Gazı gelip çıkaramadığı zaman yapıyor benim oğlum. Bazen öyle mememi çekiştirirken kakasını yapıp rahatlıyor. Bazen pırt yapıp rahatlıyor. Bazen de hiçbir şey yapamıyor mememi uzatıyor resmen ayırmak zorunda kalıyorumYa benimde öyle 2 dk filan emiyor sonra başlıyor debelenmeye neden oluyor acaba
Bana çektiler kalp ritim bozukluğu vs varsa sanırım bu ilacı vermeyecektibebege mi çektiler ekg canim sana mi?
Evet öyleymiş inşallah canım sağolBence de öyle yapabilirsin ;sadece bir kutu kullansan bir sıkıntı olmaz bence;sonuçta reflü için bebeklere dahi kullanılan bir ilaçmış büyük bir yan etkisi olamaz diye düşünüyorum; zaten en baskın yan etkisi prolaktin hormonunu harekete geçirip süt arttırmasıymış. İnşallah sende faydasını görürsün
Canim nasil yapmıştın sehriye çorbasınıKızlar nacizane sizlere iki tavsiye ile geldim
Birincisi şehriye çorbası benim sutumu baya artirdi deneyin derim
Ikincisi ve en önemlisi kaka sorunu yasayanlarimiz için kendim bir yöntem buldum öncelikle bebek dikken ya da emzirme pozisyonundayken avuç icimi karnina ufak ufak sivazlayarak masaj yapiyorum ayet-el kürsü okuyarak hem nazarını alsin hem de yardımcı olsun kuzuma diye 2 gündür karnından ne zaman gürültülü ses gelse bunu yapıyorum ve çok şükür her seferinde yaptı kakasini umarım sizde dr ise yarar
Canım ben 42.gün gittiğimde doktor ultrasonda bana yumurtalarımı gösterdi. Korunmazsan hamile kalırsın dedi. Süt korur diye birşey yok yani sakın güvenme.Tekrar ne zaman yumurtlamaya başlarız acaba. 46. Günüm ilk kez buluştukbişey olmaz dedi bizim bey ama içime korku düştü. Tedbir şart. İlk ve son olsun dedim zaten. Zor gebe kaldım 2 yıl sonra ama işte yine bi acaba diyor insan
HahaaGünaydın kızlar, boy uyanmalı bir gecenin sabahından bol uyanık kalmalı bir güne geçiyoruzhalet-i ruhuyem bu cümle kadar saçma
Ben hap şeklinde olanı kullandım cnm ; bir sor istersen doktoruna belki o da olur.Canım bu ilaç hap şeklinde mı? Evde şurubu var acaba içsem olur mu ki? Oğluma yazmıştı Dr bir ara
Canım bebeğinin kakası kıyafetine bulaştpığında beyaz sabunla suyun altında citile sonra yıka yada leke çıkartıcını yap öyle yıka. İz kalmaz. Ama sabun çok işe yarıyoeKakanin temizlemesi zor oluyor üstünden tüm kıyafetlerini çıkarıp değiştiriyorum üşütecek diye de korkuyorum sonra o kakali kıyafetlere leke çıkarıcı döküp bekletiyorum citiliyorum zor çıkıyor bu işlemi de her seferinde yapınca zor oluyor
Valla çocuğun düzeni değişince uyku çok fark ediyor ya. Yarım saatlik rüyanda da onlarla mı tartıştınHahaaAy benimkinin uykusu dün aileler tarafından karman çorman edildiği için gece yine anam ağladı. Gece uyurdu emzirdikten sonra, bir saat uğraşsam da.. Dün gece bir açtı gözleri 3 saat sıfır uyku hali.. O uyuduktan sonra yarım saat dalmışım rüyamda annemle kayınvalideme çemkiriyordum. Bu çocuğu uyku vaktinde sevmeyeceksiniz diyordum
Kendi özel aracınızsa çok sıkıntı olmaz biz 10 günlükken geldik 8 saatlik yol araba sallandıkça uyuyor bizimkisiKızlar bebekle yola gidicem yaklaşık 8-10 saatlik bir yol. Ne önerirsiniz yolculuk sırasında öncesinde yapmam gereken var mı dikkat etmem gereken? Üstelik mecburen aşıdan hemen sonra gidicez
Bizde çocuk perdesi vardı hiç sıkıntı olmamıştı canımSağ ol canım. Peki yüzüne güneş gelince ortmeli mi sence?
Benimde sütüm yetersiz mama kullanıyoruz ama arkadasın sütü varmış tabiki olmasa mama verilir ben kendi düşüncemi söyledim mama verince meme reddi olasılığı artıyoe eskisi kadar emme istegi olmayabiliyor.ben arkadasa kötü bişey söylemedim sütü artsın inş kilosu önemli değil sonuçta ortalamanın üstündeKusura bakmayin da yazdığınız mesajı hiç doğru bulmuyorum büyük oglumu mama ile buyuttum maşallah 5 yasinds zehir! Gibi
Vermeyin zehir dediğiniz mamayı bakalim bebeğiniz büyüyüp gelisebiliyir mu?
Burda birbirimize destek olmak için varız sütü olsun diye uğraşıp olmauan ya da meme reddinden sonra mama veren o kadar çok anne var ki herkes ister çocuğunu emzirmeyi
Bak bizim de uyku düzenimiz sizle aynı.. 10 gibi 11 gibi uzun uykuya dalıyor 5 saat sonra kaldırıyorum 3 gibi emiyor yine yatıyor. 7-7 buçuk gibi kalkıyor, emiyor. Yine uyuyor 10, 11 e kadar.. Tabi arada saatlerde oynamalar oluyor, uykuya direnirse.. Umarım normale dönerizValla çocuğun düzeni değişince uyku çok fark ediyor ya. Yarım saatlik rüyanda da onlarla mı tartıştınBizde dün geç yıkayıp geç yatırdık normalde 9-10 gibi yatıyor uzun uyku uyuyor. Gece 2-3-4 gibi kalkıyor. Artık ne zaman acıkırsa 6 saati geçirmeden uyuyor. Ama dün 6-7 kere kalktı normalde 2 kere kalkıyor sabaha kadar. Benim gözümden uyku akıyor bu şapşirikte sesli sesli suratıma bakıp gülüyor
Kız bizim herşeyimiz aynıBak bizim de uyku düzenimiz sizle aynı.. 10 gibi 11 gibi uzun uykuya dalıyor 5 saat sonra kaldırıyorum 3 gibi emiyor yine yatıyor. 7-7 buçuk gibi kalkıyor, emiyor. Yine uyuyor 10, 11 e kadar.. Tabi arada saatlerde oynamalar oluyor, uykuya direnirse.. Umarım normale döneriz
Eşim en son ağzına bantlıyım mı diye sormuştu banaDüşen emziğe çare bulan var mı
Aayyy Maşşallah diyim nazar değmesin güzel uyuyo bebişleriniz. Benmki hiç uyumuyo ya. 9-10 gibi uyuyo gece 2 de ayakta sonra her yarım saatte bir nerdeyse uyanık. Hep mızmız. Gündüz uykusu zaten yok. Bittim yaBak bizim de uyku düzenimiz sizle aynı.. 10 gibi 11 gibi uzun uykuya dalıyor 5 saat sonra kaldırıyorum 3 gibi emiyor yine yatıyor. 7-7 buçuk gibi kalkıyor, emiyor. Yine uyuyor 10, 11 e kadar.. Tabi arada saatlerde oynamalar oluyor, uykuya direnirse.. Umarım normale döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?