- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
Bence de öyle yapabilirsin ;sadece bir kutu kullansan bir sıkıntı olmaz bence;sonuçta reflü için bebeklere dahi kullanılan bir ilaçmış büyük bir yan etkisi olamaz diye düşünüyorum; zaten en baskın yan etkisi prolaktin hormonunu harekete geçirip süt arttırmasıymış. İnşallah sende faydasını görürsünÇok iyiben de damlaları ve solgarı kullandım bir etkisi olmadı belki hapı kullanıp artış başladıktan sonra onlara devam edersem senin gibi etki gösterebilirler. Doktorum bana mastit olacak kadar artarsa dozu düşür dedi gerçekten o kadar olur mu diye çok heyecanlandım
Kızlar bebekle yola gidicem yaklaşık 8-10 saatlik bir yol. Ne önerirsiniz yolculuk sırasında öncesinde yapmam gereken var mı dikkat etmem gereken? Üstelik mecburen aşıdan hemen sonra gidicez
Sağ ol kuzum aminHayırdır blupcum yolculuk nereye?
Öneri olarak ne diyebilirim bilmiyorum.
Rahat kıyafetler giydir çok daralmasın.
İnşallah sorunsuz bir yolculuk olur bebişin çok uslu durur aminnnn
Kız okullar kapanmadı mıSağ ol kuzum amin
Eşim işe başladı annemin yanına gidiyorum mecburen
Duzenimi bozmak istemiyorum ama toplam 600 öğrenci ile temas edecek o da Ben de korkuyoruz bebek için Allah esirgesin
Okul değil kurs canım. Ya valla ben nedense çok mutlu değilim. Bu kocacilik beni bitirdiKız okullar kapanmadı mıay valla annenin yanına gitmek iyi fikir hem dinlenirsin annen seni de bebeği de bakar
Ayy kız benimki öyle yaptı bi kere. Sudan çıkardım bastı yaygarayi ama nasıl. Dedim kesin havluya alırken kolunu falan büktüm. Gözlerim doldu korkudan. Sonra babası aldı gezdirdi sustu Allah'ın trolluGünaydın kızlarDün duru hanım bizi 40 banyosundan sonra perişan etti Banyo yaptırırken hiçbişey yoktu sonra üstünü giydirirken bi çığlık koptu abooww hiç böyle sesini duymamıştım çocuğun görende etinden et koparıyoruz sanar. Eski Türk filmlerinde ağlayan bebekler gibi iveek iveeek bağırdı zor bela sakinleştirdim uyuttum. 40dan sonra kudurucak bu dün geceden sonra belli oldu bittim ben buraya kadar herşey iyi güzeldi artık 'hoçca qalın qidiyom ben'
Sağ ol canım. Peki yüzüne güneş gelince ortmeli mi sence?Bende büyük kızım 4 aylıkken 12 saat yolculuk yaptım yani dur kalk 12 saati buldu.doktor uzun süre pusette kalmasın demişti kısa aralıklarla mola verdik emzirdim altını degıştirdim kucağıma aldım biraz vücudunu açsın gerilsin öyle devam edin yola
Canım bu ilaç hap şeklinde mı? Evde şurubu var acaba içsem olur mu ki? Oğluma yazmıştı Dr bir araBence de öyle yapabilirsin ;sadece bir kutu kullansan bir sıkıntı olmaz bence;sonuçta reflü için bebeklere dahi kullanılan bir ilaçmış büyük bir yan etkisi olamaz diye düşünüyorum; zaten en baskın yan etkisi prolaktin hormonunu harekete geçirip süt arttırmasıymış. İnşallah sende faydasını görürsün
Ahh ahh ben hasret kaldım gokgurultusunevalla yapsada taşsa diye bekliyorum 1 haftadır hoc düzeni yok kakasinin. Benim 1 numara küçük geldiği zaman tasmisti özellikle şimdi 2 de çok rahatım. Sen tabi dene başka markada neyden memnun kalırsın bilinmez ☺
Evet canim bayraklı dayım sen nerdesin ne hava var ama bugun
Sonradan farkettik biz de babasının kucagindayken dik pozisyonda yaptığı kakalar çıkıyordu bizim kakamiz hala tazikli maalesef her seferinde öyle oluyor sab simpleks kullanıyoruz biz deTazyikli yaptığı için çıkıyor muhtemelen kakası canım bir de dik pozisyonda yapınca kakayı o zaman da çıkıyor olabilir. Benim oğlan da işk başlarda çok tazyikli yapıyordu gürültülü şekilde. Bio gaia vermeye başlayınca geçti o gürültüsü ve tazyiki normalleşti çoğu zaman farketmiyorum kaka yaptığını sık kontrol ediyorum o yüzden
Denemek lazım canm ya pişik olcak mı tasircak mi diye. Ben sevdim soffia ondan alırım bittikçe ama seni bilemem. Kaka nin temizlemesi de zor olur çiş neyse de
Sağ ol kuzum amin
Eşim işe başladı annemin yanına gidiyorum mecburen
