2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yata yata sirti agrir
Bu da bnm annemden
Kol bacak egzersizi yapilior benim de yapmam lazim aslinda acma germe gibi ama yuvarlama nasil bilmiorum

Kızlar dun bahceye hamak kurmuşlar hava güzeldi onda uyudu güzelce snra eşmeye başladı az dedim soğuk götüreceğim yok iyi diye tutturdular kv kb bugün de ishal oldu oğlum çok fazla kaka yaptı. Karnı ağrıyor mudur acaba ne yapabilirim ishal olunca.?

Yata yata sirti agrir
Bu da bnm annemden
Kol bacak egzersizi yapilior benim de yapmam lazim aslinda acma germe gibi ama yuvarlama nasil bilmiorum
Valla sağına soluna doğru yuvarlıyorsun yatakta Sırt üstü yatır yatağa, sonra sağ elinle yüzüstüne doğru ittir yüzüstü dönsün sonra yine aynı yöne döndür sırtüstü gelsin. Sonra diğer yöne..

Sen deyince yaptım az önce bayağı eğlendik biz

Slm aynı günlerde bebeklerimiz 2 sorum olacak aşıdan sonra sıkıntılı oldu mu oğlunuz birde sünnet ücret i ne kadar ve şu an nasıl herşey yolunda mı
Selamlar aşının ertesi günü ateşi 37,5 oldu biraz huysuzlandı bir çay kaşığı calpol verdim düştü ateşi, ertesi gün de biraz huysuzdu ama korktuğum gibi geçmedi Sünneti 1200 tl ye yaptırdık. Şu an 5 saat geçti üstünden, 2 saattir uyuyodu yeni uyandı ağlayarak fitil yaptık kaka yaptı çıktı fitil Tekrar yaptık bu sefer de gaz çıkardı fitil de çıktı ne zor işmiş Şimdi bi daha yaptık duruyo mu yerinde bilmem ağladığı için hemen emzirmeye başladım sustu. Canı yandığı için mi ağlıyor ağrısı mı var çözemedim ama şu an ağlamıyo

Selam kızlaryarın 2 ay aşısını olacak Rüzgar. Aslında 2 ay dolalı 3 gün oldu ama bu BCG aşısı için gün veriyolar bize de yarın gelin dediler. Sonra da sünnet olacak küçük prens
Yaa sünnet ve aşıyı ayni güne mi denk getirdiniz ben cok tereddüt ediyorum çarşamba sünnet cuma aşı için gelin dediler ama ateş yapar da yıpranır mi diyorum
4600 gr oğlumun kilosu az gibi geliyor bana sizin ne kadar

Annenin yaptığı egzersizler işe yaramış o zaman rahatlamıştır şimdi minik hanım

Aynen yaparsın hiç merak etme her şeye alışıyor insanoğlu.

Reactions: Kuf
Aynen yaaa hatta yuvarlarken yüz üstü bıraktı, benimki normalde sinir olur ama hoşuna gitti öyle bakıyor saftirik

Fitil verecek misin bugün sen? Annem ver dedi ama bilemiyorum hala ya..
Canım eczane fitil kalmadığı için şurup vermiş eşime, onu verdim dün ve bugün ama bir işe yaramadı. Yani ya da bizim kızın kakası yok çünkü ıkınmalarıda bitti. Dün gece falan çok güzel gaz çıkardı ama kaka yok ortada.

Rica ederim gülom ben aptamil pregomin kullandım.neocate de var ama neocatenin kokusu ve tadı pregomine göre daha keskin olduğu için kızım kabul etmemişti onu.pregominle devam etmiştik biz

teşekkur ederim

hayirli ugurlu olsunn

Tek başıma yıkadım ama anakucaginin içinde
Canım bir aydır var geçmiyor şaşırdım ne yapacağımı ☹
mukuslu kaka 21 gunde en erken gecer o da diyette sıkı olursan..paketli hicbir gida ekmek dahil tuketme.ekmeklerde bile süt veya sut kaynaklı katki maddesi var.a101 in kepekli ekmegi mesela.bir de baska alerjiler eşlik ediyor olabilir.bir de kırmızı et yani sığır eti özellikle.o da süt alerjisine genellikle eşlik ediyor.eger inek sütü peyniri yerine koyun keci vs denersen onlar da eşlik ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…