2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Her bebeğin huysuzladığı saat aralığı vardır çoğunlukla gazdır sebebi doktor bana öyle demişti ve genelde bu saatin gece 1-5 arası olduğunu söylemişti

Gece değilde akşam saatlerinde çok huzursuz benim kız. Doğru düzgün emmiyor bile eski iştahı da yok sanki. Ne bileyim iyi olurlar inşallah bebişlerimiz.

Kızlar dün ilk kez 6 saat uyudu kızım emzirdikten sonra alt değiştirdim gazını çıkardım derken 1 saat geçiyor . Gündüz 2 saate geçmeden e mziriyorum. Bazen sürekli emzirken süt gelmiyormuş gibi benimle kavga ediyor .

Ya benimde öyle 2 dk filan emiyor sonra başlıyor debelenmeye neden oluyor acaba

canım bir ayda 500 gram en az alınmalı diyo doktorlar.mamaya hiç bulaşma her hafta zehir veriyomuşum gibi geliyor aglıyorum.gün gectikçe cogalıyor.kulakta ilk aylarda düz bir yola sahipmiş içine su kacıramazsın dedi doktor.aglıyor mu seninki kilo alır zamanla

Kızlar burda motilium kullanan biri vardı. Bugün doktor bu ilacı yazdı bana gerçekten faydası oluyor mu süt artırmada? Başka yan etksii falan var mı? Kalp ritmi ekg falan çektiler vermeden önce her ihtimale karşı diye

İşte benim oğlan ufak 37+1 de doğdu 2750 ile hastaneden çıktık her ay yaklaşık 1 kilo alarak 4600 olduk senin oglanin maşallahi varmış gelişmeleri yazarsan sevinirim canım
Benmki 38+0da 3915 gr doğdu. Sağlıklılar şükür önemli olan oyarın aşısı var. Sünneti de pazar gününe almş eşim. İyi de olmuş aşının ağrısı sızısı geçmş olur inşallh. Kolayca atlatrz bunu da inş. Sünnet ettren vardı bugün. Herks tecrübelerini aktarsın. Ben de olunca yazarım mutlaka

O dediğin bizde de oluyr canm. O zamn düşünyrum acaba sütüm yetmiyo mu yeternce gelmiyo mu diye. Oyy ooy şu ekgıdaya geçsek yetti mi yetmedi mi derdi biraz azalır. Gerçi bu kez de ne yedrsem yedi mi doydu mu alerji yaptı mı.. Bitmiyoooo bitmiyo,

Bugun uykusuzluğun dibine vurduk insallah düzelmeden önceki son zorluktur bu . 4 de basladik az önce uyudu bu süreye kadar aglak yada viz viz yaparak geçirdik mahvolduk. bu aksam huzursuzlugundan aglamalarindan cok yoruldum düzelsin su bebeler

Ben kullandım canım; doktorum yazdı ; 1 kutu bitirdim. Gerçekten arttı epey ; ama farklı yan etkiler olabileceği de söylendiği için devam etmedim onun yerine Bestlak damla ve Solgarın Bitkisel ilacına geçtim aynı etki devam etti şu an eskiye göre daha iyi geliyor sütüm çok şükür.

Biri bitiyor diğeri başlıyor nedir bu bebelerin derdi bi kullanma klavuzları olsa keşke.küçük hanımı uyuttum bıraktım babaya büyüğü uyutmaya gittim tam daldı derken ufaklık başladı avaz avaz bağırmaya hiç böyle yapmamıştı ne yapsak susturamadık karnı tok altı teniz ama ciyak ciyak kıyamet kopardı en son pusetine koydukça sıkışık ancak sakinledi

Tekrar ne zaman yumurtlamaya başlarız acaba. 46. Günüm ilk kez buluştuk bişey olmaz dedi bizim bey ama içime korku düştü. Tedbir şart. İlk ve son olsun dedim zaten. Zor gebe kaldım 2 yıl sonra ama işte yine bi acaba diyor insan

Kolik bebeklerin huysuzlastigi saatler. Gazdan olabilir aclik olduğunu sanmıyorum mamadan sonra uyuması mamanın sindirimin zor olmasından kaynaklanıyor

Çok iyi ben de damlaları ve solgarı kullandım bir etkisi olmadı belki hapı kullanıp artış başladıktan sonra onlara devam edersem senin gibi etki gösterebilirler. Doktorum bana mastit olacak kadar artarsa dozu düşür dedi gerçekten o kadar olur mu diye çok heyecanlandım

canim bazen bende bunalttigimi dusunuyorun oglumu.elini yika vs diye.hatta esimi de
ama yapım boyle oldu cocuktan sonra..aslinda onceden de biraz vardi oglum dogunda iyice tetikledi ..bilmiyorum sana ne diyebilirim..bazen takiyor bazen takmiyorum..ogluna guzelce anlatirsan anlayacaktir ama bunun icin cevrenden annenden destek al.sen oglum hadi dus alalim dediginde diger aaa ne gerek var deli misin derse o is olmaz..ben sokakta kedi vs severse elini yuzunu yikayip komple ust degisiyorum.ama kopek pisligi vs var diyorsun bilemiyorum nasil bir yer.her sefer cocuu hirpalamak yerine bahceyi guzelce cocuga uugun hale getirirsen daha iyi olacaktir.

şu an duygularin iyice yoğun oldugu icin boyle hissetmen normal.zamanla azalacak.bu durumdan utanma..bazen ben de senin gibi hissediyorum ama bu yanlis...esin seni anlıyorsa ne mutlu sana..ama oglunu cok hirpalama..hem bagisiklik kazanmak zorunda..oyle düsün..

ama seni coook iyi anliyorum..o acabalardan kurtulmamız lazim..en kısa surede..Allah yardimcimiz olsun..

bebege mi çektiler ekg canim sana mi?

Of beşik sallıyorum şu saat oldu yaa elimi Çektiğşm an başlıktır ağlamaya nasıl anlıyor cidden merak ediyorum ne düşünüyor acaba

Günde kac kez kullan dedi doktor

Kusura bakmayin da yazdığınız mesajı hiç doğru bulmuyorum büyük oglumu mama ile buyuttum maşallah 5 yasinds zehir! Gibi
Vermeyin zehir dediğiniz mamayı bakalim bebeğiniz büyüyüp gelisebiliyir mu?
Burda birbirimize destek olmak için varız sütü olsun diye uğraşıp olmauan ya da meme reddinden sonra mama veren o kadar çok anne var ki herkes ister çocuğunu emzirmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…