2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun minik adama

Annem babam ve kız kardeşlerim geldiler bugün ilk kez bebişi görmeye.. Annem yavrumu yoğurdu da yoğurdu içim gitti valla.. Yatakta yuvarladı bir sağa bir sola.. Çocuk öyle yat yat hamlar, spor yaptırman lazım hem bağırsakları hareketlenir diyor. Siz döndürüyor musunuz öyle ya?

Benimki de gaz yapıyor ama kaka yok, 5. gün.. Karnı da yumuşak, kaka yok gibi.
Bizimde 5.gün
Kız benim annemde aynı. Kızımı yoğurup durdu, yuvarladı, poposuna vura vura sevdi böyle yapınki hem hareketlensin, hemde hoşuna gider dedi. Baktım valla hoşuna gidiyor gıkı çıkmadı. Bende öyle yapıyorum artık

Aynen yaaa hatta yuvarlarken yüz üstü bıraktı, benimki normalde sinir olur ama hoşuna gitti öyle bakıyor saftirik

Fitil verecek misin bugün sen? Annem ver dedi ama bilemiyorum hala ya..

Selam kızlaryarın 2 ay aşısını olacak Rüzgar. Aslında 2 ay dolalı 3 gün oldu ama bu BCG aşısı için gün veriyolar bize de yarın gelin dediler. Sonra da sünnet olacak küçük prens
Oğlumu sabah sünnet ettircez stresi sardı beni kaç gündür kolayca atlatırız inşallah
geçmis olsun canim. Allah düğününü de göstersin insallah. ben de çok istiyorum sünnet ama babasi yaklaştırmıyor. şu virüs olayindan. yaşadığım şehirde de virüs yok 1 aydir. çok pimpirikli çok

Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun minik adama
Tşk ederim kızlar
Biz özel muayenesi olan bi doktora gittik benim eşim de pimpirikli hastaneye götürmezdi. Başka hasta filan yoktu içimize sindi o yüzden

Kızlar uykuya dalarken gözleri ısrarla açık.kaliyor ama uykusu varsa iki kasinin ortasını burnuna doğru ritmik.olarak oksayin gözleri bir süre sonra kapanıyor. Tabii bir taraftan da salliyorum.

Biz bugün ilk kez yalnız kaldık evde. Eşim işe başladı. Sudan çıkmış balık gibiyim oğlana hissettirmemeye çalışıyorum. Dün de ilk kez tek başıma yıkadım. İnşallah üstesinden gelicem. Çarşamba asimiz var bi o korkutuyor. İnşallah çok ağlamaz çok canı yanmaz. Rotayi da yaptırcam.

Bu arada süt diyeti yapmama rağmen mukuslu kaka devam ediyor. Doktora gidip bunu da danismam lazım. Diyeti bırak derse bu mukuslu kakayla ne yapicam bilmiyorum

Zeytinyağı hemen işe yaramasana 2 yada 3. Denemede garanti

Hangisi mesela canım adını bana yazar mısın
Instagram'da sabun mühendisi var ben pişik kremi ve sabununu da kullanıyorum bebeğe. Yine onun sinek kovucu spreyi var ondan alacağım.
soyle bi baktim da yok yok nsl anlicam
Canım içinde sadece su Pamuk ve potasyum sorbat olanları tercih et
K Kuf
Tatlim bende evybaby kullaniyordum bitti gecenlerde esim gidip bebeland almis bende kavga ettim dandik marka aliyorsun diye. En pahalisi buydu flan dedi ama ben yikayip kullandim. Bu marka iyi mi cnm sen memnunmusun
Canım bebelandin 2 çeşidi var
Yeni doğan için olan temiz içerikli. Ben çok memnunum. Sadece son pakette mendiller biraz İnce gibi geldi. Eğer bu şekilde devam ederse aldığım tüm paketler başkasına geçebilirim. Ama pişik konusunda falan hiçbir sıkıntı yaşamadım. Joker'in kendi markası var promom diye. Onun da Yenidoğan ıslak mendili güzel ama kargosu geç geldiği için bebelanda geçtim ben. Babyme de kullandım O da güzeldi. Ama en ulaşılır olanı bebeland. Şok markette satılıyor
Olmaz mı hem de nasıl,

Ben o iki kaş arasını çok yapıyorum Bebek fotoğrafları çeken bir hesapta görmüştüm, öyle uyutuyordu kadın bebekleri.. İşe yarıyor uykusu varsa

Maşallah sana tek başına yıkayabiliyorsan gurusu olmuşsun bu işin Daha da korkma bence üstesinden gelirsin herbir şeyin alimallah..

Sütten kaynaklı değil demek ki canım, yumurta vs alerjisi mi acaba? Benim bir kere 2 gün sürmüştü bir daha olmadı şükür.. Annem genizden de gelir demişti ama seninki uzun sürdü dimi?

Reactions: Kuf
Kızlar Konak sorunu olanlar vardı aranızda. Ben lavanta yağlı sabun kullanıyorum başından beri maşallah diyeyim hiç Konak olmadı.

Tek başıma yıkadım ama anakucaginin içinde
Canım bir aydır var geçmiyor şaşırdım ne yapacağımı

Yok tatlim yaa saclarim popoma ulasti ulasacak kuafore gitmeyede cekiniyorum malum virusten dolayi.
Bende 2 gunden1 koyuyorun cnm gercekten fark ediyor.
Esimde soktan almis

Emla ya da jetex canım. Biz de perşembe 2. Ay aşılarımızı olduk Pazartesi de sünnet şu arayı bi atlatırsak rahatlıcam
Slm aynı günlerde bebeklerimiz 2 sorum olacak aşıdan sonra sıkıntılı oldu mu oğlunuz birde sünnet ücret i ne kadar ve şu an nasıl herşey yolunda mı

Ben yaklaşık 1 haftadır yalnızım bebişle. İlk başlarda gerçekten bocalıyorsun telaşlanıyorsun yalnız nasıl olacak diye ama ona da alışılıyor. Bugün uyurken yemek koydum mutfak dolaplarının bir kısmını sildim oda tam uzun uyumamasına rağmen. Öyle iyi geldi ki sende alışırsın hiç merak etme.

Uyurken yemek yapayım dedim, patatesleri soydum uyandı Allah'tan tahmin edip suya koymuştum. Artık bi dahaki uyumasina da doğrar pişiririm benimkinin gündüz uykuları çok kısa maalesef beni zorlauacak olan bu ama alışırım

kizlar merhaba.
biz 51 gunluguz ama kalca nedeniyle 2 ay kontrolu diye gittik bugun.
3 haftada 500 gram bence az doktor anne sutube devam dedi.
dursun memede oynuyordur diyor, tum.gun kucakta deyince.
boyu 54 cm dedi ama 51di dogunca. Ilk be olcmedim mezura olcumu net olmaz dedi. Kendi tahta cetvelle olctu.
1 ay sonra ozel asilarini da yapariz dedi.
dusta yikadik kizi dus basligi ile. Esim bi tuttu, kulagina gitti su baya gordum. Hemen cevirdim ama bilmiyorum.
gaz damlasi unuttum sormayi. Mama neden ver demedi ki. hastanede cok kalabalikti ya resmen iyice panik oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…