2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim angrybirds oglum gülmeyi birak aglamasin yeter diyorum gecmedi bizim atak haftasi hala agliyor uyumuyor

Evet canim okudum ama en temiz iceriklisini almaya çalıştım hamilelikte 1 kereden bir şey olmaz deyip bebeğe de kullandim

Kızlar nacizane sizlere iki tavsiye ile geldim
Birincisi şehriye çorbası benim sutumu baya artirdi deneyin derim
Ikincisi ve en önemlisi kaka sorunu yasayanlarimiz için kendim bir yöntem buldum öncelikle bebek dikken ya da emzirme pozisyonundayken avuç icimi karnina ufak ufak sivazlayarak masaj yapiyorum ayet-el kürsü okuyarak hem nazarını alsin hem de yardımcı olsun kuzuma diye 2 gündür karnından ne zaman gürültülü ses gelse bunu yapıyorum ve çok şükür her seferinde yaptı kakasini umarım sizde dr ise yarar

kizlar bana nolur yardim edin konu yeri burasi degil haklisiniz okumasaniz da olur cok doldum sadece..
5 yasindaki oglumu bugun anneme biraktik alt katta annem.
iki kat assagida da buyuk bir oda var kullanilmayan esyalar dolu ve oraya kediler yavrulamis bayadir geziniyorlar.simdi o oda bosaltiliyor esyalarin bazisi koridorda. Annemin eşi de oraya girip cikiyor, bahcede toprakla is yapiyor ve sonra o ust basla eve oturuuor( bahcede 1 ay oncesine kadar 2 yil.kopek yasadi)( annemin evinde kopek var balkonun koselerine yapiyor tuvaletini basmiyormus oyle dior kardesim ve kendo odasindan da cikmior diorlar) annem de evine o depodan esya almis evine getirmis.
bugun de iki kisi misafir geldi. Oglum orda wc de girmis. Eve gelince giriste bekliyor uzerino cikarip dusa soktu esim kendi de disaridan gelmisti.cocuk pazarlik yapiyor dus yaparsam eve gelmem diye ama benim icim almiyor onun sadece elino yuzunu yolayip ustunu degistirip eve almak. Sonucta neresine ne oldu bilmiorum. Ayakta da olsa wc de girmis. Sigara da kokuyordu. 2 aylik bebegim oldugu icin mi bilmiorum. Mikrop bulasmasindan ziyade ben de igrenme oluyor, zaten ilac kullaniordum okb icin. Oglum dus almazsa onu rahat elleyemem sevemem diye dusunuyorum, elleyince bana bebege mememe bulasir diye belki de.. bi de firsatim olmuor supur sile bebek hep kucakta..
mesela gece bez baglioruz poposu falan degiyor mecbur yataga. Mesela ayaklarini elliyor bazen agzina sokuyor. Alt katlarda nereleere basti corap cikti mi bilmiorum. Mesela bugun gordum disarida bahcede giyilen ayakkabinin ustune basip corabiyla, oyle girdi annemin evine. Ya okula.giderken de goruyordum ayakkabi degisirken yere baaiyordu ama ben boyle takmiordum. Eve gelince banyo degil ama ust bas degisip el yuz yikiorduk. Simdi ben dusunuorum o disaridan gelince onu soyarken uzerime degince ne olacak siye. Ben onu nasil dus aldirmadan eve alabilirim uzulmesini istemiorum. Eskiden cok severdo banyoyu.ilac ve terapi demeyin lutfen. Is benim kafamda bitecek, psikologu da dinlemem gibime gelior yine de online terapi deneyecegim.
esime diorum sen alir misin dussuz onda da var biraz o da bilmiorum rahat degil pek. ne dertler var utaniorum uzuluorum boyle sacma seylerle ugrastigim icin ama annemin esinin temizligine evine guvenmiorum icim almior sanirim. Ozellikle kucuk bebegi olanlar siz buyuk cocuguniz disaridan gelince ya da baska evden nasil yapiorsunuz. Cogu insan direkt alior dimi eve.. biz esimle kendimiz de eskiden beri oturmayiz eve disardan geldigimiz gibi..belki dus almadan gelse ust ddgisse bosey olmayacak ama ben dusunucem stres olucam. Hos dus aldi simdi de onu uzdum diye agliorum. Oglum suan oynuor mutlu ama unutmayacak bizim gibi temizlik.takintili olacak diye korkuorum..Cok utaniorum boyle oldugum icin ve cok uzuluorum. Lutfen kinamayin basiniza gelmesin ben de bi ara normal biriydim...

