2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
C cecenn eğer mama verdiğinde içiyor sonra kusmuyor ise doymuyor demektir. Emzirdikten sonra mama ver bekle böyle anlayabilirsin. Birde açlık ağlamasında mama içince sakinleşir bebek uykuya dalar

Zeytinyağ birden etki etmiyor kullanmaya devam et bence bizde alerji mamasından beri kabızlık devam ediyor zeytinyağ ile 3-4 günde kendi yapıyor

Ya kızlar bizde alerji mamasını bıraktık normal mamaya döndük bir değişiklik olmadı gibi geliyor olsa hemen belli ederdi dimi yüzünde döküntü kuruluk diyetteki gibi , mukuslu kaka olmuyor ve huzursuzlık aynen devam ediyor . Kan verdik 12 gün oldu hala çılmadı Ankara’ya gidiyormuş kanlar yoğunluk varmış

Kolik ağlaması bu

Kremin adı ne canım? Bende alırım not ediyimde. Bu hafta 2. Ay aşıları var onları bi atlatalımda daha sonra sünnet için gideriz bizde.

doğal yağlardan oluşan bir kovucu alicam ben.
İzotonik su haricî başka ne var içinde onlara bakmak lazım.
Deneyeyim canım.

Tikkabilla bizde aynı şeyi düşündük bugün vermedik damlayı en azından karnı gavur gıcır etmiyor kendi çıkarıyor zaten gazını.fitil verdiniz mi yapabildi mi kakasını
Yok vermedik canım yapmadı. Sabaha kadar zart zurt sesinden uyumadım o gayet rahat uyudu ama Sıkıntısı yok gibi şu an, biraz daha bekleyeceğim.
valla bende biraktim..daha cok sıkıştırıyor perisanlik..bn biogaia veriyorum sadece...
Aynen ben de biogaiaya devam ediyorum.
Sab simplex bende kullamiyorum gaz icin degilmi benim bebektede kabizlik basladi zeytinyagi veriyoruz kakasi yesil oluyor yagdan diye dusunuyorum damlayla alakasi varmiki?
Ben nurse harveys veriyordum. Zeytin yağı verdim 2 defa ama kaka yapmadı benimki..

bizim dun 14 saat uyumadi hep mizlandi
Neee of perişan oluyorlar uyumayıncada hem onlar hemde biz
Ahh yavrum ne sıkıntısı var da uyumuyo bilemiyoruz ki

niye marka onerilmesin ki..cok cesit var.dogruyu bulmam zaman alir.yumusaklik olcutse molfix de cok yumuşak.nasil ayirt edecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…