2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynı şeyleri yaşıyoruz ama bizimki çok şükür düzene girdi biraz sabor ve sakinlikle beklemek lazım size önerim 30 cc mamaya sabah 1 çay kaşığı zeytinyağı ama 30 cc olsun ılıkken anmayı verin yapmazsa birde akşama aynı ölçüde

İnşallah canım tek temennim sağlıklı olmaları

Kızım hiç durmuyor, ıkınıp duruyor ama kaka yapamıyor. Zeytinyağı verdim sabah bir işe yaramadı. Zeytinyağlı kulak çubuğuyla uyaran verdim o da işe yaramadı. Şu an ayağımda sallayıp sakinleştirmeye çalışıyorum. Eşimi eczaneye gönderdim fitil ve calpol aldırmak için. Yoksa çok canı yanıyor belli, duramayacak. Sabah 6dan beri 4 saat falan uyudu.

Kalppare Canım yazdıklarını okuyunca ben mi yazdım dedim inan bizim büyük kız 5.5 yaşında ama çocuk her yaşta çocuk işte biraz daha büyüsünler herşey çok güzel olucak inanıyorum

Bips emzik alacak olan arkadaş vardı aldı mı memnun mu unuttum kimdi
Birde kızlar sütünüz ün tadına baktınız mı merak ettim?
Ben almıştım. Bebeğim kabul etmedi. Gerçi benimki diğer aldığım iki memeyi de kabul etmedi. Doktor 3 aylık olunca alır arada dene dedi.

Hay Allah ya ne zor şu işler. Bir sıkıntı bitiyor diğeri başlıyor. Allah hepimize kolaylık ve sabır versin inşallah... Sen mama veriyor musun? Sadece anne sütü mü alıyor?

Sağdığım süte koydum 1 çay kaşığı onuda denedim ama yok işe yaramadı oda en son çare fitilde bulduk 3 bez değiştirdik yaptı çok şükür
Bizde de durum aynı çığlık çığlığa 5.gündü bugün en son çare fitilde bulduk 3 bez doldurdu yavrum da rahatladı kucağımda sızdı şimdi yatağa bırakmaya korkuyorum

Benimki kakasını yapıyor ama lanet gaz mıdır nedir saatlerdir dediğin moddayız. Ağlıyor uyumuyor huysuz gerçekten çok zor.
Hep akşamın bu saatlerinde feleğimiz şaşıyor valla. İnşallah fitil iyi gelir size canım ya rahatlar bebişin.

Eğer o dediklerinden kaynaklanmadığına eminsen birde şampuan kullanma canım, benim oğlumda da vardı hepsi geçti çok şükür. Ama her günde suya sokuyorum mutlaka o da şifa olmuştur belki.
Canım ben havlusunun üstüne yatırıyorum bezini bile bağlamadan ilk iş dalga sesi açıyorum son ses. Hala sudayım sanıyor bi dene istersen.

Müzikte şu; telefonuma indirmiştim müzik çalardan açıyorum hemen. Banyodan çıkınca uykuya dalana kadar dinliyoruz beraber.

Hay Allah ya ne zor şu işler. Bir sıkıntı bitiyor diğeri başlıyor. Allah hepimize kolaylık ve sabır versin inşallah... Sen mama veriyor musun? Sadece anne sütü mü alıyor?
Sorma kuzum ya valla çok zormuş. Karnımızdayken ne kolaymış herşey anne sütü alıyor sadece. 10 güne kadar normal aslında ama çok zorlanıyor.
Eşim fitil bulamamış eczacıda şurup vermiş. Eve gelsinde inşallah hemen yaptırır ya.
Off ne gazlı bebeler çıktı bunlar. Eczanede fitil kalmamış şurup vermişler bakalım eşim gelince onu vericem. İnşallah hemen geçirir.

Ben pamuğu her defasında direkt çeşme suyuyla yıkıyorum canım. Bekletme de yapmıyorum. 40 ina kadar hem ılık da olsun diye kaynamış ilimis şu kullandım ama sonra bıraktım. Rota dizanteri ağız yoluyla bulaşıyor.

Popodan hastalık bulaşmaz da Yıkarken kullandığımız su daha önemli hem rota hem dizanteri için. Ben de onu merak ediyorum. Yıkarken hangi suyu kullaniyorsunuz arkadaşlar? Ben kombiden gelen çeşme suyu kullanıyorum ama acaba bir sıkıntı olur mu diye de düşünüyorum doğrusu.

Ah ah o gazdan nefret ettim resmen ya bizimki de kaka yapıyor ama işte yinede sürekli bi ıkınma halinde. Yeni uyuttum ama her an uyanacak gibi duruyo cok yoruldum bugun

Biz bu zamana kadar hep kaynamış alınmış suyla yıkadık o yüzden de başta üç günde bir banyo yaptırıyorduk sonradan iki güne bire çıktık şimdi artık 40’ı çıktıktan sonra çeşme suyla yıkıyoruz sadece kafasına kaynamış soğumuş su döküyorum yine

Bunu bende merak ediyorum bizde hep çeşme suyu ile yıkadık. Birde benim kız affetmiyor ağzına elini götürüyor genelde başını yıkarken eline gelen suyu da cok cok emiyor

Ayni seyleri yaşıyoruz nefret ediyorum bu saatlerden aksam 6 ya yaklasinca sitma tutuyor beni acaba donemin özelliği mi bu ikimizin bebesi ayni gün çocuğu ayni seyi yasiyorlar

Kalppare ama canim o zaman yikadigimiz su nasil.olacak onda cesmeden okuyor. Onu da mi kaynatmak lazim yani ben cesmesen sican yerinden kullaniordum
bn oyle yapiyorum cnm.en azindan 3 aya kadar devam edicem.

bnm de 3 bucuk..haklisin
.ben de burda paylasip rahatladim.demekki yalniz degilmisim..

ben popodan da bulasiyor diye biliyordum..yanlismis demekki?

Ah ah o gazdan nefret ettim resmen ya bizimki de kaka yapıyor ama işte yinede sürekli bi ıkınma halinde. Yeni uyuttum ama her an uyanacak gibi duruyo cok yoruldum bugun
Bizimki de aynı böyle yaa. kaka yapıyor ya iki güne bir yapıyor ya her gün yapıyor ama sürekli ıkınıyor sürekli karnında gaz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…