Başka çocuk düşünmüyorsan bence başka doktora görün derim benBen de onu dedim , zaten bunu zor doğurdum diye (tüp bebek )ben öyle deyince bu normal olur sen korunma diyor . Dedim korunmak ne , 6 yıl korunmadık olmadı olur olur deyip gönderdi . Sanki bir daha olsa ona gidecekmişim gibi
Geçmiş olsun bebekler varken hastalık çok zor ama onlara olmasın bize olsun yaKızlaaar ben çok kötüyüm süt sıtması oldum gece bi uyandım donuyorum heryerim ağrıyor sağ gögüsüm fena şişmiş. Kalktım Asyayı emzirdim sıcak suya girdim 2 parol içtim.
Şimdide midem bulanmaya başladı.
Oooyyy analık ne zor iş yaa..
Sorun olmuyor yani dimi. Kontrolunu de kalcayi da gozu de o gun yaptirirm diye dusundum. 52 gunluk gitsek de bisey olmaz dimi. Asilari da saglik ocagi ne zaman ararsa o zaman artik. Sagol canim.senin bebek ne kadar olduben oğlumu iki ay bir haftalikken götürdüm tam. araya bayram girdi öyle oldu. biz kalça ultrasonunu o zaman yaptırdik.
Gecmis olsun canim. Cok doldu diye mi oldu yaniGrup dökülüyor amanın kızlar dikkat edin ben dün akşam iki kez aynı memeyi verdim sanırım ondan oldu.
Canım ya kolay gelsin benimki uzaktayken karışınca çıldırıyorum evi değiştirin iş bulmaya calış bakıcı emin ol daha iyiAnlamaz canm kendimiz bisey olmaz diyor sadece. Aslında ailesine yok diyemediği için oluyor bunlar. Ayrı evde yaşasam dinler beni.
ben de vertigo aniden olmuştu. hiçbişey yoktu. kizlarla oyun oynuyorduk, hoplamali zıplamalı, birden yeşilçam filmlerindeki gibi dünya dönmeye başladi.Ama vertigo olsa önceden de olmaz mıydı? 2 gündür var bende, böyle nasıl anlatayım ruhum bedenimden ayrı gibi, kafamda bir bulanıklık oluyor. Ama dün başım da döndü, önce emzirirken oda dönüyor gibi oldu. Emzirmem bitti çocuğu yatağına koyacakken dengem şaştı. Oturdum, eşim aldı kucağımdan, sonra otururken de düşecek gibi oldum. Ardından yemekte oturduğum yerde yine masaya yapıştım düşmeyeyim diye.. Çok tuhaf bir şey ya..
yok canim olmaz bence. bir aylık yaptıranlar da var. aşıyi iki ay olmasına bir gün kala yaptırmıştık. 68 günlük oldu benim minnak.Sorun olmuyor yani dimi. Kontrolunu de kalcayi da gozu de o gun yaptirirm diye dusundum. 52 gunluk gitsek de bisey olmaz dimi. Asilari da saglik ocagi ne zaman ararsa o zaman artik. Sagol canim.senin bebek ne kadar oldu
Ciktiniz mi dun disari uc cocukla da ne yaptiniz
Tamam canim pazarteesi gotureyim ben icim rahat eder en azindan.ben de vertigo aniden olmuştu. hiçbişey yoktu. kizlarla oyun oynuyorduk, hoplamali zıplamalı, birden yeşilçam filmlerindeki gibi dünya dönmeye başladi.hiç durmuyordu. gözümü kapatınca bile karanlık dönüyordu sanki. o zamana kadar da duymamıştım böyle bir hastalik. acile gittik, ooo yaygın bir hastalikmis.
muhtemelen yorgunluktandir senin. insallah kisa zamanda geçer. düzene girsin de şu kuzular.
yok canim olmaz bence. bir aylık yaptıranlar da var. aşıyi iki ay olmasına bir gün kala yaptırmıştık. 68 günlük oldu benim minnak.
dün burasi çok soğuktu. babaları da işe gidince kızları bahçeye gönderdim. ama biz evdeydik minikle. onlar bisiklet sürdüler. bugün de inadına güneşli. tam dışarı çıkmalık.
izinler de 1 Hazirandan itibarenmis aslinda. sonradan öğrendim. eşim e diyorum ki büyükşehir olsaydi, habercilere yakalansaydik, kucağımda bebekle beni görünce doğurup doğurup dışarı salıyorlar diye haber yaparlardi.bilmezler ki kaç zamandır içerdeyiz.
Bizim evin önünde 7 24 polis var. Karşımızdaki yurtta 2 aydır dönüşümlü olarak karantina var. Hatta doğumdan dönerken yasak vardı, tam eve geldik burdaki polisler çevirdi, dedik doğumdan geliyoruz . Eşim dedi bir el atın hem eşimi hem çocuğu çıkaramam. Adamlar bize borçlu çıktılar, puseti taşıttık bir deTamam canim pazarteesi gotureyim ben icim rahat eder en azindan.
