- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Yata yata sirti agrirAnnem babam ve kız kardeşlerim geldiler bugün ilk kez bebişi görmeye..Annem yavrumu yoğurdu da yoğurdu içim gitti valla.. Yatakta yuvarladı bir sağa bir sola.. Çocuk öyle yat yat hamlar, spor yaptırman lazım hem bağırsakları hareketlenir diyor. Siz döndürüyor musunuz öyle ya?
Gozun aydin masaallahhAy benim kız kakasını yaptı5 günün sonunda beklediğim fazlalıkta değildi ama buna şükür
Valla sağına soluna doğru yuvarlıyorsun yataktaYata yata sirti agrir
Bu da bnm annemden
Kol bacak egzersizi yapilior benim de yapmam lazim aslinda acma germe gibi ama yuvarlama nasil bilmiorum
Sen deyince yaptım az önce bayağı eğlendik bizValla sağına soluna doğru yuvarlıyorsun yataktaSırt üstü yatır yatağa, sonra sağ elinle yüzüstüne doğru ittir yüzüstü dönsün sonra yine aynı yöne döndür sırtüstü gelsin. Sonra diğer yöne..
Benim kız iyi gaz çıkardı biraz o yana biraz bu yana döndürdükçeSen deyince yaptım az önce bayağı eğlendik biz
Selamlar aşının ertesi günü ateşi 37,5 oldu biraz huysuzlandı bir çay kaşığı calpol verdim düştü ateşi, ertesi gün de biraz huysuzdu ama korktuğum gibi geçmediSlm aynı günlerde bebeklerimiz 2 sorum olacak aşıdan sonra sıkıntılı oldu mu oğlunuz birde sünnet ücret i ne kadar ve şu an nasıl herşey yolunda mı
Yaa sünnet ve aşıyı ayni güne mi denk getirdiniz ben cok tereddüt ediyorum çarşamba sünnet cuma aşı için gelin dediler ama ateş yapar da yıpranır mi diyorumSelam kızlaryarın 2 ay aşısını olacak Rüzgar. Aslında 2 ay dolalı 3 gün oldu ama bu BCG aşısı için gün veriyolar bize de yarın gelin dediler. Sonra da sünnet olacak küçük prens
Deneyeyim ben de bakalimValla sağına soluna doğru yuvarlıyorsun yataktaSırt üstü yatır yatağa, sonra sağ elinle yüzüstüne doğru ittir yüzüstü dönsün sonra yine aynı yöne döndür sırtüstü gelsin. Sonra diğer yöne..
Hadi gözün aydın rahatlamıştır kuzucukAy benim kız kakasını yaptı5 günün sonunda beklediğim fazlalıkta değildi ama buna şükür
Annenin yaptığı egzersizler işe yaramış o zaman rahatlamıştır şimdi minik hanımValla sağına soluna doğru yuvarlıyorsun yataktaSırt üstü yatır yatağa, sonra sağ elinle yüzüstüne doğru ittir yüzüstü dönsün sonra yine aynı yöne döndür sırtüstü gelsin. Sonra diğer yöne..
Uyurken yemek yapayım dedim, patatesleri soydum uyandıAllah'tan tahmin edip suya koymuştum. Artık bi dahaki uyumasina da doğrar pişiririm benimkinin gündüz uykuları çok kısa maalesef beni zorlauacak olan bu ama alışırım
Çok sağol canımIlık suya biraz döktük karbonatı sargı bezini batırıp 2 kere sildik bi günde geçti hemen zaten bi daha gerek kalmafi
Canım eczane fitil kalmadığı için şurup vermiş eşime, onu verdim dün ve bugün ama bir işe yaramadı. Yani ya da bizim kızın kakası yok çünkü ıkınmalarıda bitti. Dün gece falan çok güzel gaz çıkardı ama kaka yok ortada.Aynen yaaa hatta yuvarlarken yüz üstü bıraktı, benimki normalde sinir olur ama hoşuna gitti öyle bakıyor saftirik
Fitil verecek misin bugün sen? Annem ver dedi ama bilemiyorum hala ya..
Bu akşam bir daha deneyeyim o zaman.Zeytinyağı hemen işe yaramasana 2 yada 3. Denemede garanti
Rica ederim gülom ben aptamil pregomin kullandım.neocate de var ama neocatenin kokusu ve tadı pregomine göre daha keskin olduğu için kızım kabul etmemişti onu.pregominle devam etmiştik bizilac ismi icin cok tesekkur ederimm..dr bile siradan bi vitamin al iste diyor ama o is oyle degil iste..alerji deyip gecme ceken bilir bacim
insAllah bu yavrunda olmaz cnm..asi icin tesekkur ederimm bni rahatlattin.peki alerji mama adi onerebilir kisin?
İshal olmuştu saatte 18 kere kaka yapmıştı köpüklü,çok fena sancılanmıştı sabaha kadar durmadı.alerjik olduğu için.sonra geçtiCanım rota aşısı nasıl sıkıntı yapti
Şöyle diyeyim o zaman sleepy ve e bebeğin ıslak mendilini kullandım ikisi de doğal içerik ama yumuşaklık olarak ben e bebegin ıslak mendilini daha çok sevdim erkek kız için ayrı olan versiyonu mavi ve pembe paketleri olan.
Tşk ederim kızlar darısı sizin oğluşlarınızın başına olsunSabah kremi sürdük gittik 3 tane iğne yaptı doktor, iğne yapılırken biraz ağladı sonra bağladık bezi emzirebilirsin dedi, 20 dk emzirdim sakinledi, pipi de uyuştu. Annem ben eşim gitmiştik kim cesaretli bacaklarını tutsun dedi biz bakamadık annem tuttu iyi ki gelmiş bizle, eşim bakayım dedi tansiyonu düştü ben bi de mama getirmiştim emzik mama oyaladım işte neyseki bacaklarını çok oynatmadı. 15 dk sürdü hiç ağlamadı şükürler olsun. Sonrası için de fitil ve krem verdi bir de kantaron yağı sürün dedi 3-4 güne geçer dedi. 20 gün sonra da kontrolümüz var. Şimdi uyuyor bakalım nasıl uyanacak
mukuslu kaka 21 gunde en erken gecer o da diyette sıkı olursan..paketli hicbir gida ekmek dahil tuketme.ekmeklerde bile süt veya sut kaynaklı katki maddesi var.a101 in kepekli ekmegi mesela.bir de baska alerjiler eşlik ediyor olabilir.bir de kırmızı et yani sığır eti özellikle.o da süt alerjisine genellikle eşlik ediyor.eger inek sütü peyniri yerine koyun keci vs denersen onlar da eşlik ediyor.Tek başıma yıkadım ama anakucaginin içinde
Canım bir aydır var geçmiyorşaşırdım ne yapacağımı ☹
benim annem de der onu. yata yata çocuğun sırtları ağrırmışYata yata sirti agrir
Bu da bnm annemden
Kol bacak egzersizi yapilior benim de yapmam lazim aslinda acma germe gibi ama yuvarlama nasil bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?