. Gecmis olsun.Ben dün akşam fenalaştım yorgunluktan.. Saatlerce başım döndü, ayağa bile kalkamadım. Sonra midem bulandı öğür öğür bişi çıkmadı. Çok kötüydü. Düşme tehlikesi geçirdim kaç defa.. Tabi bu arada kız yine kucağımda çünkü durmuyor meme istiyor. Nolacak bu halimiz ya..
ben oğlumu iki ay bir haftalikken götürdüm tam. araya bayram girdi öyle oldu. biz kalça ultrasonunu o zaman yaptırdik.merhaba arkadaslar.
nasilsiniz. Yorgnluk, uykusuzluk tam gaz devam dimi.
benim kizim da kucagimda inince uyaniyor..
size bir sey soracaktim.
kizim pazartesi 52 gunluk oluyor. esim 10 15 gun olmayacak. Kalca ultrasonu ve 2 aylik kontrolu icin pazartesi mi goturelim yoksa mesela 2 ay bi haftalikken gidilse gec mi gidilmis olur. En fazla ne kadar gecikse olur yani.Bilemedim.
Aynen çok kalın sesi var derin uyymafıysa mahvediyor uykumu o uyuyor ama ben dalamıyorum bıcırık ıg ug hiç susmuyor elini emmeye başladı 65 günlük oldu canişkomKızlar sizin bebeklerde uyurken çok ses çıkarıyor mu? Benimki baya gürültülü uyuyor yanında yatamıyorum uyandı sanıyorum çoğu zaman. Birde emme hareketi yapıyor şimdi. Sizinkiler nasıl?
Aynı günleri yaşadım canım 4 ay ağladı mecburen memeyi bıraktık bırakınca rahatladı çocuğum huzura kavuştu yumurta alerjisi vardı çalıştığım için her dakika dikkat edemedim. Geceleri o ağlıyor ben ağlıyordum birde ablamız vardı ama geçti gitti şimdi 2 yaşında geçti tamamen üzülmebilmiyorum ki ben de..bi yanda alerjiyle bogusuyorum..inanin cook yoruldum
dun degisik olarak sadece uzum pekmezi yedom.sut yapsin diye.alerji yapti.kakada kan oldu.agliyor durmuyor.meger uzum alerjik bir meyveymis...sadece patates yiyorum diyebilirim.sabah oglen aksam☹ iyi olsun yeter ki ama ben psikolojik olarak cokmek uzereyim.kendimi berbat hissediyorum..
Canım antibiyotik yazdır o zaman rahatlarsınKızlaaar ben çok kötüyüm süt sıtması oldum gece bi uyandım donuyorum heryerim ağrıyor sağ gögüsüm fena şişmiş. Kalktım Asyayı emzirdim sıcak suya girdim 2 parol içtim.
Şimdide midem bulanmaya başladı.
Oooyyy analık ne zor iş yaa..
Ama vertigo olsa önceden de olmaz mıydı? 2 gündür var bende, böyle nasıl anlatayım ruhum bedenimden ayrı gibi, kafamda bir bulanıklık oluyor. Ama dün başım da döndü, önce emzirirken oda dönüyor gibi oldu. Emzirmem bitti çocuğu yatağına koyacakken dengem şaştı. Oturdum, eşim aldı kucağımdan, sonra otururken de düşecek gibi oldum. Ardından yemekte oturduğum yerde yine masaya yapıştım düşmeyeyim diye.. Çok tuhaf bir şey ya..vertigo olmasin sakin. nasıl bir dönmeydi, dengesizlik hissi mi yoksa dünya fırıldak gibi dönüyor hissi mi? bulanti da yapar vertigo. i baş hareketleri, yapmadan robot gibi yürümek gerekiyor. uykusuzluk yorgunluk tetikliyor maalesef. geçmiş olsun.
bu arada geçmezse ilacı var, emzirirken de kullanılıyordu sanırım. kulak burun boğaz doktorlari yazıyor. ve ilerlmeden kullanırsan çabucak geçiriyor.
Geçmiş olsun canım..Kızlaaar ben çok kötüyüm süt sıtması oldum gece bi uyandım donuyorum heryerim ağrıyor sağ gögüsüm fena şişmiş. Kalktım Asyayı emzirdim sıcak suya girdim 2 parol içtim.
Şimdide midem bulanmaya başladı.
Oooyyy analık ne zor iş yaa..
Evet canim benimkinde dr var salya ama neden oluyor bilmiyorumBende erkenden uyanip kahvalti hazirliyor sanıyorum. Bu arada kizlar benim kiz salya akitiyor tükürük yapiyordu az az simdi bakiyirum bady si nin kenari islak agzinin kenarindan akmis sizde de var mi bu durum ?
çok geçmiş olsun. ateş de yaptıysa antibiyotiksiz geçmeyebilir.
Canım antibiyotik yazdır o zaman rahatlarsın
Sağolun canlarım antibiyotik varmış onu içiyorum. Kollarım kalkmıyor resmen ölü gibiyim. Sabah kahvaltıyı fln eşim hazırladı dünden kalan bulaşıklar vardı garibim makinedekileri boşaltmış geri doldurmuş.Geçmiş olsun canım..
Sanırım grupta herkeste yorgunluk birikmesi sonucu bir haller var. Sonumuz hayır olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?