Benimde doguma az kaldi boyayi doktoruma sordum organik boyalardan boyayabilirsin dedi siz hangi boyayı. kullandinizBen saçımı kestirdim de hamileyken boyadim da pek batıl inancım yok boyayi da doktora sordum boyayabilirsin dedi 3 aydan sonra ☺ kas bıyık ben kendim alıyorum öyle tek tük elimden geldiğince vücut killarimida ben alıyorum kuafore ombre için gideceğim ama onun için biraz daha bebeğin büyümesini bekliyorum
Bizimki kolik zaten özellikle belli saatlerde ıkınma daha da artıyor aksam 6dan sonra uyutana kadar perişan oluyoruz. Sürekli karnından ses geliyor gıcır gucur
Ayy 9 saat bi bebek için çok fazla yaa nasıl dayandısimdi deliksiz uyur hiç emzirmek için falan uyandırma uyusun huzursuz olur kendi uyanmassa.
Öyleyse bu gaz kizlar donem falan degil kolik bebek ozellikleri . Biz elimizde salliyoruz esimle her aksam . Onda bile zor sakinliyor hele besigine koyalım yaygarayı basiyor. Saatini de 10 a kadar belki daha gec tamamliyor
Sivilceler geçmiyor bir türlü ayy valla kuaföre gitmek için gün sayıyorum Allahtan benim de çok kaşım yokBende sivilce olmadı canım. Kaşlarımı falan zaten kendim alıyorum pek kuaförlük işim olmuyor. Boyamı falanda kendim yapıyorum.
Şimdi mi sordun 3 ay dediBen saçımı kestirdim de hamileyken boyadim da pek batıl inancım yok boyayi da doktora sordum boyayabilirsin dedi 3 aydan sonra ☺ kas bıyık ben kendim alıyorum öyle tek tük elimden geldiğince vücut killarimida ben alıyorum kuafore ombre için gideceğim ama onun için biraz daha bebeğin büyümesini bekliyorum
Canım rota aşısı nasıl sıkıntı yapticanım,benim kızımda da yumurta alerjisi vardı böyle suratının yakınına bile tutsak hemen kızarırdı,değil onu yemek.ama 1 yaş aşısını yaptırdık hiç bi sıkıntı çıkmadı korkma.bizde sadece rota aşısı sıkıntı oldu.birde kalsiyum hapı al osteocare.gluten süt vs alerjen hiçbirşey içermiyor.belki supradyn içindeki bişeye karşı alerjisi vardır
Canım siteye giremiyorum aktif şekilde iki çocukla baya yorucu geçiyor günler anca cevap verebiliyorum.benim oğlan da ara sıra devam ediyor köpüklü kaka ama şu sıralar yok gibi.kusma emdikten sonra yatarken sürekli yutkunuyor kusma geliyor herhalde alerjik mi değil mi bende anlamadım canım çözemedim daha tam anlamıyla çocuğu ☹
Böyle okumuştum canımEmzirirken hiç yapmadım daha canım.
Zararlıymış demek.
Biz bide sabah dışardaydık uyumadı iyice mafolduk tam 9 saat uykusuzluğun ardından şuan yeni uyudu düşünebiliyor musun.
İnşallah geçicidir bu dönem.
Canım olabilir valla 6 deyince başlıyor 9 bazen 10a kadar. Bugün hepten sapıttık. İlk defa battaniye de salladık. Sonra belimiz koptu tabii. Yeni uyudu benim cadı. İnşallah bir an önce geçer gider. Birde o an derdini anlayamamak çok zor. Gaz geliyor akla bir tek.
Canım ne kadarlık oğlun? İnşallah kolay geçer sıkıntısız bir şekildeOğlumu sabah sünnet ettircez stresi sardı beni kaç gündürkolayca atlatırız inşallah
Kaşları geçirdim canım ama şimdi de kafayı sarmış. Burnuna da indi.Canım geçmedi mi konak daha sende azalmadı mi hic
Tşk ederim canım yarın 70 günlük olacakCanım ne kadarlık oğlun? İnşallah kolay geçer sıkıntısız bir şekilde
Ben de düşünüyorum sünneti kısa zamanda. Şu alerjisi geçsin ondan sonra yaptırayım diyorum zaten çok huzursuz bir de bunu çıkarmayayım çocuğun başına dedim. Tecrübelerini bana da yazar mısın sonra canım?Tşk ederim canım yarın 70 günlük olacak
Merhaba izotonik su ile kastettiginiz Molfix in ıslak mendili ise tavsiye etmem zira içinde başta phenoxyethanol olmak üzere zararlı bir çok kimyasal var. Uni baby hakeza öyle. Marka önermek doğru olmasa da bazıları yumuşacık deneyip bakabilirsinizpamuk kullanan arkadaslar ben de oglum da pamuk ile temizlik yapabilmistim.ama bunda mumkun olmuyor malesef..
onerim nacizane kaynamis ilimis su kullanin.ya da icme suyu ama ılık..cesme suyunda dizanteri rota vs gibi mikroplar bebeleri hasta edebilir..
ben izotonik sulu mendil kullaniyorum memnunum..unibaby ve komili yenidogan da kullandim saf su muhabbetine ama surtmeli oluyor resmen acitiyor bebemi.ben su an memnunum pisik de yapmadi cok sukur.zararli midir yani.tam takip edemedin.bilgisi olan varsa yardim edebilir mi?
