Her bebeğin huysuzladığı saat aralığı vardır çoğunlukla gazdır sebebi doktor bana öyle demişti ve genelde bu saatin gece 1-5 arası olduğunu söylemişti
Ya benimde öyle 2 dk filan emiyor sonra başlıyor debelenmeye neden oluyor acabaKızlar dün ilk kez 6 saat uyudu kızım emzirdikten sonra alt değiştirdim gazını çıkardım derken 1 saat geçiyor . Gündüz 2 saate geçmeden e mziriyorum. Bazen sürekli emzirken süt gelmiyormuş gibi benimle kavga ediyor .
Ben yaklaşık 1 haftadır yalnızım bebişle. İlk başlarda gerçekten bocalıyorsun telaşlanıyorsun yalnız nasıl olacak diye ama ona da alışılıyor. Bugün uyurken yemek koydum mutfak dolaplarının bir kısmını sildim oda tam uzun uyumamasına rağmen. Öyle iyi geldi ki sende alışırsın hiç merak etme. ☺
canım bir ayda 500 gram en az alınmalı diyo doktorlar.mamaya hiç bulaşma her hafta zehir veriyomuşum gibi geliyor aglıyorum.gün gectikçe cogalıyor.kulakta ilk aylarda düz bir yola sahipmiş içine su kacıramazsın dedi doktor.aglıyor mu seninki kilo alır zamanlakizlar merhaba.
biz 51 gunluguz ama kalca nedeniyle 2 ay kontrolu diye gittik bugun.
3 haftada 500 gram bence az doktor anne sutube devam dedi.
dursun memede oynuyordur diyor, tum.gun kucakta deyince.
boyu 54 cm dedi ama 51di dogunca. Ilk be olcmedim mezura olcumu net olmaz dedi. Kendi tahta cetvelle olctu.
1 ay sonra ozel asilarini da yapariz dedi.
dusta yikadik kizi dus basligi ile. Esim bi tuttu, kulagina gitti su baya gordum. Hemen cevirdim ama bilmiyorum.
gaz damlasi unuttum sormayi. Mama neden ver demedi ki. hastanede cok kalabalikti ya resmen iyice panik oldum.
Benmki 38+0da 3915 gr doğdu. Sağlıklılar şükür önemli olan oİşte benim oğlan ufak 37+1 de doğdu 2750 ile hastaneden çıktık her ay yaklaşık 1 kilo alarak 4600 olduk senin oglanin maşallahi varmış gelişmeleri yazarsan sevinirim canım
O dediğin bizde de oluyr canm. O zamn düşünyrum acaba sütüm yetmiyo mu yeternce gelmiyo mu diye. Oyy ooy şu ekgıdaya geçsek yetti mi yetmedi mi derdi biraz azalır. Gerçi bu kez de ne yedrsem yedi mi doydu mu alerji yaptı mı.. Bitmiyoooo bitmiyo,Kızlar dün ilk kez 6 saat uyudu kızım emzirdikten sonra alt değiştirdim gazını çıkardım derken 1 saat geçiyor . Gündüz 2 saate geçmeden e mziriyorum. Bazen sürekli emzirken süt gelmiyormuş gibi benimle kavga ediyor .
Ben kullandım canım; doktorum yazdı ; 1 kutu bitirdim. Gerçekten arttı epey ; ama farklı yan etkiler olabileceği de söylendiği için devam etmedim onun yerine Bestlak damla ve Solgarın Bitkisel ilacına geçtim aynı etki devam etti şu an eskiye göre daha iyi geliyor sütüm çok şükür.Kızlar burda motilium kullanan biri vardı. Bugün doktor bu ilacı yazdı bana gerçekten faydası oluyor mu süt artırmada? Başka yan etksii falan var mı? Kalp ritmi ekg falan çektiler vermeden önce her ihtimale karşı diye
Valla ben bitkisel boya aldim gtatisten boyadik bugun artikBen normal boya ile boyadım ama emzirirken ilk 6 ay Özellikle boya önermiyorlar
Bende de çok çıkmıyor. Ama genelde boşa yakın sağdım sütümü 20 cc anca çıkıyor 3 günde 80 cc biriktirdim. 5sefer kullanmışımdır.Bir ben beceremedim mochiyi galiba 2 kere denedim ama olmadı
Kızlar düşünmeyeyim diyorum son kez beslenmeyle ilgili sorucam kapatıcam bu konuyu kendi içimde. Şimdi ben bebeme mama vermiyorum. Gece gündüz anne sütü aldığı. Fakat saat akşam 5 civarı memeyi doğru düzgün emmiyor. Ağlayarak bırakıyor. Sadece bu saate has. Sonra tabii sıkıyorum memeyi süt geliyor yani süt var o an. Neyse genelde derdi başkadır diye uyutmaya çalışırdım uyumadı 1 saat uğraşan sonra mama verirdim. Yine huysuz olurdu uyumazdı. Bugünde memede aynısını yapınca mama verdim hemen peşine şimdi uyudu. Ya sizce bu nedir? Bu saatlerde aç mı kalıyor. Ama aylık kontrolde çok güzel kilo almıştı boyu güzel uzamıştı mama da vermiyordum. Ne edecem ben ya?
