2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gunaydin arkadaslar benim is baslangic tarihim 3 temmuz ama yani bebek bu kadar ufakken nasil birakilir ya. Daha mimmaciklar ne kadar az izin veriyorlar cok sinirim bozuk. 2 3 ay ucretsiz isteyecegim buyuk ihtimal
Artik hakkimizda hayirlisi

Allah yardımcın olsun canın en kısa zamanda bu günler gecer insallh uzun sürmez bu alerjik durum

vertigo olmasin sakin. nasıl bir dönmeydi, dengesizlik hissi mi yoksa dünya fırıldak gibi dönüyor hissi mi? bulanti da yapar vertigo. i baş hareketleri, yapmadan robot gibi yürümek gerekiyor. uykusuzluk yorgunluk tetikliyor maalesef. geçmiş olsun.

bu arada geçmezse ilacı var, emzirirken de kullanılıyordu sanırım. kulak burun boğaz doktorlari yazıyor. ve ilerlmeden kullanırsan çabucak geçiriyor.

Nolmus canim oyle ya. Gecmis olsun.

merhaba arkadaslar.
nasilsiniz. Yorgnluk, uykusuzluk tam gaz devam dimi.
benim kizim da kucagimda inince uyaniyor..
size bir sey soracaktim.
kizim pazartesi 52 gunluk oluyor. esim 10 15 gun olmayacak. Kalca ultrasonu ve 2 aylik kontrolu icin pazartesi mi goturelim yoksa mesela 2 ay bi haftalikken gidilse gec mi gidilmis olur. En fazla ne kadar gecikse olur yani.Bilemedim.

ben oğlumu iki ay bir haftalikken götürdüm tam. araya bayram girdi öyle oldu. biz kalça ultrasonunu o zaman yaptırdik.

Kızlar sizin bebeklerde uyurken çok ses çıkarıyor mu? Benimki baya gürültülü uyuyor yanında yatamıyorum uyandı sanıyorum çoğu zaman. Birde emme hareketi yapıyor şimdi. Sizinkiler nasıl?

Kızlar sizin bebeklerde uyurken çok ses çıkarıyor mu? Benimki baya gürültülü uyuyor yanında yatamıyorum uyandı sanıyorum çoğu zaman. Birde emme hareketi yapıyor şimdi. Sizinkiler nasıl?
Aynen çok kalın sesi var derin uyymafıysa mahvediyor uykumu o uyuyor ama ben dalamıyorum bıcırık ıg ug hiç susmuyor elini emmeye başladı 65 günlük oldu canişkom

Aynı günleri yaşadım canım 4 ay ağladı mecburen memeyi bıraktık bırakınca rahatladı çocuğum huzura kavuştu yumurta alerjisi vardı çalıştığım için her dakika dikkat edemedim. Geceleri o ağlıyor ben ağlıyordum birde ablamız vardı ama geçti gitti şimdi 2 yaşında geçti tamamen üzülme

Canım antibiyotik yazdır o zaman rahatlarsın

Ama vertigo olsa önceden de olmaz mıydı? 2 gündür var bende, böyle nasıl anlatayım ruhum bedenimden ayrı gibi, kafamda bir bulanıklık oluyor. Ama dün başım da döndü, önce emzirirken oda dönüyor gibi oldu. Emzirmem bitti çocuğu yatağına koyacakken dengem şaştı. Oturdum, eşim aldı kucağımdan, sonra otururken de düşecek gibi oldum. Ardından yemekte oturduğum yerde yine masaya yapıştım düşmeyeyim diye.. Çok tuhaf bir şey ya..

Geçmiş olsun canım..
Sanırım grupta herkeste yorgunluk birikmesi sonucu bir haller var. Sonumuz hayır olsun inşallah..

Bende erkenden uyanip kahvalti hazirliyor sanıyorum. Bu arada kizlar benim kiz salya akitiyor tükürük yapiyordu az az simdi bakiyirum bady si nin kenari islak agzinin kenarindan akmis sizde de var mi bu durum ?
Evet canim benimkinde dr var salya ama neden oluyor bilmiyorum

Kalppare canim insallah bu surec kisa surerde rahatlarsin sende..
SuRMeLi cok gecmis olsun
çok geçmiş olsun. ateş de yaptıysa antibiyotiksiz geçmeyebilir.
Canım antibiyotik yazdır o zaman rahatlarsın
Geçmiş olsun canım..
Sanırım grupta herkeste yorgunluk birikmesi sonucu bir haller var. Sonumuz hayır olsun inşallah..
Sağolun canlarım antibiyotik varmış onu içiyorum. Kollarım kalkmıyor resmen ölü gibiyim. Sabah kahvaltıyı fln eşim hazırladı dünden kalan bulaşıklar vardı garibim makinedekileri boşaltmış geri doldurmuş.
Asya da hiç uyumadı sabah yavrum o da etkilendi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…