- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Ağrısı olunca ver dedi canım çok tşk ederimHem gecmis hem hayirli olsun canim aglamamasi iyi olmus fitili ne icin verdi
Benimki de gaz yapıyor ama kaka yok, 5. gün.. Karnı da yumuşak, kaka yok gibi.Günaydın kızlarşuruptan sonra benim kız patır patır gaz çıkardı ama hala kaka yok ortada. 10 güne kadar normal diyorlar ya acaba kakası mı yok demeye başladım
Geçmiş olsun canımTşk ederim kızlar darısı sizin oğluşlarınızın başına olsunSabah kremi sürdük gittik 3 tane iğne yaptı doktor, iğne yapılırken biraz ağladı sonra bağladık bezi emzirebilirsin dedi, 20 dk emzirdim sakinledi, pipi de uyuştu. Annem ben eşim gitmiştik kim cesaretli bacaklarını tutsun dedi biz bakamadık annem tuttu iyi ki gelmiş bizle, eşim bakayım dedi tansiyonu düştü ben bi de mama getirmiştim emzik mama oyaladım işte neyseki bacaklarını çok oynatmadı. 15 dk sürdü hiç ağlamadı şükürler olsun. Sonrası için de fitil ve krem verdi bir de kantaron yağı sürün dedi 3-4 güne geçer dedi. 20 gün sonra da kontrolümüz var. Şimdi uyuyor bakalım nasıl uyanacak
Geçmiş olsun minik adamaTşk ederim kızlar darısı sizin oğluşlarınızın başına olsunSabah kremi sürdük gittik 3 tane iğne yaptı doktor, iğne yapılırken biraz ağladı sonra bağladık bezi emzirebilirsin dedi, 20 dk emzirdim sakinledi, pipi de uyuştu. Annem ben eşim gitmiştik kim cesaretli bacaklarını tutsun dedi biz bakamadık annem tuttu iyi ki gelmiş bizle, eşim bakayım dedi tansiyonu düştü ben bi de mama getirmiştim emzik mama oyaladım işte neyseki bacaklarını çok oynatmadı. 15 dk sürdü hiç ağlamadı şükürler olsun. Sonrası için de fitil ve krem verdi bir de kantaron yağı sürün dedi 3-4 güne geçer dedi. 20 gün sonra da kontrolümüz var. Şimdi uyuyor bakalım nasıl uyanacak
Benimki de gaz yapıyor ama kaka yok, 5. gün.. Karnı da yumuşak, kaka yok gibi.
Bizimde 5.günAnnem babam ve kız kardeşlerim geldiler bugün ilk kez bebişi görmeye..Annem yavrumu yoğurdu da yoğurdu içim gitti valla.. Yatakta yuvarladı bir sağa bir sola.. Çocuk öyle yat yat hamlar, spor yaptırman lazım hem bağırsakları hareketlenir diyor. Siz döndürüyor musunuz öyle ya?
