Zaten kolik bebekler aynı zamanda alerjiye çok yatkın olurlarmış. Doktora gittiğimde sürekli hapşırrıyor dedim hıçkırığı falan söyledim hapşırması alerjik dedi kolik bebeklerin ortak noktası. Ben suan süt ürünü yemiyorum zaten kendi alerjimden dolayı yemeye de korkuyorum bebeğe bişi olur diye. İnşallah şu 3 ayı atlatınca biraz daha düzeliriz.İnşallah canımkolik belasını unutturdu bu alerji. Bu arada bir yazıda okudum. Koliğin sebepleri arasında alerji varmış. Bebek alerji yüzünden sürekli ağlama nöbetlerine girebiliyormuş. Alerji kontrol altına alınırsa kolik zayıflıyormuş. Belki sebebi alerjidir
Of kızlar bende çok kötüyüm kızım gece 1-6:30 kadar aralıksız salladım durmuyor her gün aynı saatler sabahta 10:30 uyandı yatağıma aldım uzanarak emzirdim uyumaya korktum ezerim diye o kadar kasıyor ki kendini gaZ çıkarmak için artık hem uykusuzluktan hemd bebeğin gazından bıktım gazını da yapıyor niye Ağlıyor hala ya
Ben bakıyorum biberonla vereceksem sıcaklığına.. Çok şekerli geldi banaBips emzik alacak olan arkadaş vardı aldı mı memnun mu unuttum kimdi
Birde kızlar sütünüz ün tadına baktınız mı merak ettim?
Ben bu sabah o emzik savaşımızı videoya aldım, sonra videoyu hızlandırıp kaydettim. Çok komik oldu ya.. 50 kere tak çıkarOy anam hepimiz aynı çekiyoruz valla artık saldım gitti üzülemiyorum bile.
30 kere emziğini ağzına geri veriyorum mesela tutsa emse uyuyacak ama yok
Ben bakıyorum biberonla vereceksem sıcaklığına.. Çok şekerli geldi banaEşim de geçen annesine diyor ki mama, anne sütüne çok benziyor tat olarak Annesi de e içtin mi dedi şaşkın şaşkın Bizimki hemen sağdığım sütü ısıtınca baktığını söyledi de karmaşayı önledik
Ben bu sabah o emzik savaşımızı videoya aldım, sonra videoyu hızlandırıp kaydettim. Çok komik oldu ya.. 50 kere tak çıkar
Emzikle de uyumuyor ki hanımefendi 5 dk da bir atıyor ayy sorma ben tam salmışım kendimi hamileyken başladım salmaya Çok çok sıkıldım birde annemdeyiö yardım edenim de çok yine de çok yoruldum artıkOy anam hepimiz aynı çekiyoruz valla artık saldım gitti üzülemiyorum bile.