Canım sanırım ilaçsız düzelmiyor bu takıntı maalesef.. Emzirirken kullanılabilen ilaç yok muymuş, yani emzirmeyi mi kesmen gerek ilaç kullanırsan?
Diğer yavrun kaç yaşındaydı? Ona da zor.. Pazarlığa bile başlamış. Keşke çare olacak bir şey önerebilsem ama ne desem de düşünmeye devam edeceksin

Canım bir fikrim yok napılması gerektiği ile ilgili ama şunu söyleyeyim yazını okudum ve seni hiç kınamadım öncelikle Böyle olduğun için kendini kötü hissetme Senin suçun değil sen bu konuda çok hassassın aksi gibi annen ve eşi bir o kadar rahat anladığım kadarıyla. Onlar da biraz özenli olsa senin bunu aşmana yardımcı olurlardı. Oğlunu sıkmak istemiyorsan belki üstünü komple değiştirip elini ayaklrını yüzünü yıkayabilirsin. Sana bi şey bulaşmaz merak etme ellerini yıkayıp bebeğini emzirirsin nolacak sanki rahat ol

Öncesinde böyle bir problemin yoksa sonradan olduysa olayı tetikleyen nedeni bulmalısın eğer profesyonel destek almak istemiyor ve beyninde bitirecegini düşünüyorsan nerde başladı onu bulmakla basla derim nacizane tavsiyem ordan yola cik anlattiklarin icine sinmeyen şeylerin bazılarına takılır bazilarina takilmazdim ki normalde de takıntılı biri değilim aşırı kimse kimseyi yargılamaz bence hepimizin yaşadığı kendince dertleri var

Bir ben beceremedim mochiyi galiba 2 kere denedim ama olmadı
Bende ilk yapmada beceremedim sonra bir video izledim ona göre yaptım ama yine olmadı en son emzirirken denedim ilk yapışınca 10 cc çıktı sonra 30 cc en son 50 cc

Kız bizimkiler aynı cins galiba benimkide yaptı akşam

Yaptı canım bugün şükür
Ay bugün annemler bize geldi demiştim ya, birkaç saat oturup kız kardeşlerimin burdaki öğrenci evine gittiler kızlar üst baş alacaktı. Sonra kayınvalidemler çağırmış illa gelin diye.. Oraya gittiler, biz de gidelim dedik. Benim kız 12den sonra hiç uyuyamadı, herkes sevmek isteyince.. Uyku düzeni şaştı. 7de eve geldik gözleri kıpkırmızı oldu çocuğun uykudan, uyutana dek canım çıktı. Tam daldı mıkırdanıyordu ama yine, bir gökgürültüsü efektiyle yolladı alttan.. Çocuğun ses kesildi Hala uyuyor. Ben de uyusun diye altını almadım inşallah pişmez Ellemeyeceğim 5 saate kadar uyusun valla.. Yollar bir kere açıldı mı ard arda yapıyor da bakalım yine ara verecek mi.. İnşallah böyle devam ederler. Dert sahibi yapıyorlar bizi..

Ohh hadi gözün aydın çok seviniyorum minikler böyle rahatlayınca
Sağol canım benim
Oo senin minik etkinlik istiyormuş meğer, yatınca devamlı barsaklar ne gerek var kalsın içerde demiş bende bizimkine uyaran verdim öyle yaptı ama ne yapmak kendi üstü başı, alt açma örtüsü benim nevresim takımım, pijamam her yer bok oldu işi bitince aldık yıkadık besledik yatırdık hala uyuyor yeniden yaptı mı bilmiyorum

Her bebeğin huysuzladığı saat aralığı vardır çoğunlukla gazdır sebebi doktor bana öyle demişti ve genelde bu saatin gece 1-5 arası olduğunu söylemişti

Biz de o konuda biraz tereddüt ettk duruma göre davranırz olmazsa. Yarın aşı var. Oğlum 6 kilo canım. Doğum kilosu önemli burda. Ne kadar aldığı önemli ne kadar olduğundan ziyade.
İşte benim oğlan ufak 37+1 de doğdu 2750 ile hastaneden çıktık her ay yaklaşık 1 kilo alarak 4600 olduk senin oglanin maşallahi varmış gelişmeleri yazarsan sevinirim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…