Duzenimi bozmak istemiyorum ama toplam 600 öğrenci ile temas edecek o da Ben de korkuyoruz bebek için Allah esirgesin ☹
Günaydın kızlarDün duru hanım bizi 40 banyosundan sonra perişan etti Banyo yaptırırken hiçbişey yoktu sonra üstünü giydirirken bi çığlık koptu abooww hiç böyle sesini duymamıştım çocuğun görende etinden et koparıyoruz sanar. Eski Türk filmlerinde ağlayan bebekler gibi iveek iveeek bağırdı zor bela sakinleştirdim uyuttum. 40dan sonra kudurucak bu dün geceden sonra belli oldu bittim ben buraya kadar herşey iyi güzeldi artık 'hoçca qalın qidiyom ben'
Ben kakalı kıyafetlerle o an hiç uğraşmıyorum. Çok kötüyse çamaşır makinesinin içine atıyorum. Müsait olunca misal ertesi gün baby and me leke çıkarıcı sıkıp bekletmeden makineyi çalışıyorum diğer kirlileri ile beraber.. Lekeden iz kalmıyor. Hem de leke kurumuş olsa bile geçiriyor. Denemeni tavsiye ederim.Kakanin temizlemesi zor oluyor üstünden tüm kıyafetlerini çıkarıp değiştiriyorum üşütecek diye de korkuyorum sonra o kakali kıyafetlere leke çıkarıcı döküp bekletiyorum citiliyorum zor çıkıyor bu işlemi de her seferinde yapınca zor oluyor
Daha başıma gelmedi ama ishal olmuş dünden beri korkmaya başladım her yerine çıkacak diyeKakanin temizlemesi zor oluyor üstünden tüm kıyafetlerini çıkarıp değiştiriyorum üşütecek diye de korkuyorum sonra o kakali kıyafetlere leke çıkarıcı döküp bekletiyorum citiliyorum zor çıkıyor bu işlemi de her seferinde yapınca zor oluyor
Canım senin mesajlarından hep şunu anlıyorum bi benim sütümle doymuyor bu çocuk tedirginliği var. Mama verince hemen sonuçlarına bakıp kendi kendine tedirgin oluyorsun sütüm yetmiyor ya da mama verince çok iyi oluyor sonucunu çıkarmaya çalışıyorsun. Bence bu şekilde sütünü etkilersin sakın böyle düşünme. Geçenlerde sadece anne sütüyle aldığı kiloyu paylaşmıştın. Maşallah benim çocuğum o kadar kilo alacak mamanın Mevzusunu açmam. Bence kendine de çocuğuna da güven. Her sıkıntısını sütüm yetmiyor doymadı ya bağlama başka problemler olabilir bir günü bir gününe uyumaz mama zaten çocuğu çok uyutur midede daha gazla kaldığı için ve bu sürede emzirmediğin için sütün azalabilir halihazırda bol sütün varsa bence mamaya hiç girme derim. Biraz daha rahat ol bence maşallah senin sütün var, yetiyor ve yarıyor ki sadece emzirmeyle bebeğin iyi kilo almış. Naçizane tavsiyemKızlar düşünmeyeyim diyorum son kez beslenmeyle ilgili sorucam kapatıcam bu konuyu kendi içimde. Şimdi ben bebeme mama vermiyorum. Gece gündüz anne sütü aldığı. Fakat saat akşam 5 civarı memeyi doğru düzgün emmiyor. Ağlayarak bırakıyor. Sadece bu saate has. Sonra tabii sıkıyorum memeyi süt geliyor yani süt var o an. Neyse genelde derdi başkadır diye uyutmaya çalışırdım uyumadı 1 saat uğraşan sonra mama verirdim. Yine huysuz olurdu uyumazdı. Bugünde memede aynısını yapınca mama verdim hemen peşine şimdi uyudu. Ya sizce bu nedir? Bu saatlerde aç mı kalıyor. Ama aylık kontrolde çok güzel kilo almıştı boyu güzel uzamıştı mama da vermiyordum. Ne edecem ben ya?
Canım senin mesajlarından hep şunu anlıyorum bi benim sütümle doymuyor bu çocuk tedirginliği var. Mama verince hemen sonuçlarına bakıp kendi kendine tedirgin oluyorsun sütüm yetmiyor ya da mama verince çok iyi oluyor sonucunu çıkarmaya çalışıyorsun. Bence bu şekilde sütünü etkilersin sakın böyle düşünme. Geçenlerde sadece anne sütüyle aldığı kiloyu paylaşmıştın. Maşallah benim çocuğum o kadar kilo alacak mamanın Mevzusunu açmam. Bence kendine de çocuğuna da güven. Her sıkıntısını sütüm yetmiyor doymadı ya bağlama başka problemler olabilir bir günü bir gününe uyumaz mama zaten çocuğu çok uyutur midede daha gazla kaldığı için ve bu sürede emzirmediğin için sütün azalabilir halihazırda bol sütün varsa bence mamaya hiç girme derim. Biraz daha rahat ol bence maşallah senin sütün var, yetiyor ve yarıyor ki sadece emzirmeyle bebeğin iyi kilo almış. Naçizane tavsiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?