2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
doktora neden gideceksin canim biz daha hic gitmedik

Gunaydin kizlar,
Esime artik sorumluluk yükledim dun bebegin mamasini verdi gazini aldi uyuttu bende bu arada islerimi yaptim ooh nasil rahatladım anlatamam. Bu sabahta mamasini verdirdim. Ben esime guvenemedigimden hic birseye karistirtmiyordum ama birakin ogrensin verin yapsin yoksa cok yorucu oluyor.
Bunun disinda mama olarak sma dan hipp e gecmistim ama hipp daha cok gaz yapti gibi bende tekrar sma ya dondum. Sma bitince Aptamil conformil almistim onu deneyecegim yazarim size de.
Nurse harveys gaz damlasida biraz iyi geldi ama gaz problemimiz devam ediyor. Kabizlik icin ise 2 gunde 1 mamasina 1 cay kasigi zeytinyagi ekliyorum etki ediyor.

Benden haberler bu sekilde :)

K Kuf
Tatlim bende evybaby kullaniyordum bitti gecenlerde esim gidip bebeland almis bende kavga ettim dandik marka aliyorsun diye. En pahalisi buydu flan dedi ama ben yikayip kullandim. Bu marka iyi mi cnm sen memnunmusun

Reactions: Kuf
yagmur1212 canim insallah sunneti kolay gecer tabi sonrasida
Bende kucukken yaptirmak istiyorum ama bu kolik bebeyle nasil olacak bilmiyorum ama tecrübelerini bekliyorum bizede yaz
Kizlar bide bende ayip söylemesi baya gaz olusuyor hic boyle olmazdim yedigim birsey yapacak değildir herzamanki seyler . Sizde de oluyor mu gaz

Günaydın kızlar şuruptan sonra benim kız patır patır gaz çıkardı ama hala kaka yok ortada. 10 güne kadar normal diyorlar ya acaba kakası mı yok demeye başladım

niye marka onerilmesin ki..cok cesit var.dogruyu bulmam zaman alir.yumusaklik olcutse molfix de cok yumuşak.nasil ayirt edecegim.
Şöyle diyeyim o zaman sleepy ve e bebeğin ıslak mendilini kullandım ikisi de doğal içerik ama yumuşaklık olarak ben e bebegin ıslak mendilini daha çok sevdim erkek kız için ayrı olan versiyonu mavi ve pembe paketleri olan.

Tşk ederim kızlar darısı sizin oğluşlarınızın başına olsun Sabah kremi sürdük gittik 3 tane iğne yaptı doktor, iğne yapılırken biraz ağladı sonra bağladık bezi emzirebilirsin dedi, 20 dk emzirdim sakinledi, pipi de uyuştu. Annem ben eşim gitmiştik kim cesaretli bacaklarını tutsun dedi biz bakamadık annem tuttu iyi ki gelmiş bizle, eşim bakayım dedi tansiyonu düştü ben bi de mama getirmiştim emzik mama oyaladım işte neyseki bacaklarını çok oynatmadı. 15 dk sürdü hiç ağlamadı şükürler olsun. Sonrası için de fitil ve krem verdi bir de kantaron yağı sürün dedi 3-4 güne geçer dedi. 20 gün sonra da kontrolümüz var. Şimdi uyuyor bakalım nasıl uyanacak

Bende de çok oluyor ne kadar dikkat etsemde özellikle akşam saatlerinde başlıyor ne alakaysa.

Hem gecmis hem hayirli olsun canim aglamamasi iyi olmus fitili ne icin verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…