2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım çok teşekkür ederim biraz olsun moral oldu. İnşallah geçer bizimki de

Yok canım ben süt artırmak için değil de alerji durumunu sordum. Benimkine neyin alerji yaptığını bulmaya çalışıyorum acaba pekmez mi yaptı dedim.

Kalppare canım ben de hergun üzüm pekmezi tahin yiyorum. Bebeğim alerji oldu ama ondan mı bilmiyorum. Doktor süt ürünleri yeme dedi. Üzüm olduğunu nasıl anladın sen?
çok geçmiş olsun canim. üzümü tam bilmem ama tahin bayağı alerjik bir şey. süt ve urunlerinden dsha yaygin bir alerjik ürün susam alerjisi diye bir şey var. ona istersen ara ver.

onun dışında anlayabildiğim kadarıyla yüzü atipik dermatit gibi. küçük kizimda olmuştu. yüzüne coresatin miydi adi pembe bir krem var onu kullanıyordum. örgü türü herşey yasaktı . hatta peluş ve polar tarzi pattaniyeler de tetikliyordu. sadece pamuklu penye tarzi kiyafetler giydi. o süreçte mustelanin dermatit bebekler için bir sampuani var onu kullandik. normal mustela değil. mustela stelatopiaydi adi. bunlari hep doktor tavsiyesiyle kullandim.

çok doktora gittim çoğu kortizonlu merhem verip gönderiyordu. onlar da sürekli kullanılmıyor. cildi inceltiyor bir sürü yanetkisi var. en son çareyi yukarda anlattiklarimda buldunm

Sonunda ayrı eve cıktı mi bari.? Hem müstakil ev alt kat bodrum gbi düşün ama dayalı döşeli mutfağı banyosu vs hep var eşyalarım orda. Hamileyim soğuk olur diye yukarıdaydım smdi çocuk hasta olur diye hava düzelse inerim de çocuk korkutuyo beni hastalanacak diye. O kdar da oturmaz kocam niye dersen de annesi geçim yapılacak kadın değil büyük olay çıkar o kdar oturmuş olsam en son patlarım ben sabrediyorum şimdilik

Canım çok teşekkür ederim biraz olsun moral oldu. İnşallah geçer bizimki de
Canm ne kdar doğru bilmem de kv önce sabun la yıka sonra dalın dök olmaz diyo öyle yapıyoruz konak olmaz diyo daha bi gram bisey yok kafasında şimdilik bakalm belki sabundan belki değil bi fikir olsun sana da dene istersen

Ya sıkma canını sonuçta Allah dermansız dert vermesin. İnan benim bebişte de var gibi alerji yapıyorum diyet aynen dediğin gibi yüzü kızarıyor bazen falan geçiyor bidaha oluyor kafayı yicem yani birseyler yemeğe korkar oldum.

donusumlu yaptigimizda niye kardesim babaannede ya da niye babada.o da bizle gelsin diyor..kardesi oluncada istemiyor..çıkamadım icinden

aslinda alerji olayi da cok yipratti beni...ister istemez modum dusuk..oğlumla vakit geciriyoruz bugun bagirmadi uyuyunca oyke cok

Kalppare canım ben de hergun üzüm pekmezi tahin yiyorum. Bebeğim alerji oldu ama ondan mı bilmiyorum. Doktor süt ürünleri yeme dedi. Üzüm olduğunu nasıl anladın sen?

cnm bn bicok alerjik gidayi kesip gozlemliyorum..
3 gun 3 gun.kk da sut alerji grubu var.orsya bi goz at.bn bayagi faydalandim.sizede gecmis olsun

cnm sutu cay kasigu icsem 1 hafta ağlıyor

Canım sakin olmaya çalış. İnşallah hemen düzelir
Evet ben bebeland kullanıyorum sadece su ve potasyum sorbat var içinde.

bana doktor coldmix de kullanabilirsin dedi ama damla daha masum geliyor niyeyse. hiç bir bilgim olmamasına rağmen

Tamamını mı veriyorsun? Kesiliyor mu? Eşime aldırayım ben de..
2 yaşına kadar çoğu fitil kesiliyor, yarısı veriliyor canım. Sakın tüm fitili koyma makat çatlakları vs oluyor. Biraz elinde ısıt yada sıcak suda biraz erit öyle koy diyor genelde doktorlar. Isıtmadan koyduğunda erimeyebiliyor içerde çünkü.
geliyor ama o kadar cok gelmiyor
Tamam canım sağol.

O zaman öyle yapayım bende bundan sonra sağ ol canım.

Kaç yaşında oglun?? Benim de var oğlum 4 yaşında inan aynı durumdayım sanki yazdıklarını ben yazmışım gibi. Normalde kreşe gidiyordu benimki ama malum virüsten dolayı 7/24 evdeyiz. Zaten hırçın bir çocuktu şimdi iyice fazlalasti. Seviyorum ayağına çocuğun elini kolunu cekistiriyor surekli. Çok bunaldım kardeş kiskancligindan ama bebekler biraz daha büyüyünce daha iyi olabilir diye düşünüyorum, abileriyle iletişime geçerler en azından. Boşuna mı umut ediyorum acaba?

Bugün bebişle biraz dışarı çıktık. Ufak bir kaçamak ormana gittik eşimle. İlk zaman biraz durdu sonra ağlamaya başladı uykuya geçemedi. Arabada salladım az dalar gibi oldu geri uyandı. Öyle olunca eve geldik mecbur. Şimdi uyutmaya çalışıyorum ama yine akşam huysuzluğu saatimiz başladı. Gözleri kızarmış ona rağmen uyumuyor. Zormuş vesselam bu işler.
Ama güzelde o yüzden katlanılıyor sanırım.
Birde kızımda huysuzluk başladığında bende acayip bir gaz başlıyor kızlar hep o dikkatimi çekti. Bu saatlerde bende gazlanıyorum acaba bebişte aynııs mı oluyor saçma bir teori belkide ama gözlemim bu yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…