simdi cesitleri cikmis diyorlar ama dogru mu?Rica ederim gülom ben aptamil pregomin kullandım.neocate de var ama neocatenin kokusu ve tadı pregomine göre daha keskin olduğu için kızım kabul etmemişti onu.pregominle devam etmiştik biz
Canim benim kilosu için telaş etmene gerek yok bence 1 ayda 600 gr demişti bana doktor senin 3 haftada 500 gr normaldirkizlar merhaba.
biz 51 gunluguz ama kalca nedeniyle 2 ay kontrolu diye gittik bugun.
3 haftada 500 gram bence az doktor anne sutube devam dedi.
dursun memede oynuyordur diyor, tum.gun kucakta deyince.
boyu 54 cm dedi ama 51di dogunca. Ilk be olcmedim mezura olcumu net olmaz dedi. Kendi tahta cetvelle olctu.
1 ay sonra ozel asilarini da yapariz dedi.
dusta yikadik kizi dus basligi ile. Esim bi tuttu, kulagina gitti su baya gordum. Hemen cevirdim ama bilmiyorum.
gaz damlasi unuttum sormayi. Mama neden ver demedi ki. hastanede cok kalabalikti ya resmen iyice panik oldum.
Kizlar emerken bazen hemennyutuyor bazen zamam gecince. Sut bitmis mi demek. Yoksa cektikce sut gelir mi. Gece 5 dakka.emior gunduz uykusuz kaldigi icin ben uyandiriorum yani. Yeter mo ki 5 dakika yoksa uyusun mu bolmiyim mikizlar merhaba.
biz 51 gunluguz ama kalca nedeniyle 2 ay kontrolu diye gittik bugun.
3 haftada 500 gram bence az doktor anne sutube devam dedi.
dursun memede oynuyordur diyor, tum.gun kucakta deyince.
boyu 54 cm dedi ama 51di dogunca. Ilk be olcmedim mezura olcumu net olmaz dedi. Kendi tahta cetvelle olctu.
1 ay sonra ozel asilarini da yapariz dedi.
dusta yikadik kizi dus basligi ile. Esim bi tuttu, kulagina gitti su baya gordum. Hemen cevirdim ama bilmiyorum.
gaz damlasi unuttum sormayi. Mama neden ver demedi ki. hastanede cok kalabalikti ya resmen iyice panik oldum.
Tamam canim dogru diosun. Doktordan iyi bilmiycez sonucta. Cok sukur diyelim..Canim benim kilosu için telaş etmene gerek yok bence 1 ayda 600 gr demişti bana doktor senin 3 haftada 500 gr normaldir
Hayır kuzum sadece 2 çeşit var tam hidrolize mama aptamil pregomin ve neocate.similac markasının falan da var ama onlar yarı hidrolize mamalar.neocate nin vanilyalı ve çileklisi var neocate junıor ama onu da 1 yaşından sonra verebiliyorsunsimdi cesitleri cikmis diyorlar ama dogru mu?
yani diger mama markalari da alerji mamasi uretiyormus.bilgin var mi?
Biz de o konuda biraz tereddüt ettk duruma göre davranırz olmazsa. Yarın aşı var. Oğlum 6 kilo canım. Doğum kilosu önemli burda. Ne kadar aldığı önemli ne kadar olduğundan ziyade.Yaa sünnet ve aşıyı ayni güne mi denk getirdiniz ben cok tereddüt ediyorum çarşamba sünnet cuma aşı için gelin dediler ama ateş yapar da yıpranır mi diyorum
4600 gr oğlumun kilosu az gibi geliyor bana sizin ne kadar
Hayır kuzum sadece 2 çeşit var tam hidrolize mama aptamil pregomin ve neocate.similac markasının falan da var ama onlar yarı hidrolize mamalar.neocate nin vanilyalı ve çileklisi var neocate junıor ama onu da 1 yaşından sonra verebiliyorsun
Uyurken yemek yapayım dedim, patatesleri soydum uyandıAllah'tan tahmin edip suya koymuştum. Artık bi dahaki uyumasina da doğrar pişiririm benimkinin gündüz uykuları çok kısa maalesef beni zorlauacak olan bu ama alışırım
annnelik beklenen kaka sonrası kendi kendine halay cekmektirAy benim kız kakasını yaptı5 günün sonunda beklediğim fazlalıkta değildi ama buna şükür
hadi gözün aydin cok zor bebek bakmak bunaldim artik gündüz uykusu var yok arasi uykuya şöyle bir dalip uyumuyor besikten elimizi cekmemizi pusuda bekler gibi bekliyorAy benim kız kakasını yaptı5 günün sonunda beklediğim fazlalıkta değildi ama buna şükür
Bizimkide saat 4 den beridir direniyor . Kaldirsam max 15 dk oyalanacak sonra aksam mesaisine gececek diye korkumdan salliyorum . Bakalım bu saatler uyuyunca aksamimiz nasil olacakŞuan uyuttum canım ayağımda sallıyorum. Yerine koyunca uyumazsa tabii. İlk defa bugün uyuyor ama bu saatte.
