- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Hangisini alacaksın canım?O zaman fitil dene istersen, ben akşama doğru gider alırım eğer yapmazsa.
Evet su da çok iyi geliyor ama çıkınca ağlıyor işte o mahvediyor beni de. Ağlamasa her gece yikiycam ama iki güne ancak yıkıyorum korkudan.Biz de o ayağın taam içindeyiz resmen gece bir ara catlayacak zannettimkonuşma güzelmiş konuşurum ben de biz duş aldırdık dusu seviyor sonra da uyudu
Kıyamam ya masallah gülüşüneFitili düşünmeye başladım artık.. Ben de artık akşam olsun istemiyorum. Tüm gün gayet iyi uyuyor. 7den sonra başlıyor huzursuzluk.. Geceye kadar devam..
Gaz devamlı yapıyor ki.. Gazdan olduğunu düşünmüyorum
Ama gazını çıkarıyor devamlı, uykuda olsun uyanıkken olsun.
Canım gaz masajı devamlı yapıyorum varaa çıkıyor ama zaten yapmadan da çıkarıyor kendi.. Karnı yumuşak oluyor o kriz anında da, gaz olsa sert ve şiş olmaz mı? Kakadan sanırım derdi ama uykuya daldığında da sabah dek uyuyor. Gece bir emmeye kaldırıyorum, uyanmadan emip uykuya devam ediyor. Ve görsen bu sabah 1 saat onu izledim, gülücükler saçıyor uykusunda kıkırdıyor hatta bazen beşik sallanıyor gülmesine.. Derdi olsa böyle birden kesilir mi yani anlamadım gitti.
Acile gitmedik canım, sonradan çok yorulunca uyuyakalıyor ve bir daha sabah dek uyanmıyor melekler gibi uyuyor genelde.. Gündüz de hiçbir derdi olmuyor.
Geliyor canım ama çok az.Mochi kullanan kızlar bir şey sorucam size, şimdi bebek emerken diğer memeye takınca süt geliyor ama bebek emmediği zaman takıncada geliyor mu?
KıyamamKızlar bir doktor süt alerjisi dedi, başka doktora gittim gıda alerjisi ama rejime gerek yok dedi krem verdi. Yüzü kıpkırmızı egzama gibi. Kaşınıyor ağlıyor ve çok huysuz. Kanlı kaka olmadı. Mukuslu kaka da yok pek. Çok nadir oluyor yeşil kaka. Genelde sarı kakası. Anlamadım gitti ya süt ürünlerini kestim. Adam gibi bişey yemiyorum. Hala geçmedi. Bir de kaşlardaki konak geçiyor derken alnına ve kafasına yayıldı. Bebeğimin yüzünü görseniz mahvoldusesi kısıldı bir de sesi zor çıkıyor ağlarken. Dün oturdum ağladım kaç saat
Canını sıkma dediğim kremi al mustelanın canım bak faydasını alacaksın. Saclarına ve kasına zeytin yağı sür öyle beklet sonra tara sonrada yıka. Takip ettiğim bi doktor dedi. Ailede alerjisi olan birileri var mı?Kızlar bir doktor süt alerjisi dedi, başka doktora gittim gıda alerjisi ama rejime gerek yok dedi krem verdi. Yüzü kıpkırmızı egzama gibi. Kaşınıyor ağlıyor ve çok huysuz. Kanlı kaka olmadı. Mukuslu kaka da yok pek. Çok nadir oluyor yeşil kaka. Genelde sarı kakası. Anlamadım gitti ya süt ürünlerini kestim. Adam gibi bişey yemiyorum. Hala geçmedi. Bir de kaşlardaki konak geçiyor derken alnına ve kafasına yayıldı. Bebeğimin yüzünü görseniz mahvoldusesi kısıldı bir de sesi zor çıkıyor ağlarken. Dün oturdum ağladım kaç saat
Kremi ya da zeytinyagi pamuklu cubukla ya da kucuk parmaginla hafif bastirarak uyar orayi oyle yapiliordu sanirim.cok hos degil ama ben yapmistim bi yolladi ki koltuklar batmistiCanım valla ne hareketler yaptırıyorum, ıslak mendille uyarıyorum hemşire doğduğunda öyle demişti ama işe yaramıyor. Kremle dediğini nasıl yapacağım?
Ağlamaktan olabilirmiş. O kadar üzücü ki ne desem boş. Şu an uyumuyor adam gibi. Sürekli kaşıntı var sanırım. Krem sürüyorum ama işe yarıyor mu bilmiyorum. Geçmezse kortizonlu krem vereceğim dedi doktor. Keşke gerek kalmadan geçse. Dün 40ımız çıktı ama ikimiz de ağlayarak geçirdikEvet su da çok iyi geliyor ama çıkınca ağlıyor işte o mahvediyor beni de. Ağlamasa her gece yikiycam ama iki güne ancak yıkıyorum korkudan.
Kıyamam ya masallah gülüşünecanım bu sancılar akşam giriyor. Bizimki de hep akşam yaşıyordu. Fitil ver derim ben. Ve sallamak da rahatlatıyor karşısın biliyorum ama bir dene istersen.