30 kere emziğini ağzına geri veriyorum mesela tutsa emse uyuyacak ama yok
Ben aldım bipsBips emzik alacak olan arkadaş vardı aldı mı memnun mu unuttum kimdi
Ben aldım kuzum, memnunum. Yalnız bibslerin şöyle bir handikapı var, kauçuk olduğu için 2 ayda bir değiştirmen lazım.Bips emzik alacak olan arkadaş vardı aldı mı memnun mu unuttum kimdi
Kaç yaşında oglun?? Benim de var oğlum 4 yaşında inan aynı durumdayım sanki yazdıklarını ben yazmışım gibi. Normalde kreşe gidiyordu benimki ama malum virüsten dolayı 7/24 evdeyiz. Zaten hırçın bir çocuktu şimdi iyice fazlalasti. Seviyorum ayağına çocuğun elini kolunu cekistiriyor surekli. Çok bunaldım kardeş kiskancligindanama bebekler biraz daha büyüyünce daha iyi olabilir diye düşünüyorum, abileriyle iletişime geçerler en azından. Boşuna mı umut ediyorum acaba?☹
Ev açarsa yazın ayrılmayacakSonunda ayrı eve cıktı mi bari.? Hem müstakil ev alt kat bodrum gbi düşün ama dayalı döşeli mutfağı banyosu vs hep var eşyalarım orda. Hamileyim soğuk olur diye yukarıdaydım smdi çocuk hasta olur diye hava düzelse inerim de çocuk korkutuyo beni hastalanacak diye. O kdar da oturmaz kocam niye dersen de annesi geçim yapılacak kadın değil büyük olay çıkar o kdar oturmuş olsam en son patlarım ben sabrediyorum şimdilik
Birde kuaföre gittiniz mi kızlar ben Corona SAN beri kaşlarımı almadım hamileyken saç kesilmez diye 1 yıldır ne kestim ne de boyattım o kadar uzadılar ki gidip kısacık yapmak istiyorum birde omre yaptırsam zararı olur mu yaa ne zaman boyatıyor acaba saç makyajsız markete inmezdim şimdi paspal paspal hasteneye sağa sola gidiyorum birde benim doğumdan sonra yüzüm aşırı sivilcendi sizide öyle mi
Eşinin abisi de ne ilginçmiş3 yaş canım.4 e girdik yani 3 bitti.
valla aslinda beni zorlayan çevreden gelen olumsuz sesler.esimin abisi asiri kiskanc.bizimle kusluk cikarip dururlar hic noldugunu anlayamadan..biz sehir disindayken buraya gelince gidip onlara biz geldik hosgeldik dememizi isterlerdi.halbuki kardesim gelmis deyip ziplayarak gelmesi gerekmez miydi? gecenin ikisinde buz gibi otogarda kucucuk bebekle araba aradik eve gelebilmek icin de adam sirf gururdan once o benim ayagima gelecek diye gelmedi.kiskancindan geberecek...velhasil herkes soya çekti kiskanc deyince oglum da kardesine boyle fena mi davranacak diye kahroluyorum...
bi d ekv iste sen nabarsan yqp olcagi gibi oluyor deyince iyice cildiriyorum..hayır olmayacak..biz babasi ile kiskanc da degiliiz haset de..bizi ornek alacak..duzelecek..
sen de kendini motive et gececek..hepsi duzelecek..arkadaslarin da dedigi gibi..kardes kardes oynayacaklar...
2 günde bitiyor bir kutu ama öyle çok uzun kalmıyor ben biraz fazla kullanıyorum sanırım pamuğubu şekilde bakteri ürer zaten bu sebeple ıslak mendillere koruyucu ekleniyor saglıklı olsun derken daha buyuk zarar verebilir her kullanımda taze ıslatıp kullanabilirsiniz veya icinde sadece gıda koruyucusu potasyum sorbat iceren ıslak mendilleri kullanabilirsiniz sadece su pamuk potasyum sorbat iiçeren en az iki marka var
Eşinin abisi de ne ilginçmişbazı insanlar böyle maalesef, huy işte. Oğlum ona çekti diye sakın düşünme bile zaten , bizimkilerin yaş dönemi özelliği böyle. Şuna buna çekmekle alakası yok. Çevreye kulağını tıkamak çok önemli bu dönemde, insan annesinin söylediklerine bile alınıyor bazen hele kv olunca bunları söyleyen sinir olmamak işten değil ama duymamak lazım zor olsa da.
Ben de ilerisi için daha olumluyum aslında. Beraber vakit geçirmeye başladılar mı daha kolay olur diye düşünüyorum. Onları da anlamak lazım daha çok küçükler 3-4 yaş nedir ki tam anneye bağımlı zamanlari. Hele benimki babasıyla oyun bile oynamak istemez hep ben hep ben. ama uykusuzluk yorgunluk her şey üst üste gelince insanın Sabri çok zorlanıyor. Yapacak bir şey yok canım , insallh kısa kadar her şey çok daha iyi olacak, bir düzene girecek
Alerjiniz için de geçmiş olsun inşallah kısa sürede biter uzun sürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?