Biz buyuksehirdeyiz bugun yasak yok size dimi.ama cocuklara var. Gerci saliyor cikior buralarda da cocuklar, dinleyen yok. Haberciler aynen oyle derdi. Polis olsa bi de 3150 ceza yerdintabi cocuklara cok zor oldu evde olmak. Ama sitenin bahvesine cikior cocuklar genelde ya burda.
Süt izniniz yok mu bizim yarım gün 12de biticek 2 ay sonraki 4 ay 2deGunaydin arkadaslar benim is baslangic tarihim 3 temmuz ama yani bebek bu kadar ufakken nasil birakilir ya. Daha mimmaciklar ne kadar az izin veriyorlar cok sinirim bozuk. 2 3 ay ucretsiz isteyecegim buyuk ihtimal
Artik hakkimizda hayirlisi
Benim de 5 haziran çocuğum daha 73 günlük olacak bırakılır mı hiç ama benim içerde 21 gün iznim var onu kullancam bi de bizimkiler hamilelerle emzirenleri idari izni 1 ay daha uzatmışlar sanırım öyle olursa haziranı idari izinle temmuzu yıllık izinle geçiricem ağustosa allah kerimGunaydin arkadaslar benim is baslangic tarihim 3 temmuz ama yani bebek bu kadar ufakken nasil birakilir ya. Daha mimmaciklar ne kadar az izin veriyorlar cok sinirim bozuk. 2 3 ay ucretsiz isteyecegim buyuk ihtimal
Artik hakkimizda hayirlisi
Sut iznini haftada 1 gun verirler diye dusunuyirumSüt izniniz yok mu bizim yarım gün 12de biticek 2 ay sonraki 4 ay 2de
Bu psikoloji ile Çocuk düşünemiyorum zaten şu an ama zaman ne getirir bilmiyorum. 4 tane dondurulmuş embriyomuz var . Başka doktora gideceğim zaten mutlaka . Bu şişlik insanı rahatsız ediyorBaşka çocuk düşünmüyorsan bence başka doktora görün derim ben
Havalar açar bundan sonra giresunda bende gelicem haziranın 20si gibi artık Eylüle kadar kalırım annemle bakarız bebeği. Buralar yazın cok sıcak oluyoben de vertigo aniden olmuştu. hiçbişey yoktu. kizlarla oyun oynuyorduk, hoplamali zıplamalı, birden yeşilçam filmlerindeki gibi dünya dönmeye başladi.hiç durmuyordu. gözümü kapatınca bile karanlık dönüyordu sanki. o zamana kadar da duymamıştım böyle bir hastalik. acile gittik, ooo yaygın bir hastalikmis.
muhtemelen yorgunluktandir senin. insallah kisa zamanda geçer. düzene girsin de şu kuzular.
yok canim olmaz bence. bir aylık yaptıranlar da var. aşıyi iki ay olmasına bir gün kala yaptırmıştık. 68 günlük oldu benim minnak.
dün burasi çok soğuktu. babaları da işe gidince kızları bahçeye gönderdim. ama biz evdeydik minikle. onlar bisiklet sürdüler. bugün de inadına güneşli. tam dışarı çıkmalık.
izinler de 1 Hazirandan itibarenmis aslinda. sonradan öğrendim. eşim e diyorum ki büyükşehir olsaydi, habercilere yakalansaydik, kucağımda bebekle beni görünce doğurup doğurup dışarı salıyorlar diye haber yaparlardi.bilmezler ki kaç zamandır içerdeyiz.
Neden döndün ay emmiyor demeLepistesb ben de sağıma geri döndüm ameda almıştım çekim gücü iyi ama tam boşalttığını düşünmüyorum yine . En azından çiftli olduğu için zamandan tasarruf ediyorum . Sen kaç saatte bir sağım yapıyorsun ?
Birleştiriyolar o zaman sizde ama bildiğim kadarıyla iş kanununda ilk 2 ay yarım gün toplayıp gün hesabı yaparsan daha çok olmalı bir bak istersenSut iznini haftada 1 gun verirler diye dusunuyirum
Bende geçici bir şey gün günü hafta haftayı asla tutmuyorHaklısın çok düşünüyorum çok takıyorum düzeltmem lazım bu huyumu. Ama kızımda izin vermiyor sağ olsun. Önceden çok düzenli emen çocuk şimdi 5 dk zor emiyor. İştahı azalmış olabilir mi?
Geçmiş olsun canım insallah ciddi bir şey değildir yorgunluktandir gecer giderAma vertigo olsa önceden de olmaz mıydı? 2 gündür var bende, böyle nasıl anlatayım ruhum bedenimden ayrı gibi, kafamda bir bulanıklık oluyor. Ama dün başım da döndü, önce emzirirken oda dönüyor gibi oldu. Emzirmem bitti çocuğu yatağına koyacakken dengem şaştı. Oturdum, eşim aldı kucağımdan, sonra otururken de düşecek gibi oldum. Ardından yemekte oturduğum yerde yine masaya yapıştım düşmeyeyim diye.. Çok tuhaf bir şey ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?