2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Rica ederim gülom ben aptamil pregomin kullandım.neocate de var ama neocatenin kokusu ve tadı pregomine göre daha keskin olduğu için kızım kabul etmemişti onu.pregominle devam etmiştik biz
simdi cesitleri cikmis diyorlar ama dogru mu?
yani diger mama markalari da alerji mamasi uretiyormus.bilgin var mi?

Canim benim kilosu için telaş etmene gerek yok bence 1 ayda 600 gr demişti bana doktor senin 3 haftada 500 gr normaldir

Kizlar emerken bazen hemennyutuyor bazen zamam gecince. Sut bitmis mi demek. Yoksa cektikce sut gelir mi. Gece 5 dakka.emior gunduz uykusuz kaldigi icin ben uyandiriorum yani. Yeter mo ki 5 dakika yoksa uyusun mu bolmiyim mi
Emzirirken suan kulaginin izii cikmis koluma keske bir sey koysaydim ya.
Gogsunuzu sıkıyor musunuz bebek.emerken ya da sivazlio musunuz mesela iner mi oyle sut

simdi cesitleri cikmis diyorlar ama dogru mu?
yani diger mama markalari da alerji mamasi uretiyormus.bilgin var mi?
Hayır kuzum sadece 2 çeşit var tam hidrolize mama aptamil pregomin ve neocate.similac markasının falan da var ama onlar yarı hidrolize mamalar.neocate nin vanilyalı ve çileklisi var neocate junıor ama onu da 1 yaşından sonra verebiliyorsun

Son düzenleme:
Biz de o konuda biraz tereddüt ettk duruma göre davranırz olmazsa. Yarın aşı var. Oğlum 6 kilo canım. Doğum kilosu önemli burda. Ne kadar aldığı önemli ne kadar olduğundan ziyade.

benim tam hidrolize kullanmam gerekiyor galiba degil mi? çoklu alerji sanirim
bi de pekmez ekleyin diyorlar pekmez ben yeyince bile dokundu..napacagim? vanilya şurubu da alkol iceriginden zararliymış..

aaa ben

Ay benim kız kakasını yaptı 5 günün sonunda beklediğim fazlalıkta değildi ama buna şükür
annnelik beklenen kaka sonrası kendi kendine halay cekmektir

Ay benim kız kakasını yaptı 5 günün sonunda beklediğim fazlalıkta değildi ama buna şükür
hadi gözün aydin cok zor bebek bakmak bunaldim artik gündüz uykusu var yok arasi uykuya şöyle bir dalip uyumuyor besikten elimizi cekmemizi pusuda bekler gibi bekliyor
Aksam zaten katila katila aglamakla geciriyoruz
Oyun oynayip uykusu gelip uyuduğu zamanlara gecmek istiyorum hemen

Şuan uyuttum canım ayağımda sallıyorum. Yerine koyunca uyumazsa tabii. İlk defa bugün uyuyor ama bu saatte.
Bizimkide saat 4 den beridir direniyor . Kaldirsam max 15 dk oyalanacak sonra aksam mesaisine gececek diye korkumdan salliyorum . Bakalım bu saatler uyuyunca aksamimiz nasil olacak

Kızlar düşünmeyeyim diyorum son kez beslenmeyle ilgili sorucam kapatıcam bu konuyu kendi içimde. Şimdi ben bebeme mama vermiyorum. Gece gündüz anne sütü aldığı. Fakat saat akşam 5 civarı memeyi doğru düzgün emmiyor. Ağlayarak bırakıyor. Sadece bu saate has. Sonra tabii sıkıyorum memeyi süt geliyor yani süt var o an. Neyse genelde derdi başkadır diye uyutmaya çalışırdım uyumadı 1 saat uğraşan sonra mama verirdim. Yine huysuz olurdu uyumazdı. Bugünde memede aynısını yapınca mama verdim hemen peşine şimdi uyudu. Ya sizce bu nedir? Bu saatlerde aç mı kalıyor. Ama aylık kontrolde çok güzel kilo almıştı boyu güzel uzamıştı mama da vermiyordum. Ne edecem ben ya?

Bizimkide saat 4 den beridir direniyor . Kaldirsam max 15 dk oyalanacak sonra aksam mesaisine gececek diye korkumdan salliyorum . Bakalım bu saatler uyuyunca aksamimiz nasil olacak

İnşallah uyur canım ya. Bence atak haftasını geçtiler gibi. Senin bebiş gülmeye falan başladı mı?

Kız zaten bir eşim bana koşuyor bir ben ona koşuyorum, sonra hep birlikte çocuğa Evde bir bayram havası

Canim bak benimki emmiyor biliyorsun .biberonla normalde iciyor ama bu saatler oldu mu ayni memeyi almak istememesi gibi biberonu da istemiyor. Bence memede süt var yokla ilgili degil.bu saatlerde yaptiklari birsey bu beslenmeyi red etmek . Mamayi icmeside tamamen uykusu geldigi icin icmistir tesadüf zaman yani . Benim fikrim.

Daha uyumuyor agliyoruz viyk viyk . Yok gülmüyor senin ki gülüyor mu

Yani sesli değil tabii de gülümsemeye başladı. Konuşunca gülümsüyor keyfi yerinde olunca da gülümsüyor. Atak haftasından bir şeyler öğrenip çıkarlarmış ya. O yüzden geçirdik biz galiba diye düşünüyorum.

Hadi ya demek biberonu da almıyor. O zaman yine saatle ilgili tezimiz olabilir canım ya.

İkisi de alerji besini biri susam biri üzüm bence sen süt yerine bunları kes
BBugün yemedim bakalım. Tahin helvası yiyiyorum onunda mı keseceğim şimdi
Sen bir doktora götür canın istersen krem yazar geçer .
Götürdüm canım zeytinyağı sür dedi. Geçmezse krem verecekmiş.
Ben de ne yesem gazman oluyorum
Kasları bende geçirdim givi çok şükür kafasina falan geçmedi vazalin sürdüm ben sonra muslin bezi ıslatıp sildim aklında olsun
Canım vazalin petrol yan ürünü zararlı diye biliyorum. Hatta hamilelikte kullanmayın diye okumuştum. İstersen bi araştır

Son düzenleme:
Benimde normale göre fazlalaştı canim bebekten bana mi geçti ne hele sezeryanin ilk günleri neydi öyle tam gazmandim☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…