Bizim kız gün içinde baya yapıyor kakasını ama hala ıkınıyor bir de gürültülü yapıyor yani o arada gazı da cıkıyo diye düşünüyorum ama ıkınmaları devam ediyor kısır bir döngü gibiBizimki de aynı böyle yaa. kaka yapıyor ya iki güne bir yapıyor ya her gün yapıyor ama sürekli ıkınıyor sürekli karnında gaz var
Ayy bizimki de aynı saatte ağlıyor . 6-8:30 arası . Alt dudağı titriyor yavrumun ağlarken o kadar ağlıyor . Her gün o saatler yaklaşınca ortam yapıyoruz çocuğa . Bugün de hemen banyosunu hazırladım rahatlar ağlamaz belki diye . Üstünü giydirirken kopardı yine yaygarayı . Mama da almıyor sinirinden o saatlerde ne oluyor anlamıyorum .akşamları çok yoruluyoruz çok . Bir de üstüne eşimle geriliyorum çocuk ağladıkçaAyni seyleri yaşıyoruz nefret ediyorum bu saatlerden aksam 6 ya yaklasinca sitma tutuyor beniacaba donemin özelliği mi bu ikimizin bebesi ayni gün çocuğu ayni seyi yasiyorlar
Galiba kaka da yapsa gaz da çıkarsa karnındaki hareketlilik rahatsızlık veriyor ve sürekli hala kakası varmış hissi yaratıyor çocukta ben öyle düşünmeye başladım. gerçi geçen gün eşim internetten araştırmış ıkınmak kolit belirtisiymişBizim kız gün içinde baya yapıyor kakasını ama hala ıkınıyor bir de gürültülü yapıyor yani o arada gazı da cıkıyo diye düşünüyorum ama ıkınmaları devam ediyor kısır bir döngü gibi
Emzirirken saç boyamak zararlı diye biliyorum benöyle okumuştum
Ah ah o gazdan nefret ettim resmen ya bizimki de kaka yapıyor ama işte yinede sürekli bi ıkınma halinde. Yeni uyuttum ama her an uyanacak gibi duruyo cok yoruldum bugun
Ayni seyleri yaşıyoruz nefret ediyorum bu saatlerden aksam 6 ya yaklasinca sitma tutuyor beniacaba donemin özelliği mi bu ikimizin bebesi ayni gün çocuğu ayni seyi yasiyorlar
canım,benim kızımda da yumurta alerjisi vardı böyle suratının yakınına bile tutsak hemen kızarırdı,değil onu yemek.ama 1 yaş aşısını yaptırdık hiç bi sıkıntı çıkmadı korkma.bizde sadece rota aşısı sıkıntı oldu.birde kalsiyum hapı al osteocare.gluten süt vs alerjen hiçbirşey içermiyor.belki supradyn içindeki bişeye karşı alerjisi vardıryaaa evet..oyle diyen çok.alerjiyili bebegi cok kotu ediyormus aşılar..üzuluyorum..ben bilmiyordum bunu.ben de her aşıdan sonra daha kötu oldugu icin uzulup neden biz bu kadar agir atlatiyoruz diyordum.yeni ogrendim..1 yas asisinda yumurta varmis.ozeellikle yumurta alerjisi olan bebeklere riskliymis.
tam mukus bitti derken simdi tekrarladı diyette kacak oldu.sabahtan beri uyumadi.simdi sızdı.coook uzuluyorum..supradyn suda eritilenden aldi esim dr onerdi.acaba o mu tetikledi diye dr dusunmedim drgil.ama ben margarin iceren bir besin yedim.herhalde o yaptı.
Canım siteye giremiyorum aktif şekilde iki çocukla baya yorucu geçiyor günler anca cevap verebiliyorum.benim oğlan da ara sıra devam ediyor köpüklü kaka ama şu sıralar yok gibi.kusma emdikten sonra yatarken sürekli yutkunuyor kusma geliyor herhalde alerjik mi değil mi bende anlamadım canım çözemedim daha tam anlamıyla çocuğuCocoChanelmademoiselle canım acil cevap..
benim kizdada sennn oglan gibi köpürüklü kaka yaptı ve bugun agzından su gibi tükürükler geldi kusma şeklinde hani süt fazlasını atiyorlar ya hani öyle..bir hastalık mı alerjik mi nornal mi endiselendim.sende durum nasıl?
