2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde doguma az kaldi boyayi doktoruma sordum organik boyalardan boyayabilirsin dedi siz hangi boyayı. kullandiniz

Hiç sorma canım. 10ar dk uyudu iki veya üç sefer. Nasıl dayandı küçücük bünyesi ile hiç bilmiyorum

Öyleyse bu gaz kizlar donem falan degil kolik bebek ozellikleri . Biz elimizde salliyoruz esimle her aksam . Onda bile zor sakinliyor hele besigine koyalım yaygarayı basiyor. Saatini de 10 a kadar belki daha gec tamamliyor

Cuma günü doktora gittiğimde sorucam bakalım inşallah değillerdir ama öyleyse bile bilip ona göre davranırız en azından.

Bende sivilce olmadı canım. Kaşlarımı falan zaten kendim alıyorum pek kuaförlük işim olmuyor. Boyamı falanda kendim yapıyorum.
Sivilceler geçmiyor bir türlü ayy valla kuaföre gitmek için gün sayıyorum Allahtan benim de çok kaşım yok
Şimdi mi sordun 3 ay dedi

Canım rota aşısı nasıl sıkıntı yapti

Böyle okumuştum canım

Eklentiler

• Screenshot_20200601_034759.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 32
Tşk ederim canım yarın 70 günlük olacak
Ben de düşünüyorum sünneti kısa zamanda. Şu alerjisi geçsin ondan sonra yaptırayım diyorum zaten çok huzursuz bir de bunu çıkarmayayım çocuğun başına dedim. Tecrübelerini bana da yazar mısın sonra canım?

Merhaba izotonik su ile kastettiginiz Molfix in ıslak mendili ise tavsiye etmem zira içinde başta phenoxyethanol olmak üzere zararlı bir çok kimyasal var. Uni baby hakeza öyle. Marka önermek doğru olmasa da bazıları yumuşacık deneyip bakabilirsiniz

Tabiki yazarım canım basit geçecekmiş bişey hissetmicekmiş 2 günde iyileşecekmiş şu an bu kadar biliyorum inşallah öyle olur gerçekten bi krem aldık sabah sürcez pipisinin etrafına, böylece lokal anestesi olurken yapılan iğneyi hissetmicekmiş. Bakalım nasıl geçecek

Sab simplex bende kullamiyorum gaz icin degilmi benim bebektede kabizlik basladi zeytinyagi veriyoruz kakasi yesil oluyor yagdan diye dusunuyorum damlayla alakasi varmiki?

Benim eşimde istiyor sunnet ama bizimkide hem kolik hem alerjik bukadar sıkıntiliyken yaptirmak istemiyorum acikcasi

Sprey aldım ben sterimar

Malesef sıkmaman gerekiyor bebekler için uygun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…