Geliyor canım ama çok az.
Kıyamam ☹ sesi neden kısılmış doktora sordun mu?
Geçmemesinden ilerlemesindense kortizonlu krem kullanmanı tavsiye ederim en azından rahatlar bebeğin. Büyük Kızımda yumurta alerjisi var. Duş rahatlatıyor. Cildini nemli tutmak gerekiyor. Mustela ürünleri kullanıyorum ve gece yatmadan alerjikli bebekler için olan şuruptan içiriyorum. İnşallah tez vakitte geçerAğlamaktan olabilirmiş. O kadar üzücü ki ne desem boş. Şu an uyumuyor adam gibi. Sürekli kaşıntı var sanırım. Krem sürüyorum ama işe yarıyor mu bilmiyorum. Geçmezse kortizonlu krem vereceğim dedi doktor. Keşke gerek kalmadan geçse. Dün 40ımız çıktı ama ikimiz de ağlayarak geçirdik
Deneyeyim dediklerini canım. Mustelanın konak şampuanınında sipariş ettim. Onu da kullanırım bakalım. Eşimin annesi ablası alerjik. Birçok şeye alerjileri var. Astımları var. Benim anne tarafım da alerjik. Onların da Astımları var.Canını sıkma dediğim kremi al mustelanın canım bak faydasını alacaksın. Saclarına ve kasına zeytin yağı sür öyle beklet sonra tara sonrada yıka. Takip ettiğim bi doktor dedi. Ailede alerjisi olan birileri var mı?
Canım sudocrem kullansan bi işe yaramaz mı acaba ben nereye sürersem iyi geliyordu. Yüzüne falanda sürüyorum inşallah düzelir canımAğlamaktan olabilirmiş. O kadar üzücü ki ne desem boş. Şu an uyumuyor adam gibi. Sürekli kaşıntı var sanırım. Krem sürüyorum ama işe yarıyor mu bilmiyorum. Geçmezse kortizonlu krem vereceğim dedi doktor. Keşke gerek kalmadan geçse. Dün 40ımız çıktı ama ikimiz de ağlayarak geçirdik
Krem sürüyorum yağ sürüyorum çok çabuk kuruyor. Amin inşallah geçer bir an önceGeçmemesinden ilerlemesindense kortizonlu krem kullanmanı tavsiye ederim en azından rahatlar bebeğin. Büyük Kızımda yumurta alerjisi var. Duş rahatlatıyor. Cildini nemli tutmak gerekiyor. Mustela ürünleri kullanıyorum ve gece yatmadan alerjikli bebekler için olan şuruptan içiriyorum. İnşallah tez vakitte geçer
Eskiler bizim gibi bebek ağlıyor diye ne yapacağını düşünmüyormuş ki. Tarlası bahçesi evi derken bağlıyormuş sırtına çocuk ağlasa da işini yapıyormuş. Rahmetli anneannem ilk çocuğumda gazını çıkarırken derdi ki ''biz emzirir yatırırdık bağırır bağırır susardı demek gazı varmış''. Hastanelerin bebek odaları niye ses geçirmez. İçeride bebekler yırtıyor kendini, karnı tok altı temizse kimse ilgilenmiyor, ağlayıp ağlayıp susuyorlar. Saatle mamaları veriliyor artık altlarına ne kadar sık bakıyorlarsa bilmiyorum. Yoksa her ağlayan bebeği kucağına alıp oyalamaya kalksa hemşire yetmez. Biz kıyamıyoruz da ondan böyle. Ben ikinciye hamile kalmadan daha diyordum ki saatli besliycem, ağlasa da almıycam ama olmuyor yapamıyorsun. Hem kıyamıyorsun hem de sürekli ağlaması daha zor oluyor.Canim inan hepsini yapiyorum diyebilirim ama anlamadim. Gunduz uykusu hic yok denecek kadar az gecede 12 ds uyuyirdu son 1 haftadir 2 de uyumaya basladi suan uyumuyor yine Allaha yalvariyorum artk komsularada rezil oldum kizip duruyorum bebegede cok bunaldim. Esimde anneme goturmuyor beni belki anneme gitssm destek olacak, bir yandanda bebegin duzeni var ne bileyim napacagimi bilemiyorum, birde bu bebegi nasil birakip ise gideyim
Ayy canim gerçekten cok zor ya elim ayagima dolandı isin içinden çıkamıyorum. Onceden kadinlar nasil yapiyirlarmis tarlalarda bahcelerde cocuk uyuyor mu uyumuyor mu mama saati alerjisi varmiydi yok muydu susu busu acaba nasil takip ediyorlardi diye dusunuyorum, illaki uyumayan vardir bizimki gibi oyle yada boyle buyuyorlar valla kafam o kadar sey dusunuyor ki kafayi yememe az kaldi gercekten
Deneyeyim dediklerini canım. Mustelanın konak şampuanınında sipariş ettim. Onu da kullanırım bakalım. Eşimin annesi ablası alerjik. Birçok şeye alerjileri var. Astımları var. Benim anne tarafım da alerjik. Onların da Astımları var.