Kızım hiç durmuyor, ıkınıp duruyor ama kaka yapamıyor. Zeytinyağı verdim sabah bir işe yaramadı. Zeytinyağlı kulak çubuğuyla uyaran verdim o da işe yaramadı. Şu an ayağımda sallayıp sakinleştirmeye çalışıyorum. Eşimi eczaneye gönderdim fitil ve calpol aldırmak için. Yoksa çok canı yanıyor belli, duramayacak. Sabah 6dan beri 4 saat falan uyudu.
Eskilerpamukcuk nedir basa gelen var mi?
kizimin dili beyaz..
ama beslenmesinde sıkıntı yok gibi.acaba var da ben mi anlamiyorum..ondan mi agliyor..anlayamiyorum..
karbonatla silecektim ama yara varsa kalkarmis korktum..mikostatin diye bir ilac vardi sanirim.bilenler kullananlar? su asimiza kadar iyilessek..
Ben de. Normal su yani. Hatta yuttu gecende bende acaba dedim baya korktumBen pamuğu her defasında direkt çeşme suyuyla yıkıyorum canım. Bekletme de yapmıyorum. 40 ina kadar hem ılık da olsun diye kaynamış ilimis şu kullandım ama sonra bıraktım. Rota dizanteri ağız yoluyla bulaşıyor.
Popodan hastalık bulaşmaz da Yıkarken kullandığımız su daha önemli hem rota hem dizanteri için. Ben de onu merak ediyorum. Yıkarken hangi suyu kullaniyorsunuz arkadaşlar? Ben kombiden gelen çeşme suyu kullanıyorum ama acaba bir sıkıntı olur mu diye de düşünüyorum doğrusu.
Bizimki kolik zaten özellikle belli saatlerde ıkınma daha da artıyor aksam 6dan sonra uyutana kadar perişan oluyoruz. Sürekli karnından ses geliyor gıcır gucurGaliba kaka da yapsa gaz da çıkarsa karnındaki hareketlilik rahatsızlık veriyor ve sürekli hala kakası varmış hissi yaratıyor çocukta ben öyle düşünmeye başladım. gerçi geçen gün eşim internetten araştırmış ıkınmak kolit belirtisiymiş
Ayy 9 saat bi bebek için çok fazla yaa nasıl dayandıEmzirirken hiç yapmadım daha canım.
Zararlıymış demek.
Biz bide sabah dışardaydık uyumadı iyice mafolduk tam 9 saat uykusuzluğun ardından şuan yeni uyudu düşünebiliyor musun.
İnşallah geçicidir bu dönem.
Canım olabilir valla 6 deyince başlıyor 9 bazen 10a kadar. Bugün hepten sapıttık. İlk defa battaniye de salladık. Sonra belimiz koptu tabii. Yeni uyudu benim cadı. İnşallah bir an önce geçer gider. Birde o an derdini anlayamamak çok zor. Gaz geliyor akla bir tek.
Ben her seferinde aspiratoru kullanmıyorum canim yakın bir yerdeyse peceteyi büküp alıyorum hemencecik hiç ağlamıyor öyleKızlar ya benim bebe burnunu temizlerken çok ağlıyor gözünden yaş geliyor. Önce serum fizyolojik sıkıyorum ağlamaya başlıyor zaten. Sonra çekiyorum ama nasıl sanki işkence ediyorum. Daha başka kolay yolu yok mu ağlatmadan?
Canım geçmedi mi konak daha sende azalmadı mi hicDeneyeyim dediklerini canım. Mustelanın konak şampuanınında sipariş ettim. Onu da kullanırım bakalım. Eşimin annesi ablası alerjik. Birçok şeye alerjileri var. Astımları var. Benim anne tarafım da alerjik. Onların da Astımları var.
Ben saçımı kestirdim de hamileyken boyadim da pek batıl inancım yok boyayi da doktora sordum boyayabilirsin dedi 3 aydan sonra ☺ kas bıyık ben kendim alıyorum öyle tek tük elimden geldiğince vücut killarimida ben alıyorum kuafore ombre için gideceğim ama onun için biraz daha bebeğin büyümesini bekliyorumBirde kuaföre gittiniz mi kızlar ben Corona SAN beri kaşlarımı almadım hamileyken saç kesilmez diye 1 yıldır ne kestim ne de boyattım o kadar uzadılar ki gidip kısacık yapmak istiyorum birde omre yaptırsam zararı olur mu yaa ne zaman boyatıyor acaba saç makyajsız markete inmezdim şimdi paspal paspal hasteneye sağa sola gidiyorum birde benim doğumdan sonra yüzüm aşırı sivilcendi sizide öyle mi
Benim ilk haftasında oldu karbonatlı suyla sildik geçti hemenpamukcuk nedir basa gelen var mi?