Aynen yaaa hatta yuvarlarken yüz üstü bıraktı, benimki normalde sinir olur ama hoşuna gitti öyle bakıyor saftirikBizimde 5.gün
Kız benim annemde aynı. Kızımı yoğurup durdu, yuvarladı, poposuna vura vura sevdiböyle yapınki hem hareketlensin, hemde hoşuna gider dedi. Baktım valla hoşuna gidiyor gıkı çıkmadı. Bende öyle yapıyorum artık
Selam kızlaryarın 2 ay aşısını olacak Rüzgar. Aslında 2 ay dolalı 3 gün oldu ama bu BCG aşısı için gün veriyolar bize de yarın gelin dediler. Sonra da sünnet olacak küçük prens
Oğlumu sabah sünnet ettircez stresi sardı beni kaç gündürkolayca atlatırız inşallah
geçmis olsun canim. Allah düğününü de göstersin insallah. ben de çok istiyorum sünnet ama babasi yaklaştırmıyor. şu virüs olayindan. yaşadığım şehirde de virüs yok 1 aydir. çok pimpirikli çokTşk ederim kızlar darısı sizin oğluşlarınızın başına olsunSabah kremi sürdük gittik 3 tane iğne yaptı doktor, iğne yapılırken biraz ağladı sonra bağladık bezi emzirebilirsin dedi, 20 dk emzirdim sakinledi, pipi de uyuştu. Annem ben eşim gitmiştik kim cesaretli bacaklarını tutsun dedi biz bakamadık annem tuttu iyi ki gelmiş bizle, eşim bakayım dedi tansiyonu düştü ben bi de mama getirmiştim emzik mama oyaladım işte neyseki bacaklarını çok oynatmadı. 15 dk sürdü hiç ağlamadı şükürler olsun. Sonrası için de fitil ve krem verdi bir de kantaron yağı sürün dedi 3-4 güne geçer dedi. 20 gün sonra da kontrolümüz var. Şimdi uyuyor bakalım nasıl uyanacak
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun minik adama
Tşk ederim kızlargeçmis olsun canim. Allah düğününü de göstersin insallah. ben de çok istiyorum sünnet ama babasi yaklaştırmıyor. şu virüs olayindan. yaşadığım şehirde de virüs yok 1 aydir. çok pimpirikli çok
Zeytinyağı hemen işe yaramasana 2 yada 3. Denemede garantiKızım hiç durmuyor, ıkınıp duruyor ama kaka yapamıyor. Zeytinyağı verdim sabah bir işe yaramadı. Zeytinyağlı kulak çubuğuyla uyaran verdim o da işe yaramadı. Şu an ayağımda sallayıp sakinleştirmeye çalışıyorum. Eşimi eczaneye gönderdim fitil ve calpol aldırmak için. Yoksa çok canı yanıyor belli, duramayacak. Sabah 6dan beri 4 saat falan uyudu.
Instagram'da sabun mühendisi var ben pişik kremi ve sabununu da kullanıyorum bebeğe. Yine onun sinek kovucu spreyi var ondan alacağım.Hangisi mesela canım adını bana yazar mısın
Canım içinde sadece su Pamuk ve potasyum sorbat olanları tercih etsoyle bi baktim da yok yoknsl anlicam
Canım bebelandin 2 çeşidi var
Olmaz mı hem de nasıl,yagmur1212 canim insallah sunneti kolay gecer tabi sonrasida
Bende kucukken yaptirmak istiyorum ama bu kolik bebeyle nasil olacak bilmiyorum ama tecrübelerini bekliyorum bizede yaz
Kizlar bide bende ayip söylemesi baya gaz olusuyor hic boyle olmazdim yedigim birsey yapacak değildir herzamanki seyler . Sizde de oluyor mu gaz
Ben o iki kaş arasını çok yapıyorumKızlar uykuya dalarken gözleri ısrarla açık.kaliyor ama uykusu varsa iki kasinin ortasını burnuna doğru ritmik.olarak oksayin gözleri bir süre sonra kapanıyor. Tabii bir taraftan da salliyorum.
Biz bugün ilk kez yalnız kaldık evde. Eşim işe başladı. Sudan çıkmış balık gibiyimoğlana hissettirmemeye çalışıyorum. Dün de ilk kez tek başıma yıkadım. İnşallah üstesinden gelicem. Çarşamba asimiz var bi o korkutuyor. İnşallah çok ağlamaz çok canı yanmaz. Rotayi da yaptırcam.
Bu arada süt diyeti yapmama rağmen mukuslu kaka devam ediyor. Doktora gidip bunu da danismam lazım. Diyeti bırak derse bu mukuslu kakayla ne yapicam bilmiyorum
Tek başıma yıkadım ama anakucaginin içindeBen o iki kaş arasını çok yapıyorumBebek fotoğrafları çeken bir hesapta görmüştüm, öyle uyutuyordu kadın bebekleri.. İşe yarıyor uykusu varsa
Maşallah sana tek başına yıkayabiliyorsan gurusu olmuşsun bu işinDaha da korkma bence üstesinden gelirsin herbir şeyin alimallah..