Oğlumu uc aylık sünnet ettirmiştir en fazla bir haftada iyileşiyor iki üç gün bile toparlıyor en iyisi erken yaptirmak yaparken ağlıyorlar korktukları için ama iyileşmeleri çok hızlı oluyorOğlumu sabah sünnet ettircez stresi sardı beni kaç gündürkolayca atlatırız inşallah
Tabiki yazarım canım basit geçecekmiş bişey hissetmicekmiş 2 günde iyileşecekmiş şu an bu kadar biliyorum inşallah öyle olur gerçektenBen de düşünüyorum sünneti kısa zamanda. Şu alerjisi geçsin ondan sonra yaptırayım diyorum zaten çok huzursuz bir de bunu çıkarmayayım çocuğun başına dedim. Tecrübelerini bana da yazar mısın sonra canım?
Yaa inşallah atlatırız biz de öyle kolaycacıkOğlumu uc aylık sünnet ettirmiştir en fazla bir haftada iyileşiyor iki üç gün bile toparlıyor en iyisi erken yaptirmak yaparken ağlıyorlar korktukları için ama iyileşmeleri çok hızlı oluyor
Sab simplex bende kullamiyorum gaz icin degilmi benim bebektede kabizlik basladi zeytinyagi veriyoruz kakasi yesil oluyor yagdan diye dusunuyorum damlayla alakasi varmiki?Aynısını eşime ben de dedim. Hamilelikte koştum peşinden yok bir şey olur yok bilmem ne.. Şimdi böyle devamlıpeşimde dolanınca soğuyorum bak dedim, isteksiz olunca daha çok çekiyorsun beni dedimşimdi sarılmak istesem çok isteksizim diye dalga geçiyor
Benimki de öyle.. Ikınmaktan dalamıyor çocuk.. 2 saattir şimdi uyutabildim ölüyomAma 3 kere alt değiştirdim 10 dk ara ile.. Göbeğine kadar şışmış üçünde de..
Ay ben de güzel uyusun diye banyo yaptırdım, daha beter oldu bugün.. Bağırmadığı kadar bağırdı, sonra 3 bez dolusu şıştı ardarda, alt değiştirmekten iflahım kurudu yeminleSonra memede uyuyakaldı, yatırdım hemen..
Ben nurse harveysin 2.kutusuna geçmek üzereyim hiç renk değişikliği olmadı kakada, seninkine neden dokundu acaba ya?
Benim eşimde istiyor sunnet ama bizimkide hem kolik hem alerjik bukadar sıkıntiliyken yaptirmak istemiyorum acikcasiTabiki yazarım canım basit geçecekmiş bişey hissetmicekmiş 2 günde iyileşecekmiş şu an bu kadar biliyorum inşallah öyle olur gerçektenbi krem aldık sabah sürcez pipisinin etrafına, böylece lokal anestesi olurken yapılan iğneyi hissetmicekmiş. Bakalım nasıl geçecek
Dedikleri gibiyse bişey hissetmiyorlar canım arada kaynar gider çıkar aradanBenim eşimde istiyor sunnet ama bizimkide hem kolik hem alerjik bukadar sıkıntiliyken yaptirmak istemiyorum acikcasi
İkisi de alerji besini biri susam biri üzüm bence sen süt yerine bunları kes@sekerpare5939 canım ben de hergun üzüm pekmezi tahin yiyorum. Bebeğim alerji oldu ama ondan mı bilmiyorum. Doktor süt ürünleri yeme dedi. Üzüm olduğunu nasıl anladın sen?
Sprey aldım ben sterimarKızlar ya benim bebe burnunu temizlerken çok ağlıyor gözünden yaş geliyor. Önce serum fizyolojik sıkıyorum ağlamaya başlıyor zaten. Sonra çekiyorum ama nasıl sanki işkence ediyorum. Daha başka kolay yolu yok mu ağlatmadan?
Malesef sıkmaman gerekiyor bebekler için uygun değilKızlar bizim bebeklere çocuklar için olan sinek kovucuLardan sıkılır mı doktoruna soran var mı ya da fikri olan? Ben mesela güneş kremini sordum 6 aya kadar önermem çok çıkarma güneşe tepedeyken dedi. Ama sinek kovucuyu sormayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?