İnşallah canımCanım sudocrem kullansan bi işe yaramaz mı acaba ben nereye sürersem iyi geliyordu. Yüzüne falanda sürüyorum inşallah düzelir canım
Amin canım inşallah,Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce kurtulur yavruşun. Mustela iyi gelir belki bir dene bakalım geçse rahatlar zaten Allah şifa versin.
Sütlaç dokunmazsa sütlaç yapıp yemeyi dene bana inanılmaz etki etti. İki üç günde bir yapıp yiyorum özellikle yatmadan yiyorum yiyip yatınca bir anda doluyor göğüsler. Bir kaç gündür yapmadım daha az şimdi. Tesadüf mü diyordum ama değil demek ki. Bir dene yapması da çok kolay uğraştırmıyor.inan uzuntuden sütüm gitti..cocuk ac ve agliyor..ben de dua ediyorum yavrum sarardı artik..mama ayarlamam lazım ama dr vermiyor...
Kızlar çığlık ata ata ağlamak hiçbir sıkıntısı yokken normal mi ya? Dün acile gidecektik artık, susturamadık. Soyuyorum ediyorum, devamlı mama süt veriyorum. Altı temiz karnı tok ama çıldırıyor. Gözler kapandıkça inatla bir anda fal taşı gibi açıyor. Basıyor yaygarayı.. Dün gece yine felaketti. Bir kaç kez daldı kucağımda yatağa koyduğım an bağırıyor. Bir krresinde de yatağa koydum uyanmadı çok derin uyuyordu. 5 dakika sonra yine başladı. Off çok yoruldum ben.. Kakasını da yapmadı4 gündür. Fitil versem mi vermesem mi bilmiyorum.
[/QUOTE
Bizimde bugün kaka yapmayalı 5.gün 2 kez daha aynı oldu fitille yaptı bu kez direniyorum fitille alışmasın diye masaj yapıyoruz zeytinyağını sütüne katıyoruz banyo yaparken sıcak suya otutturuyorum hiçbiri ise yaramadı hoşaf yaptım onu içicem bugün inş.işe yarar
Konak çok normal benim bebeğimin de kafasını tamamen sardı. Her banyodan sonra tarayarak yavaş yavaş döüyorum. Bir de banyo yaptırmadan yarım saat önce zeytinyağı sür sonra yıka yumuşar. Ben daha sürmedim banyo sonrası yumuşaklıkla tarıyorum. İlk çocuğumda da kaşta başlamıştı sonra kafaya yayılmıştı. Sonra hepsi geçti takılma. Yüzündeki sert sert kızarıklıklar için de mustela stelatopia verdi doktor bir gecede yumuşattı. Benim oğlum da kaşıntıdan elini yüzünden çekmiyordu şimdi daha iyi.Kızlar bir doktor süt alerjisi dedi, başka doktora gittim gıda alerjisi ama rejime gerek yok dedi krem verdi. Yüzü kıpkırmızı egzama gibi. Kaşınıyor ağlıyor ve çok huysuz. Kanlı kaka olmadı. Mukuslu kaka da yok pek. Çok nadir oluyor yeşil kaka. Genelde sarı kakası. Anlamadım gitti ya süt ürünlerini kestim. Adam gibi bişey yemiyorum. Hala geçmedi. Bir de kaşlardaki konak geçiyor derken alnına ve kafasına yayıldı. Bebeğimin yüzünü görseniz mahvoldusesi kısıldı bir de sesi zor çıkıyor ağlarken. Dün oturdum ağladım kaç saat
bu şekilde bakteri ürer zaten bu sebeple ıslak mendillere koruyucu ekleniyor saglıklı olsun derken daha buyuk zarar verebilir her kullanımda taze ıslatıp kullanabilirsiniz veya icinde sadece gıda koruyucusu potasyum sorbat iceren ıslak mendilleri kullanabilirsiniz sadece su pamuk potasyum sorbat iiçeren en az iki marka var1 paket pamuğu dondurma kutusuna koyuyorum yan yana iki sıra. Sonra kettle da kaynattığım 1 bardak suyu, içme suyuyla ılıştırıp pamukları ıslatıyorum. Suyun fazlasını da pamukları elime alıp sıkıyorum lavoya.
Kutunun kapağını kapatınca kuruma olmuyor hiç canım. Ben de böyle yapıyorum canım.
Sütlaç dedim ama bu mesajını şimdi gördüm. Hurma da çok iyi geliyor diyorlar. Bir de benim doğumda yardımcı olan ebem paylaşmıştı ben de daha denemedim süt şelalesi diye bir tarif vardı. İnşallah iyi gelir.@sekerpare5939 canım ben de hergun üzüm pekmezi tahin yiyorum. Bebeğim alerji oldu ama ondan mı bilmiyorum. Doktor süt ürünleri yeme dedi. Üzüm olduğunu nasıl anladın sen?
Ay zarar vermem dimi?Kremi ya da zeytinyagi pamuklu cubukla ya da kucuk parmaginla hafif bastirarak uyar orayi oyle yapiliordu sanirim.cok hos degil ama ben yapmistim bi yolladi ki koltuklar batmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?