Sütten kaynaklı değil demek ki canım, yumurta vs alerjisi mi acaba? Benim bir kere 2 gün sürmüştü bir daha olmadı şükür.. Annem genizden de gelir demişti ama seninki uzun sürdü dimi?
Yok tatlim yaa saclarim popoma ulasti ulasacak kuafore gitmeyede cekiniyorum malum virusten dolayi.Birde kuaföre gittiniz mi kızlar ben Corona SAN beri kaşlarımı almadım hamileyken saç kesilmez diye 1 yıldır ne kestim ne de boyattım o kadar uzadılar ki gidip kısacık yapmak istiyorum birde omre yaptırsam zararı olur mu yaa ne zaman boyatıyor acaba saç makyajsız markete inmezdim şimdi paspal paspal hasteneye sağa sola gidiyorum birde benim doğumdan sonra yüzüm aşırı sivilcendi sizide öyle mi
Bende 2 gunden1 koyuyorun cnm gercekten fark ediyor.Aynı şeyleri yaşıyoruz ama bizimki çok şükür düzene girdi biraz sabor ve sakinlikle beklemek lazım size önerim 30 cc mamaya sabah 1 çay kaşığı zeytinyağı ama 30 cc olsun ılıkken anmayı verin yapmazsa birde akşama aynı ölçüde
Esimde soktan almisInstagram'da sabun mühendisi var ben pişik kremi ve sabununu da kullanıyorum bebeğe. Yine onun sinek kovucu spreyi var ondan alacağım.
Canım içinde sadece su Pamuk ve potasyum sorbat olanları tercih et
Canım bebelandin 2 çeşidi var
Yeni doğan için olan temiz içerikli. Ben çok memnunum. Sadece son pakette mendiller biraz İnce gibi geldi. Eğer bu şekilde devam ederse aldığım tüm paketler başkasına geçebilirim. Ama pişik konusunda falan hiçbir sıkıntı yaşamadım. Joker'in kendi markası var promom diye. Onun da Yenidoğan ıslak mendili güzel ama kargosu geç geldiği için bebelanda geçtim ben. Babyme de kullandım O da güzeldi. Ama en ulaşılır olanı bebeland. Şok markette satılıyor
Olmaz mı hem de nasıl,
Slm aynı günlerde bebeklerimiz 2 sorum olacak aşıdan sonra sıkıntılı oldu mu oğlunuz birde sünnet ücret i ne kadar ve şu an nasıl herşey yolunda mıEmla ya da jetex canım. Biz de perşembe 2. Ay aşılarımızı olduk Pazartesi de sünnet şu arayı bi atlatırsak rahatlıcam
Kızlar uykuya dalarken gözleri ısrarla açık.kaliyor ama uykusu varsa iki kasinin ortasını burnuna doğru ritmik.olarak oksayin gözleri bir süre sonra kapanıyor. Tabii bir taraftan da salliyorum.
Biz bugün ilk kez yalnız kaldık evde. Eşim işe başladı. Sudan çıkmış balık gibiyimoğlana hissettirmemeye çalışıyorum. Dün de ilk kez tek başıma yıkadım. İnşallah üstesinden gelicem. Çarşamba asimiz var bi o korkutuyor. İnşallah çok ağlamaz çok canı yanmaz. Rotayi da yaptırcam.
Bu arada süt diyeti yapmama rağmen mukuslu kaka devam ediyor. Doktora gidip bunu da danismam lazım. Diyeti bırak derse bu mukuslu kakayla ne yapicam bilmiyorum
Uyurken yemek yapayım dedim, patatesleri soydum uyandıBen yaklaşık 1 haftadır yalnızım bebişle. İlk başlarda gerçekten bocalıyorsun telaşlanıyorsun yalnız nasıl olacak diye ama ona da alışılıyor. Bugün uyurken yemek koydum mutfak dolaplarının bir kısmını sildim oda tam uzun uyumamasına rağmen. Öyle iyi geldi ki sende alışırsın hiç merak etme. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?