kizimin dili beyaz..
ama beslenmesinde sıkıntı yok gibi.acaba var da ben mi anlamiyorum..ondan mi agliyor..anlayamiyorum..
karbonatla silecektim ama yara varsa kalkarmis korktum..mikostatin diye bir ilac vardi sanirim.bilenler kullananlar? su asimiza kadar iyilessek..
Canım olabilir valla 6 deyince başlıyor 9 bazen 10a kadar. Bugün hepten sapıttık. İlk defa battaniye de salladık. Sonra belimiz koptu tabii. Yeni uyudu benim cadı. İnşallah bir an önce geçer gider. Birde o an derdini anlayamamak çok zor. Gaz geliyor akla bir tek.
Öyleyse bu gaz kizlar donem falan degil kolik bebek ozellikleri . Biz elimizde salliyoruz esimle her aksam . Onda bile zor sakinliyor hele besigine koyalım yaygarayı basiyor. Saatini de 10 a kadar belki daha gec tamamliyorAyy bizimki de aynı saatte ağlıyor . 6-8:30 arası . Alt dudağı titriyor yavrumun ağlarken o kadar ağlıyor . Her gün o saatler yaklaşınca ortam yapıyoruz çocuğa . Bugün de hemen banyosunu hazırladım rahatlar ağlamaz belki diye . Üstünü giydirirken kopardı yine yaygarayı . Mama da almıyor sinirinden o saatlerde ne oluyor anlamıyorum .akşamları çok yoruluyoruz çok . Bir de üstüne eşimle geriliyorum çocuk ağladıkça
ilac ismi icin cok tesekkur ederimm..dr bile siradan bi vitamin al iste diyor ama o is oyle degil iste..alerji deyip gecme ceken bilir bacimcanım,benim kızımda da yumurta alerjisi vardı böyle suratının yakınına bile tutsak hemen kızarırdı,değil onu yemek.ama 1 yaş aşısını yaptırdık hiç bi sıkıntı çıkmadı korkma.bizde sadece rota aşısı sıkıntı oldu.birde kalsiyum hapı al osteocare.gluten süt vs alerjen hiçbirşey içermiyor.belki supradyn içindeki bişeye karşı alerjisi vardır
Canım siteye giremiyorum aktif şekilde iki çocukla baya yorucu geçiyor günler anca cevap verebiliyorum.benim oğlan da ara sıra devam ediyor köpüklü kaka ama şu sıralar yok gibi.kusma emdikten sonra yatarken sürekli yutkunuyor kusma geliyor herhalde alerjik mi değil mi bende anlamadım canım çözemedim daha tam anlamıyla çocuğu ☹
bnm olmadi olmadi simdi olduBenim ilk haftasında oldu karbonatlı suyla sildik geçti hemen
bizim dun 14 saat uyumadi hep mizlandiBizimki kolik zaten özellikle belli saatlerde ıkınma daha da artıyor aksam 6dan sonra uyutana kadar perişan oluyoruz. Sürekli karnından ses geliyor gıcır gucur
Ayy 9 saat bi bebek için çok fazla yaa nasıl dayandısimdi deliksiz uyur hiç emzirmek için falan uyandırma uyusun huzursuz olur kendi uyanmassa.
valla bende biraktim..daha cok sıkıştırıyor perisanlik..bn biogaia veriyorum sadece...Kızlar ben dünkü çılgın gecemizden sonra gaz damlasını bıraktım. Bugün kızım ıkınmadan saatlerce uyudu gündüz.. Hem de hiç olmadığı kadar pırtladı. Zaten kendi çıkarıyor, gaz damlası verince sanırım sıkıştırıyor tek seferde çıkarttırmaya çalışıyor.
Evet yine gece uykusuna zor daldı ama en azından ağlamadı. Şu an kucağımda uyuyor. İlk 3 denememde yatağına koyarken uyandı. Şimdi uyur inşallah..
Gazdamlası kullananlar ve ağlama ıkınma nöbeti yaşayanlar biraz ara verip gözlemleyin bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?