Yok hamileyken sormuştum şimdi 3 ay kurtarmaz sanirimSivilceler geçmiyor bir türlü ayy valla kuaföre gitmek için gün sayıyorum Allahtan benim de çok kaşım yok
Şimdi mi sordun 3 ay dedi
Şimdiden geçmiş olsun canim umarım kolay geçerOğlumu sabah sünnet ettircez stresi sardı beni kaç gündürkolayca atlatırız inşallah
Böylesi çok kötü ya. Düzelecek diye beklerken daha kötüsüyle karşılaşmakBende de tersi oldu
İnşallah kolay atlatrsınız canımOğlumu sabah sünnet ettircez stresi sardı beni kaç gündürkolayca atlatırız inşallah
O dedikleri tam bir kandirmaca inanmayın bizim kızın resmen ayarları bozuldu 40 dan sonra40ı çıkınca düzene girer dedikleri şey olur inşallah hadi bakalım.
doktora neden gideceksin canim biz daha hic gitmedikHiç sorma canım. 10ar dk uyudu iki veya üç sefer. Nasıl dayandı küçücük bünyesi ile hiç bilmiyorum
Cuma günü doktora gittiğimde sorucam bakalım inşallah değillerdir ama öyleyse bile bilip ona göre davranırız en azından.
Şöyle diyeyim o zaman sleepy ve e bebeğin ıslak mendilini kullandım ikisi de doğal içerik ama yumuşaklık olarak ben e bebegin ıslak mendilini daha çok sevdim erkek kız için ayrı olan versiyonu mavi ve pembe paketleri olan.niye marka onerilmesin ki..cok cesit var.dogruyu bulmam zaman alir.yumusaklik olcutse molfix de cok yumuşak.nasil ayirt edecegim.
Kasları bende geçirdim givi çok şükür kafasina falan geçmedi vazalin sürdüm ben sonra muslin bezi ıslatıp sildim aklında olsunKaşları geçirdim canım ama şimdi de kafayı sarmış. Burnuna da indi.
doktora neden gideceksin canim biz daha hic gitmedik
Ilık suya biraz döktük karbonatı sargı bezini batırıp 2 kere sildik bi günde geçti hemen zaten bi daha gerek kalmafiNasıl sildin kaç kere günde bizde de var ilaç verdi doktor ama çok ilaç taraftarı değilim
yagmur1212 canim insallah sunneti kolay gecer tabi sonrasida
Bende kucukken yaptirmak istiyorum ama bu kolik bebeyle nasil olacak bilmiyorum ama tecrübelerini bekliyorum bizede yaz
Kizlar bide bende ayip söylemesi baya gaz olusuyor hic boyle olmazdim yedigim birsey yapacak değildir herzamanki seyler . Sizde de oluyor mu gaz
Hem gecmis hem hayirli olsun canim aglamamasi iyi olmus fitili ne icin verdiTşk ederim kızlar darısı sizin oğluşlarınızın başına olsunSabah kremi sürdük gittik 3 tane iğne yaptı doktor, iğne yapılırken biraz ağladı sonra bağladık bezi emzirebilirsin dedi, 20 dk emzirdim sakinledi, pipi de uyuştu. Annem ben eşim gitmiştik kim cesaretli bacaklarını tutsun dedi biz bakamadık annem tuttu iyi ki gelmiş bizle, eşim bakayım dedi tansiyonu düştü ben bi de mama getirmiştim emzik mama oyaladım işte neyseki bacaklarını çok oynatmadı. 15 dk sürdü hiç ağlamadı şükürler olsun. Sonrası için de fitil ve krem verdi bir de kantaron yağı sürün dedi 3-4 güne geçer dedi. 20 gün sonra da kontrolümüz var. Şimdi uyuyor bakalım nasıl uyanacak
Hic böyle olmazdi bende . Yani ben boyleysem cocuk öyle olmus cok degil diyorumBende de çok oluyor ne kadar dikkat etsemde özellikle akşam saatlerinde başlıyor ne alakaysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?