2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım ya kolay gelsin benimki uzaktayken karışınca çıldırıyorum evi değiştirin iş bulmaya calış bakıcı emin ol daha iyi
Borç var canm işte yoksa ayrı yaşarız da. Eşim diyor çocuk 1 yaşına girince sende çalış bi an önce para biriktirip ev alalım diye. Yani o zamana kadar yine beraber olcak

Bende erkenden uyanip kahvalti hazirliyor sanıyorum. Bu arada kizlar benim kiz salya akitiyor tükürük yapiyordu az az simdi bakiyirum bady si nin kenari islak agzinin kenarindan akmis sizde de var mi bu durum ?
Var canim hatta geçen akşam yatagi ıslanmış doktor kontrol de sormuştu tükürük var mi diye evett dedim ama nedenini sormayı unuttum

Ben ağlayınca aklıma gelen her şeyi deniyorum. Geçenlerde hiçbir sıkıntısı yok ağlıyor. Kafasında çok konak olmuştu kaşınıyor mu acaba dedim kafasını yumuşak yumuşak kaşıyınca sakinleyip uyudu. Bir de çok ani ağlar da susmazsa mutlaka soyun bir bakın yaz geliyor. Çok eskiden duymuştum çocuk ağlamış ağlamış anlamamışlar meğerse böcek ısırıyormuş soyunca görmüşler. Yaz ayları cam kapı açık sinek böcek çok olur.

Hahahah ya o da guzelmis aynen bizi de cok cevirdiler dogum ertesi hepsi hayirli olsun diye gonderdi. Bi tanesi evrak istedi hatta tarihini de kontrol edicem demisti

Ya cok ilginc esim evde olunca bu cocuk uyumuyor kovacam adami. Psikolojim yerle bir
Benim de tam tersiydi.adam yokken surekli agliordu ariyorum gel yardim et diye adam geldi iki gun evde bebek deliksiz uyudu. Ama neyse ki dun bugub yine basladi uyumamaya gorsun o da dimi kolay degil firsat vermior hep kucakta

Benim yaşadığım yer serin valla.
Bende her şeyi deniyorum ya ama bana mısın demiyor. Şimdi yine başladık mesela. 4 gündür falan hep aynı.

Kızlar mochim geldi ilk deneme başarısızdı şimdi biraz yapabildim galiba ama kaç dk sağım yapıyorsunuz bide biraz canımı acıtıyor yanlış yaptığım bişey mi var ki

Kızlar bebiş tokken verdiğimiz mamayı içer mi?
Sanki benimki emiyor ama fazlasını kusuyor. Kusması midesini büyütür dedi bir doktor ama ne kadar doğru bilmiyorum. Mama verdiğim zamanlarda hızla alıp bayılır gibi uyuyaklıyor gaz da yutuyor gaz çıkariyim diye çekiyorum sonra almıyor ama çekmesen almaya devam eder. Sanki doyma hissi yok gibi geliyor bana. Hele ki emzirmede hiç doymuyor bence. Yavaş yavaş geldiği için emdikçe yoruluyor acıkıyor emmeye devam ediyor. Benim gözleminim böyle

Kızlar mochim geldi ilk deneme başarısızdı şimdi biraz yapabildim galiba ama kaç dk sağım yapıyorsunuz bide biraz canımı acıtıyor yanlış yaptığım bişey mi var ki
Ya ben de mochi sipariş ettim ama benim sütüm az artması içim daha pratik sağacak bişey istediğim için aldım ama kullanabilir miyim hiç bilemiyorum

Ben 10 dk filan tutuyorum çok vakumlamıyorum benim de canım acıyo yoksa. Bi de gece yapıyorum sadece birikmiş oluyo memeler sert oluyo 10 dk sağıyorum

Kizlar bebekte uyku yapacak birsey yok mu vereyimds yatsin uyusun ya oglen 1 den beri dogru durust uyumadi toplasan 2 saat uyumamistir bir bebek nasil uyumaz anlamıyorum birde az once guluyordu yavrum ssnin uykun yok mu ya?

Kizlar bebekte uyku yapacak birsey yok mu vereyimds yatsin uyusun ya oglen 1 den beri dogru durust uyumadi toplasan 2 saat uyumamistir bir bebek nasil uyumaz anlamıyorum birde az once guluyordu yavrum ssnin uykun yok mu ya?
Atak haftaları olurmuş bebeklerde 1-3 ve 6. Haftalar bugün okudum gerçektende 6. Haftasa bizimki çıldırmıştı hiç uyumuyordu. 3-4-5-6 aylardada olurmuş 3-5 gün en fazla 21 gün sürer. Fiziksel ve ruhsal gelişimlerinin parçasıymış.

Canim bunlarin ataklaro bitmiyor ya 2 3 gunde 1 tekrarlar mi tam rahatladim diyorum hoop ui e basliyoruz. Sallamadan flanda gectim surekli salliyorum yatsin diye yok anam o gozler kapaniyor sonra aciliyor

Neden döndün ay emmiyor deme
Günüm günümü hic tutmuyor bazen 3 saat oluyor bazen 5 sağım işi kolay degil emme gibi degil külfet geliyor . Makine almadim daha merak ettim amedayi
Burda sorduk hastane tipi yoktur
Sağım işi gerçekten zor. Emiyor ama 5-10 Dakika o da keyfi isterse . Günde 3 kere filan . Mama saatiydi sağım saatiydi derken bende çok yoruluyorum düzenli olamıyor bazen bebişten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…