Bizimkide saat 4 den beridir direniyor . Kaldirsam max 15 dk oyalanacak sonra aksam mesaisine gececek diye korkumdan salliyorum . Bakalım bu saatler uyuyunca aksamimiz nasil olacak
Kız zaten bir eşim bana koşuyor bir ben ona koşuyorum, sonra hep birlikte çocuğabenim tam hidrolize kullanmam gerekiyor galiba degil mi? çoklu alerji sanirim
bi de pekmez ekleyin diyorlar pekmez ben yeyince bile dokundu..napacagim? vanilya şurubu da alkol iceriginden zararliymış..
aaa ben
annnelik beklenen kaka sonrası kendi kendine halay cekmektir
Canim bak benimki emmiyor biliyorsun .biberonla normalde iciyor ama bu saatler oldu mu ayni memeyi almak istememesi gibi biberonu da istemiyor. Bence memede süt var yokla ilgili degil.bu saatlerde yaptiklari birsey bu beslenmeyi red etmek . Mamayi icmeside tamamen uykusu geldigi icin icmistir tesadüf zaman yani . Benim fikrim.Kızlar düşünmeyeyim diyorum son kez beslenmeyle ilgili sorucam kapatıcam bu konuyu kendi içimde. Şimdi ben bebeme mama vermiyorum. Gece gündüz anne sütü aldığı. Fakat saat akşam 5 civarı memeyi doğru düzgün emmiyor. Ağlayarak bırakıyor. Sadece bu saate has. Sonra tabii sıkıyorum memeyi süt geliyor yani süt var o an. Neyse genelde derdi başkadır diye uyutmaya çalışırdım uyumadı 1 saat uğraşan sonra mama verirdim. Yine huysuz olurdu uyumazdı. Bugünde memede aynısını yapınca mama verdim hemen peşine şimdi uyudu. Ya sizce bu nedir? Bu saatlerde aç mı kalıyor. Ama aylık kontrolde çok güzel kilo almıştı boyu güzel uzamıştı mama da vermiyordum. Ne edecem ben ya?
Daha uyumuyor agliyoruz viyk viyk . Yok gülmüyor senin ki gülüyor muİnşallah uyur canım ya. Bence atak haftasını geçtiler gibi. Senin bebiş gülmeye falan başladı mı?
Daha uyumuyor agliyoruz viyk viyk . Yok gülmüyor senin ki gülüyor mu
Canim bak benimki emmiyor biliyorsun .biberonla normalde iciyor ama bu saatler oldu mu ayni memeyi almak istememesi gibi biberonu da istemiyor. Bence memede süt var yokla ilgili degil.bu saatlerde yaptiklari birsey bu beslenmeyi red etmek . Mamayi icmeside tamamen uykusu geldigi icin icmistir tesadüf zaman yani . Benim fikrim.
BBugün yemedim bakalım. Tahin helvası yiyiyorum onunda mı keseceğim şimdiİkisi de alerji besini biri susam biri üzüm bence sen süt yerine bunları kes
Götürdüm canım zeytinyağı sür dedi. Geçmezse krem verecekmiş.Sen bir doktora götür canın istersen krem yazar geçer .
Ben de ne yesem gazman oluyorum@yagmur1212 canim insallah sunneti kolay gecer tabi sonrasida
Bende kucukken yaptirmak istiyorum ama bu kolik bebeyle nasil olacak bilmiyorum ama tecrübelerini bekliyorum bizede yaz
Kizlar bide bende ayip söylemesi baya gaz olusuyor hic boyle olmazdim yedigim birsey yapacak değildir herzamanki seyler . Sizde de oluyor mu gaz
Canım vazalin petrol yan ürünü zararlı diye biliyorum. Hatta hamilelikte kullanmayın diye okumuştum. İstersen bi araştırKasları bende geçirdim givi çok şükür kafasina falan geçmedi vazalin sürdüm ben sonra muslin bezi ıslatıp sildim aklında olsun
Benimde normale göre fazlalaştı canim bebekten bana mi geçti ne hele sezeryanin ilk günleri neydi öyle tam gazmandim☺☺@yagmur1212 canim insallah sunneti kolay gecer tabi sonrasida
Bende kucukken yaptirmak istiyorum ama bu kolik bebeyle nasil olacak bilmiyorum ama tecrübelerini bekliyorum bizede yaz
Kizlar bide bende ayip söylemesi baya gaz olusuyor hic boyle olmazdim yedigim birsey yapacak değildir herzamanki seyler . Sizde de oluyor mu gaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?