Çok iyiBen kullandım canım; doktorum yazdı ; 1 kutu bitirdim. Gerçekten arttı epey ; ama farklı yan etkiler olabileceği de söylendiği için devam etmedim onun yerine Bestlak damla ve Solgarın Bitkisel ilacına geçtim aynı etki devam etti şu an eskiye göre daha iyi geliyor sütüm çok şükür.
kizlar bana nolur yardim edin konu yeri burasi degil haklisiniz okumasaniz da olur cok doldum sadece..
5 yasindaki oglumu bugun anneme biraktik alt katta annem.
iki kat assagida da buyuk bir oda var kullanilmayan esyalar dolu ve oraya kediler yavrulamis bayadir geziniyorlar.simdi o oda bosaltiliyor esyalarin bazisi koridorda. Annemin eşi de oraya girip cikiyor, bahcede toprakla is yapiyor ve sonra o ust basla eve oturuuor( bahcede 1 ay oncesine kadar 2 yil.kopek yasadi)( annemin evinde kopek var balkonun koselerine yapiyor tuvaletini basmiyormus oyle dior kardesim ve kendo odasindan da cikmior diorlar) annem de evine o depodan esya almis evine getirmis.
bugun de iki kisi misafir geldi. Oglum orda wc de girmis. Eve gelince giriste bekliyor uzerino cikarip dusa soktu esim kendi de disaridan gelmisti.cocuk pazarlik yapiyor dus yaparsam eve gelmem diye ama benim icim almiyor onun sadece elino yuzunu yolayip ustunu degistirip eve almak. Sonucta neresine ne oldu bilmiorum. Ayakta da olsa wc de girmis. Sigara da kokuyordu. 2 aylik bebegim oldugu icin mi bilmiorum. Mikrop bulasmasindan ziyade ben de igrenme oluyor, zaten ilac kullaniordum okb icin. Oglum dus almazsa onu rahat elleyemem sevemem diye dusunuyorum, elleyince bana bebege mememe bulasir diye belki de.. bi de firsatim olmuor supur sile bebek hep kucakta..
mesela gece bez baglioruz poposu falan degiyor mecbur yataga. Mesela ayaklarini elliyor bazen agzina sokuyor. Alt katlarda nereleere basti corap cikti mi bilmiorum. Mesela bugun gordum disarida bahcede giyilen ayakkabinin ustune basip corabiyla, oyle girdi annemin evine. Ya okula.giderken de goruyordum ayakkabi degisirken yere baaiyordu ama ben boyle takmiordum. Eve gelince banyo degil ama ust bas degisip el yuz yikiorduk. Simdi ben dusunuorum o disaridan gelince onu soyarken uzerime degince ne olacak siye. Ben onu nasil dus aldirmadan eve alabilirim uzulmesini istemiorum. Eskiden cok severdo banyoyu.ilac ve terapi demeyin lutfen. Is benim kafamda bitecek, psikologu da dinlemem gibime gelior yine de online terapi deneyecegim.
esime diorum sen alir misin dussuz onda da var biraz o da bilmiorum rahat degil pek. ne dertler var utaniorum uzuluorum boyle sacma seylerle ugrastigim icin ama annemin esinin temizligine evine guvenmiorum icim almior sanirim. Ozellikle kucuk bebegi olanlar siz buyuk cocuguniz disaridan gelince ya da baska evden nasil yapiorsunuz. Cogu insan direkt alior dimi eve.. biz esimle kendimiz de eskiden beri oturmayiz eve disardan geldigimiz gibi..belki dus almadan gelse ust ddgisse bosey olmayacak ama ben dusunucem stres olucam. Hos dus aldi simdi de onu uzdum diye agliorum. Oglum suan oynuor mutlu ama unutmayacak bizim gibi temizlik.takintili olacak diye korkuorum..Cok utaniorum boyle oldugum icin ve cok uzuluorum. Lutfen kinamayin basiniza gelmesin ben de bi ara normal biriydim...
bebege mi çektiler ekg canim sana mi?Kızlar burda motilium kullanan biri vardı. Bugün doktor bu ilacı yazdı bana gerçekten faydası oluyor mu süt artırmada? Başka yan etksii falan var mı? Kalp ritmi ekg falan çektiler vermeden önce her ihtimale karşı diye
Günde kac kez kullan dedi doktorÇok iyiben de damlaları ve solgarı kullandım bir etkisi olmadı belki hapı kullanıp artış başladıktan sonra onlara devam edersem senin gibi etki gösterebilirler. Doktorum bana mastit olacak kadar artarsa dozu düşür dedi gerçekten o kadar olur mu diye çok heyecanlandım
Kusura bakmayin da yazdığınız mesajı hiç doğru bulmuyorum büyük oglumu mama ile buyuttum maşallah 5 yasinds zehir! Gibicanım bir ayda 500 gram en az alınmalı diyo doktorlar.mamaya hiç bulaşma her hafta zehir veriyomuşum gibi geliyor aglıyorum.gün gectikçe cogalıyor.kulakta ilk aylarda düz bir yola sahipmiş içine su kacıramazsın dedi doktor.aglıyor mu seninki kilo alır zamanla
[/Q
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?