- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Zeytinyağ birden etki etmiyor kullanmaya devam et bence bizde alerji mamasından beri kabızlık devam ediyor zeytinyağ ile 3-4 günde kendi yapıyorKızım hiç durmuyor, ıkınıp duruyor ama kaka yapamıyor. Zeytinyağı verdim sabah bir işe yaramadı. Zeytinyağlı kulak çubuğuyla uyaran verdim o da işe yaramadı. Şu an ayağımda sallayıp sakinleştirmeye çalışıyorum. Eşimi eczaneye gönderdim fitil ve calpol aldırmak için. Yoksa çok canı yanıyor belli, duramayacak. Sabah 6dan beri 4 saat falan uyudu.
Kolik ağlaması buAyy bizimki de aynı saatte ağlıyor . 6-8:30 arası . Alt dudağı titriyor yavrumun ağlarken o kadar ağlıyor . Her gün o saatler yaklaşınca ortam yapıyoruz çocuğa . Bugün de hemen banyosunu hazırladım rahatlar ağlamaz belki diye . Üstünü giydirirken kopardı yine yaygarayı . Mama da almıyor sinirinden o saatlerde ne oluyor anlamıyorum .akşamları çok yoruluyoruz çok . Bir de üstüne eşimle geriliyorum çocuk ağladıkça
Nasıl sildin kaç kere günde bizde de var ilaç verdi doktor ama çok ilaç taraftarı değilimBenim ilk haftasında oldu karbonatlı suyla sildik geçti hemen
Sen bir doktora götür canın istersen krem yazar geçer .Kaşları geçirdim canım ama şimdi de kafayı sarmış. Burnuna da indi.
Kremin adı ne canım? Bende alırım not ediyimde. Bu hafta 2. Ay aşıları var onları bi atlatalımda daha sonra sünnet için gideriz bizde.Tabiki yazarım canım basit geçecekmiş bişey hissetmicekmiş 2 günde iyileşecekmiş şu an bu kadar biliyorum inşallah öyle olur gerçektenbi krem aldık sabah sürcez pipisinin etrafına, böylece lokal anestesi olurken yapılan iğneyi hissetmicekmiş. Bakalım nasıl geçecek
Emla ya da jetex canım. Biz de perşembe 2. Ay aşılarımızı olduk Pazartesi de sünnet şu arayı bi atlatırsak rahatlıcamKremin adı ne canım? Bende alırım not ediyimde. Bu hafta 2. Ay aşıları var onları bi atlatalımda daha sonra sünnet için gideriz bizde.
doğal yağlardan oluşan bir kovucu alicam ben.Kızlar bizim bebeklere çocuklar için olan sinek kovucuLardan sıkılır mı doktoruna soran var mı ya da fikri olan? Ben mesela güneş kremini sordum 6 aya kadar önermem çok çıkarma güneşe tepedeyken dedi. Ama sinek kovucuyu sormayı unutmuşum
İzotonik su haricî başka ne var içinde onlara bakmak lazım.pamuk kullanan arkadaslar ben de oglum da pamuk ile temizlik yapabilmistim.ama bunda mumkun olmuyor malesef..
onerim nacizane kaynamis ilimis su kullanin.ya da icme suyu ama ılık..cesme suyunda dizanteri rota vs gibi mikroplar bebeleri hasta edebilir..
ben izotonik sulu mendil kullaniyorum memnunum..unibaby ve komili yenidogan da kullandim saf su muhabbetine ama surtmeli oluyor resmen acitiyor bebemi.ben su an memnunum pisik de yapmadi cok sukur.zararli midir yani.tam takip edemedin.bilgisi olan varsa yardim edebilir mi?
Deneyeyim canım.Eğer o dediklerinden kaynaklanmadığına eminsen birde şampuan kullanma canım, benim oğlumda da vardı hepsi geçti çok şükür. Ama her günde suya sokuyorum mutlaka o da şifa olmuştur belki.
Canım ben havlusunun üstüne yatırıyorum bezini bile bağlamadan ilk iş dalga sesi açıyorum son ses. Hala sudayım sanıyor bi dene istersen.
Müzikte şu; telefonuma indirmiştim müzik çalardan açıyorum hemen. Banyodan çıkınca uykuya dalana kadar dinliyoruz beraber.
Yok vermedik canım yapmadı. Sabaha kadar zart zurt sesinden uyumadım o gayet rahat uyudu amaTikkabilla bizde aynı şeyi düşündük bugün vermedik damlayı en azından karnı gavur gıcır etmiyor kendi çıkarıyor zaten gazını.fitil verdiniz mi yapabildi mi kakasını
Aynen ben de biogaiaya devam ediyorum.valla bende biraktim..daha cok sıkıştırıyor perisanlik..bn biogaia veriyorum sadece...
Ben nurse harveys veriyordum. Zeytin yağı verdim 2 defa ama kaka yapmadı benimki..Sab simplex bende kullamiyorum gaz icin degilmi benim bebektede kabizlik basladi zeytinyagi veriyoruz kakasi yesil oluyor yagdan diye dusunuyorum damlayla alakasi varmiki?
Neeebizim dun 14 saat uyumadi hep mizlandi
Ahh yavrum ne sıkıntısı var da uyumuyo bilemiyoruz kiHiç sorma canım. 10ar dk uyudu iki veya üç sefer. Nasıl dayandı küçücük bünyesi ile hiç bilmiyorum
Cuma günü doktora gittiğimde sorucam bakalım inşallah değillerdir ama öyleyse bile bilip ona göre davranırız en azından.
niye marka onerilmesin ki..cok cesit var.dogruyu bulmam zaman alir.yumusaklik olcutse molfix de cok yumuşak.nasil ayirt edecegim.Merhaba izotonik su ile kastettiginiz Molfix in ıslak mendili ise tavsiye etmem zira içinde başta phenoxyethanol olmak üzere zararlı bir çok kimyasal var. Uni baby hakeza öyle. Marka önermek doğru olmasa da bazıları yumuşacık deneyip bakabilirsiniz
Hangisi mesela canım adını bana yazar mısındoğal yağlardan oluşan bir kovucu alicam ben.
İzotonik su haricî başka ne var içinde onlara bakmak lazım.
Deneyeyim canım.
soyle bi baktim da yok yokdoğal yağlardan oluşan bir kovucu alicam ben.
İzotonik su haricî başka ne var içinde onlara bakmak lazım.
Deneyeyim canım.
Günaydın kızlar bugun bizim 40'ımız çıktı
Bende tam tersi oldu ya daha da delirdi40ı çıkınca düzene girer dedikleri şey olur inşallah hadi bakalım.
Ben normal boya ile boyadım ama emzirirken ilk 6 ay Özellikle boya önermiyorlarBenimde doguma az kaldi boyayi doktoruma sordum organik boyalardan boyayabilirsin dedi siz hangi boyayı. kullandiniz
Bende de tersi olduBende tam tersi oldu ya daha da delirdiinşallah sizde öyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?